کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : کربن ايران ( شكربن )

علی اقا..در این 3 ماه منتهی به اذر ماه که تقریبا نفت همین حدود بوده..دلار هم میانگین تقریبا همین قیمت فعلی..حالا یه خرده بالا پایین...فورفورال را 779 خریده...در صورتیکه در 6 ماهه 674 خریده......حتی بنظرم عددی که یکی از دوستان قیمت دادن 900 ..950...نیز بسیار بالاتر از قیمت فعلی باشه.......منم چک کردم نبود..در بورس کالا...
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

در اصل توسط mey پست شده است View Post
      علی اقا..در این 3 ماه منتهی به اذر ماه که تقریبا نفت همین حدود بوده..دلار هم میانگین تقریبا همین قیمت فعلی..حالا یه خرده بالا پایین...فورفورال را 779 خریده...در صورتیکه در 6 ماهه 674 خریده......حتی بنظرم عددی که یکی از دوستان قیمت دادن 900 ..950...نیز بسیار بالاتر از قیمت فعلی باشه.......منم چک کردم نبود..در بورس کالا...
      بخاطر اینکه از لوبکات گرفته میشه و پسماند لوبکات هست در پالایشگاههای روغن ساز ..بنظرم افزایش نرخ هم بخواهیم محاسبه کنیم..نهایتا درصد افزایش نرخ لوبکات را برای اکستراکت محاسبه کنید بهتر باشه.معملات لوبکات روی تابلو بورس کالا هست.

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
        بخاطر اینکه از لوبکات گرفته میشه و پسماند لوبکات هست در پالایشگاههای روغن ساز ..بنظرم افزایش نرخ هم بخواهیم محاسبه کنیم..نهایتا درصد افزایش نرخ لوبکات را برای اکستراکت محاسبه کنید بهتر باشه.معملات لوبکات روی تابلو بورس کالا هست.
        خداپدرت بیامرزه...میشه خود لوبوکات الان 1160 باشه بعد...پسماند لوبوکات 1300..از یه دوستی پرسیدم..گفتن قیمتش به مراتب پایینتر از قیر 60..70..و 70..10 هستش..بالاترین قیمت لوبوکات در برج 9 ..بین 900 تا 920 بوده....الان 1167....یعنی 25 درصد بالا امده.....نسبت هم بگیرم...قیمت فورفورال...بین 900 تا 950 میوفته....تقریبا همان عددی که یکی از دوستان گفتند... بعد گفته 96 27000 تن میفروشیم...که 95 با این رکود 34000 تن فروخته...که با توجه به رشد تیراژ خودرو..و..افزایش فروش لاستیک ساز ها....بیشتر از 34000 تن نفروشند کمتر نمیفروشند....
        آخرین ویرایش توسط mey؛ 2017/03/06, 12:00.
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

رشد پایدار امروز همانیکه خریدار شفارس هم هست با 3 میل خرید امد تو جمع درصدی ها

نظر

• علیرضا123
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1605

جناب mey
            اکستراکت و قطران هر دو در بورس انرژی در حال معامله هستند. یک محموله سلف قطران ذوب اهن..به قیمت پایه 1000 تومان به ازای هر کیلیوگرم...و تلورانس 5 درصدی و حجم محموله هم 3000 تن..اکستراکت هم پالایش نفت بهران روز 9 اسفند فروش داشته..اما قیمتش را پیدا نمیکنم...پیدا کردم لینک میگذارم اینجا

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

اینم قیمت اکستراکت نفت بهران..رینگ داخلی

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

جناب mey
                اکستراکت و قطران هر دو در بورس انرژی در حال معامله هستند. یک محموله سلف قطران ذوب اهن..به قیمت پایه 1000 تومان به ازای هر کیلیوگرم...و تلورانس 5 درصدی و حجم محموله هم 3000 تن..اکستراکت هم پالایش نفت بهران روز 9 اسفند فروش داشته..اما قیمتش را پیدا نمیکنم...پیدا کردم لینک میگذارم اینجا

http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15131Q&i=7640
                دمت گرم...از انجا که قیمت قطران .استراکت ..تقربا مشابه است..و...استراکت را هم همان حدود 1000 تومانه....جالبه شرکت برای 3 ماهه پایانی 1225 دیده تنی...یه تعدیل تپل از اینجا...تعدیل دیگه هم فروش را برای 3 ماهه پایانی 3200 دیده..برای 9000 تن دوده...که در این 2 ماهه 5776 تن فروخته با میانگینه 3500..که احتمالا 2500 تن دیگه هم اسفند میفروشه..میشه 8300 تن..که هر تن 300 هزار تومان بالاتر از پیش بینی 95 است.....2.5 میلیارد از محل افزایش نرخ فروش...
                و در مورد مواد اولیه هم 10900 تن اکستراکت مواد اولیه 3 ماهه چهارم را 1225 دیده...که اگر 1000 بگیریم...از اینجا هم 2.5میلیارد میشه تعدیل.....یعنی در کل برای 95..حدود 15 تا 20 تومان تعدیل داره..............
                سال 96..گفته..18000 تن قطران ..تنی 1290...قیمت روزش..1000....همین قیمت ها باشه فقط از همین محل 5 میلیارد کاهش بهای تمام شده داره....
                استراکت...را هم38400 تن خرید دیده تنی 1290....که با همین قیمت امروز حدود 1000 تومان.....از همین محل هم11.5 میلیارد هم کاهش بهای تمام شده داره...
                جمع این 2 تا...با احتساب این که شرکت گفته سال اینده 4000 تن کمتر تولید میکنم که مثل ....دروغ میگن.....16..17...میلیارد...میتونه تعدیل بده...سهمی حدود 65..70..تومان....
                .....یه دوستی در سایت همسایه فرمودند قیمت فور فورال امروز 825 بود....اگه راست باشه...که دیگه نور الا نوره......تا 2 سال باش هستم...هم بخاطر نیادش که زیر رو شده...هم...زمین وا موندش....

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

اینم قیمت اکستراکت نفت بهران..رینگ داخلی

http://www.irenex.com/Guest/Physical...TrdStatic.aspx
                  دادا قطران پالایشگاه زرند...امروز776 برای فروش بوده.....اکستراکت هم برای بهران بوده 1167...کلا بهران مواد تولیدیش بسیار مرغوبه...و..گرانتتر از بقیست...مثلاپارفین وکس بهران 2700...شرانول 1450...نفت پارس 1900.........ا
                  آخرین ویرایش توسط mey؛ 2017/03/06, 22:09.

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

...یافتم.......فوفورال اکستراکتcfo نامه دیگش اسلاک واکسه........که ماده اولیه هم دوده سازیه..هم پارافین وکس.که از پارافین وکس..پارافین جامد..و..غیره را میسازند.....شرانل...پارافین وکس را که از اسلا ک وکس تولید کرده در بهمن 1300 فروخته....بنظرم...اسلاک واکس ..هم باید حدود 900 تا 1000 باشه....نکته مهم اینه که....پارافین وکس از برج 7 تا الانjتغیر زیادی نداشته مثلا برج 8...پارفین وکس را.1310..و..برج 11..1302...فروخته......در 5 ماهه اخیرحدود 1250 تا 1380..توسط شرانل فروخته شده...از انجا که پارافین وکس تابع قیمت گذاری نیست..و...ازاده...در نتیجه...ماده اولیش یعنی اسلاک وکس هم نباید بیشتر از 15.20 درصد گرون شده باشه....در مورد نفت پارس هم تقربا به همین شکله...البته با هم قیمت زده..و..جدا جدا حساب نکرده...مثلا برج 8...پارافین و اسلاک واکس را تنی2000 فروخته...و..برج 11 حتی ارزانتر از برج 8..یعنی 1936............
                    نتییجه گیری...از انجا که پارافین وکس ..رشدی کمتر از 15 درصد داشته...در نتیجه اسلاک وکس هم که ماده اصلیش می باشد..احتمالا بابد همین 15..20 درصد گرون شده باشه...بنظرم..قیمت اسلاک وکس یا همان فوفورال اکستراکت...باید حدود 900 باشه
                    آخرین ویرایش توسط mey؛ 2017/03/06, 22:57.

نظر

• Javad Paye
                      ستاره‌دار(1)
                      • Sep 2012
                      • 174

اکستراکت رو از پالایشگاه آبادان میخره

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

در اصل توسط Javad Paye پست شده است View Post
                        اکستراکت رو از پالایشگاه آبادان میخره
                        سلام برجوادعزیز..جواد جان...شکربن...اکستراکت نمیخره...بلکه فورفورال اکستراکتcfo..یا اسلاک واکس میخره...اکستراکت در 3 ماه سوم سال میانگین 880..940 بوده...در صورتیکه فورفورال اکستراکتcfoرا میانگین 770 خریده

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

دوستان من نقدینگی فعلا کم دارم ولی شکربن okay هست و مورد تایید ، ما هم یه خورده نقدینگی بیشتر بشه شاید به جمع پیوستیم .
                          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

اینم دیر زود داره...منظورم 2 زاری ملته....ولی این 2 زاری سوخت سوز نداره....بین 10..تا 15 تومان فقط 95 تعدیل داره...96...هم سودش بین 55 تا 80 میتونه بشه....3200 هم شناور سهم کمتر شده...نظر شخصیم اینه..که یه شناور واقعی داریم یه عددی....این سهم شناور واقعیش چند برابر کمتر از عددیشه...

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                              اینم دیر زود داره...منظورم 2 زاری ملته....ولی این 2 زاری سوخت سوز نداره....بین 10..تا 15 تومان فقط 95 تعدیل داره...96...هم سودش بین 55 تا 80 میتونه بشه....3200 هم شناور سهم کمتر شده...نظر شخصیم اینه..که یه شناور واقعی داریم یه عددی....این سهم شناور واقعیش چند برابر کمتر از عددیشه...
                              با 60 یا 70 تومن سود تحلیلی 96...و سود غیر عملیاتی هم من چیزی نمیگم در موردش...اما اون هم هیچی نباشه150.. 200 تومن هست....قیمت این سهم رو 300 مفته..

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

با 60 یا 70 تومن سود تحلیلی 96...و سود غیر عملیاتی هم من چیزی نمیگم در موردش...اما اون هم هیچی نباشه150.. 200 تومن هست....قیمت این سهم رو 300 مفته..
                                مخلص...دادا همین سود 95 را تا 17..18 تومان باید اضاف کنه....قیمت فورفورال..قطران هم..کمتر از 1000 فعلا......برای 96 هر دو را 1290 دیده...طبق همان لینکی که زحمت کشیدی قطران ذوب در بورس 1000..معامله میشه...طبق پیش بینی 96...در سال 95قیمت فورفورال 10 درصد پایینتر از قطران بوده..و شرکت در 96...قیمت هر دو رامشابه حساب کرده.....اگه قطران 1000 فورفورال یا 1000 یا پایینتر قیمتش...کلا ..سال 94..93..92...هم این 2 ماده اولیه قیمت هاشون شبیه هم بوده..و..معمولا قطران گرانتر....اگر همین حدود 1000 فعلی بخرن...سهمی60 تومان تعدیل داره...سال 95 34000 تن فروخته...96.. 30000 تن فروش..که بعیده...بیشتر از 95 نفروشند کمتر نمیفروشند
                                زمینش هم طبق کارشناسی 72 میلیارد قیمت گذاری شده...4 میلیارد ثبت دفتریشه...از این محل 68 میلیارد ..یا سهمی272 تومان در صورت فروش غیر عملیاتی شناسایی میکنه.....که البته معلوم نیست کی بخوان انجام بدن...

نظر

در حال کار...
                                X