کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmad m
    ستاره دار(2)
    • Aug 2012
    • 968

پاسخ : کربن ايران ( شكربن )

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود بر شما
    این پنج موجی که شما با نام b نام گذاری کردید، اون زمان منو به اشتباه انداخت من گمان میکردم این اولبن موج از موج سوم باشه ولی گویا اینطوری نبوده.
    منم مثل شما فکر می کردم ولی با گذر زمان شرایط جدید اومد تو ذهنم البته برداشت من خیلی مواقع از تحلیل تکنیکال این هست که حداقل سهمی را در کف نفروشم یا حدضرر رو داشته باشم.
    بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

موج شماری درست شکربن در این تحلیل مشاهده میشه.
      من تابحال زیگزاگی به اون شکل ندیدم

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

یه راه بسیار ساده برای تشخیص این که اصلاح تموم نشده بوده اینه که موج C رو نمی شه 5 تایی شمرد پس اون زیگزاگ ساده درست نبوده متاسفانه

قصد من زیر سئوال بردن نیست من خودم در حال آموختن هستم

جسارتی اگر شده ببخشید

وقتی (1) به اون شارپی است طبیعتا (3) باید شارپ تر و بلند تر باشه که همچین مشخصه ای در سهم دیده نمی شه

نظر

• ahmad m
          ستاره دار(2)
          • Aug 2012
          • 968

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post

تشکر میکنم گذشته بسیار عالی ارزیابی شده ولی ریسک اشتباه بودن موج شماری باعث شده که چشم اندازی از اینده ارائه نشه .ولی همون موج سی که شما بی ریخت میدونستی اینجا هم به همین شکل شمارش شده. تفاوت دیدگاه نقد هم رو هر تحلیل وجود داره ولی اینکه شما ندیدی مشکل شماست

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
            تشکر میکنم گذشته بسیار عالی ارزیابی شده ولی ریسک اشتباه بودن موج شماری باعث شده که چشم اندازی از اینده ارائه نشه .ولی همون موج سی که شما بی ریخت میدونستی اینجا هم به همین شکل شمارش شده. تفاوت دیدگاه نقد هم رو هر تحلیل وجود داره ولی اینکه شما ندیدی مشکل شماست
            اشتباه برداشت فرمودید اون abc شمرده نشده شما زیگزاگ ساده لحاظ فرمودید این abcde است ساختار زیگزازگ 5-3-5 هست این شمارشی که من گذاشتم متفاوت هست شباهتی ندارند 3-3-3-3-3 هست برای همین اصالح رو خاتمه نیافته تشخیص داده

نظر

• ahmad m
              ستاره دار(2)
              • Aug 2012
              • 968

اشتباه برداشت فرمودید اون abc شمرده نشده شما زیگزاگ ساده لحاظ فرمودید این abcde است ساختار زیگزازگ 5-3-5 هست این شمارشی که من گذاشتم متفاوت هست شباهتی ندارند
              متوجه هستم ولی در ماهیت و صحبتی که شما راجب موج سی کریدید تفاوتی نداره. در نوع موج شماری اختلاف اساسی داره پیشرو و اصلاحی

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3237

فکر می کنم بیشتر سهام بازار این روزها دارن منفی میشن و خیلی تابع تکنیکال نیست. بازار کلا داره منفی میشه. به نظرم اگر شکربن پتانسیل رشد داشته باشه فارغ از موج شماری در آینده رشد خواهد کرد.
                Honesty is the best policy

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3237

متاسفانه مجددا بورس وارد فاز اصلاحی شده و ربطی به این سهم و آن سهم نداره . اگر بازار را رصد کنید خواهید دید اکثر سهام کم و بیش شرایطشون همینه
                  Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10182

منم تا بحال اصلاح زیگزگی به این شکل ندیده بودم بنظر میاد در این موج شماری سعی شده یه چیزی از توش در آورده بشه.
                    موج شماری باید اون باشه که خیلی ساده و راحت ادرس بده من زیاد با این موافق نیستم.خیلی پیچیده و پراز احتمالات عجیب و غریب.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

اروم بورس عزیز در بورس ایران اصلاح کامپلکس خیلی مشاهده میشه نمونه اش اصلاح ولغدر که خودم تک سهمش بودم

این تحلیلی که من اینجا گذاشتم آبان ماه تحلیل شده و بعد دیروز به روز شده شمارش از آبان تا الان فرقی نکرده همین شمارش هست

این که موج های اصلاحی حتما باید ساده شمرده باشه رو قبول ندارم مثالش همون ABC دیروزی است اصلا شما نمی تونید موج C رو 5 تایی بشمرید.

هر موج صعودی رو خیلی ها فوری میان ایمپالس میگیرند خیلی موقع ها غلطه

نظر

• H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

خسته مون کرد

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

5 حقوقی فروشنده ! خریدار حقیقی !

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                            یک تجربه خوب حاصل شد و آن ....... می باشد. ؟؟؟ !!!
                            با صبر آنرا جبران خواهیم کرد.
                            و تکرار نخواهد شد.
                            شکربن را با توصیه دوستان خرید کردم در همین حدود فیمتی فعلی ، خرید در زمان خوبی نبود و مدتی است خواب پول داشته ایم .
                            اما صبر کردم و دنبال اشتباه گشتم ، شکربن هم تجربه خوبی شد که این تجربه از سود برای من بهتر است
                            الان بی حال معامله می شود . گر چه مطمئن نیستم ، ولی فکر می کنم شکربن یک بالایی خوب داشته باشه ، ما با ضرر از شکربن خارج نخواهیم شد ، هر چند الان سربسر هستیم . قیمت الان 342 تومان
                            آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/09/13, 09:59.
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10182

نگرانی نداره سهم داره به مقاومت خیلی قوی 375 تا 385 تومن واکنش نشون میده،فروشنده ها هم بخاطر این مقاومت ،عجله برای فروش دارند، ولی بزودی این مقاومت رو هم میشکنه.

درود بر شما

اره واقعا خودم هم تعجب کردم از اینکه این همه افت کرد البته دلیلش بعدا مشخص شد که بدلیل عدم تعدیل مثبت سود بود ولی همونطور که خودتون هم فرمودید حوالی 280 تومن یا دقیق تر بگم محدوده 290 تا 285 تومن میتونه حمایت خوبی باشه.
                              واقعا خیلی بد افت کرد. من فکر میکردم از 380 تومن یه واکنشی به اون مقاومت نشون بده مثلا فوقش تا 345 تومن پایین بیاد ولی بعدا دیدم نه ،این هنوز کار داره.
                              بهرحال وضعیت بازار هم مزید بر علت شد ولی علت اصلی نزول اخیر،عدم تعدیل سود بود. قبل از اومدن گزارش من از سامان پرسیدم این تعدیل مثبت سود داره؟ اونم گفت نداره،البته برخی از دوستان از تحقق سود 32 تومنی برای امسال میگفتند که محقق نشد ولی بنیادی خوبی داره تنها نگرانی ،مشکل محیط زیست هست.

گرچه ما این سهم را روی مقاومت 375 تومن گفتیم که میتونه مقاومت رو بشکونه ولی نتونست ولی از نظر من شکربن سهم آینده داری میتونه باشه.بنظر من اون مقاومت هم در زمان خودش شکسته خواهد شد.من فکر میکنم هر چقدر در اینقدر ها بمونه زمان بنفع خریدار خواهد بود تا فروشنده.شکربن میتونه بلند مدت خوبی داشته باشه.
                              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2017/09/29, 20:57.
                              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10182

قیمت این سهم هم در میان مدت بالای 500 تومنه ولی به کسی سود خواهد داد که بی خیال سهم بشه،چون شکربن بازیگران حقوقی فریبکاری داره ممکنه باز هم بازیش بدن و حتی زیر 300 تومن هم بیارنش و یا ممکنه از همین فردا یهویی بزنن زیرش و روند صعودیش شروع بشه.نمیشه دستشون رو خوند ولی اگه ایندفعه از هر جا که شروع به صعود کنه بره بالای 360 تومن،به احتمال زیاد ایندفعه دیگه مقاومت حوالی 380 تا 390 تومن رو خواهد شکست.یادتونه فباهنر زیر 200 تومن چقدر موج های صعودی و اصلاحی سی چهل تومنی داشت نوسان اینم از اون قماشه.

پست های اون زمان در مورد فباهنر

فباهنر در واچ باشه.قیمت فعلی 1620 ریال.
                                احتمال تشکیل یه موج صعودی بالاست.
                                245تومن مقاومت مهم برای فباهنر محسوب میشه که با رسیدن به قیمت 243 تومن عملا به اون مقاومت واکنش نشون داده.
                                چیزی که مهمه این مقاومت هم شکسته میشه و هدف حداقلی 300 تومن رو میبینه.
                                برای منفی امروز که ممکنه اصلاح چند تومنی رو متحمل سهم بکنه 222تومن و محدوده 205 تا 210 تومن حمایت هایی هستند که احتمال برگشت وجود داره.

به هر روی، قیمت فعلی شکربن 314 تومنه،280 تومن حمایت سابقه دار سهم هست.

نظر

در حال کار...
                                X