کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10179

پاسخ : کربن ايران ( شكربن )

شکربن ،شلیای دیگری هست البته منظور ،وقتی که شلیا صعودی بود نه حالا که نزولی شده ولی در این اوضاع سیاسی کشور به کسی پیشنهاد خرید نمیدم.
    روزی رو میبینم که بالای 700 تومن صف خرید چند میلیونی داره. همچنان سهامدارم با حد ضرر 340 تومن.
    فکر کنم الان 170 یا 180 تومن به ازای هر سهم فقط سود انباشته داره.

قیمت دوده صنعتی جهانی در عرض هفت ماه از 630 دلار به 1273 دلار رسیده ،در کنارش دلار هم صعودی بوده.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/01/06, 09:52.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10179

امروز قیمت جهانی کربن بلاک به 1467 دلار هم رسیده!!!

http://www.moneycontrol.com/stock-charts/phillipscarbonblack/charts/PCB01
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3237

می بخشید این قیمت 1467 قیمت دوده تولیدی یک شرکته یا قیمت جهانی دوده؟ جسارتا اونچه که از ظواهر به نظر میرسه اینه که قیمت موجود در سایت مربوط به بهای شرکت philips باشه. البته اینجانب اولین بار است که از این سایت دیدن می کنم و آشنایی خاصی با نام شرکتها ندارم.
        Honesty is the best policy

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

از این جهت عرض کردم که در سایتها philips carbon black ltd که نشان دهنده نام یک شرکته مشاهده میشود.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10179

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
            از این جهت عرض کردم که در سایتها philips carbon black ltd که نشان دهنده نام یک شرکته مشاهده میشود.
            ممکنه دوده تولیدی یک شرکت باشه ولی باز هم اختلاف چندانی با قیمت جهانی نخواهد داشت.
            فرض کنیم اصلا قیمت جهانی دویست سیصد دلار زیر قیمت این شرکت باشه باز صعود 100درصدی در هفت ماه رو نشون میده.

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3237

با تشکر. از این جهت عرض کردم که ممکنه این رشد مربوط به ارزش سهام شرکت باشه . مثلا شرکت بنا به دلایلی مانند در مدار قرار گرفتن طرح توسعه و .. ارزش سهامش رشد کرده.
              ولی اگه این اعداد فقط نشان دهنده قیمت کربن باشه که باید عرض کنم که شکربن را باید طلا کربن صدا کنیم. چون در ماه پیش بر اساس این نمودارها بهای کربن حدود 40 تا 50 درصد رشد داشته. خوب با مفروضات قبلی و قبل از این افزایش ما برای شکربن در سال 97 سود 90 تومن محاسبه کرده بودیم. در صورتی که این قیمتها مربوط به کربن باشه که اینجانب هنوز هم مطمئن نیستم ،اونوقت باید به سودهای حداقل 160 تا 200 فکر کنیم این یعنی شکربن حداقل 100 تومنی.

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3237

عذر میخام جمله آخر را تصحیح می کنم شکربن 1000 تومنی

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10179

با تشکر. از این جهت عرض کردم که ممکنه این رشد مربوط به ارزش سهام شرکت باشه . مثلا شرکت بنا به دلایلی مانند در مدار قرار گرفتن طرح توسعه و .. ارزش سهامش رشد کرده.
                  ولی اگه این اعداد فقط نشان دهنده قیمت کربن باشه که باید عرض کنم که شکربن را باید طلا کربن صدا کنیم. چون در ماه پیش بر اساس این نمودارها بهای کربن حدود 40 تا 50 درصد رشد داشته. خوب با مفروضات قبلی و قبل از این افزایش ما برای شکربن در سال 97 سود 90 تومن محاسبه کرده بودیم. در صورتی که این قیمتها مربوط به کربن باشه که اینجانب هنوز هم مطمئن نیستم ،اونوقت باید به سودهای حداقل 160 تا 200 فکر کنیم این یعنی شکربن حداقل 100 تومنی.
                  درود
                  شما به نکته دقیقی اشاره فرمودید بله ممکنه این قیمت دوده جهانی نباشه و ارزش سهام یه شرکت تولید دوده صنعتی باشه.بله ممکنه.
                  جای دیگه ای نتونستم قیمت جهانی دوده صنعتی رو پیدا کنم بغیر از یه سايت بنام علی بابا که اونم 680دلار بود ولی تاریخ نداشت.ولی با تمامی این اوضاع میگند شرکت الان هر تن رو بالای 4میلیون تومن میفروشه،بالاتر از پیش بینی.

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3237

جناب اروم بورس عزیز ارزش سهام Birla Carbon که یکی از بزرگترین تولید کننده هاست در 6 ماه گذشته حدود 50 درصد رشد داشته.ظاهرا چون هر دو شرکت رشد حدود 50 درصدی داشتن میشود نتیجه گرفت که بهای کربن رشد خوبی داشته .

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      درود
                      شما به نکته دقیقی اشاره فرمودید بله ممکنه این قیمت دوده جهانی نباشه و ارزش سهام یه شرکت تولید دوده صنعتی باشه.بله ممکنه.
                      جای دیگه ای نتونستم قیمت جهانی دوده صنعتی رو پیدا کنم بغیر از یه سايت بنام علی بابا که اونم 680دلار بود ولی تاریخ نداشت.ولی با تمامی این اوضاع میگند شرکت الان هر تن رو بالای 4میلیون تومن میفروشه،بالاتر از پیش بینی.
                      دوده صنعتی...کربن..بلک...یکی هستند...فقط گرید بندی دارند...قیمت دوده جهانی...الان با دلار 4300....40...تا 60 درصد بالاتر از قیمت داخلیه...فقط مدیران..لمپن..بی خاصیت دوده سازها..جلوی...مفت فروشی به لاستیک ساز ها را نمیگیرند...فولاد در داخل گرانتر از جهانه...ولی دوده داخلی...با اختلاف بالا پایین تر از قیمت جهانی فروخته ..میشه....قطعا با واگذاری کربن..و..شدوص...دیگه این مفت فروشی ها اتفاق نمیوفته...در کل کشور بگردی ..همه چی گرانتر از قیمت بینلمللیست..الا دوده.....همش هم زیر سر ..تامین اجتماعیه...شرش از سر کربن...و شدوص کنده بشه......بال پرواز پیدا میکنند...در ضمن در بحث صادرات هم دارن ..مفت فروشی میکنند..و و ..خیانت.....مگه میشه...قیمت نفت 40 درصد بره بالا...دلار 15 درصد...بعد ..دوده صادراتی..با همان ریال فروخته بشه....دزدی در روز روشن...
                      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3237

ظاهرا ارزش سهم Cabot Corporation هم از 6 ماه پیش حدود 20 درصد رشد داشته

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3237

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                          دوده صنعتی...کربن..بلک...یکی هستند...فقط گرید بندی دارند...قیمت دوده جهانی...الان با دلار 4300....40...تا 60 درصد بالاتر از قیمت داخلیه...فقط مدیران..لمپن..بی خاصیت دوده سازها..جلوی...مفت فروشی به لاستیک ساز ها را نمیگیرند...فولاد در داخل گرانتر از جهانه...ولی دوده داخلی...با اختلاف بالا پایین تر از قیمت جهانی فروخته ..میشه....قطعا با واگذاری کربن..و..شدوص...دیگه این مفت فروشی ها اتفاق نمیوفته...در کل کشور بگردی ..همه چی گرانتر از قیمت بینلمللیست..الا دوده.....همش هم زیر سر ..تامین اجتماعیه...شرش از سر کربن...و شدوص کنده بشه......بال پرواز پیدا میکنند...در ضمن در بحث صادرات هم دارن ..مفت فروشی میکنند..و و ..خیانت.....مگه میشه...قیمت نفت 40 درصد بره بالا...دلار 15 درصد...بعد ..دوده صادراتی..با همان ریال فروخته بشه....دزدی در روز روشن...
                          شاید اجباری در کار باشه که شکربن ناچارا ارزون میفروشه مانند اوره سازها که اوره را ارزون میفروشند.

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

شاید اجباری در کار باشه که شکربن ناچارا ارزون میفروشه مانند اوره سازها که اوره را ارزون میفروشند.
                            ...فقط چون بارز در هیات مدیره است...و...لاستیک سازان..در شستا..دارای نفوذ.و دارای گروه..سیمرغ...20 روز پیش..قیمت دود رابالا 4800..قیمت میداد... انهم برای بالا 30 تن....
                            پتایر دودش را از سیمرغ میخره...سه ماهه دوم..با تخفیفی که سیمرغ بش داده...4140 خریده.جفتشون هم برای بنیاد هستند.......12 درصد بالاتر از کربن...در این 2 ماه شدیدا قیمت جهانی بالا رفته...وقتی سیمرغ به پتایر 4140 داده..مطمئن باش به بازار زیر 4300...4400 نمیده......خود بارز..در 6 ماهه میانگین 4000 خریده..از کربن....بعد کربن...میانگین 3 ماهه دوم..را 3750...ثبت کرده.....7 درصد کمتر...که خودش در 6 ماهه ..میتوانست..20 تومان..بر سود سهم اثر بگذارد...اراد جان...دارن زیر ابی ..میرن...خود خریدار ..4000 پول داده...اینا 3750...فروختن..
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3237

در سایت investing اگه قیمت thai carbon black را بنویسید در نمودار مشخص هستش که بهای کربن در 6 ماه گذشته حدود 50 درصد رشد داشته.
                              فقط من تردید دارم که این قیمت قابل استناد هست یا نه؟
                              اگه این نمودار و این قیمتها متعلق به دوده صنعتی باشه که باید بگم شکربن حالا حالاها باید مثبت بشود.
                              البته ناگفته نماند سهامدار عمده داره سهم را کنترل می کنه. احتمالا حرکت اصلی بعد از انجام معامله بلوکی هستش.
                              بازهم عرض می کنم هنوز تردید دارم که این قیمت متعلق به کربن بلک جهانی باشه.

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در سایت investing اگه قیمت thai carbon black را بنویسید در نمودار مشخص هستش که بهای کربن در 6 ماه گذشته حدود 50 درصد رشد داشته.
                                فقط من تردید دارم که این قیمت قابل استناد هست یا نه؟
                                اگه این نمودار و این قیمتها متعلق به دوده صنعتی باشه که باید بگم شکربن حالا حالاها باید مثبت بشود.
                                البته ناگفته نماند سهامدار عمده داره سهم را کنترل می کنه. احتمالا حرکت اصلی بعد از انجام معامله بلوکی هستش.
                                بازهم عرض می کنم هنوز تردید دارم که این قیمت متعلق به کربن بلک جهانی باشه.
                                درسته..قیمت..فوب تایلنده...معمولا...با چین..5 درصد بالا پایین..اختلاف دارند...روزی که الوات تامین شرشان را بکنند...میان مدت. تا مدتها .عروسی میاد ..تو کوچه سهامداران کربن....سهمو ندارم...
                                ولی خوب سهامدارانش بدانند...سهمی 250..300...تومان...فقط سرمایه گذاری در سهام..سایر داره..که ..بفروشه..این سهم ها را..میتواند..یه کارخانه..با ظرفیتی بیشتر از کارخانه..فعلی و..مدرن تر ..بسازه...

نظر

در حال کار...
                                X