کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

پاسخ : کربن ايران ( شكربن )

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
    من شنیدم ظاهرا یه معامله بلوکی در پیش است و تا زمانی که معامله بلوکی انجام نشه سهم در یک بازه محدود نوسان می کنه.
    اگه بتونه بازارهای صادراتی واسه خودش پیدا کنه با این نرخ دلار که ظاهرا حتی بالای 5200 هست شکربن میتونه یه گین خوب بده. ولی هنوزهم با توجه به عملکرد گذشته مدیران شرکت من واقعا نمیدونم آیا سود شرکت خودش را نشان میده یا در جیب یک عده حقوقی میره.
    بنیادی سهم روی کاغذ خوبه ولی من شخصا جرات نداشته و ندارم به وزن شکربن اضافه کنم.
    آراد جان سود آوری شرکت چرا روی کاغذ ؟؟

تو صورت های مالی مشهود هست
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
      من شنیدم ظاهرا یه معامله بلوکی در پیش است و تا زمانی که معامله بلوکی انجام نشه سهم در یک بازه محدود نوسان می کنه.
      اگه بتونه بازارهای صادراتی واسه خودش پیدا کنه با این نرخ دلار که ظاهرا حتی بالای 5200 هست شکربن میتونه یه گین خوب بده. ولی هنوزهم با توجه به عملکرد گذشته مدیران شرکت من واقعا نمیدونم آیا سود شرکت خودش را نشان میده یا در جیب یک عده حقوقی میره.
      بنیادی سهم روی کاغذ خوبه ولی من شخصا جرات نداشته و ندارم به وزن شکربن اضافه کنم.
      معامله بلوکی بالا 900 تومانه...چون فقط سهمی حدود 400 تومان سرمایه گذاری داره...به قول ..خمینی...معیار حال فعلی سهامه../.:biggrinsmiley.:/در این 2 ماهه..که..تحول نرخ فروش مشهوده...باید دید در ادامه چه اتفاقی میوفته..
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

قراره امروز تعدیل سود 96 بیاد کدال...88791648..الی9
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط mey پست شده است View Post
          قراره امروز تعدیل سود 96 بیاد کدال...88791648..الی9

ببینیم تعدیل 40 درصدی میده یا نه

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            ببینیم تعدیل 40 درصدی میده یا نه
            حجم بالایی زد...طرف زور زد بازی در بیاره..ولی سهمش را قاپیدن......کف سهم 450....452...بسته شده...بنظرم..کسایی که اینگونه سهم جمع کردند..کاملا از داخل شرکت اگاهند..بعید نیست..گزارش را عقب بیندازند.... با حقوقی خریدار و فروشنده هماهنگند..حقوقی 300 تا در ..450..تا 452 فروخت.ولی بعدش ..تا 459...فقط 5000 سهم فروخت...سهم با سود حداقل 90 تومانی....و مجمع نزدیک...و..پتانسیل های غظیم..عملیاتی و غیر عملیاتی در این قیمت ها نخواهد..ماند...هر چقدر بفروشه بازار خواهد خرید...

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

حجم بالایی زد...طرف زور زد بازی در بیاره..ولی سهمش را قاپیدن......کف سهم 450....452...بسته شده...بنظرم..کسایی که اینگونه سهم جمع کردند..کاملا از داخل شرکت اگاهند..بعید نیست..گزارش را عقب بیندازند.... با حقوقی خریدار و فروشنده هماهنگند..حقوقی 300 تا در ..450..تا 452 فروخت.ولی بعدش ..تا 459...فقط 5000 سهم فروخت...سهم با سود حداقل 90 تومانی....و مجمع نزدیک...و..پتانسیل های غظیم..عملیاتی و غیر عملیاتی در این قیمت ها نخواهد..ماند...هر چقدر بفروشه بازار خواهد خرید...
              سود سال 97 را محاسبه کردم با دوده 5 تومنی و فروش 40 هزار تن...که هر دو فرض معقولانه است...140 تومن میسازه حداقل...غیر عملیاتی هم که سر جای خودشه...سهم پی بر ای 3 داره

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                سود سال 97 را محاسبه کردم با دوده 5 تومنی و فروش 40 هزار تن...که هر دو فرض معقولانه است...140 تومن میسازه حداقل...غیر عملیاتی هم که سر جای خودشه...سهم پی بر ای 3 داره
                درود بر جناب علیرضا..
                اینا دوده صادراتی را تنی 1000 دلار و نرخ تسعیر را 4512..دیدند....دلار 5800...زیر و رو.میکنه شرکت را...در اسفند..که دلار 4800..4900...بود...اینا مجموع تنی 4/7..میلیون فروختند...این در حالیست..که فروش 97 را..میانگین...4/580..دیدند..... قیمت فروش داخلی را در اسفند..همانندشدوص 4450..بگیریم...اگر 30 درصد فروش اسفند هم صادراتی در نظر بگیریم..نرخ تسعیر دلار را هم 4850...اینا دوده را تنی 1050..تا 1100 دلار فروختند..که مجموع...شده 4/7....حالا اگر در فروردین..فروش داخلی را 4620..بگیریم...و..دوده صادراتی را 1050....نرخ تسعیر را هم 5600..اوره صادراتی 5/900 قیمت میخورد..احتمابا دوده فروردین..تنی 5..تا 5/2 میلیون فروخته شده...
                ...با این قیمت دلار...بسیار بعیده..که شرکت دوده داخلی را 4/620...طبق گزارش تفسیری بفروشه...

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

فقط یه قلم از تفاوت های کربن 96 با 97.....در 9 ماهه 96..6490 تن دوده صادراتی داشته..که تنی 3/1...فروخته.....مقایسه..کنید...با دوده..1050...دلاری و نرخ تسعیر 5600..تا 5800.....البته..نرخ دوده فیلیپس هند ..الان 1140..دلاره.بنده...10 درصد..پایینتر گرفتم....حقوقی.که در این 4 روزه هر روز خریدار سهمه...و همین 2 زار شناور را هم داره جمع ..میکنه...میداند...داستان کربن را...یا همین خریداران حقیقی امروز

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

درود بر جناب علیرضا..
                    اینا دوده صادراتی را تنی 1000 دلار و نرخ تسعیر را 4512..دیدند....دلار 5800...زیر و رو.میکنه شرکت را...در اسفند..که دلار 4800..4900...بود...اینا مجموع تنی 4/7..میلیون فروختند...این در حالیست..که فروش 97 را..میانگین...4/580..دیدند..... قیمت فروش داخلی را در اسفند..همانندشدوص 4450..بگیریم...اگر 30 درصد فروش اسفند هم صادراتی در نظر بگیریم..نرخ تسعیر دلار را هم 4850...اینا دوده را تنی 1050..تا 1100 دلار فروختند..که مجموع...شده 4/7....حالا اگر در فروردین..فروش داخلی را 4620..بگیریم...و..دوده صادراتی را 1050....نرخ تسعیر را هم 5600..اوره صادراتی 5/900 قیمت میخورد..احتمابا دوده فروردین..تنی 5..تا 5/2 میلیون فروخته شده...
                    ...با این قیمت دلار...بسیار بعیده..که شرکت دوده داخلی را 4/620...طبق گزارش تفسیری بفروشه...
                    درود میلاد جان
                    اقا اهرم سود سازی که بالاست...اتفاقا همه دنبال زاگرس و کرماشا و شپدیس هستند...اما اهرم سود سازی با توجه به افزایش قیمت ارز در این شرکت بنظرم خیلی بیشتره...بخاطر اینکه حاشیه سود ناخالص 20 درصد اگر شد 30 درصد تفاوت فاحشی در سود خالص داره...تو ایران 4 تا شرکت عمده داریم که دوده تولید میکنند...سیمرغ و صدف فام و شکربن و شدوص....هر وقت دلار بالا میره اینها توان صادراتی پیدا میکنند و هم قیمت خوب صادر میکنند و هم اینکه افزایش نرخ خوب میتونند از لاستیک ساز بگیرند.اصلا کلا کاری که به سود غیر عملیاتی هم نداشته باشیم...عملیاتی میترکونه...اگر فروردین 5 یا بالای 5 فروخته باشه که محتمل هم هست...قیمت سهم را باید پله اول 700 دید.

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                      درود البته من با تناژ 37500 تا برای سال 97 با لوبکات 1600 و دوده 5100 به سود حدود 135-140 میرسم

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

قیمت دوده ...تحویل تهران......مارک پارس...550n...5950...................n660..5950... ................n330...6350..............البته این قیمت ها برای خرید 30 تن به بالاست.........
                        ..در بازار ...دوده کربن را دوده اهواز میگن....که معمولا 2 تا 5 درصد بالاتر از دوده پارس یا ساوه است...
                        قیمت فروش دوده داخلی ...زیر 5200.5300.. نخواهد بود....صادراتی هم با دلار 6000...تنی 6..تا 6/3...میلیون...

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

جال بود..به هرکی زنگ میزدم...میگفت برای صادرات می خواهید...پرسیدم..داستان چیه از هر کی قیمت میگیریم..میگه برای صادرات ..میخواهی...میگفت...قیمت امروز تحویل اربیل .نقدی .ان 550..تنی 6900..تا 7050..است...

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3238

​با دلار 6000 سود شرکت راچند پیش بینی می کنید؟
                            Honesty is the best policy

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

....من شبگردم..شما 6 نفر دوستی که دارید تاپیک را میبینید خواب نداریید...
                              یکی از دوستان در مورد فرمول قیمت دوده وارداتی پرسیده بود...گفتم...اینجا هم بگم....
                              نرخ دوده 1140 دلار...10 درصد گمرکی ..4 درصد حقوق ورودی .9 درصد مالیات ارزش افزوده..تنی 50 دلار هزینه حمل...10 درصد سود وارد کننده... ..اگر دلار بشه 4200..
                              1140*4200..میشه4800..10 درصد گمرکی....میشه5280..4 درصد حقوق ورودی..میشه 5480......9 درصد...ملیات بر رزش افزوده..میشه 5955.....50 دلار حمل....میشه 6150..تمام شده....حالا 10 درصد سود .وارد کننده..میشه 6800...........
                              تفاوتی 50درصدی با قیمت دوده 4580 .پیش بینی شرکت داره...یعنی الان تولید کنند داخلی بخواهد دوده وارد کند..زیر تنی 6 میلیون تمام نمیشه...
                              لا تک نرخی شدن دلار در 4200...قیمت لوبکات..به 1600 تا 1650..میرسه..و از انجا..که خوراک..شرکت در تمام ادوار فاصله ایی 3 تا 7 درصدی با نرخ لوبکات داشته..قیمت خوراک شرکت...1550 تا 1600...میشه..همانند بودجه..قیمت دوده داخلی تفاوتی 50 درصدی با تمام شده وارداتی داره....دوده در فروردین ..ماه..توسط سیمرغ..صدف..شدوص...به کارگزارن..فروش 5150..تا 5350...قیمت داده شده....
                              جالبه بدانید..11 اپریل 2017..دقیقا 1 سال پیش قیمت دوده..تنی 386 دلار بوده...و الان به 1140 دلار رسیده.. یا در 11 دسامبر دوده تنی 932 دلار بوده...دقیقا 4 ماه پیش....
                              دوده تن 5 میلیون..یعنی سودی 120..تومانی...تنی 5200..یعنی سودی150..تومانی...
                              ...هر 1 درصد قیمت فروش بالای 4580...75 ریال تعدیل...
                              تمام کالاها از فروردین 96 تا پایان اذر 96..رشدی 50 درصدی داشتند...الا دوده صنعتی..که تقربا 2 درصد رشد داشت...در صورتیکه قیمت لوبکات از 1080..رسید..به 1450 در اذر ماه..

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3238

ببینید الان شرایطی هستش که پیش اومده با نرخ ارز جدید ما باید ببینیم در این حالت سود شکربن چی میشه؟هنوز هم همه چیز منوط به افزایش نرخ فروش هستش.باید دید آیا شرکت افزایش نرخ فروش می گیره یا نه؟در صورت مثبت بودن پاسخ به نظرم شرکت میتونه گین خوب بده.
                                Honesty is the best policy

نظر

در حال کار...
                                X