کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : کربن ايران ( شكربن )

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    دوست عزیز من اکثر نوشته های شما رو دنبال میکنم
    ولی هر وقت روی سهمی زیاد بحث میشه و توضیح داده میشه نتیجه شایسته اون توضیحات حاصل نمیشه
    که البته یکی از علل عمده اون بحث روانی است
    میخواهد حاصل بشه..میخواهد نشه...من برای خودم..مینویسم... نه به حرف من بالا میره..نه پایین....
    هر کی هم حال نمیکنه..چشم پوشی را گذاشتن برای همین..مواقع...ارادتمند..
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

در اصل توسط mey پست شده است View Post
      میخواهد حاصل بشه..میخواهد نشه...من برای خودم..مینویسم... نه به حرف من بالا میره..نه پایین....
      هر کی هم حال نمیکنه..چشم پوشی را گذاشتن برای همین..مواقع...ارادتمند..
      قصدم ناراحت کردنت نبود
      انشالله موفق باشی
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        قصدم ناراحت کردنت نبود
        انشالله موفق باشی
        دادا ارادت داریم..
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

دوده ....550...660..... قیمت تحویل درب کارخانه5400..تا 5450........
          دوده 330.......تحویل درب کارخانه5700...5750..............
          بدون لحاظ 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده.........
          الان اگر 10 تن....50..تن هم قبوله.....550...660.....با احتساب مالیات بر ارزش افزوده..تنی 6100 پیدا کردید..جایزه دارید........

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3238

بازار خارج شدن ترامپ از برجام که هیچ خارج شدن عموها دایی ها پسر عموها پسردایی ها و کلا همه اقوام ترامپ از برجام را پیشخور کرده بعد شاخص 500 واحد منفی میشه این شاخص به هرچی شبیه هست جز به شاخص.
            Honesty is the best policy

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

.90 تا اضافه شد .انصافا خوب سهمی حریدیم...تا الان...20 تا 40 درصد از بازار جلوتریم...در این بازار نادخ..که ملت در ضرر سنگین هستند...حفظ سرمایه خودش بهترین دستاورد است...
              60 درصد سهمم...50درصد کربن...41درصد کفرا....4 درصد کتوکا...5 درصد هم....بهپاک 345 تومانی...
              خوبی سهامداری با کربن...اینه..که مسیر داری..
              از فروش فروردین 670 تنش صادراتی بوده

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

Stock Market Analysis, [05.05.18 12:13]
                [Forwarded from مهراد پایدار (مهراد پایدار)]

بررسی بنیادی #شکربن

پیشبینی سود ۱۳۸ تومانی در سال ۹۷

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

Stock Market Analysis, [05.05.18 12:13]
                  [Forwarded from مهراد پایدار (مهراد پایدار)]

بررسی بنیادی #شکربن

پیشبینی سود ۱۳۸ تومانی در سال ۹۷

درود
                  با 37500 تن

اکستراکت cfo متوسط 1700
                  دوده 5400

سود شرکت برای سال 97 حدود 145 تومان میشه

52 درصد پورتفوی شکربن
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                    درود
                    با 37500 تن

اکستراکت cfo متوسط 1700
                    دوده 5400

سود شرکت برای سال 97 حدود 145 تومان میشه

100 درصد تامین مواد اولیه داخلی
                    فروش بر اساس نرخ دلار 90 درصد داخلی با قابلیت رشد صادرات

52 درصد پورتفوی شکربن

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

با سود 88 تومانی...یعنی سود خالص هر سهم 27/3 تومان یا .6/825 میلیارد در 3 ماهه چهارم بوده...فروش در 3 ماهه چهارم..هم44/830 میلیارد...حاشیه سود خالص میشه 15/22درصد......
                      این حاشیه سود خالص 15/22 درصدی با فروش هر تن دوده به قیمت 4/451 هزار تومان حاصل شده......دوده در فروردین 5/100 بوده..یعنی 14/6 درصد بالاتر از میانگین 3 ماهه چهارم..
                      اگر با همان حاشیه سود خالص 3 ماهه چهارم{15/22}...و فروش 37/500 تن....و تنی 5100....حساب کنیم....به سود خالص 116 تومانی ..میرسیم..
                      ولی....سود بالاتر از این حرفهاست
                      1...قیمت سی اف او..در 3 ماهه چهارم..بر اساس قیمت های فروش شاراک...میانگین..1/480 بوده.....در فروردین..1530..الان هم 1530..........یعنی حدود 35 درصد خوراک شرکت...فقط و فقط 3درصد گران شده...و لوبکات در 3 ماهه چهارم..حدود 1/450 بوده....الان 1/800...تقربا 55 ..60..درصد خوراک اکستراکته...که هم قیمت لوبکات است........در نتیجه اکستراکت ..نسبت به میانگین 3 ماهه چهارم..24/1 درصد گران شده...که با عث ..میشه...کل مواد اولیه....نسبت به 3 ماهه چهارم...17 درصد گران بشه....
                      نسبت ارزش مواد اولیه به فروش..50 درصده...یعنی هر 1 درصد افزایش نرخ...2 درصد افزایش قیمت مواد اولیه را کاور میکنه
                      قیمت فروش 14/6 درصد بالاتر از 3 ماه چهارم....قیمت مواد اولیه 17 درصد بالاتر از 3 ماهه چهارم..تفسیرش میشه..8/6 درصد افزایش نرخ..میره برای کاور افزایش موا اولیه...و...5 درصد باقی مانده باعث افزایش حاشیه سود 4 درصدی خالص ..با احتساب مالیات 20 درصدی میشه......یعنی حاشیه سود خالص 19/2 درصد
                      حاشیه سود خالص 19/2 درصدی در 97....و فروش 192 میلیاردی......سود خالص 147 تومانی ایجاد میکند...
                      .سوابق ...قیمتی سی اف او..از گزارش شاراک.و بورس انرژی .و لوبکات از بورس کالا...قابل دریافت است..
                      جناب اریو ..علی اقا..و سایر بزرگوارن..هر کجای این..تحلیل بنظرتون...با واقعیت همخانی نداره..ممنون..میشم....اصلاح... بفرمایید..
                      آخرین ویرایش توسط mey؛ 2018/05/05, 17:18.

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

جدید
                        شرکت نه فروردین..و نه اردیبهشت صادرات نداشته...بلکه 670 تن صادراتی فروردین..و یه مقداری که در اردیبهشت صادرات داشتند..برای قرار دادها 96 است..... و چون با را فروردین دادند..در فروش فروردین..ذکر شده..در واقع پیش فروش با نرخ های صادراتی اسفند 96 بوده.....
                        دوده ...را هم دارن 5200..تا 5400..بستگی به گرید..میفروشند...
                        فروش دوده صادراتی فروردین هم..4900 بوده..با نرخ 4800هم تسعیر کردن
                        نرخ های جهانی دوده هم از اسفند تا اردیبهشت...10 تا 15 درصد رشد داشته
                        فروش شدوص هم صد در صد قطعی شده...خریدار هم پاش نشسته
                        داستان فروش ریالی در صادرات هم...اشتباه بوده..در واقع صادرات به دلار و ارزهای دیگه انجام..میشده.....

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

با سود 88 تومانی...یعنی سود خالص هر سهم 27/3 تومان یا .6/825 میلیارد در 3 ماهه چهارم بوده...فروش در 3 ماهه چهارم..هم44/830 میلیارد...حاشیه سود خالص میشه 15/22درصد......
                          این حاشیه سود خالص 15/22 درصدی با فروش هر تن دوده به قیمت 4/451 هزار تومان حاصل شده......دوده در فروردین 5/100 بوده..یعنی 14/6 درصد بالاتر از میانگین 3 ماهه چهارم..
                          اگر با همان حاشیه سود خالص 3 ماهه چهارم{15/22}...و فروش 37/500 تن....و تنی 5100....حساب کنیم....به سود خالص 116 تومانی ..میرسیم..
                          ولی....سود بالاتر از این حرفهاست
                          1...قیمت سی اف او..در 3 ماهه چهارم..بر اساس قیمت های فروش شاراک...میانگین..1/480 بوده.....در فروردین..1530..الان هم 1530..........یعنی حدود 35 درصد خوراک شرکت...فقط و فقط 3درصد گران شده...و لوبکات در 3 ماهه چهارم..حدود 1/450 بوده....الان 1/800...تقربا 55 ..60..درصد خوراک اکستراکته...که هم قیمت لوبکات است........در نتیجه اکستراکت ..نسبت به میانگین 3 ماهه چهارم..24/1 درصد گران شده...که با عث ..میشه...کل مواد اولیه....نسبت به 3 ماهه چهارم...17 درصد گران بشه....
                          نسبت ارزش مواد اولیه به فروش..50 درصده...یعنی هر 1 درصد افزایش نرخ...2 درصد افزایش قیمت مواد اولیه را کاور میکنه
                          قیمت فروش 14/6 درصد بالاتر از 3 ماه چهارم....قیمت مواد اولیه 17 درصد بالاتر از 3 ماهه چهارم..تفسیرش میشه..8/6 درصد افزایش نرخ..میره برای کاور افزایش موا اولیه...و...5 درصد باقی مانده باعث افزایش حاشیه سود 4 درصدی خالص ..با احتساب مالیات 20 درصدی میشه......یعنی حاشیه سود خالص 19/2 درصد
                          حاشیه سود خالص 19/2 درصدی در 97....و فروش 192 میلیاردی......سود خالص 147 تومانی ایجاد میکند...
                          .سوابق ...قیمتی سی اف او..از گزارش شاراک.و بورس انرژی .و لوبکات از بورس کالا...قابل دریافت است..
                          جناب اریو ..علی اقا..و سایر بزرگوارن..هر کجای این..تحلیل بنظرتون...با واقعیت همخانی نداره..ممنون..میشم....اصلاح... بفرمایید..

درود به جناب mey

از نظر من محاسبات شما درست هست و تقریبا تمام گفتنی ها رو گفتید
                          محسابات من البته به زبان دیگه اینطور هست
                          تناژ تولید و فروش دوده 37500تن
                          نرخ لوبکات 1800 و نرخ cfo 1530 با میانگین وزنی 1710
                          نرخ دوده بر اساس رابطه 19 ماهه 3.2 متوسط اکستراکت cfo حدود 5400 در نظر گرفته شده

سود براوردی من برای سال 97 حدود 145 تومان تخمین زده میشه

آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2018/05/06, 09:44.

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

​شدوص هم اگر دارید نفروشید....سهم در 3 ماهه چهارم..عالی عمل کرده....نگاه به تعدیل منفیش نکنید....وقت ..نیست عرض میکنم....

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

​شدوص هم اگر دارید نفروشید....سهم در 3 ماهه چهارم..عالی عمل کرده....نگاه به تعدیل منفیش نکنید....وقت ..نیست عرض میکنم....
                              برای من قرار گرفتن سهم در مسیر تحلیل خیلی خوشایند تر هست تا خود سود کردن و رشد سهم ایشالا به تحلیل مورد نظر دست پیدا کنیم

شدوص هم برای سال 97 میتواند سود خوبی بسازه حدود 75-80 تومان
                              اما شکربن شرایط بسیار ایده آل تری از نظر ترازنامه و سود و زیان دارد

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                برای من قرار گرفتن سهم در مسیر تحلیل خیلی خوشایند تر هست تا خود سود کردن و رشد سهم ایشالا به تحلیل مورد نظر دست پیدا کنیم

شدوص هم برای سال 97 میتواند سود خوبی بسازه حدود 75-80 تومان
                                اما شکربن شرایط بسیار ایده آل تری از نظر ترازنامه و سود و زیان دارد
                                ....دادا شدوص ...80 تومان ساخته بوده..یعنی در 3 ماهه چهارم..35 تومان ساخته بوده....ولی سود شرکت را 2 ..مورد از بین برد....1...جریمه تصفیه ...بدهی های ..معوق ارین شیمی مبلغ 1 میلیارد..و...2....هزینه..جذب نشده تولید را هم در 3 ماهه چهارم..کلا حساب کردند..مبلغ 2 میلیارد..
                                2 گرید دوده 339..و 330.... 35 درصد تولید شرکت بوده..که تقربا بدون سود میفروختن..و قیمتش هم از 550..660..کمتر بوده...الان دارن...6..تا 7 درصد بالاتر از 550..و..660..میفروشند.....
                                ارادتمند

نظر

در حال کار...
                                X