کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شنیده ها از تعدیل بالای 50 درصد روی این شرکت خبر میدهند محدوده 10000 ریال دور از انتظار نخواهد بود
تبریک به همه سهامداران کربن از جای جای این گزارش بوی تعدیل میاد همون که قبلا گفته شد این سهم بالای 10000 ریال خواهد رسید تعدیل بعدی این سهم بعد از مجمع لاستیک سهند حدود 1 هفته دیگه است سود پسهند و فروش زمین عالی خواهد بود شدوص هم جای خود شکربن معجزه سال 92 میتونه باشه
در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
خوب دیروز نبودم یعنی داشتم رانندگی میکردم یهو تو ایست بازرسی یه سروان گفت دریافت شد به من گفت بزن بغل!!گفتم چرا گفت الودگی صوتی صدای ظبط و اینا ما هم که حرف زور تو کلمون نمیره البته به پشتوانه ددی عزیز که خوب بماند چی کارست حال جالبی از این سروان گرفتیم البته شانس ارودم فاصله اون ایست بازرسی تا خونه ما 10 دقیقه بود که دیگه ختم ماجرا:D
این از کربن تازه افزایش نرخ دوده هم مونده و کربن میتونسه سود رو خیلی بیشتر از اینتعدیل بده که به نظر من نخواستن و بقیه تعدیل در طول سال دوستان وپترویی حالا برید تو صف فروش وپترو!!کربن به نظر بالای 500 باز شه و به سوی 700 حرکت کنه وپترو هم باید برسه 300 به نظر میاد جمع این 4 یار همیشگی یعنی کربن وپترو شدوص پسهند دوباره بدجوری میخواد جمع بشه به یاد قدیمهاشون
خیلی ستمه که کربن با این تعدیل خوب بخواد زیر 600تومن باز بشه.
با تعدیل 52درصدی باید 6750تومان باز شود ولی می خواهند با نصف قیمت بازش کنند. این نتیجه ترس و وحشتی است که بر بازار حاکم شده است.
وای وای وای تعدیل 100% داده بازهم تعدیل داره امسال بعد 20درصد منفی امروز دیگه بهم ثابت شد که تو بازار ما کیا دارن معامله میکنن چه چیزایی میبینم تو این بازار!!!!!!!
بازی های بورس>>>تعدیل مثبت ...15.87% منفی ؟؟؟؟!!!!
این سهم راه خودش رو خواهد رفت ...نهایتاً با این تعدیل و EPS قیمت کربن با بازار مثبت بالا می رود
صبور باشید
[SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]
نظر