کربن ایران (شکربن)

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • بورس باز دنیا
    عضو عادی
    • اردیبهشت ۱۳۹۲
    • ۲۰

اگه بشه تعدیل پسهند ۱۰۰%چی میشه کربن

نظر

• بورس باز دنیا
      عضو عادی
      • اردیبهشت ۱۳۹۲
      • ۲۰

اگه بشه تعدیل پسهند ۱۰۰%چی میشه کربن

نظر

• anahita
        عضو فعال
        • دی ۱۳۹۱
        • ۷۶۹

توی بد دو راهی گیر کردم ، تا الان حدود ۱۰۰۰۰۰ تا شکر خریدم ، میانگینم رو ۴۲۵ تومنه . نمیدونم قبل از مجپع رد کنم بره یا برم مجمع ؟؟ از طرفی سهم خوب سودی خواهد داد در آینده از طرفی تو بورس ایران یاد گرفتم که با هیچ سهمی به مجمع نرم و کلا نزارم سهمم بسته شه . نمیدونم جکار کنم . میترسم بفروشم ، تو مجمع خبر خوبی بدن و سهم بکشه بالا و هرچی سود کردم بپره . میترسم نفروشم ، تو مجمع خبر خوبی ندن سهم افت کنه . :((
        *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• بورس باز دنیا
          عضو عادی
          • اردیبهشت ۱۳۹۲
          • ۲۰

مگه میشه(خبر بد باشه) سهم از اواسط سال ۹۱ خبرهای خوب پشت سر هم میاد وبعد از همه تعدیلها سود تقریبا ۱۰۰% داده بجز آخرین تعدیل که به بدشانسی خرابی بازار باز شد ولی خیلی زود یه کمی شو جبران کرد و بعد مجمع انشاالله کاملا جبران می کنه .البته من منظورم شکربن دوست من

همیشه هر چیزی که دارین به خدا بسپارین.چون صاحب اصلی خداست.بسپار به او>:D

نظر

• abdi
            عضو عادی
            • اردیبهشت ۱۳۹۰
            • ۴۸

این دقیقا همان اتفاقی است که برای شدوص هم افتاد و تعدیل ۳۰ درصدی آن قبل از مجمع سوخت شد اما بطور غیر منتظره با ۳۰ درصد افزایش قیمت بازگشایی شد. هیج بعید نیست تعدیل سود کربن نیز با همین طرفند هنگام بازگشایی پس از برگزاری مجمع جبران گردد.;)

نظر

• بورس تبریز
              عضو فعال
              • آبان ۱۳۸۹
              • ۴۶۴

امروز یک حقوقی مست و دیوانه که واقعا به عقلش شک کردم نه به این که سهم کربن را میفروخت در این متعجبم که قیمت ۴۷۰۰ ریال به سمت بالا نمیفروخت همین که قیمت میومد ۴۶۵۰ ریال رنج میکرد تا ۴۶۰۰ ریال و پایین میداد نمیدونم این صنعت و معدن چه اصراری داره که همشو فروخت ؟ ولی خوب هم خریداری شد اگه عرضه نمیکرد قطعا سهم صف خرید میشد فکر کنم حول و حوش همین ۵۰۰۰ ریال بره مجمع انشالله ببینیم بعد از مجمع چی میشه و از همه مهمتر قبل از اون انتخابات !!!!
              در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
              یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• بورس باز دنیا
                عضو عادی
                • اردیبهشت ۱۳۹۲
                • ۲۰

سلام بورس تبریز با شما موافقم

میشه اسم شما را بدونم

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • فروردین ۱۳۹۰
                  • ۲۲۷۰

این سهم رو نگه دارید که منفجر خواهد شد
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• بورس باز دنیا
                    عضو عادی
                    • اردیبهشت ۱۳۹۲
                    • ۲۰

بعد مجمع بالای ۶۰۰ باز میشه شایدم خیلی بالا

نظر

• Ali
                      ستاره‌دار(۶۴)
                      • اسفند ۱۳۸۹
                      • ۲۵۳۶

شرکت سرمایه کذاری توسعه صنعت شیمیایی

شرکت سرمایه کذاری توسعه صنعت شیمیایی
                      با سرمایه۱۰ میلیارد تومانی مالک۱۲.۷۷%پسهند و ۲۱.۵%شدوص می باشد:O

وشکربن مالک ۹۹.۵%توسعه صنعت شیمیایی:O:O

بنابر شکربن علاوه بر مالکیت مستقیم۴۰.۴۳%پسهند و ۲۲.۲۶%شدوص بصورت غیر مستقیم نیز مالکیت قابل توجهی در این دو شرکت دارد
                      اگر مالکیت ۹۹.۵ را ۱۰۰ در نظر بگیریم

شکربن مالک۲۱.۵+۲۲.۲۶=۴۳.۷۶درصد شدوص
                      و۱۲.۷۷+۴۰.۴۳=۵۳.۲درصدپسهند می باشد

با قیمت روز پسهند که به دلیل تعدیل + متوقف می باشد و با افزایش قیمت باز خواهد شد ارزش دارای شکربن در پسهند حدود۵۸ میلیارد تومان میباشد
                      با قیمت روز شدوص ارزش دارایی شکربن حدود۳۰میلیارد تومان میباشد

ارزش روز دارایی در این دو شرکت۵۸+۳۰=۸۸میلیارد

با لحاظ سرمایه۲۵ میلیارد تومانی شکربن هر سهم شکربن مالکیت۳۵۲تومانی در این دو شرکت دارد

به جهت ارزیابی ارزش بخش تولید شکربن از ارزش شدوص استفاده می کنیم مقدار تولید در شکربن تقریبا۱۰% بیشتر ازشدوص می باشد و ارزش مارکتینگ شدوص۶۹میلیارد تومان است لذا ارزش کارخانه شکربن حدود۷۶ میلیارد تومان براورد میگردد

بنابراین با توجه به قیمت های روز پسهند و شدوص ارزش شکربن۳۰+۵۸+۷۶=۱۶۴ میلیارد تومان می باشد که با لحاظ تعداد سهام ارزش روزهر سهم شکربن برابر۶۵۶ تومان ارزیابی میگرددکه حدود۴۰% بیشتر از قیمت فعلی تابلومی باشد

شایان ذکر است ارزش زمین های شرکت که در حال تغییر کاربری و فروش است در این محاسبات لحاظ نگردیده و همچنبن پسهند تارکت قیمتی بالاتری از قیمت محاسبه شده دارد ضمنا مالکیت در این دو شرکت کنترلی می باشد ولی محاسبات بر اساس قیمت خرد انجام شده است

نظر

• anahita
                        عضو فعال
                        • دی ۱۳۹۱
                        • ۷۶۹

البته در ارزندگی سهم شکی نیست منتها این NAV تقریبی که شما حساب کردین پایه قیمت رو تابلو قرار نخواهد گرفت زیرا اگر بخواهیم اینگونه حساب کنیم ارزش تقریبی هر سهم وصندوق هم حدود ۸۲۰ تومان است ولی الان در محدوده ۴۱۰ معامله میشه .

نظر

• majid.mo
                          عضو عادی
                          • اردیبهشت ۱۳۹۲
                          • ۲۰

معاملات امروز نشون داد كف قيمت همينه احتمالا ۵۰۰ ميره مجمع

نظر

• roohe-khashen
                            عضو فعال
                            • فروردین ۱۳۹۰
                            • ۲۲۷۰

کلا این شرکت و وپترو به زودی با گزارشهای شرکتهای زیر مجموعه به خصوص وپترو پرواز خواهند کرد البته کربن که خودش یه شرکت تولید مواد هست و بحث اون جدا منتها وپترو به دلیل ماهیت سرمایه گذاری پرواز میکنه کربن هم با توجه به قیمت مناسب مواد اولیه و افزایش نرخ دوده سود جالبی میسازه کلا کربن یه دونه سهمه هم تولیدکننده شده هم سرمایه گذاری شده همه جوره چند سر سوده

نظر

• anahita
                              عضو فعال
                              • دی ۱۳۹۱
                              • ۷۶۹

ممنون میشم اگر کسی این ۳ تا سوال من رو جواب بده ، فقط جواب دقیق و معتبر لطفا :
                              ۱. قیمت هر کیلو قطران امسال تا حالا چقدر معامله شده ؟
                              ۲.قیمت هر کیلو اکسترانت چقدر تو سال ۹۲ معامله شده ؟
                              ۳ . قیمت هر کیلو دوده چقدر بوده و قیمت جهانیش در حال حاضر چقدره ؟

نظر

• roohe-khashen
                                عضو فعال
                                • فروردین ۱۳۹۰
                                • ۲۲۷۰

در اصل توسط anahita پست شده است مشاهده پست
                                ممنون میشم اگر کسی این ۳ تا سوال من رو جواب بده ، فقط جواب دقیق و معتبر لطفا :
                                ۱. قیمت هر کیلو قطران امسال تا حالا چقدر معامله شده ؟
                                ۲.قیمت هر کیلو اکسترانت چقدر تو سال ۹۲ معامله شده ؟
                                ۳ . قیمت هر کیلو دوده چقدر بوده و قیمت جهانیش در حال حاضر چقدره ؟
                                یه نکته من بگم خانم اناهیتا کلا در این گروه یعنی گروه دوده یه مقدار محاسبات پیچیدست!!مثل مس یا تیراهن ذوب یا المینیوم شفاف نیست گاها میبینید قیمت اکسترانت در بازر کاهش شدید داشته اما قیمت دوده رفته بالا اما اگر قیمت دقیق رو میخواهید به سادگی میشه در اورد اما گفتم به دلیل انحصاری بودن تولیدات این شرکت و شدوص نمیشه زیاد به قیمت اینا توجه کرد میدونید که در این چند روز اکسترانت در بازار کاهش داشته اما بحث افرایش ۵۰درصدی نرخ دوده داره شنیده میشه تو مایع های غمارگ و غبشهر که بازار رو در دست دارند کربنو و شدوص هم همینطور البته میدونید که کربن یه کارخانه عظیمی هست که چنین برابر شدوص عظمت داره!!

نظر

در حال کار...