ممنون جناب خشن . فقط یه سوال دیگه . طبق آخرین تماس ها و بررسی صورتهای مالی لاستیک سازی ها ، در حال حاضر دوده حدوده 4900 داره فروخته میشه . ولی پارسال زمستان 2200 فروخته میشده . این افزایش نرخ 50% که شما فرمودید مربوط به قیمت 4900 تومن هست ؟ یعنی به عبارت دیگه قیمت دوده حدود 7400 میشه در هر کیلو ؟! یا اینکه خبر قدیمی بوده و 50% همون 2200 منظور بوده ؟ چون راستش من شک دارم اجازه بدن دوده اینقدر گرون بشه! ! :)
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postممنون جناب خشن . فقط یه سوال دیگه . طبق آخرین تماس ها و بررسی صورتهای مالی لاستیک سازی ها ، در حال حاضر دوده حدوده 4900 داره فروخته میشه . ولی پارسال زمستان 2200 فروخته میشده . این افزایش نرخ 50% که شما فرمودید مربوط به قیمت 4900 تومن هست ؟ یعنی به عبارت دیگه قیمت دوده حدود 7400 میشه در هر کیلو ؟! یا اینکه خبر قدیمی بوده و 50% همون 2200 منظور بوده ؟ چون راستش من شک دارم اجازه بدن دوده اینقدر گرون بشه! ! :)دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postممنون جناب خشن . فقط یه سوال دیگه . طبق آخرین تماس ها و بررسی صورتهای مالی لاستیک سازی ها ، در حال حاضر دوده حدوده 4900 داره فروخته میشه . ولی پارسال زمستان 2200 فروخته میشده . این افزایش نرخ 50% که شما فرمودید مربوط به قیمت 4900 تومن هست ؟ یعنی به عبارت دیگه قیمت دوده حدود 7400 میشه در هر کیلو ؟! یا اینکه خبر قدیمی بوده و 50% همون 2200 منظور بوده ؟ چون راستش من شک دارم اجازه بدن دوده اینقدر گرون بشه! ! :)
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postممنون جناب خشن . فقط یه سوال دیگه . طبق آخرین تماس ها و بررسی صورتهای مالی لاستیک سازی ها ، در حال حاضر دوده حدوده 4900 داره فروخته میشه . ولی پارسال زمستان 2200 فروخته میشده . این افزایش نرخ 50% که شما فرمودید مربوط به قیمت 4900 تومن هست ؟ یعنی به عبارت دیگه قیمت دوده حدود 7400 میشه در هر کیلو ؟! یا اینکه خبر قدیمی بوده و 50% همون 2200 منظور بوده ؟ چون راستش من شک دارم اجازه بدن دوده اینقدر گرون بشه! ! :)
قیمت روغن قطران که به اشتباه همه فکر میکنند قطران هست و تو بورس انرژی دارند دنبال قیمتش میگرند حدود در نظر بگیرید رقم مناسبی هست چون رقم دقیقش تو بازار نیست.
قیمت فروش دوده 4900 هستش.
البته من خودم شدوص دارم ولی این اطلاعات بالا برای شدوص و شکربن صدق میکنه و اخبلاف فروش جزئی قیمت دوده در صورتهای مالی شدوص و شکربن بخاطر گرید و کیفیت دوده میباشد.
شدوص هم علاوه بر شکربن در این رنج قیمت ارزنده هستش.از لحاظ سود عملیاتی بنظر من شدوص امسال حدود 460 حداقل و شکربن در حدود 120 سود میازه.البته بنده فقط از لحاظ تولید و سود عملیاتی عرض کردم.و سود پرتفوی شکربن را محاسبه نکردم.
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postیه نکته من بگم خانم اناهیتا کلا در این گروه یعنی گروه دوده یه مقدار محاسبات پیچیدست!!مثل مس یا تیراهن ذوب یا المینیوم شفاف نیست گاها میبینید قیمت اکسترانت در بازر کاهش شدید داشته اما قیمت دوده رفته بالا اما اگر قیمت دقیق رو میخواهید به سادگی میشه در اورد اما گفتم به دلیل انحصاری بودن تولیدات این شرکت و شدوص نمیشه زیاد به قیمت اینا توجه کرد میدونید که در این چند روز اکسترانت در بازار کاهش داشته اما بحث افرایش 50درصدی نرخ دوده داره شنیده میشه تو مایع های غمارگ و غبشهر که بازار رو در دست دارند کربنو و شدوص هم همینطور البته میدونید که کربن یه کارخانه عظیمی هست که چنین برابر شدوص عظمت داره!!
سلام و ایام بکام
شکربن کارخانه عظیم و نیروی انسانی خیلی بیشتر داره اما : با سرمایه 4 برابر تقریبا ب اندازه شدوص تولید میکنه
البته کیفیت محصولات شدوص بالاتر و بیشتر سبد تولیدش دوده نرم که قیمت فروشش بیشتره!
البته من خودم از هردو دارم
خیر پیش[B]www.ranfor.blogfa.com[/B]
نظر
-
در اصل توسط بابامجید پست شده است View Postجناب روح خشن
سلام و ایام بکام
شکربن کارخانه عظیم و نیروی انسانی خیلی بیشتر داره اما : با سرمایه 4 برابر تقریبا ب اندازه شدوص تولید میکنه
البته کیفیت محصولات شدوص بالاتر و بیشتر سبد تولیدش دوده نرم که قیمت فروشش بیشتره!
خیر پیشدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postممنون از دوستان . اما من جواب یه سوالم رو نگرفتم هنوز جناب روح خشن . این 25% که میفرمایید یعنی 4900 +25% که میشه حدودا6200 تا 6400 ؟آخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ 2013/06/13, 17:07.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط بابامجید پست شده است View Postجناب روح خشن
سلام و ایام بکام
خیر پیشآخرین ویرایش توسط Ali؛ 2013/06/13, 18:05.
نظر
-
کربن به مراتب ارزنده تره برای اینکه اون درصدهایی که جتاب نوسان فرمودند ماله شکربنه پس به قول جناب روح خشن شما با خریدن کربن بلک درواقع پول اونا رو هم پرداختی ، و همه میدونن که پسهند و شدوص به طور بالقوه جای رشد زیادی امسال دارن که هنوز این تاثیر روی کربن اعمال نشده و فرصت خریده از طرفی قیمت فروش زمین پسهند 45 به هر سهم کربن میده و اختلاف قیمت دوده پیش بینی شده برای فروش 92 هم حدودا 50 تومن در کمترین حالت سود میده و خیلی عوامل ریز دیگه . اختلاف قیمت قطران خریداری شده شرکت هم هست که برای 3 ماهه اول سال تا حالا با میانگین حدود 700 تومن برای هر کیلو خریده اما تو پیش بینی هاش قیمت هرکیلو قطران رو 1880 دیده تقریبا یعنی به ازای هر کیلو 1000 تومن تا الان اختلاف حالا با 30000 تن یا 30 میلیون کیلوگرم حساب کنین حدودا 100 تومن به هر سهم سود میده .قیمت زمین خودش و غیره م بمونه . کربن امسال خوشبیناه میتونه تا 350 هم سود بسازه که البته تقریبا نصفش عملیاتیه . ریز محاسباتم رو در آینده میزارم که چطور به این عدد رسیدم . کربن تا پایان امسال میتونه 1500 روببینه اگر اوضاع سیاسی به هم نریزه.*** هرچه در جستن آنی ، آنی ***
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postکربن به مراتب ارزنده تره برای اینکه اون درصدهایی که جتاب نوسان فرمودند ماله شکربنه پس به قول جناب روح خشن شما با خریدن کربن بلک درواقع پول اونا رو هم پرداختی ، و همه میدونن که پسهند و شدوص به طور بالقوه جای رشد زیادی امسال دارن که هنوز این تاثیر روی کربن اعمال نشده و فرصت خریده از طرفی قیمت فروش زمین پسهند 45 به هر سهم کربن میده و اختلاف قیمت دوده پیش بینی شده برای فروش 92 هم حدودا 50 تومن در کمترین حالت سود میده و خیلی عوامل ریز دیگه . اختلاف قیمت قطران خریداری شده شرکت هم هست که برای 3 ماهه اول سال تا حالا با میانگین حدود 700 تومن برای هر کیلو خریده اما تو پیش بینی هاش قیمت هرکیلو قطران رو 1880 دیده تقریبا یعنی به ازای هر کیلو 1000 تومن تا الان اختلاف حالا با 30000 تن یا 30 میلیون کیلوگرم حساب کنین حدودا 100 تومن به هر سهم سود میده .قیمت زمین خودش و غیره م بمونه . کربن امسال خوشبیناه میتونه تا 350 هم سود بسازه که البته تقریبا نصفش عملیاتیه . ریز محاسباتم رو در آینده میزارم که چطور به این عدد رسیدم . کربن تا پایان امسال میتونه 1500 روببینه اگر اوضاع سیاسی به هم نریزه.
1- قیمت خرید مواد اولیه در مجمع شفاف سازی میگردد و مقدار تعدیل برای بازار قابل محاسبه خواهد شد
2-تا ز مان بازگشایی تعدیل پسهند مشخص خواهد گردیدکه انتظار میرودبا قیمت مناسبی به تابلو برگردد
3-وضعیت زمین شرکت مشخص خواهد شد
این موارد میتواند انتظار بازگشایی شکربن در قیمت مناسب را براورده نماید
نظر
-
درگزارش پیش بینی 92شکربن یک نکته برام عجیبه
در سال 92 مقدار پیش بینی خرید قطران10هزارتن بیشتر از91 امده یعنی50%بیشتر درحالیکه افزایش تولیدش جزیی است به عبارتی 50% بیشتر برنامه خرید دارد و ارزش این مقدار18میلیارد تومان معادل هر سهم 72 تومان است
دوستان کسی از نسبت مواد اولیه مودنیاز جهت تولیدیک واحد محصول کربن بلاک اطلاع داره
رقم بسیار قابل توجهی است
گزارش شدوص را جهت محاسبه نسبت مورد نظر بررسی کردم گزارش به نحوی تنظیم گردیده که قابل محاسبه نیست
نظر
-
در اصل توسط navasan پست شده است View Postدرگزارش پیش بینی 92شکربن یک نکته برام عجیبه
در سال 92 مقدار پیش بینی خرید قطران10هزارتن بیشتر از91 امده یعنی50%بیشتر درحالیکه افزایش تولیدش جزیی است به عبارتی 50% بیشتر برنامه خرید دارد و ارزش این مقدار18میلیارد تومان معادل هر سهم 72 تومان است
دوستان کسی از نسبت مواد اولیه مودنیاز جهت تولیدیک واحد محصول کربن بلاک اطلاع داره
رقم بسیار قابل توجهی است
گزارش شدوص را جهت محاسبه نسبت مورد نظر بررسی کردم گزارش به نحوی تنظیم گردیده که قابل محاسبه نیست
شدوص هم مصرف مواد اولیه را 4 میلیون کیلو اضافه گرفته.
نظر
نظر