کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omidbn
    عضو عادی
    • Apr 2013
    • 58

چطور انقد مطمئن؟؟؟منبع؟؟؟؟
    در اصل توسط بورس باز دنیا پست شده است View Post
    بازگشایی شکربن بالای 600

نظر

• سلطان بورس
      كاربر فعال
      • Aug 2011
      • 3373

شفاف سازی راجب زمین کارخانه و انتقال آن ( کدال )

نظر

• roohe-khashen
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 2270

عرض کردم که زمینهای کربن همون کاری رو میکنه که با پسهند کرد در مورد این سهم مقداری بابت کاهش دلار نگران بودم البته نه صرفا بر ین سهم برا کل گروه پترو که دیدم اکثر شرکتها دلار رو بر مبنای 2500 دیده اند اخبار خوبی هم برای گروه پترو به گوش میرسه انشا لله در جو مناسب باز گشایی شود
        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• Smart Trader
          عضو عادی
          • May 2013
          • 142

این شفاف سازی واقعاً شفاف سازی هست
          چون الان با اعلام شفاف سازی باید دنبال مسائل پنهانی شرکتها بود...مانند شیران؟؟؟!!!!
          اما این شفاف سازی می خواهد ارزش واقعی زمین تغییر کاربری شده کربن را واقعاً شفاف سازی کند و خیلی هم خوب است
          بالاخره مدیریت جدید(مهندس شمس)دست به کار شده اند
          موفق باشید
          [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

نظر

• anahita
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 769

Welcome dear passenger , fasten your seatbelt and get ready for take off <:-p
            *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

البته دوستان به یاد داشته باشن تعدیل 100درصدی قبلی کربن هم سوخت شد و باید این دفعه حسابسی جبران کنه به جو گروه هم کار نداشته باشید مگه شدوص و شگل و شپترو صف خرید نیستند تا زه شگل با 50دصد بازگشایی!!

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

ما که با سهم میمونیم کاری به این اردرها نداریم

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

اینم از شانس بد من که گذاشت تو بازار بد پتروشیمی ها باز شد

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                    جناب سلطان بورس.....شکربن و شدوص ارزشش بیشتر از این حرفهاست.یکدفعه برات جبران میکنه.

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

با این جو منفی بازار امروز خوب حمایت کردنش این سهم به راحتی بالای هفتصد تومن پولشه به غیر از ارزش زمینش
                      دلارم کف 3050 تومنش رو میزنه و میاد بالا
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

در اصل توسط مات پست شده است View Post
                        با این جو منفی بازار امروز خوب حمایت کردنش این سهم به راحتی بالای هفتصد تومن پولشه به غیر از ارزش زمینش
                        ارزش شدوص و شکربن و صنعت دوده.به دلار نیست دوست خوبم.با اینهمه طرح توسعه لاستیکسازها.و طرح توسعه شدوص و............این دو تا سهم ارزش طلا را تو این قیمتها دارند.

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

دم ناظر امروز گرم!!!از معدود دفعه هایی بود که حال داد باورم نمیشد طرف داشت رو 438 سهم رو منفی میکرد یعنی قیمت پایانی میشد 438!!!!!ته مونده ها هم بفروشند امروز هم در کربن هم در وپترو حقوقی هم خریدار بود راستی بچه ها لسرما هم که یادتونه سنگشو به سینه میزدم داره رستگار میشه

نظر

• Smart Trader
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 142

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                            در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                            جناب سلطان بورس.....شکربن و شدوص ارزشش بیشتر از این حرفهاست.یکدفعه برات جبران میکنه.
                            در اصل توسط مات پست شده است View Post
                            دوستان 28-2-1392>>>>>با تعدیل مثبت عالی >>>>بازگشایی %14.61-
                            از 29-2-92>>>تازه جبران شروع شد هر روز مثبت
                            کربن با گزارش 3 ماهه و بهبود جو بازار >>>سهم محکوم به صعود است
                            موفق باشید
                            [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

نظر

• roohe-khashen
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2270

بازم شاهد یه سری تحلیلهای عجیب هستم!!!!میگن کارخانه جابه جا بشه سود نصف میشه=))یکی میگه این شرکت با قیمت بالای سهام زیانش رو پوشش داده:Oیه چیزایی کلا من تو بازار سهام ایران میبینم اصلا ناب ناب بارها گفتم به لطف قوه الهی تمامی سهمهایی که سنگشون رو به سینه زدم در عرض یک سال همگی دو الی چند برابر شد اند حتی یک سهم هم نبوده که از این قاعده مستثنی باشه چرا چرا 3 سال پیش فقط رو خپارس یه اشتباهی داشتم جز اون همگی رستگار شدن اساسی دوستان من اگر نگران دلار هستم به خاطر جو گروه وگرنه دلار بشه 2500 هم کوچککترین تاثیری برا کربن نداره محصولات کربن و شدوص چندین ماه هست که رو هوا خریداری میشه فقط این دلار جو گروه ر کمی سخت کرده بود که امروز با 18 میلیون معامله فارس نگرانیم برطرف شده دستور کاهش قیمت خوراک گاز هم که جدیههه بی خیال یه روزی مثل لسرما تاپیک رو بالا میارم

نظر

• Smart Trader
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 142

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                                بازم شاهد یه سری تحلیلهای عجیب هستم!!!!میگن کارخانه جابه جا بشه سود نصف میشه=))یکی میگه این شرکت با قیمت بالای سهام زیانش رو پوشش داده:Oیه چیزایی کلا من تو بازار سهام ایران میبینم اصلا ناب ناب بارها گفتم به لطف قوه الهی تمامی سهمهایی که سنگشون رو به سینه زدم در عرض یک سال همگی دو الی چند برابر شد اند حتی یک سهم هم نبوده که از این قاعده مستثنی باشه چرا چرا 3 سال پیش فقط رو خپارس یه اشتباهی داشتم جز اون همگی رستگار شدن اساسی دوستان من اگر نگران دلار هستم به خاطر جو گروه وگرنه دلار بشه 2500 هم کوچککترین تاثیری برا کربن نداره محصولات کربن و شدوص چندین ماه هست که رو هوا خریداری میشه فقط این دلار جو گروه ر کمی سخت کرده بود که امروز با 18 میلیون معامله فارس نگرانیم برطرف شده دستور کاهش قیمت خوراک گاز هم که جدیههه بی خیال یه روزی مثل لسرما تاپیک رو بالا میارم
                                تکمیل بیانات دوست عزیزم
                                کربن سال گذشته اصلاً اجازه صادرات نداشته که بخواهد روی آن تاثیر بذاره
                                در ضمن اگر مجوز صادرات بگیرند ...چه بهتر (شرکت توانایی صادرات تا 10 تن محصول در سال دارد)
                                دقیقا" جو گروه و یکسری ابهامات (که شفاف سازی صبح در مورد زمین خیلی قبل تر باید انجام می شد)باعث بالا نرفتن قیمت شد
                                آخرین ویرایش توسط Smart Trader؛ 2013/06/22, 14:21. دلیل: املایی

نظر

در حال کار...
                                X