نه محسن جان موضوع اینه که بازار از فقر تحلیل رنج میبره صادرات کربن ازاد شه که واقعا بحث جدابیه شرکتهای داخلی هم حدود 1.5 سال هست دارن از مواد دوده داخلی اسفاده میکنن در مورد زمین هم گوشی رو داده دست سهامدار فقط نمیخواد سهامدار حول کنه که متاسفانه امروز داشتن حول میکردن رو 438 که عجیب بود وافعا و خوشبختانه اتفاق نیفتاد
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
-
شنیده شده که کربن قرار بوده گزارش 3 ماهه و پوشش سه ماهه را اعلام کنه و همچنین گزارش پسهند و فروش زمین پسهند که این گزارش دست خود سازمان بورس میباشد که فعلا با یک اطلاعیه شفاف سازی باز کردند که فعلا تو این قیمتها بخرند و از دست سهامداران خارج کنند یعد یهو ببندند برای این دو !!! شنیده شده 3 ماهه 450 ریال پوشش داشته یعنی معادل سود سال 91 !!!! و در ضمن حاشیه سود فروش زمین خودش و انتقال کارخانه به محل دیگه یادتون نرود !!! نظر من پیش به سوی 10000 ریالدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
من واقعا موندم با اين همه خبرهاي مثبت وباهاش رفتن مجمع امروز با کلي ضرر ميخوام بفروشمش واقا ديگه شورشو در آوردن[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
-
عطايش را به لقايش بخشيدم مبارک خريدارش باشه نوش جونش[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط reza ourom پست شده است View Postعطايش را به لقايش بخشيدم مبارک خريدارش باشه نوش جونش
نظر
-
سهمی که زیاد میان تو سایتا ازش تبلیغ میکنند میشه این
تمامه فروشه امروز مال حقیقی هست و حقوقی چیزی نفروخته
یکی نیست به این حقیقی های محترم بگه بابا دیروز داشته 470 میخریده خب دیروز میفروختیالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
-
با این به به و چه چه کردنا فقط دارید کار سهمو خراب میکنید
ی مشت نوسان باز وارد سهم میشن حرکت سهمو خراب میکنند
اگه تحلیلی دارید رو کنید اگه ندارید بذارید تاپیک سهم بره اون پایین تا روند سهم برگرده به روال سابقالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
دوستان سلام
این سهم فاند قوی داره یعنی به طور خلاصه ارزش ذاتی بالایی داره فقط سهم هر سهم از زمین 300 تومن هست بماند باقی داراییهای آن که شاید سر به 700 الی 800 تومن به ازای هر سهم بزند.
از طرف دیگر این سهم سهم صاحب داری است و بازی اون گام به گام ادامه داره.
نظر تمام بزرگان بازار نسبت به این سهم شدیدا مثبته.
من با خیلی ها راجع به این سهم صحبت کردم.
امیدوارم کسی جوگیر نشه و این سهم عالی رو از دست نده.
نظر
نظر