تا آخر وقت احتمالا کامل خالی کنم ، سهم از نظر تکنیکال و با توجه به متقارن شدن اون با اصلاح شاخص نیاز به اصلاح داره . ( لطفاً کسی ناراحت نشه ، نظر شخصیه ) با تشکر :)
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
اصلاح شاخص همین امروز تمام شد!!!اینو از حجم معاملاتی که گروهی و حقوقی میخرند میشه فهمید دوبرابر پولی که الان تو بورس هست اماده هست تا وارد بازار بشه نمونش حقوقی مپنا که الان انگشت به دهن مونده!!!البته من برای اصلاه 4 تا 6 درصدی هیچ وقت سهم شارپی رو نمیفروشم له خصوص اگه سهم تو بازار اول بورس باشه یعنی فرابورسی نباشهآخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ 2013/07/02, 11:24.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postتا آخر وقت احتمالا کامل خالی کنم ، سهم از نظر تکنیکال و با توجه به متقارن شدن اون با اصلاح شاخص نیاز به اصلاح داره . ( لطفاً کسی ناراحت نشه ، نظر شخصیه ) با تشکر :)
منهم انتظار اصلاح داشتم ولی این داره یک الگوی دیگه رو میره ! برعکس تصورات!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
حجم معاملات 10.747 M
امروز 3 بار صف خرید جمع شد اما دوباره صف خرید شد
قدر سهمی را که دارید بدانید
با آمدن گزارش 3ماهه وتعدیلات ....دیگر اجازه ورود نمیدهد
موفق باشید[SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postاز فرصت داده شده استفاده کردیم و شکربن اومد تو سبد..
انشا... که پر سود باشید[SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postتا آخر وقت احتمالا کامل خالی کنم ، سهم از نظر تکنیکال و با توجه به متقارن شدن اون با اصلاح شاخص نیاز به اصلاح داره . ( لطفاً کسی ناراحت نشه ، نظر شخصیه ) با تشکر :)
من امروزاضافه کردم
حجم معاملات فوق العاده در مثبت کامل دربازار تقریباقرمز داره میگه حتما منو بخر
امروز 4.3% کل سهم شرکت معادل10% سهم شناور بصورت عالی جابجا شد
ارزش ذاتی سهم بالای 1000 هست وشک در خرید جایز نیستآخرین ویرایش توسط Ali؛ 2013/07/02, 17:44.
نظر
-
خوشجالم که دوستان به حجم معاملات نگاه ویژه ای دارند نکته ای که از این حجم میشه فهمید اینه که کف خوبی بالای 530 ساخته شد تعویض سهامدار به خوبی انجام شد و تا 620 بدون مشکل میشه با این حجم رفت بالا البته مثل اینکه مدیران شدوص میخوان مقداری موش بدوونن تو سهمشون که 3ماهه ما با اه و ناله بوده شاید مقداری تاثیر بزاره که امیدوارم 3ماهه کربن زودتر از شدوص بیاددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postخوشجالم که دوستان به حجم معاملات نگاه ویژه ای دارند نکته ای که از این حجم میشه فهمید اینه که کف خوبی بالای 530 ساخته شد تعویض سهامدار به خوبی انجام شد و تا 620 بدون مشکل میشه با این حجم رفت بالا البته مثل اینکه مدیران شدوص میخوان مقداری موش بدوونن تو سهمشون که 3ماهه ما با اه و ناله بوده شاید مقداری تاثیر بزاره که امیدوارم 3ماهه کربن زودتر از شدوص بیاد
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postخوشجالم که دوستان به حجم معاملات نگاه ویژه ای دارند نکته ای که از این حجم میشه فهمید اینه که کف خوبی بالای 530 ساخته شد تعویض سهامدار به خوبی انجام شد و تا 620 بدون مشکل میشه با این حجم رفت بالا البته مثل اینکه مدیران شدوص میخوان مقداری موش بدوونن تو سهمشون که 3ماهه ما با اه و ناله بوده شاید مقداری تاثیر بزاره که امیدوارم 3ماهه کربن زودتر از شدوص بیاد
من خبر عکس را در مورد گزارش شدوص دارم
انگار از محل مواد اولیه تعدیل مثبتی اعلام میکنند...باز اگر خبر شما موثق تر هست بفرمایید؟[SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]
نظر
-
3 ماهه کربن که گزارش خوبی هست خود شرکت هم بهش اشاره کرده منتها بحث شدوص هست که چون مربوطه به کربن امیدوارم کارخرابی نکنه الته کربن که در بخش بلند مدت سبد ماست و نسبت هپبه این اتفاقات ایزوله هستدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط Mohsen1392 پست شده است View Postسلام خدمت دوست عزیز
من خبر عکس را در مورد گزارش شدوص دارم
انگار از محل مواد اولیه تعدیل مثبتی اعلام میکنند...باز اگر خبر شما موثق تر هست بفرمایید؟دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postوالا محسن جان من هم شنیده بودم گزارش خوبی داره منتها امروز اون خبر دوم رو شنیدم منتها نوشتم کربن به این اتفاقت ایزوله شدست خیالت راحت از 370 هستم با سهم
شنیده های بنده میگه به دلیل اورهال 19 روزه ای که داشته حدود 430 ریال میسازه و تعدیل هم احتمالا نمیده
یک افزایش سرمایه بزودی میده و تعدیل را برای بعد از افزایش سرمایه گذاشته[SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]
نظر
-
یکی یکی تمام مطالب دوستان را میخونم همه در انتظار گزارش 3 ماهه هستند فقط این رو بگم اگه فردا رفت صف خرید فقط بخرید همین !!!!در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
نظر