کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از نشون دادن حداکثر مقدار صف فروش میشه برداشت مثبت هم کرد
سلام
بالاخره یکی از دوستان متوجه نظرم از نشان دادن آمار تصویری شد.
هرچه صف فروش بیشتر، وقت ورود به سهم نزدیکتر
تا وقتی اقتصاد کشور مریض است، ماندن در سهم ریسک بالایی دارد. به شخصه ورود به سهم در کف و خروج از سهم در ماگزیمم نسبی را ترجیح می دهم.
یکم فکر کن بعد پست بزن!!!
این همه سهم را از کجا پول بیارم بخرم - قصد ندارم سهم را خراب کنم تا چند تا ازش بخرم
یه خورده پول دارم باهاش دارم تو بورس قمار می کنیم.
صف نزدیک یک میلیونی با چند میلیون تومن قابل جمع کردنه؟
به قول معرف یه قل دو قل می کنم یه خورده به سرمایه ام زیاد شود و نظرم را در سایت می نویسم.
اگر رو حساب پست و حرف من و دیگران کسی خریدو فروش کند اشتباه است، بایستی خود طرف تصمیم گیرنده باشد.
پریود سهم شکربن بسته به جو بازار بین یک تا دو هفته برای ورود و خروج است. بیشتر ماندن در آن موقعی مناسب است که گزارش خوب + جو بازار مثبت + عرضه به اندازه صورت بگیرد.
موفق باشید
دوستان ميشه از بنيادي اين سهم بگين؟ من ديد بلند مدت دارم. به نظرتون نگهش دارم
سلام نظر شخصی خودم
تو بورس و وضعیت اقتصادی فعلی ایران دید بلند مدت روی سهم ریسک بالایی دارد.
من با پریودهای یک هفته تا دوماه موافقم.
همین شکربن با دید بلند مدت خیلی ها در گذشته بدبخت کرده و حتی قیمت های کنونی چهار برابر هم شود جبران ضرر این افراد نمی شود، وقتی با 20 میلیون می شد تو تهران آپارتمان خرید این بنده های خدا سهام کربن را بین 1000 تا 3000 تومن خریدند.
شکربن حرف نداره و امروز از اصلاح برگشت. از فردا شاهد روند سبز این سهم هستیم. حالا بازار مثبت باشه یا منفی این شکربن مثبت خواهد بود. شکربن امسال قدرت ساختن 400 تومن سود را دارد. با این EPS شکربن الان باید در قیمتهای 1000 تومان معامله شود و تا پایان سال به 2500 تومان خواهد رسید
از ولصنم و شخارک هم غافل نشید. ولصنم هم قابلیت رشد 250درصدی را دارد.
امید حان این سهم شگربن که امروز 14 مرداد به 460 رسید. چطور انتظار داری 400 تومن سود بده ؟ ::)
امروز روی حمایت 4569 خیلی خوب مقاومت کرد . بیشتر معاملات روی 4560 بود که نشانه خوبی برای برگشت قیمتی از همین جاست.من دوبرابر قبلی امروز اضافه کردم. حداکثر اصلاح هم در 4370 می تواند باشد که بسیار بعید است و اگر این اتفاق بیافتد جا دارد با خرید سنگین در ان قیمت تک سهم شویم.
نظر