در اصل توسط اقتصاد پست شده است
View Post
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
در اصل توسط Arash007 پست شده است View Postبا سلام یکی از شگردهای حقوقی ها اینه که تو روز با کد حقوقی سهم رو بالا میفروشن و با کدهای حقیقی خودشون از پایین جمع می کنن پس خرید و فروش حقوقی نمیتونه همیشه اطلاعاتی درستی به ما بده.http://forums.boursy.com/group.php?groupid=13
نظر
-
در اصل توسط اقتصاد پست شده است View Postبا سپاس از پاسختان . من هم تا حدودی از این موضوع اطلاع دارم ولی مطلبی که نگران کننده به نظر رسید تعدادشان بود.
نظر
-
شکربن میان مدت صعودی داره. میشه نگه داشتش میشه یا می توان با سهام های پر پتانسیل تر جا به جا کرد. نگرانی ریزش نداره.تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
https://t.me/BourseTahlil63
نظر
-
عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
من فکر میکنم با توجه به درپیش بودن مجمع وپترو اصولا بسیار مهم است که سهم روند مثبت بگیرد سیگنالهای مهم و مثبتی دارد این شکربن اگر وپترو بتواند به کمک عواملش تاثیرات خوبی روی این سهم بذاره هم برای خودش خوبه هم برای روند مثبت این سهم اونهایی که میگن کربن شایعه تعدیل داره بی دلیل نیست آمار خرید و فروشهای این چند روز را اگه ببینیم با این که منفی هستند ولی نشان از جمع آوری توسط عوامل وپترو دارد با این سهم باید سهامداری کرد
نظر
-
در اصل توسط شهروز پست شده است View Postمن فکر میکنم با توجه به درپیش بودن مجمع وپترو اصولا بسیار مهم است که سهم روند مثبت بگیرد سیگنالهای مهم و مثبتی دارد این شکربن اگر وپترو بتواند به کمک عواملش تاثیرات خوبی روی این سهم بذاره هم برای خودش خوبه هم برای روند مثبت این سهم اونهایی که میگن کربن شایعه تعدیل داره بی دلیل نیست آمار خرید و فروشهای این چند روز را اگه ببینیم با این که منفی هستند ولی نشان از جمع آوری توسط عوامل وپترو دارد با این سهم باید سهامداری کرد
آقا سلام
وپترو مجمعش کی هست؟ به نظر شما وپترو قبل مجمع بخریم از 220 تومن فعلی به چند خواهد رسید؟
ممنونم
نظر
-
اینجا کارخانه کربن ایران است در زمینی به مساحت 13 هکتار در کنار کارخانه لوله سازی اهواز ودر مرکز شهر اهواز که در دوطرف آن بلوارهای اصلی شهر اهوازقرار دارند. قیمت زمین در این منطقه بین 1.500.000 تا 2.000.000 تومان قیمت میخورد که در صورتیکه نصف این بها را نیز محاسبه کنیم قیمت کل 13 هکتار بالغ بر 100 میلیارد تومان می شود که به ازای هر سهم می شود 400 تومن... البته نقل انتقال کارخانه و فروش زمین اندکی زمانبر است و ممکن است 1 تا 2 سال طول بکشد ولی از آنجایی که شرکت جهت خرید تجهیزات پیشرفته تر برای انتقال به پول نیازمند است ممکن است فروش زمین قبل از انتقال کارخانه به انجام برسد..در حال حاضر طرحهای و روشهای انتقال کارخانه در دست بررسی است که بنا به اظهارات شرکت در صورت منتج به نتیجه شدن از طریق سایت کدال به اطلاع می رسد.
در حال حاضر مشتریانی نظیر اداره کشتیرانی منتظر تصمیمات فروش زمین شرکت هستند..
در هر صورت قیمت سهام شرکت با احتساب فروش زمین بالغ بر 1000 تومان خواهد بود
نظر
-
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Postآقا سلام
وپترو مجمعش کی هست؟ به نظر شما وپترو قبل مجمع بخریم از 220 تومن فعلی به چند خواهد رسید؟
ممنونمدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
دوست عزیز این گروه با اون پتانسیل رشد بالا فعلا از فقدان اطلاعات خوب رنج میبرد انشالله بتونیم در آینده شاهد انتشار اخبار خوب باشیم آمار معاملات روزانه تو این چند روز به روزی یک تا دو میلیون سهم میتونه سیگنال خوب باشه تاپیکو هم روزی چند میلیون تو منفی معامله میشد حالا یهو برای تعدیل مثبت که تو کدال آمده بسته شده !!!!!در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
رشد قیمت تا 1000 پیش بینی میشه..البته در حال حاضر P/E سهم 4 است. چرا 4؟ چون مبلغ سود حاصل از فروش زمین شرکت لاستیک سهند در حسابهای شرکت کربن هنوز شناسایی نشده..این سود به ازای هر سهم شرک کربن 433 ریال است که با سود 721 ریالی خود شرکت کربن می شود 1154 ریال..یعنی با احتساب قیمت کنونی سهم نسبت پی به ای می شود 3.89
نظر
نظر