کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • haftaseman
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 81

سلااااااااااام دوستان ، صعود سهم را نظاره گر باشید
    [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

فروشنده های امروز سهمشون را در چه قیمتی خریده اند؟ سود کرده اند یا زیان؟ دلیل فروششان چیست؟چیزی که جایگزین آن می کنند چه مزیت هایی فاندی و پوششی در سه ماهه اول 92 نسبت به کربن دارد؟

نظر

• haftaseman
        عضو عادی
        • Aug 2013
        • 81

به خدا عقل نعمت بزرگیست ، من نمیدونم آخه این فروشنده ها نمیبینند که این سهم چند روزه که داره روی این قیمت اونم با حجم بالای 2 میلیون خرید میشه با خودشون فکر نمیکنند چرا با این قیمت به راحتی ازشون میخرند ؟؟ احساس نمیکنند قراره این سهم رشد کنه ؟؟
        [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

باید از امروز منتظر تحلیل زدن دوست عزیزم :D جناب استاد بورس تبریز باشیم
          خبر رسیده ( رانتی) که ایشون امروز پست خود را فدای کربن 440:D تومانی کردن .
          به به چه شود#:-S

نظر

• afshar
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1039

سلام علیکم. با عرض خسته نباشید خدمت کربنی های عزیز.
            بنده چند روزی میشه که ازاین سهم خرید کردم و تقریبا نصف سبدمو گرفته.
            امید زیادی بهش هست منتها تعجب منم از فروش های با قیمت پایینه. یعنی ارزش سهمو نمی دونن؟
            با ارزوی موفقیت برای همگی
            اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• سلطان بورس
              كاربر فعال
              • Aug 2011
              • 3373

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
              سلام علیکم. با عرض خسته نباشید خدمت کربنی های عزیز.
              بنده چند روزی میشه که ازاین سهم خرید کردم و تقریبا نصف سبدمو گرفته.
              امید زیادی بهش هست منتها تعجب منم از فروش های با قیمت پایینه. یعنی ارزش سهمو نمی دونن؟
              با ارزوی موفقیت برای همگی
              دوست عزیز ناراجت نباش
              از شنبه سهم استارت صعودی را میزنه
              چون من و آقای بورس تبریز که خاطره ها از ایشون دارم امروز خرید کردن
              من خودم آخرید بار 480 خریده بودم و حدود 540 فروختم . بعد از 1 ماه مجدد امروز 436 وارد شدم .

نظر

• motenaweb
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 226

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                دوست عزیز ناراجت نباش
                از شنبه سهم استارت صعودی را میزنه
                چون من و آقای بورس تبریز که خاطره ها از ایشون دارم امروز خرید کردن
                من خودم آخرید بار 480 خریده بودم و حدود 540 فروختم . بعد از 1 ماه مجدد امروز 436 وارد شدم .

آقا سلام
                شکربن به نظر شما در کوتاه مدت روی چه قیمتی خواهد بود و نقطه قوت سهم چیست؟
                از طرفی ، چرا باید روی این سهم خیلی نظر داست و سهام داری کرد؟

ممنون

نظر

• afshar
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1039

ممنون بابت پاسخ تون. ضمنا وجود دوستانی مثل جنابعالی درین سهم باعث امیدواری بیشتری در بنده میشه.

نظر

• afshar
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1039

الان تاپیک فایرا رو نگاه میکردم حتما چند روزه دیدین فروشنده ندارن چه میشد بچه های کربن هم ازین کارا کنن خجم مبنام خدا بزرگه

نظر

• Arash007
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 541

بچه ها نگران نباشید از شنبه حرکت شروع میشه

نظر

• mohsenakbari
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 211

هی میگی نگران نباشید
                        الان خیلی وقته هی میگیم فردا بر میگرده

نظر

• behnam1480
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 432

در اصل توسط bahary پست شده است View Post

من یکی این سهم را کمتر از 10000 ریال نمی فروشم حتی اگر یکسال زمان ببرد و مطمئنم که به این قیمت می رسد.ارزشهای نهفته بسیاری در این سهم هست که خیالم از ان راحت است.
                          ارزش ذاتی سهم با احتساب تصمیمات فروش زمین و سود حاصل از فروش زمین لاستیک سهند و فروش تجهیزات قدیمی شرکت برای تهیه تجهیزات با تکنولوژی بالاتر و افزایش سرمایه جهت ایجاد صنعت پیشرفته تر در محل جدید کارخانه..بیش از 1200 تومان است... برای رسیدن به این قیمت یکسال هم ارزشش را دارد

نظر

• A-Mohammadi
                            کاربر فعال
                            • Feb 2013
                            • 341

سهم روی حمایت تکنیکالی مهمی قرار داره به نظر یک حرکت به سمت 520در هفته آتی داشته باشه. بعد واکنش قیمت با مقاومت 520 تومانی سرنوشت کوتاه مدت سهم را مشخص میکنه.
                            در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• سوفیا
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 122

در اصل توسط آیدغمیش پست شده است View Post
                              سهم روی حمایت تکنیکالی مهمی قرار داره به نظر یک حرکت به سمت 520در هفته آتی داشته باشه. بعد واکنش قیمت با مقاومت 520 تومانی سرنوشت کوتاه مدت سهم را مشخص میکنه.
                              باسلام حمایت تکنیکالی حمایتش دقیقا روی 436هستش که اگه این رو بشکونه تاحوالی 410 میاد ولی با جو روانی این هفته بعید میدونم چون سهمهای بزرگتر احتمالا صف خرید وخرید به سمت سهمهای کوچکتر میاد

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

در اصل توسط سوفیا پست شده است View Post
                                باسلام حمایت تکنیکالی حمایتش دقیقا روی 436هستش که اگه این رو بشکونه تاحوالی 410 میاد ولی با جو روانی این هفته بعید میدونم چون سهمهای بزرگتر احتمالا صف خرید وخرید به سمت سهمهای کوچکتر میاد
                                خدایی مطلب های دوستان کلی منو خندوند . تا هفته پیش کف تکنیکال 440 بود و حالا 436 و فردا اگر 430 بشه کف تکنیکال میشه 430
                                در کل در سابقه معاملات من و تجربه کاری نمودار سهم را ندید میگم کفش 420 هست . فردا هم کربن صف خرید میشه و دوستانی که تعداد دارن خودشون را برای دادن حجم مبنا آماده کنن:D:D<:-p

نظر

در حال کار...
                                X