سلااااااااااام دوستان ، صعود سهم را نظاره گر باشید
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
[B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]
-
به خدا عقل نعمت بزرگیست ، من نمیدونم آخه این فروشنده ها نمیبینند که این سهم چند روزه که داره روی این قیمت اونم با حجم بالای 2 میلیون خرید میشه با خودشون فکر نمیکنند چرا با این قیمت به راحتی ازشون میخرند ؟؟ احساس نمیکنند قراره این سهم رشد کنه ؟؟[B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]
نظر
-
باید از امروز منتظر تحلیل زدن دوست عزیزم :D جناب استاد بورس تبریز باشیم
خبر رسیده ( رانتی) که ایشون امروز پست خود را فدای کربن 440:D تومانی کردن .
به به چه شود#:-S
نظر
-
سلام علیکم. با عرض خسته نباشید خدمت کربنی های عزیز.
بنده چند روزی میشه که ازاین سهم خرید کردم و تقریبا نصف سبدمو گرفته.
امید زیادی بهش هست منتها تعجب منم از فروش های با قیمت پایینه. یعنی ارزش سهمو نمی دونن؟
با ارزوی موفقیت برای همگیاگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
نظر
-
در اصل توسط afshar پست شده است View Postسلام علیکم. با عرض خسته نباشید خدمت کربنی های عزیز.
بنده چند روزی میشه که ازاین سهم خرید کردم و تقریبا نصف سبدمو گرفته.
امید زیادی بهش هست منتها تعجب منم از فروش های با قیمت پایینه. یعنی ارزش سهمو نمی دونن؟
با ارزوی موفقیت برای همگی
از شنبه سهم استارت صعودی را میزنه
چون من و آقای بورس تبریز که خاطره ها از ایشون دارم امروز خرید کردن
من خودم آخرید بار 480 خریده بودم و حدود 540 فروختم . بعد از 1 ماه مجدد امروز 436 وارد شدم .
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postدوست عزیز ناراجت نباش
از شنبه سهم استارت صعودی را میزنه
چون من و آقای بورس تبریز که خاطره ها از ایشون دارم امروز خرید کردن
من خودم آخرید بار 480 خریده بودم و حدود 540 فروختم . بعد از 1 ماه مجدد امروز 436 وارد شدم .
آقا سلام
شکربن به نظر شما در کوتاه مدت روی چه قیمتی خواهد بود و نقطه قوت سهم چیست؟
از طرفی ، چرا باید روی این سهم خیلی نظر داست و سهام داری کرد؟
ممنون
نظر
-
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Post
من یکی این سهم را کمتر از 10000 ریال نمی فروشم حتی اگر یکسال زمان ببرد و مطمئنم که به این قیمت می رسد.ارزشهای نهفته بسیاری در این سهم هست که خیالم از ان راحت است.
نظر
-
سهم روی حمایت تکنیکالی مهمی قرار داره به نظر یک حرکت به سمت 520در هفته آتی داشته باشه. بعد واکنش قیمت با مقاومت 520 تومانی سرنوشت کوتاه مدت سهم را مشخص میکنه.در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
در اصل توسط آیدغمیش پست شده است View Postسهم روی حمایت تکنیکالی مهمی قرار داره به نظر یک حرکت به سمت 520در هفته آتی داشته باشه. بعد واکنش قیمت با مقاومت 520 تومانی سرنوشت کوتاه مدت سهم را مشخص میکنه.
نظر
-
در اصل توسط سوفیا پست شده است View Postباسلام حمایت تکنیکالی حمایتش دقیقا روی 436هستش که اگه این رو بشکونه تاحوالی 410 میاد ولی با جو روانی این هفته بعید میدونم چون سهمهای بزرگتر احتمالا صف خرید وخرید به سمت سهمهای کوچکتر میاد
در کل در سابقه معاملات من و تجربه کاری نمودار سهم را ندید میگم کفش 420 هست . فردا هم کربن صف خرید میشه و دوستانی که تعداد دارن خودشون را برای دادن حجم مبنا آماده کنن:D:D<:-p
نظر
نظر