کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

در اصل توسط omidbn پست شده است View Post
    گزارش 6ماهه کربن رو شهریوراعلام میکنن؟
    شما که هنوز نمیدونید گزارش 6 ماهه شرکت ها از چه زمانی ارائه میشه من برام سواله چطور تو بورس سرمایه گذاری کردید
    مشکل بازار ما الان این هست که نقدینگی به سمت بورس اومده ولی بدون تحلیل و منطق . برای همین امروز بازار صف خرید میشه فردا صف فروش

نظر

• بورس تبریز
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 464

گزارش 6ماهه کربن رو شهریوراعلام میکنن؟
      انشالله حداکثر تا 20 مهر آماده میشود
      در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
      یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• omidbn
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 58

انقد مغرور نباش،اگه میدونی توضیح بده اگرم نمیخوای جواب بدی انقد قیافه گرفتن نداره که،ساکت بشین سر جات نیاز نیست به سوالات تاپیک جواب بدی سلطان اصلا بگیر من بیسواد.چه طرز صحبت کردنه آخه من نمیدونم والا. اعصاب نداری دیگه تویه تاپیکا نچرخ.یه بار دیگه اینجوری باکسی یا با بنده توهین آمیز صحبت کنی جوره دیگه ای جوابتو میدم.خجالتم خوب چیزیه.
        در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
        شما که هنوز نمیدونید گزارش 6 ماهه شرکت ها از چه زمانی ارائه میشه من برام سواله چطور تو بورس سرمایه گذاری کردید
        مشکل بازار ما الان این هست که نقدینگی به سمت بورس اومده ولی بدون تحلیل و منطق . برای همین امروز بازار صف خرید میشه فردا صف فروش
        آخرین ویرایش توسط omidbn؛ 2013/09/01, 17:24.

نظر

• omidbn
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 58

ممنون از شما آقای بورس تبریز عزیز

خوبه همه مثله شما باشن و هراطلاعاتی که دارن به دیگران انتقال بدن وانقد خودشونو سطح بالا نبینن.
          در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
          انشالله حداکثر تا 20 مهر آماده میشود

نظر

• bakhtiari
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 109

با سلام
            مشکل اصلی شناوری خیلی بالای این سهم هست.
            و واقعا انگار هرچی سهام دار هیجانی هست ریخته توی این سهم
            طرف طاقت نداره 2 دقیقه تحمل کنه که نفروشه و رنج منفی به سهم نده
            متاسفانه اکثر سهامدارای این سهم برای فروش رقابت دارند و این رو بارها حتما دیدین،شاید اگر یکم تحمل داشته باشند خریدار رنج مثبت بده اما میبینیم که اصلا تحمل ندارند.
            همینه که ما میبینیم به این راحتی سهم چقدر بازی میخوره و هرچقدر هم که معامله میشه به خاطر شناوری بالا هنوز فروشنده گیر میاد.
            جناب آقای Omidbn شما هم خودت رو ناراحت نکن بالاخره خودتم میدونی یه فشار روانی زیاد روی سهامدارا هست و ممکن این مسایل پیش بیاد.

نظر

• بورس تبریز
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 464

جناب آقای Omidbn
              امیدوارم با صبر و حوصله به سود دلخواهتان برسید سهم پتانسیل خوبی برای رشد دارد اگر مساله سوریه تعادل را به هم نمیزد شاید بالای 5000 ریال الان شکربن را می دیدیم امیدوارم مدیران این شرکت و گروه وپترو از کما در بیاییند و خبرهای خوب شکربن را کم کم وارد بازار کنند از جناب بختیاری هم تشکر دارم به خاطر گوش زد برخی مسائل حاشیه ایی شکربن که به درستی گفته شده
              در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
              یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

انقد مغرور نباش،اگه میدونی توضیح بده اگرم نمیخوای جواب بدی انقد قیافه گرفتن نداره که،ساکت بشین سر جات نیاز نیست به سوالات تاپیک جواب بدی سلطان اصلا بگیر من بیسواد.چه طرز صحبت کردنه آخه من نمیدونم والا. اعصاب نداری دیگه تویه تاپیکا نچرخ.یه بار دیگه اینجوری باکسی یا با بنده توهین آمیز صحبت کنی جوره دیگه ای جوابتو میدم.خجالتم خوب چیزیه.
                آخ آخ شرمنده نمیدونستم انقدر زود به شما برمیخوره !!!!!!!!!!!!!!
                حرفم حق این جور واکنش نشون دادن هم داره چون اگر نباشه که ...............
                در ضمن من بی احترامی نکردم و حرف حق زدم . هنوز 6 ماهه شرکت تموم نشده شما میگید شهریور گزارش میاد !!!! خوب این یعنی چی از نظر شما
                شما که دم از طرز صحبت کردن میزنید مراقب حرف زدنت باش چون تو پست بالای من بی احترامی نشده و فقط صحبت بی تحلیلی کردم . دلیل اینطور حرف زدن شما هم میدونم از چی هست
                آخرین ویرایش توسط سلطان بورس؛ 2013/09/02, 00:25.

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

دوست ندارم باز مجدد مثل چند هفته پیش که با آقای ب . ت بحث کردم دوست ندارم با شما هم اینکار رو بکنم
                  باز ایشون حداقل تحلیل و اصول اولیه بازار رو میدونن و ادب داشتن و دوست داشتم کمی اطلاعات خودم را با ایشون مقایسه کنم و کمی مناظره کردیم /:.yead.:/
                  شما که دیگه هیچی . دوست ندارم با شما وارد بحث بشم چون تو پست اولت ادب خودتو نشون دادی و نمیخوام این تاپیک باز بهم بریزه
                  در آخر توصیه میکنم حداقل حداقل اطلاعات اولیه خود را قوی کنید تا در بورس موفق بشید
                  موفق باشد . کات

نظر

• bakhtiari
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 109

سلام
                    دوستان بهتره این بحث رو که شاید یه سوء تفاهم بوده یاشه رو تمام کنیم و برگردیم سر موضوع اصلی این تاپیک که کربن است.
                    به نظر من هیچ کدومتون بی احترامی خاصی به هم نکردین و بهتره که به قول خود سلطان بورس عزیز بحث رو تمام و دیگه ادامه ندهید.

نظر

• ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

آره بابا دعوا کار بدی است...........اونم از نوع نوشتاریش.............
                      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• علی بابا
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 972

با اجازه دوستان جهت عوض شد جو تاپیک :

اندرزهاى دهگانه

مردى از امام صادق (ع) اندرزى درخواست نمود! آن حضرت به او فرمودند:

1- اگر خداى تعالى روزى را به عهده گرفته است غصه خوردنت براى چيست؟!

2- اگر روزى تقسيم شده است، حرص و آز براى چيست؟!

3- و اگر سنجش (در قيامت) حق است، پس ثروت اندوزى براى چيست؟!

4- و اگر عوض دادن خداى تعالى حق است، پس بخل ورزيدن براى چيست؟!

5- و اگر كيفر الهى آتش دوزخ است، پس گناه براى چيست؟!

6- و اگر مرگ حق است، پس شادمانى براى چيست؟!

7- و اگر (كارنامه) اعمال بر خدا عرضه مىشود، پس فريب براى چيست؟!

8- و اگر گذر كردن بر صراط حق است، پس خودپسندى براى چيست؟!

9- و اگر تمام چيزها به قضا و قدر است، پس اندوه براى چيست؟!

10- و اگر دنيا ناپايدار است، پس اعتماد و آرامش به آن براى چيست؟!

خصال صدوق ، ج 2، ص 450.

سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• afshar
                          عضو فعال
                          • Aug 2013
                          • 1039

در اصل توسط bakhtiari پست شده است View Post
                          با سلام
                          مشکل اصلی شناوری خیلی بالای این سهم هست.
                          و واقعا انگار هرچی سهام دار هیجانی هست ریخته توی این سهم
                          طرف طاقت نداره 2 دقیقه تحمل کنه که نفروشه و رنج منفی به سهم نده
                          متاسفانه اکثر سهامدارای این سهم برای فروش رقابت دارند و این رو بارها حتما دیدین،شاید اگر یکم تحمل داشته باشند خریدار رنج مثبت بده اما میبینیم که اصلا تحمل ندارند.
                          همینه که ما میبینیم به این راحتی سهم چقدر بازی میخوره و هرچقدر هم که معامله میشه به خاطر شناوری بالا هنوز فروشنده گیر میاد.
                          جناب آقای Omidbn شما هم خودت رو ناراحت نکن بالاخره خودتم میدونی یه فشار روانی زیاد روی سهامدارا هست و ممکن این مسایل پیش بیاد.
                          سلام جناب بختیاری عزیز . دمت گرم موضوعی که شما فرمودین بیشترین تاثیر و رو سهم گذاشته. تموم بشو هم نیستن . به قولی: طبق قانون 7 نیوتن تموم نمیشن بلکه از سهمی به سهم دیگر میروند.
                          اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• haftaseman
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 81

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
                            با اجازه دوستان جهت عوض شد جو تاپیک :

اندرزهاى دهگانه

مردى از امام صادق (ع) اندرزى درخواست نمود! آن حضرت به او فرمودند:

1- اگر خداى تعالى روزى را به عهده گرفته است غصه خوردنت براى چيست؟!

2- اگر روزى تقسيم شده است، حرص و آز براى چيست؟!

3- و اگر سنجش (در قيامت) حق است، پس ثروت اندوزى براى چيست؟!

4- و اگر عوض دادن خداى تعالى حق است، پس بخل ورزيدن براى چيست؟!

5- و اگر كيفر الهى آتش دوزخ است، پس گناه براى چيست؟!

6- و اگر مرگ حق است، پس شادمانى براى چيست؟!

7- و اگر (كارنامه) اعمال بر خدا عرضه مىشود، پس فريب براى چيست؟!

8- و اگر گذر كردن بر صراط حق است، پس خودپسندى براى چيست؟!

9- و اگر تمام چيزها به قضا و قدر است، پس اندوه براى چيست؟!

10- و اگر دنيا ناپايدار است، پس اعتماد و آرامش به آن براى چيست؟!

خصال صدوق ، ج 2، ص 450.

ممنون از شما بابت این مطلب نورانی و مفید
                            فکر کنم خط ششم این باشد : اگر مرگ حق است پس شیون برای چیست ؟
                            [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• omidbn
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 58

/:.yead.:/.اصلا به جنابالی ربطی نداره افراد باچه اطلاعاتی میان تو بورس زیاد به خودت فشار نیار.بیخود جو تاپیک و بهم نزن/:.nono.:/.از بیکاری همش دنبال بحث با این کاربر اون کاربری.درضمن در اندازه ای نیستی که به من توصیه یانصیحتی بکنی/:.nono.:/.
                              والسلام نامه تمام.
                              دوست ندارم باز مجدد مثل چند هفته پیش که با آقای ب . ت بحث کردم دوست ندارم با شما هم اینکار رو بکنم
                              باز ایشون حداقل تحلیل و اصول اولیه بازار رو میدونن و ادب داشتن و دوست داشتم کمی اطلاعات خودم را با ایشون مقایسه کنم و کمی مناظره کردیم /:.yead.:/
                              شما که دیگه هیچی . دوست ندارم با شما وارد بحث بشم چون تو پست اولت ادب خودتو نشون دادی و نمیخوام این تاپیک باز بهم بریزه
                              در آخر توصیه میکنم حداقل حداقل اطلاعات اولیه خود را قوی کنید تا در بورس موفق بشید
                              موفق باشد . کات
                              آخرین ویرایش توسط omidbn؛ 2013/09/02, 11:47.

نظر

• omidbn
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 58

معلومه کی مشکل داره/:.yead.:/.

من فقط یه سوال کردم وادعایی نکردم.حالا درست یا نادرست پرسیدم.شما چه حقی داری بحث کنی؟؟ و یا با کنایه حرف بزنی!!!!؟؟البته آدمای مغرور و مدعی که هیچی تو چنته ندارن این رفتاراشون طبیعیه/:.yead.:/.

آخ آخ شرمنده نمیدونستم انقدر زود به شما برمیخوره !!!!!!!!!!!!!!
                                حرفم حق این جور واکنش نشون دادن هم داره چون اگر نباشه که ...............
                                در ضمن من بی احترامی نکردم و حرف حق زدم . هنوز 6 ماهه شرکت تموم نشده شما میگید شهریور گزارش میاد !!!! خوب این یعنی چی از نظر شما
                                شما که دم از طرز صحبت کردن میزنید مراقب حرف زدنت باش چون تو پست بالای من بی احترامی نشده و فقط صحبت بی تحلیلی کردم . دلیل اینطور حرف زدن شما هم میدونم از چی هست
                                آخرین ویرایش توسط omidbn؛ 2013/09/02, 12:07.

نظر

در حال کار...
                                X