کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Smart Trader
    عضو عادی
    • May 2013
    • 142

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
    سلامی مجدد خدمت دوستان
    میگن صادرات دوده صنعتی آزاد شده
    کسی خبر موثقی داره؟
    بخاطر همین امروز با این حجم بالا خرید شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    سلام
    امروز خبری اومد که صادرات یکسری اقلام شیمیایی به شرط مازاد اجازه صادرات دارند...
    [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

نظر

• Smart Trader
      عضو عادی
      • May 2013
      • 142

با سلام خدمت دوستان

يکي از بزرگترين مشکلات اين سهم >>>شناوري بالا اين سهم هست
      که شده جولانگاه يک عده نوسان گير...

روزهاي 6/2---6/3--6/4....که از صبح يک حمايت شد و صف خريد بود روي 450 تا 477 هيچ کس فروشنده نبود ...!!!!
      امروز روي 410 از هم سبقت مي گرفتند...
      اين هم بگذرد ...
      امروز حجم خوبي خورد
      بازار امروز يک تجديد قوا کرد ...بعد از مثبت شدن عزيزاني که امروز سبقت تو فروش گرفتند ...پشيمون مي شوند
      موفق باشيد
      [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

نظر

• مسعود اب
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1502

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
        دوستان من که داشتم این سهمو تحلیل میکردم نکته جالب اینه که طبق تکنیکال احتمالا از اوایل هفته آینده سهم برگشت خوبی خواهد داشت و روند اصلاحی قطعا به پایان رسیده پس سهماتونو از دست ندید. اینم نمودارش:

و فردا مثبت خواهد بود./:.rolleyessmileyani
        بمنظور موفقیت
        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

اشکال بزرگ شکربنی ها:

فرض کرده اند تمام بازار عاقل هستند

و همه خوبی ها و بدی های سهام ها را می دانند و طبق آن معامله می کنند

نظر

• مسعود اب
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1502

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
            اشکال بزرگ شکربنی ها:

فرض کرده اند تمام بازار عاقل هستند

و همه خوبی ها و بدی های سهام ها را می دانند و طبق آن معامله می کنند

دوست من بنظر من این اشکال نیست چون فرض اساسی تئوری اقتصاد در دنیا این است که کلیه سرمایه گذاران عاقل و منطقی هستند یا به عبارت خودمونی هرکسی پولشو دوست داره و نمی خواد که سرمایه شو از دست بده.
            تنها تحلیل افراد متفاوت است. چون اهداف و استراتژی افراد متفاوت است.
            من به تجربه در بازار یاد گرفتم که هیچ سهامداری را بدون تحلیل ندانم و برای استراتژی کلیه افراد احترام قائل باشم.
            و بعنوان یک علاقه مند بازار سرمایه سعی میکنم تا دلیل رفتار افراد را بفهمم نه اینکه ایرادی بر آن وارد کنم. خیلی پیش اومده که سهمی صف فروش بوده و برخی افرادی را که در صف سهم خود را میفروشند را بی تحلیل و... خطاب میکنند ولی بعد از چند روز یا چند هفته ضرر میگویند کاش ماهم فروخته بودیم.
            بنابراین هرکسی باید با توجه به اهداف و تحلیل خود معامله کند و برای اقدام دیگران نیز احترام قائل باشد.
            و در این سایت گفتگو تمامی دوستان سعی دارند تا اخبار و تحلیل خود را در اختیار سایر دوستان نیز قرار دهند و در نهایت هرشخصی خود تصمیم گیرنده خواهد بود.
            با امید موفقیت شما و همه دوستان بورسی
            بمنظور موفقیت

نظر

• فرید
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 160

به به به به...
              میبینم که اون پرنده با سنسورهای طبیعی اینورها هم پر کشیده...
              یه کم فونتتو بزرگتر میکنی اصلا نمیشه خوندش:D
              بهرامی جان دست بردار از این کارات ....بابا لقمه حلال چیزی راجبش شنیدی...

نظر

• ahmad m
                ستاره دار(2)
                • Aug 2012
                • 969

حجم خوب در شکست سطح مهمی که (425 تا435) حدود 4 هفته سهم را ساپورت میکرده ، در اینکه سهم تا 340 تومان افت خواهد کرد شکی نیست.
                بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• مسعود اب
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1502

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                  حجم خوب در شکست سطح مهمی که (425 تا435) حدود 4 هفته سهم را ساپورت میکرده ، در اینکه سهم تا 340 تومان افت خواهد کرد شکی نیست.
                  البته دوست من هر احتمالی در بازار ما وجود دارد اما به شخصه خیلی به نتایج تحلیل های تکنیکال اعتقاد دارم و طبق این تحلیلها سهم مثبت خواهد شد.
                  هدف اول 450 است ،در هر صورت گذشت زمان گویا خواهد بود.
                  موفق باشید.
                  بمنظور موفقیت

نظر

• ahmad m
                    ستاره دار(2)
                    • Aug 2012
                    • 969

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
                    البته دوست من هر احتمالی در بازار ما وجود دارد اما به شخصه خیلی به نتایج تحلیل های تکنیکال اعتقاد دارم و طبق این تحلیلها سهم مثبت خواهد شد.
                    هدف اول 450 است ،در هر صورت گذشت زمان گویا خواهد بود.
                    موفق باشید.
                    اگر امکانش هست یک چارت بگذارید چون من هم بر اساس تکنیکال گفتم قصد تخریب ندارم ولی سهم حتی قیمت 330 تومان را هم ممکنه بببینه به نظرم کف سهم باشه و خرید کم ریسک.

چارت هفتگی شکربن بدون شرح ( نمودار بصورت خطی)

نمودار روزانه با سیستم ایچیموکو

چند نکته مکدی زیر صفر قرار داره
                    قیمت سینکو اسن بی را پشت سر گذاشته
                    تنکنسن و کیجنسن از کومو خارج و بر روی قیمت قرا دارند
                    نتیجه روند Down ternd هست
                    آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2013/09/08, 23:20.
                    بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

درود

امروز صف فروش رو جمع کردند ولی کار صعود تو کوتاه مدت خیلی خیلی سخت شده،فردا قدرت خریداران مشخص میشه که چقدره؟اگه زیاد نباشه و نتونند با قدرت ظاهر بشند ،بنظرم احتمال اینکه بسوی تارگت دوستمون اقای احمد ام حرکت کنه وجود داره
                      البته این نظر میتونه برای خریداران مفید باشه نه سهامداران.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• مسعود اب
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1502

اگر امکانش هست یک چارت بگذارید چون من هم بر اساس تکنیکال گفتم قصد تخریب ندارم ولی سهم حتی قیمت 330 تومان را هم ممکنه بببینه به نظرم کف سهم باشه و خرید کم ریسک.

چارت هفتگی شکربن بدون شرح ( نمودار بصورت خطی)

نمودار روزانه با سیستم ایچیموکو

چند نکته مکدی زیر صفر قرار داره
                        قیمت سینکو اسن بی را پشت سر گذاشته
                        تنکنسن و کیجنسن از کومو خارج و بر روی قیمت قرا دارند
                        نتیجه روند Down ternd هست
                        در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        درود

امروز صف فروش رو جمع کردند ولی کار صعود تو کوتاه مدت خیلی خیلی سخت شده،فردا قدرت خریداران مشخص میشه که چقدره؟اگه زیاد نباشه و نتونند با قدرت ظاهر بشند ،بنظرم احتمال اینکه بسوی تارگت دوستمون اقای احمد ام حرکت کنه وجود داره
                        البته این نظر میتونه برای خریداران مفید باشه نه سهامداران.
                        دوست من در تحلیلها معمولا از ابزارهایی استفاده میشود که دوره زمانی بیشتری مانند 52 روز را در نظر میگیرند . هرچند ممکنه در آینده تحلیل شما دوستان درست از آب در بیاد ولی بنظر شخص بنده تنها در صورت جنگ سهم میتواند ریزش داشته باشد که در آن صورت کل بازار منفی خواهد بود و نه تنها این سهم.
                        در مک دی حتی زیر صفر برای پیش بینی زودتر از اعلام مک دی میتوانید جهت انحنای مک دی را ملاحظه و مسیر آتی را تعیین نمائید.
                        این نمودار منه ، تا اینجا که درست بوده صفحات قبل را هم میتوانید ملاحظه فرمائید تا بعد چی پیش بیاد :

موید باشید.
                        بمنظور موفقیت

نظر

• e.hamedi
                          ستاره دار(13)
                          • Jun 2012
                          • 379

سلام جناب مسعود آب با تشکر از تحلیل جنابعالی

راجب نموداری که قرار دادید می شود کمی توصیح دهید که از چه اندیکاتورهایی استفاده می کنید با چه تنظیماتی؟

با سپاس

نظر

• بورس تبریز
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 464

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
                            سلامی مجدد خدمت دوستان
                            میگن صادرات دوده صنعتی آزاد شده
                            کسی خبر موثقی داره؟
                            بخاطر همین امروز با این حجم بالا خرید شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            البته یک نکته را بگم که در گزارش 3 ماهه شرکت صادرات داشته و این را در گزارشات قید کرده بازار داخل هم خیلی خوب داره محصول شرکت را میخرد
                            در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
                            یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• afshar
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1039

سلام خدمت اساتید گرامی .متاسفانه تا وقتی که ادم های نا اگاه و بصورت هیجانی وارد بورس میشن
                              تحلیل و تکنیکال درصد خطاش زیاده . شما زحمت میکشین تحلیل میکنین 1 عده با خرید و فروش های نابخردانه همه این مسائل و زمین میزنن.
                              واقعا باصبر میشه به سودرسید اما طوری برای فروش کورس گذاشتن قیمت و پایین میدن واز هم سبقت میگیرن زود بفروشن که ادم فکر میکنه جنگ شده یا کارخونه منفجرشده یا سهم بهتری اومده بازار. با یه 2 دو تا 4تا میتونن ارزش سهم و پیدا کنن. خوبه اساتید حاضر درین تاپیک پتانسیل های موجود در کربن و بارها ذکر کردن!
                              معاملات انجام شده دیروز با اون حجم نشان از ارزش سهم داره فروشنده ها فکر نکنن خریدارانی که دیروز خریدکردن چیزی بارشون نیس و اینا زرنگی کردن!!!
                              اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• zohre114
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 55

دوست عزیز لطفا توهمات خود را بازگو نفرمایید با تشکر.

نظر

در حال کار...
                                X