در اصل توسط django پست شده است
View Post
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
در اصل توسط bakhtiari پست شده است View Postمن که این سهم رو با دید گزارش 6ماهه نگه داشتم
تو بدترین شرایط باهاش موندم و نفروختم(شاید کارم اشتباه بود و از بازار عقب افتادم)
اما دوستان این سهم تازه اول راهه مراقب باشید از دستتون در نیارن
مثل شبندر که حقوقی داره سهم رو درو میکنهاگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
نظر
-
حقوقی رو کاری ندارم ولی این عزیزان حقیقی با چه تحلیلی روی این قیمت ها فروختند ؟
سهم قبل از بسته شدن در صف خرید قفل شده بود حتی به فرض اشتباه بخواهیم 28 درصد تعدیل رو مبنا قرار بدیم(که البته کاملا اشتباهه) حداقل قیمت مچینگ باید 630 در می اومد. به خدا این گزارشات روی کدال برای مطالعه و تصمیم گیری شما سهامداران عزیزه وگرنه حقوقی که تکلیفش معلومه. چی می شه اگه قبل از هر تریدی که مربوط به سرمایه نازنینتونه و براش زحمت کشیدین یه نگاهی به این گزارشات بندازین و باعث ضرر به خودتون و سایرین نشید.
متاسفانه بالای 70 درصد فروشندگان حقیقی هستند
فقط می شه تاسف خورد به بیسوادی مفرط در بورس ایران
نظر
-
تبریک. فقطاونایی که امروزم با هیجان 5290فروختن امیدوارم 1 درسی بگیرن. بخاطر ضررشون خوشحال نیستم بلکه برعکس . تمام اساتید با مطالب پر محتوا ارزش سهم و بیان میکنن اما بعضی فقط از کنارش رد میشن متاسفانه. امیدوارم مزد صبر دوستان رو کربن بده و همگی شاد باشیماگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
نظر
-
در اصل توسط بارسا پست شده است View Postحقوقی رو کاری ندارم ولی این عزیزان حقیقی با چه تحلیلی روی این قیمت ها فروختند ؟
سهم قبل از بسته شدن در صف خرید قفل شده بود حتی به فرض اشتباه بخواهیم 28 درصد تعدیل رو مبنا قرار بدیم(که البته کاملا اشتباهه) حداقل قیمت مچینگ باید 630 در می اومد. به خدا این گزارشات روی کدال برای مطالعه و تصمیم گیری شما سهامداران عزیزه وگرنه حقوقی که تکلیفش معلومه. چی می شه اگه قبل از هر تریدی که مربوط به سرمایه نازنینتونه و براش زحمت کشیدین یه نگاهی به این گزارشات بندازین و باعث ضرر به خودتون و سایرین نشید.
نظر
-
در اصل توسط بارسا پست شده است View Postحقوقی رو کاری ندارم ولی این عزیزان حقیقی با چه تحلیلی روی این قیمت ها فروختند ؟
یکی از مسائل اینه که خیلی ها تو سود چند صد درصدی هستند و از پارسال این سهم رو دارند و میخوان خارج بشن
اما نگران نباشین این سهم راه خودش رو میره
نظر
-
در اصل توسط bakhtiari پست شده است View Postدوست عزیز علاوه بر مشکل شناوری و حمایت نکردن حقوقی
یکی از مسائل اینه که خیلی ها تو سود چند صد درصدی هستند و از پارسال این سهم رو دارند و میخوان خارج بشن
اما نگران نباشین این سهم راه خودش رو میرهآنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )
نظر
-
تشکر ویژه از بانیان پایین باز شدن سهم که باعث می شود روند رو به بالا را آرام و با ثبات ادامه دهد ...
شکربن تازه اول راهه! این یک تبلیغ نیست! /:.yead.:/برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
انقدر دوستان فاز منفی میدادن که توسعه ملی فروشنده هست و سهم فلان میشه و ..............
امروز مشخص شد که توسعه ملی اگر هم فروشنده باشه حداقل رو قیمت 550 فروشنده نیست و جای نگرانی نیست .
امروز سهم در شرایط منفی بازار باز شد و اگر بازار مثل دیروز بود میتونست 560 قیمت بخوره و صفش حدود 600 باشه
البته سهم محدوده 600 مقاومت داره که معاملات سهم در جند روز آینده نشون میده سهم چیکاره هست
توسعه ملی امروز سنگین در شدوص فروش داشت که فکر کنم حداکثر 500 تا 600 هزار تا دیگه داره که فردا شرش هم از این سهم کم میشه
در کل هر سهمی یه بازده زمانی بازی داره و هر کسی بتونه به موقع سوار بشه سود خوبی میبره . همین کربن سهمی بود که چند ماه طول کشید از قیمت 600 تا 395 پایین اومد ولی در مدت چند هفته به قیمت سابق داره برمیگرده
من خودم قبلا محدوده فرشم 550 تا 520 بود . مجدد 440سنگین وارد شدم و یک نوسان گرفتم و 465فروختم که سود خوبی داد چون سنگین داشتم . این بار آخری هم سنگین رو قیمت های 410 تا 430 خریدم که فعلا با این گزارش توپ فروشنده نیستم
نظر
-
از جمله سهام پرپتانسیل بازار که توان افزایش قیمت تا دو برابر قیمت فعلی را دارد به دوستان پیشنهاد می کنم حتما این سهم را در سبد بلند مدت خود داشته باشند.[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
نظر