کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تا 2 هفته دیگر گزارش خوب 6 ماهه خواهد آمد و احتمالا دوباره تعدیل بسته بشه یکی از دوستان تو وپترو که اخیرا" تو قیمتهای 4400 ریال همش جارو میکردند میگفت سود امسال شکربن تا 4000 ریال میتونه برسه اونهایی که 5500 ریال یا 6000 ریال یا 7500 ریال میخواهند بفروشند p/e چند به سود میدهند ؟ 1/5 ؟ 2 ؟ 2/5؟ 4 ؟ 5 ؟ این سهم مقاومت اصلیش دوستان 10000 ریال است و نه چیز دیگر به هوش باشید با یک رنج زدن و صف دادن و ... فروشنده نباشید اینها تا 20 میلیون سهم تا قیمت 6500 ریال خریدار هستند توسعه ملی هم عددی نیست مقابل اینها مهم این است که سود سال دیگه کربن با فروش زمین و عملیاتی و افزایش شدوص و سود پسهند و صنعت شیمیایی حول و حوش 5900ریال خواهد بود !!!! یعنی فروشندگان امروز آخه چی بگم ؟؟!!!!!!!
در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
با سلام خدمت دوستان بازگشايي امروز کربن و چند نکته:
1-بازگشايي با قيمت بسيار بالا انجام نشد و اين از جهاتي براي سهم مفيد تر خواهد بود.
2-تعديل اعلام شده eps=927" گزارش اصلاحيه 3 ماهه بوده است...(يعني گزارش 3 ماهه ارائه شده در تاريخ92/4/24...به علت شفاف بودن بيش از حد!!!!؟؟؟؟؟ ....اين اطلاعات در تاريخ 92/7/6 خدمت سهام داران عزيز ارئه شده است)
يعني گزارش 6 ماهه در راه است که به نظر بنده با اعلام تعديل بعدي شدوص و بسته شدن براي افزايش سرمايه ....تعديل بعدي شکربن به مبلغ برآوردي 1200 ريال اعلام خواهد شد
پس مراقب باشيد به سادگي سود پيش رو از دست ندهيد
3- p/e شکربن در حال حاضر 5.9 مي باشد
اين بدون در نظر گرفتن سود تلقيقي 2543 ريالي مي باشد
چند نکته در مورد اين سود مطرح مي باشد:
اين سود تلفيقي و غير عملياتي >>>>براي شکربن تکرار شدني مي باشد ...چون بخشي از سرمايه گزاري هاي شکربن در زير مجموعه هايش به عنوان يک شرکت سرمايه گزاري مي باشند (همانند شرکت هاي سرمايه گزاري ...)
پس الان که به اين سود هيچ p/e تعلق نگرفته ...در واقع ارزندگي شکربن را بالاتر ميبرد که به زودي قيمت سهم به p/eمتناسب با سود تلفيقي خواهد رسيد
سود مجموع 3470=======(عملياتي)927+(تلفيقي)2543
شما به راحتي متوجه خواهيد شد ارزندگي اين سهم خيلي بيشتر از اين رقم ها مي باشد
4-مبلغ سود فروش زمين پسهند در گزارشات بعدي ...(6 ماهه يا 9 ماهه) اعلام خواهد شد.(سابقه گزارشات و بند 2 که ارائه شده است از اعمال سليقه در انتشار اطلاعات حکايت مي کند)
5-شرکت قابليت افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي و يا سود انباشته را دارا مي باشد
6-در انتها با توجه به مجوز تغيير کاريري زمين کارخانه کربن در اهواز ...پتانسيل سود سازي بسيار بالايي را براي سهام داران رقم خواهد زد
[SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]
من فقط یه سوال تو ذهنم هست و عجیبه برام
اونم اینه که کسی که رو 535 داره میفروشه چرا دیروز روی 550 نفروخت /:.mellowsmiley.:/
باز این کربن باز شد و شروع کرد با اعصاب ما بازی کردن
من فقط یه سوال تو ذهنم هست و عجیبه برام
اونم اینه که کسی که رو 535 داره میفروشه چرا دیروز روی 550 نفروخت /:.mellowsmiley.:/
باز این کربن باز شد و شروع کرد با اعصاب ما بازی کردن
سلام. خداوکیلی عجایب خلقتن اینا . نمی دونم چی میخوان از 1 سهم و اصلا رو چه اصولی معامله میکنن؟؟؟؟؟؟؟/:.coolsmiley02:./
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
با این سود آوری عالی و p/e فوق العاده که فکر می کنم توی بازار امروز کم نظیر و شاید بینظیره فقط کاشکی بازم نقدینگی داشتم که تا می تونم سهمو رو از دست این سهامداران بی ..... جمع می کردم سهمو با p/e برابر با 2.1 می فروشن که برن چی بخرن ؟ من تا می تونستم دیروز و امروز جمع کردم و به موجودی سهمم اضافه کردم کاشکی باز هم نقدینگی در دسترس بود . نزدیک 2 درصد امروز ویک درصد دیروز از کل سهام شرکت رو حقیقی بدون هیچ دانش و مطالعه ای توی این قیمت نازل که از کف هم دو سه پله اونورتره تقدیم کردند. اگه فقط یکساعت وقت می گذاشتند گزارش اصلاحیه 3 ماهه و گزارش سود تلفیقی رو سرسری می خوندند سهم باید کاملا قفل می شد و حتی یکدونه از سهم عرضه نمی شد مثل حکشتی و فقط با گره بالا می رفت یا با باز و بسته شدن و جهش قیمتی تا به قیمت واقعی ارزش ذاتی سهم در حدود 1500 با سود فعلی می رسید و در اون قیمت ها متعادل می شد و قابل خرید و فروش.
راستی آقای بختیاری آواتارت جالبه ان شالله استقلالی که نیستی؟
سلام آقای افشار عزیز
این لوگو تیم اینتر میلان هست.
البته بگم خدمتت که خون ما خوزستانی ها کلا آبی هست.
ما اول تیم شهرمون بعد قلبمون هم با استقلالlaughingsmiley
سلام آقای افشار عزیز
این لوگو تیم اینتر میلان هست.
البته بگم خدمتت که خون ما خوزستانی ها کلا آبی هست.
ما اول تیم شهرمون بعد قلبمون هم با استقلالlaughingsmiley
افا مخلصیم عجیب. اره لوگوی اینتره بخاطر همین پرسیدم .آخه پرسپولیسی ها آث میلان و منچستر و بارسا و بایرن ان اکثرا" استقلالی ها هم اکثرا رئال و اینتر وچلسی .
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
نظر