شنبه در گره
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postسلام اقا وحید.واقعا شنبه گره میشه؟ خدا کنه
ما که از قندیا شدید توضرریم لااقل این جبرانش کنه
بله شنبه در گره میره
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
شركت هاي مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتي: به اطلاع مي رساند نمادهاي معاملاتي شكربن، بسويچ مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتي مي باشند.مديريت بازاردر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
28 درصد پوشش داد توی گزارش 6 ماهش... البته تعدیل توش هست...
از پیش بینی 59 کل سال 16 ریال ساخته....
به همین دلیل هنوز صف خریده... حتی با گره های اخیر...
البته شدوص و پسهند پتانسیل هایی برای این سهم هستند که توی گزارش 6 ماهه چیزی ازشون منعکس نشده...
امروز گزارش پسهند اومده که 70 درصد پوشش داده
شدوص هم که دیروز پریروز غوغا کردیا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
این سهمو چندتا از دوستان عزیز من دارن و نمیخوام اصلا فاز منفی بدم اما این یکی دو روزه عرضه زیاد شده روی سهم من فکر کنم خیلی ها دارن سود شناسایی میکنن و از سهم میان بیرون ظرف یک ماه 100 درصد سود داده پی بر ای سهم 676 هست خیلی وحشتناکه یه زمینی داره میخواد بفروشه من فکر کنم سود زمینهای اطرافشم داره تو این سهم محاسبه میشه بنظر من با این گزارشی که امروز داد باید از سهم خارج شد نه اینکه واردشی به هیچ سهمی نباید تعصب داشت این نظر منه باید بموقع سود شناسایی کنی و نظاره گر روند بعدش بشی اگه رشد کرد خوب نوش جون اونیکه تو این شرایط خریده هر موقع با یه گزارش جدید پی بر ایشو آورد پایین دوباره واردش شو اما اگه تعصب نشون بدی باید بشینی سودهایی رو که تو این یک ماهه باهاش حال میکردی را از دست بدی پس طمع و تعصب دشمن سوده .عقل میگه الان وقت ورود نیست وقت خروجه .
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postاین سهمو چندتا از دوستان عزیز من دارن و نمیخوام اصلا فاز منفی بدم اما این یکی دو روزه عرضه زیاد شده روی سهم من فکر کنم خیلی ها دارن سود شناسایی میکنن و از سهم میان بیرون ظرف یک ماه 100 درصد سود داده پی بر ای سهم 676 هست خیلی وحشتناکه یه زمینی داره میخواد بفروشه من فکر کنم سود زمینهای اطرافشم داره تو این سهم محاسبه میشه بنظر من با این گزارشی که امروز داد باید از سهم خارج شد نه اینکه واردشی به هیچ سهمی نباید تعصب داشت این نظر منه باید بموقع سود شناسایی کنی و نظاره گر روند بعدش بشی اگه رشد کرد خوب نوش جون اونیکه تو این شرایط خریده هر موقع با یه گزارش جدید پی بر ایشو آورد پایین دوباره واردش شو اما اگه تعصب نشون بدی باید بشینی سودهایی رو که تو این یک ماهه باهاش حال میکردی را از دست بدی پس طمع و تعصب دشمن سوده .عقل میگه الان وقت ورود نیست وقت خروجه .
با توجه به گزارشات پسهند و شدوص باید به این سهم نگاه کرد
هرچند که ورود به این سهم ریسکه ولی اونایی که دارن نگهداری بخشیش میتونه براشون سود خوبی بسازهیا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
نکته مثبتی که تو این گروه (زیر مجموعه های وپترو) باید توجه کرد اینه که از زیاندهی به سوددهی رسیده اند .خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
فروش 276 میلیارد ریالی «شکربن»
گروه بنگاهها- شرکت کربن ایران در 6 ماه نخست امسال از فروش محصولات خود بیش از 276 میلیارد ریال درآمد کسب کرد.
به گزارش بورس و اوراق بهادار، این شرکت فروش سال مالی 91 را مبلغ 705 میلیارد ریال پیشبینی کرده است.
«شکربن» پیش بینی سود هر سهم سال جاری را با سرمایه 250 میلیارد ریال مبلغ 59 ریال اعلام کرده که طی دوره مزبور مبلغ 16 ریال از این رقم را کنار گذاشت.
پیشبینی عملکرد این شرکت برای سال مالی 91 در مقایسه با پیشبینی سال مالی قبل به ترتیب فروش 49 درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته 48 درصد افزایش، سود عملیاتی 41 میلیارد و 949 میلیون ریال افزایش و سود خالص مبلغ 40 میلیارد و 11 میلیون ریال افزایش نشان میدهد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر