در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است
View Post
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط عبدالله محمدی؛ 2012/03/10, 11:09.
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postراستشو بخايد امروز انتظار عرضه و اصلاح داشتم....ولي با اومدن خبر فروش زمينش خب اين انتظار بيهوده بود......تاپيك خلوتيه مشخصه كسي نخريده....يا شايدم ناقلاها خريديد تاپيكشو بالا نمياريد...اي ناقلاها:d
سامان جان زمین رو نفروخته وفعلا بنا نیست بفروشه
نظر
-
-
در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Postمن کی گفتم فروخته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم بعداز 2 سال معامله زمین شهرک صنعتی قطعی شده مبلغ 500تومن گفته بودند واریز کردند والباقی رو 10قسطه پرداخت میکنند
متراژ زمین خریداری شده در شهرک 10 ده هکتار استمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postپس من اشتباه متوجه شدم=)) من پيشنهاد خريدم فقط بر اساس كدهاي معاملاتي بود كه رو سهم فعال بودن
در کارخانه جدید محصول جدید با حاشیه سود بالا رو پی گیر هستند به نظرم کمتر از 9ماه دیگه نقل وانتقال این کارخانه به زمین خریداری شده هم انجام بشه وزمینش همدر این فروخته میشه
نظر
-
در اصل توسط baran پست شده است View Postجناب محمدي با سلام.....ميخواستم بدون خريد شكربن براي فردا را صلاح ميدانيد....امروز كه با ضرر سنگين از باما وكگل وومهادن خارج شديم ونقدينگي موجود است اگر برايتان مقدور است خريد چه سهمهايي را جهت جبران ضرر پيشنهاد ميدهيد ....ممنون ميشمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط baran پست شده است View Postجناب محمدي با سلام.....ميخواستم بدون خريد شكربن براي فردا را صلاح ميدانيد....امروز كه با ضرر سنگين از باما وكگل وومهادن خارج شديم ونقدينگي موجود است اگر برايتان مقدور است خريد چه سهمهايي را جهت جبران ضرر پيشنهاد ميدهيد ....ممنون ميشم
واقعا نظر دادن خیلی سخته شکربن رو روز بازگشایی خوب بود برای خرید الان رو نمیتونم بگم اگر برای بلند مدت بخواهی ارزنده است
منفی ولغدر واتی ولصنم پسهند غگرجی و.........ارزنده است به شرط ثبات مملکت سهم زیاده منتها باید در کمین باشی وبه قیمت بخری وپترو در صورت برگشت شاید اخر همین هفته ویااوایل هفته بعد برگرده
در پیام خصوصی اینگونه سوال ها رامطرح بفرمایید بهتره در خدمتتان هستیم
موفق باشین
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postباران گرامی نقد کردن؟! اونم امروز؟!:( چرا آخه؟؟؟؟؟ امروز که بدترین موقع خروج بود... :-s
نظر
-
در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Postسلام دوست عزیز
واقعا نظر دادن خیلی سخته شکربن رو روز بازگشایی خوب بود برای خرید الان رو نمیتونم بگم اگر برای بلند مدت بخواهی ارزنده است
منفی ولغدر واتی ولصنم پسهند غگرجی و.........ارزنده است به شرط ثبات مملکت سهم زیاده منتها باید در کمین باشی وبه قیمت بخری وپترو در صورت برگشت شاید اخر همین هفته ویااوایل هفته بعد برگرده
در پیام خصوصی اینگونه سوال ها رامطرح بفرمایید بهتره در خدمتتان هستیم
موفق باشین
نظر
-
در اصل توسط baran پست شده است View Postبا تشكر از ابراز همدردي شما سيد بزرگوار......حقيقتا" وقتي ديدم كگل و ومعادن صف فروش شدند و بحث بهره مالكانه هم بر روي سهام سنگ آهني تاثير گذار شده ترجيح دادم وارد صف فروش بشم و خوشبختانه يا بدبختانه (بعدا معلوم ميشه خروجم درست بوده يا خير ) در صف فروش خارج شدم بعدش همجوگير شدم و باما وفملي را هم با ضرر سنگين دادم رفت ( از آن تصميمهاي احساسي بود كه گرفتم بدون تفكر )....حالا يكجوري بايد ضررهاي امروز را با سهام خوب جبران كنم
اما سهم های به این گردن کلفتی رو که تو سبد داشتید می تونستید بیشتر نگهدارید. امیدوارم از سهم های جدیدتون سود بیشتری ببرید;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر