کربن ایران (شکربن)

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #136
    مدیر حسابداری شرکت کربن ایران عنوان کرد:
    بازگشایی نماد "شکربن" با اعلام تعدیل "پسهند"
    با توجه به اینکه شرکت کربن ایران مالکیت 40 درصدی شرکت صنایع لاستیکی سهند را دار بوده و بودجه پیش بینی شده شرکت مذکور به دلیل فروش بخشی از زمین کارخانه با تعدیل با اهمیتی همراه می شود، نماد "شکربن" نیز برای اعلام تعدیل از بابت سود احتمالی "پسهند"، متوقف شده است.

    شرکت کربن ایران یکی از تولیدکنندگان دوده صنعتی در کشور پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 91 را با سرمایه 25 میلیارد تومانی، مبلغ 46 ریال برآورد کرده در حالیکه "شکربن" در سال گذشته مبلغ 101 ریال زیان به ازای هر سهم محقق کرد.
    براساس گزارش بورس نیوز، این شرکت در دوره شش ماهه نخست سال جاری، 35 درصد از سود پیش بینی شده هر سهم سال مالی 91 را پوشش داده است.
    با بررسی بیشتر صورت های مالی شرکت کربن ایران می توان دریافت که در دوره شش ماهه ابتدایی امسال در مقایسه با دوره مشابه سال قبل به ترتیب میزان تولید حدود 2 درصد کاهش، میزان فروش 4درصد افزایش و درآمد حاصل از فروش محصولات حدود 55 درصد افزایش یافته است.
    موسی اشعریان، مدیر حسابداری شرکت کربن ایران در بیان دلایل کاهش اندک تولید در نیمه نخست سال جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل عنوان کرد: کاهش اندک تولید در این دوره عملکردی به دلیل انجام تعمیرات در ماه های تیر و مرداد بوده که در حال حاضر این تعمیرات پایان یافته و خطوط تولیدی شرکت نیز با ظرفیت سابق در حال تولید هستند.
    وی همچنین درباره وضعیت فروش و نرخ عرضه محصولات شرکت گفت: با توجه به اینکه حدود 13 درصد از فروش شرکت، صادراتی می باشد، با افزایش نرخ تسعیر ارز به نرخ مبادله ای در سال جاری درآمد فروش صادراتی شرکت نیز رشد قابل توجهی یافت. افزون بر اینکه افزایش نرخ فروش محصولات تولیدی شرکت نیز عاملی شد تا درآمد فروش در دوره شش ماهه ابتدایی سال جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل حدود 55 درصد افزایش یابد.
    اشعریان در ادامه افزود : البته در مقابل افزایش نرخ های فروش محصولات، نرخ خرید مواد اولیه مورد نیاز تولید نیز با افزایش همراه بوده، به گونه ای که بهای تمام شده محصولات در دوره مذکور نسبت به دوره مشابه سال قبل حدود 44 درصد رشد کرده است.
    این مقام مسئول در بیان موانع و مشکلات پیرامون فروش محصولات نیز اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به ممنوعیت صادرات چندین قلم کالا از سوی دولت و همچنین وجود محصول تولیدی شرکت در میان این اقلام، در بحث صادرات با مشکلاتی مواجه هستیم که مدیران و مسئولان شرکت در صدد برآمده اند تا این موانع را هرچه سریع تر رفع کنند.
    مدیر حسابداری شرکت کربن ایران در بیان دلایل توقف نماد معاملاتی مذکور اذعان داشت: با توجه به اینکه شرکت کربن ایران مالکیت 40 درصدی شرکت صنایع لاستیکی سهند را دارا بوده و بودجه پیش بینی شده شرکت مذکور به دلیل فروش بخشی از زمین کارخانه با تعدیل با اهمیتی همراه می شود، نماد "شکربن" نیز برای اعلام تعدیل از بابت سود احتمالی "پسهند"، متوقف شده است که امیدواریم در آینده ای نزدیک و با مشخص شدن وضعیت سودآوری شرکت لاستیکی سهند، نماد شرکت کربن ایران نیز بازگشایی شود.
    اشعریان در خاتمه در بیان برنامه های در نظر گرفته شده برای آینده شرکت عنوان کرد: شرکت کربن ایران در راستای کاهش هزینه های مالی اقدام به تبدیل وام های کوتاه مدت به وام های بلند مدت کرده و در حال حاضر نیز هیچ گونه برنامه ای جهت افزایش سرمایه شرکت در دست اجرا ندارد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #137
      آﺧﺮﯾﻦ ﺗﺤﻮﻻت ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮﺑﻦ اﯾﺮان

      ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮﺑﻦ اﯾﺮان ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺳﮫﺎﻣﺪار ﻋﻤﺪه ﻻﺳﺘﯿﮏ ﺳﮫﻨﺪ ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮد ﮔﻔﺘﻨﯽ اﺳﺖ ﻧﻤﺎد ﻻﺳﺘﯿﮏ ﺳﮫﻨﺪ ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﻓﺮوش ﯾﮏ ﻗﻄﻌﻪ زﻣﯿﻦ و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﺳﻮد آوری ﺷﺮﮐﺖ ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر اﻋﻼم ﮔﺰارش ﺟﺪﯾﺪ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﺷﺪه اﺳﺖ .

      ﺑﻪ ھﻤﯿﻦ ﻣﻨﻈﻮر و ﺑﺮای اطﻼع از آﺧﺮﯾﻦ ﺗﺤﻮﻻت ﮔﻔﺘﮕﻮﯾﯽ را ﺑﺎ ﻣﺪﯾﺮ ﻣﺎﻟﯽ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮﺑﻦ اﯾﺮان ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺳﮫﺎﻣﺪار
      ﻋﻤﺪه اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺗﺮﺗﯿﺐ داده اﯾﻢ .

      ﮔﻔﺘﻨﯽ اﺳﺖ ﻧﻤﺎد ﮐﺮﺑﻦ اﯾﺮان ﻧﯿﺰ ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﺗﻐﯿﯿﺮ درآﻣﺪ از ﻣﺤﻞ ﻻﺳﺘﯿﮏ ﺳﮫﻨﺪ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﻣﯽ
      ﺑﺎﺷﺪ

      ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮﺑﻦ اﯾﺮان ﮐﻪ از ﺟﻤﻠﻪ ﺷﺮﮐﺖ ھﺎی ﺻﺎدرﮐﻨﻨﺪه در زﻣﯿﻨﻪ ﻣﺤﺼﻮﻻﺗﯽ ھﻤﭽﻮن دوده ﺻﻨﻌﺘﯽ ﮐﻪ در ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻻﺳﺘﯿﮏ
      ﺳﺎزی ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺮار ﻣﯽ ﮔﯿﺮد و ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺸﮑﻼﺗﯽ ھﻤﭽﻮن ﻣﻤﻨﻮﻋﯿﺖ ھﺎی ﺻﺎدراﺗﯽ ﻣﻮاﺟﻪ اﺳﺖ، اﯾﻦ در ﺣﺎﻟﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺗﺄﻣﯿﻦ ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ داﺧﻠﯽ و ﮐﻞ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺻﺎدراﺗﯽ ﺧﻮد را ﮐﻪ 13درﺻﺪ ﺑﻪ ﺧﻮد اﺧﺘﺼﺎص داده ﺑﻪ ﮐﺸﻮرھﺎﯾﯽ ھﻤﭽﻮن ﺗﺮﮐﯿﻪ و ﻋﺮﺑﺴﺘﺎن ﺻﺎدر ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.


      اﺷﻌﺮﯾﻮن ﻣﺪﯾﺮ ﻣﺎﻟﯽ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮﺑﻦ اﯾﺮان ﺑﺎ اﺷﺎره ﺑﻪ ﻣﻄﻠﺐ ﻓﻮق در ﺧﺼﻮص ﻣﺘﻮﻗﻒ ﺷﺪن ﻧﻤﺎد اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﻪ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎر ﻧﻤﺎﺑﻮرس ﮔﻔﺖ: ﺑﺰودی ﺑﺎ ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪن ﻣﯿﺰان ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻋﺎﯾﺪی ﺷﺮﮐﺖ از ﻣﺤﻞ ﻓﺮوش زﻣﯿﻦ ﻣﺘﻌﻠﻖ ﺑﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﻻﺳﺘﯿﮏ ﺳﮫﻨﺪ ﺑﺎز ﮔﺸﺎﯾﯽ ﻧﻤﺎد را ﺷﺎھﺪ ﺧﻮاھﯿﻢ ﺑﻮد.

      اﺷﻌﺮﯾﻮن در ﺑﺨﺶ دﯾﮕﺮی از ﮔﻔﺖ ﮔﻮی ﺧﻮد ﺑﺎ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎر ﻧﻤﺎﺑﻮرس درﺧﺼﻮص ھﺰﯾﻨﻪ ھﺎی ﻣﺎﻟﯽ ﺷﺮﮐﺖ اظﮫﺎر داﺷﺖ: ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ زﯾﺎﻧﺪه ﺑﻮدن ﺷﺮﮐﺖ در ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺷﺮﮐﺖ اﻗﺪاﻣﺎﺗﯽ اﻧﺠﺎم داده اﺳﺖ ﮐﻪ از اﯾﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﻣﯽ ﺗﻮان ﺑﻪ درﯾﺎﻓﺖ ﺗﺴﮫﯿﻼت و ﺗﺒﺪﯾﻞ آﻧﮫﺎ ﺑﻪ وام ھﺎی ﺑﻠﻨﺪ ﻣﺪت اﺷﺎره ﮐﺮد ﮐﻪ اﯾﻦ اﻗﺪاﻣﺎت ﺑﺎﻋﺚ ﻣﺮﺗﻔﻊ ﺷﺪن اﯾﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺸﮑﻼت ﺷﺪه اﺳﺖ.

      وی اداﻣﻪ داد ﯾﮑﯽ از ﻋﻤﺪه دﻻﯾﻞ اﻓﺰاﯾﺶ ﺳﻮد آوری ﺷﺮﮐﺖ در ﺳﺎل ﺟﺎری اﻓﺰاﯾﺶ ﻧﺮخ ارز ﺑﻮده و درﺧﺼﻮص ﮐﺎھﺶ ﺗﻮﻟﯿﺪات اﯾﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﺑﯿﺎن ﮐﺮد: ﻋﻠﺖ اﺻﻠﯽ ﮐﺎھﺶ ﺗﻮﻟﯿﺪات ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﺗﻌﻤﯿﺮات و ﻧﮕﮫﺪاری ﺗﺠﮫﯿﺰات و دﺳﺘﮕﺎه ھﺎی ﺻﻨﻌﺘﯽ ﺑﻮده اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻌﺪ از اﺗﻤﺎم اﯾﻦ ﻓﺮاﯾﻨﺪ ھﻤﭽﻨﺎن ﺑﻪ اﻓﺰاﯾﺶ ﺗﻮﻟﯿﺪات ﺧﻮد اداﻣﻪ ﺧﻮاھﺪ داد.

      ﻣﺪﯾﺮ ﻣﺎﻟﯽ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮﺑﻦ اﯾﺮان در ﺧﺼﻮص ﻣﻤﻨﻮﻋﯿﺖ ھﺎی ﺻﺎدراﺗﯽ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎر ﻧﻤﺎﺑﻮرس ﮔﻔﺖ: ﻣﻤﻨﻮﻋﯿﺖ ھﺎی ﺻﺎدراﺗﯽ ﻣﻮﺟﻮد ﻣﺸﮑﻼﺗﯽ را ﺑﺮای ﺷﺮﮐﺖ ﺑﻪ ھﻤﺮاه داﺷﺘﻪ اﺳﺖ در اﯾﻦ ﺧﺼﻮص ﺑﺎ دوﻟﺖ ﻣﺬاﮐﺮاﺗﯽ اﻧﺠﺎم ﺷﺪه اﺳﺖ ﮔﻔﺘﻨﯽ اﺳﺖ اﯾﻦ ﻣﻤﻨﻮﻋﯿﺖ ھﺎ ﻣﻮﻗﺖ و ﮐﻮﺗﺎه ﻣﺪت ﺑﻮده و اﻧﺘﻈﺎر ﻣﯽ رود ﺑﻌﺪ از ﺣﻞ اﯾﻦ ﻣﺸﮑﻼت روﻧﺪی اﻓﺰاﯾﺶ ﺗﻮﻟﯿﺪ را دوﺑﺎره ﺗﺠﺮﺑﻪﮐﻨﯿﻢ.

      وی در ﺧﺎﺗﻤﻪ ﺧﺎطﺮ ﻧﺸﺎن ﮐﺮد: ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﺳﺘﺮاﺗﮋی ھﺎی درﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪه ﺷﺮﮐﺖ ﻗﺼﺪ ﺟﺎﺑﺠﺎﯾﯽ زﻣﯿﻦ ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ از ﺑﺎﻓﺖ ﺷﮫﺮی و اﻧﺘﻘﺎل آن ﺑﻪ ﺷﮫﺮک ﺻﻨﻌﺘﯽ رادارد ﮐﻪ اﯾﻦ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪدر ﺳﺎل ھﺎی آﺗﯽ روﻧﺪ ﻣﺜﺒﺘﯽ را ﺑﻪ دﻧﺒﺎل داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • farhad_p
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 1006

        #138
        چه عجب بلاخره گزارش کربن اومد .
        گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

        نظر

        • مجيد رادمنش
          مدیر (6)
          • Oct 2010
          • 4902

          #139
          "شکربن" در انتظار شناسایی سود "پسهند"


          شرکت کربن ایران با سرمایه ای معادل 25 میلیارد تومان در صورت های مالی حسابرسی شده میاندوره ای 6 ماهه منتهی به شهریور 91 برای هر سهم مبلغ 16ریال عایدی خالص اعلام کرده و این در حالی است که دوره مشابه سال مالی گذشته برای هر سهم مبلغ 106 ریال زیان خالص محقق نموده بود.


          این شرکت که در سال مالی 91 براساس عملکرد واقعی 6 ماهه برای هر سهم مبلغ 46 ریال سود خالص پیش بینی کرده، اعلام نموده است که پوشش 35 درصدی دوره 6 ماهه بعلت تعمیرات اساسی در دوره مذکور بوده و به کاهش تولید منجر شده است، این در حالی است که پیش بینی می گردد این کاهش تولید در 6 ماهه دوم سال جبران گردد.


          "شکربن" که مالک 40 درصد از شرکت صنایع لاستیکی سهند است در صورت لحاظ نمودن سود حاصل از واگذاری زمین کارخانه شرکت مذکور در سال جاری با تعدیل مثبت روبرو خواهد بود. ... بورس نیوز
          یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

          نظر

          • مجيد رادمنش
            مدیر (6)
            • Oct 2010
            • 4902

            #140
            در روز ریزش 444 واحدی شاخص

            یک شرکت بورسی با جهش 40 درصدی قیمت خبرساز شد



            خبرگزاری فارس: با بازگشایی نماد معاملاتی کربن ایران بعد از 44 روز غیبت، قیمت هرسهم این شرکت با 40درصد افزایش به 196تومان رسید.



            به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، شرکت کربن ایران که با سرمایه 25 میلیارد تومانی در زمینه تولید و فروش انواع مختلف دوده صنعتی (کربن بلک) و سایر فرآورده های صنعتی فعال است، امروز در ریزش 444 واحد شاخص بورس و بعد از سالها محاق و سقوط قیمت، شگفتی آفرید و با 40 درصد افزایش قیمت مواجه شد. براساس این گزارش، این شرکت در سال 81 با قیمتهای تا 2300 تومانی هر سهم و سپس بیش از 4 هزار تومانی در سال 83 یکی از گزینه های خرید اکثر سرمایه گذاران بود.بهای هر سهم قیمت کربن ایران از آن قیمتهای رویایی به حدود 57 تا 60 تومانی سالهای 87 تا 89 و حتی 50 تومانی بهمن سال گذشته سقوط کرد.


            این شرکت برای هرسهم سال مالی گذشته 134ریال زیان پیش بینی کرده بود، ولی از شهریور سال جاری، قیمت 80 تومانی سهام آن به 139 تومان در 16 آبان افزایش یافت که با توقف نماد معاملاتی در آن روز مواجه شد. دراین میان سود هر سهم سال مالی جاری کربن ایران که از زیان سال گذشته به 46 ریال سود تغییر کرد و طی یک تعدیل مثبت به 134 ریال سود رسید. این درحالی است که مدیرعامل آن از فروش بیش از 49.9 میلیون سهم سرمایه گذاری صنایع لاستیکی سهند به ارزش 5.9 میلیارد تومان خبر داده که هنوز در صورت های مالی 9 ماهه لحاظ نشده است.


            به این ترتیب امروز نماد معاملاتی کربن ایران بعد از 44 روز غیبت از تابلوی معاملات باز شد و طی آن با داد و ستد بیش از 2.5 میلیون سهم ، بهای هر سهم آن با 40 درصد افزایش به 196 تومان رسید. با این رشد قابل توجه آن هم در یکی از سخت ترین و بدترین روزهای بورس ، نسبت قیمت به درآمد هر سهم آن به 14.7 مرتبه بالغ شد و بازدهی سهام آن در 10 ماه اخیر به 116 درصد افزایش یافت ولی باید منتظر روند سهام آن در روزهای آینده بود.
            یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

            نظر

            • msa407
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 133

              #141
              چه خبره تو شکربن
              [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

              نظر

              • شاهین محلوجی
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 2050

                #142
                روند فعلی 2/12/91
                بنظر مهمترین مقاومت 350 و 425 هدف کلی سهم 730
                حمایت و حد ضرر فعلی 315
                موفق باشید....
                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

                نظر

                • homework
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 747

                  #143
                  با این صف فروش شکربن چه کنیم ؟
                  نگه داشتنیه به نظر شما ؟
                  دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

                  نظر

                  • کارآمد
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 315

                    #144
                    فردا آخرین منفیه کربن

                    نظر

                    • مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

                      #145
                      کربن تو این قیمت ها از مفت هم مفت تره
                      سهمو بخرید و تا شهریور ماه سال دیگه نگاه هم نکنید
                      هزار تومن پول سهمه
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                      نظر

                      • AIDIN90
                        ستاره‌دار (21)
                        • May 2011
                        • 1063

                        #146
                        وپترو وزير مجموعه هاش مخصوصا شكربن وپلوله وشدوص وپسهند تا سال بعد فروشي نيستن
                        سال 92 اين گروه خاطرات سال 82و83 را زنده خواهد كرد
                        البته فكر نكنم فعلابازاربه اين گروه اعتقاد داشته باشه
                        سال 92 وقتي قيمتها چندين برابر الان شد كم كم بازارميفهمه چه خبره
                        قنديهاي سال گذشته هم يادمه وقتي از زير100استارت زدن كمتركسي باور داشت كه الان به اينجا برسن

                        - - - Updated - - -

                        وپترو وزير مجموعه هاش مخصوصا شكربن وپلوله وشدوص وپسهند تا سال بعد فروشي نيستن
                        سال 92 اين گروه خاطرات سال 82و83 را زنده خواهد كرد
                        البته فكر نكنم فعلابازاربه اين گروه اعتقاد داشته باشه
                        سال 92 وقتي قيمتها چندين برابر الان شد كم كم بازارميفهمه چه خبره
                        قنديهاي سال گذشته هم يادمه وقتي از زير100استارت زدن كمتركسي باور داشت كه الان به اينجا برسن

                        نظر

                        • جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

                          #147
                          در اصل توسط کارآمد پست شده است View Post
                          فردا آخرین منفیه کربن
                          از دید بنده کربن تا محدوده 285 تومان میریزد و بعد از ان محدوده 240 تا 250 تومان حمایت مهم سهم میباشد .

                          نظر

                          • AIDIN90
                            ستاره‌دار (21)
                            • May 2011
                            • 1063

                            #148
                            در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                            از دید بنده کربن تا محدوده 285 تومان میریزد و بعد از ان محدوده 240 تا 250 تومان حمایت مهم سهم میباشد .
                            بنده هم با نظر شما موافقم
                            بنظرم سهم بعداينكه 5برابر شد بايد يخورده اصلاح كنه واماده بشه واسه رالي بعدي
                            ممكنه حتي تا زير 300هم بياد پايين اين واسه سهم وايندش خيلي خوبه ونوسان گيرها وكوتاه مدتيا همه خارج ميشن
                            اما كساني كه قصدشون ميان مدت وسهامداري هست وبه نوسانات كاري ندارن مطمئنا برنده هستن

                            نظر

                            • صاحب جم
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 94

                              #149
                              کرین تا 180 اصلاح خواهد کرد میان مدت

                              نظر

                              • کارآمد
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 315

                                #150
                                در اصل توسط صاحب جم پست شده است View Post
                                کرین تا 180 اصلاح خواهد کرد میان مدت
                                منظورتون 280 ه؟

                                نظر

                                در حال کار...
                                X