کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوب به نظر میاد شکربن یه فنجان زیبا ساخته با دستش و هدف این فنجان 470 رو نشون میده
ببنیم چیکار میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
میگن باز بحث فروش زمین شرکت به متراژ 13هکتار داره داغ میشه
این زمین وسط شهر قرار گرفته که قبلا کارخانه اونجا بود اینقدر محیط زیست بهش گیر داد تا مجبور شد محل کارخانه رو از شهر خارج کنه
چند سال پیش هم داشتن براش تغییر کاربری میگرفتن
دوستان تحقیق کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
تو تاپیک خودم نوشتم معاملات گروهی با حقوقی مچ شده اونور گروهی صف کیچینن اینور عرضه میکنه به نظر خبرهایی باید باشه جدا از بحث سودسازی شاید همون زمین یا ...
خدا خواست و ما توانستیم
میگم شاهین یحتمل توسعه ملی دیگه داره اینجوری عمل میکنه این گندکاریا فقط از اون بر میاد البته تا 3 روز دیگه اگه فروشنده باشه همه رو میخرن ازش;)
با اینکه نمودارش واگرایی منفی داره ولی امروز ساعت 8.30 تا 9 از طرز قیمت گذاشتن بازیگردان سهم خوشم اومد رو 376 خریدم تقریبا ازین ببعد در هر منفی میخرم هدفش کلیش حوالی 730 ;)
شاهین جان هنوز واگراییش تایید نشده
اگه تا دو شنبه نمیتونست بیاد بالای 400 تایید میشد
که با این وضع احتمالا فردا ایشالا 400 رو فتح میکنه و واگراییش هم منتفی مشه
بنظر خطر واگرایی فعلا در پرایس برطرف شد در RSI هم با مثبت فردا سهم از واگرایی بیرون میاد که اندیکاتور obv میتونه تاییدی احتمالی بر این صحت باشه حجم معاملات بالا و خریدار قوی.....
نظر