من امروز سنگین اضافه کردم .... 41 درصد از سبدم کربنه !!! خدا رحم کنه ....:D
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
-
شکربن سهمی با بازدهی 50% تا 1ماه آیندهآنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )
نظر
-
شکربن
همان طور که مشاهده میکنید ، شکربن در یک کانال صعودی قرار گرفته و بعد از یک اوف کوتاه تا قیمت 5570 ، به شدت وارد روند صعودی میشود و مقاومت 6086 را براحتی پشت سر گذاشته و قیمت 7063 را در کوتاه ترین زمان ممکن میبیند، البته این در زمانی هست که این نماد واسه تعدیل نبنده، که اگر بسته شود با قیمتی بالای کانال باز میشود که شکربن را تا قیمت 10800 پیش خواهد برد.
آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )
نظر
-
خوب باز هم سلام به بچه های کربنی اقا ما رفیق نیمه راه نیستیم تا سهم خودمون رو فروختیم دیگه بریم تو این تاپیک پیدامون نشه امروز برا دوتا از بچه های خیلی سفارشی کربن خریدیم من خودم پولم تو ساختمانیهاست اما حتما سود حاصل از اون رو دوباره کربن بر میدارم تمامی صحبتهای قبلی من راجب کربن همگی پابرجاست و کربن امسال پدیده بورس خواهد بوددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
سلام
خدمت دوستان کربنی
دوست عزیزمان روح خشن هم بعد از مدتها یک پست زدند ...بدون شما تاپیک لطف ندارد...وسط راه پیاده شدید...!!!!!!!!!
بهر حال توجه دوستان را به چند نکته جلب می کنم:
1-شنیده ها حاکی از پوشش 450 ریالی کربن در 3 ماهه اول سال دارد
2- با افزایش سود عملیاتی کربن به راحتی از مقاومت مهم 6090 ریالی عبور خواهد کرد
3-با در نظر گرفتن تعدیل """"پسهند """ یک تعدیل عالی در انتظار کربن می باشد...البته با توجه به گزارشات قبلی شرکت ما نمیتوانیم دقیقاً چیزی را محاسبه کنیم...چون شرکت باز هم می تواند محافظه کارانه گزارش را تنظیم کند
اما نکته اصلی این است که>>> نهایتاً باید این تعدیل ها اعمال شود
4-اگر خبر تصمیم گیری در مورد 50.000 هزار متر زمین تغییر کاربری گرفته شده اعلام گردد ....دیگر کربن فرصتی برای ورود نمیدهد پس اول تحقیق کنید بعد تصمیم بگیرید و قدر این سهم
""طلایی """ را بدانید[SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]
نظر
-
این هم نظر بورس تبریز در سایت همسایه که خیلی خوب حق مطلب را ادا کرده است:
شنيده شده كه كربن ايران موفق شده در سه ماهه ابتدايي امسال 450 ريال از سود 660 ريالي خود را محقق كند ( عملياتي ) در ضمن با توجه به فروش زمين پسهند كه در گزارش خود پسهند آورده شده و با تعديل جديدي كه داشته و با فرض تقسيم 50 درصد سود كه خودشان در گزارش آوردند و همچنين سود شدوص و با فرض تقسيم 60 درصد سود رقمي حدود 750 ريال ( كربن ايران به صورت مستقيم و غير مستقيم مالك حدود 52 درصد پسهند ميباشد ) سود حاصل از سرمايه گذاري براي كربن ايران در نظر گرفت .به نظر ميرسه كه اگه گزارش 3 ماهه با دقت و بدون انحراف نوشته شود ميتوان نتيجه گرفت كه سه ماهه عملياتي و غير عملياتي كربن سودي معادل 1200 ريال ميباشد حالا ماههاي ديگر چقدر عملياتي ميتونه اضافه كنه و يا تعديلهاي دوباره شدوص و پسهند چقدر بر روي سود شكربن تاثير داره بايد منتظر گزارش ماند البته اينها به جاي خود از طرفي ديگه 10 هكتار زمين كارخانه كربن ايران كه تغيير كاربري داده شده و با شهرداري دارند بر سر فروش يا مشاركت چك و چونه ميزنند جاي خودش را دارد كه اگه شركت بفروشد ارزش افزوده بسيار بالايي خواهد داشت كه شنيده شده براي هر سهم فراتر از 3000 ريال سود از محل فروش زمينها خواهند داشت ولي اگه مشاركت كنند ( زمين از شكربن ساخت از شهرداري ) تو آينده بايد كربن را يكي از غولهايي ديد كه مالك املاك و مستغلات ميباشد ( 10 هكتار !!!! ) البته دوستان و اساتيد خود صاحب نظر ميباشند و ميتوانند تحقيق كنند و ما هم مثل همه منتظر گزارش 3 ماهه شركت ميباشيم كه اميد است هفته پيش رو به بورس ارايه گردد به نظر شخص بنده با توجه به رشد قيمت پسهند و شدوص به بالاي 10000 ريال مطمئنا شكربن با ارائه يك گزارش خوب 3 ماهه سريعا خود را به بالاي 10000 ريال انشالله خواهد رساند
نظر
-
ورود یک شخص حقیقی به سهامداران بالای یک درصد شکربن تبریک میگوییم انشالله فردا هم یک شخص حقیقی دیگر هم به سهامداران بالای یک درصد اضافه خواهد شد !!!! عجب عطشی برای خرید !!!!در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
امروز فرصت عالی برای ورود به شکربن ، فرصتی که کمتر مواقعی پیش میاد، شکربن طبق نمودار امروز بایید منفی میشد تا صعود خود را شروع کندآنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )
نظر
-
15 دقیقه آخر صف فروش ....جمع شد
عرضه "جم"هم فعلاً معلوم نیست ...
احتمالاً فردا روز سبز برای کربن خواهد بود[SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]
نظر
-
کربن ایران توسط اشخاص خوبی جمع آوری میشود این اشخاص افرادی هستند که به سهم از لحاظ بنیادی مینگرند نه نوسان گیری خودم فکر میکردم فردا میتونه برگرده که امروز قیمت سهم برگشت انشالله کربن ایران بزودی سهم نایاب بازار خواهد بود که تو هشتصد تومن صف خرید خواهد داشت نمیدونم چرا کربن را میبینم یاد چکاوه 4500 ریالی میافتم زمانی که صف خرید شد و پله پله رفت بالا تازه بازار تو 8500 ریال تو صف چکاوه بود !!!!!در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
دوستان این چیزی که روی کدال اومده برای شکربن چیه ؟
این اردرهایی که برای جمع کردن در این سهم دیدم در هیچ جایی و در هیچ سهمی ندیده بودم .... یا عرشیم یا فرش ... البته 99 درصد عرش"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Postدوستان این چیزی که روی کدال اومده برای شکربن چیه ؟
این اردرهایی که برای جمع کردن در این سهم دیدم در هیچ جایی و در هیچ سهمی ندیده بودم .... یا عرشیم یا فرش ... البته 99 درصد عرش
اما به زودی با گزارش 3 ماهه و تعدیل مناسب می توانیم به عرش هم برسیم[SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]
نظر
-
شکربن حرف نداره و امروز از اصلاح برگشت. از فردا شاهد روند سبز این سهم هستیم. حالا بازار مثبت باشه یا منفی این شکربن مثبت خواهد بود. شکربن امسال قدرت ساختن 400 تومن سود را دارد. با این EPS شکربن الان باید در قیمتهای 1000 تومان معامله شود و تا پایان سال به 2500 تومان خواهد رسید
از ولصنم و شخارک هم غافل نشید. ولصنم هم قابلیت رشد 250درصدی را دارد.
نظر
نظر