کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Smart Trader
    عضو عادی
    • May 2013
    • 142

در اصل توسط Smart Trader پست شده است View Post
    نکات معاملات امروز شنبه 13-7-1392

1-اولاً روند معاملات خودش گوياي همه چيز هست

2-شدوص به مدار مثبت بازگشت و با صف خريد بسته شد

3-وپترو به دنبال صف خريد مستحم"شکربن" صف خريد شد

4-فردا انشا.. سقف قيمتي 609 قبلي را با قدرت پودر خواهد کرد

به اميد هفته سبز براي شما دوستان شکربني عزيز
    با سلام و شب بخير خدمت همه دوستان شکربني

در ابتدا از همه دوستاني که با لطف خودشون و ارسال تشکر بنده را شرمنده کردند تشکر ميکنم
    و سعي ميکنيم با ارسال نظرات و نکات معاملات روزانه سهم کوچکي در اين تاپيک داشته باشيم
    مطمئناً حمایت شما عزیزان بزرگترین پشتوانه برای ادامه راه خواهد بود

و اما...

نکات معاملات امروز يکشنبه 14-7-1392

1-خوشبختانه امروز با تمام قدرت مقاومت های قبلی را شکست
    خیلی از دوستان تکنیکالیست منتظر حرکت امروز سهم بودندکه سهم امروز دستور ورود تکنیکالی را هم صادر کرد
    مطمئن باشید از امروز شکربن دوباره بیشتر مورد توجه بازار قرار میگیرد

2-صف خرید 1.38M و عدم عرضه آن نوید روزهای خوبی برای سهام داران شکربنی می باشد

3-Chinkou Span(خط فیروزه ای ) در فضای آزاد قرار گرفته و شکست سقف های قبلی سهم را آماده صعود خوبی خواهد کرد

4-چرخش KUMO انجام شده است

[SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

نظر

• ahmad
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 216

سلام بر و بچ.من اکثر انجمن ها سر میزنم ولی نمیدونم چرا اینجا با بچه هاشون راحتترم و احساس آرامش دارم.شاید از خوبی شکربنه که همه رو با سودرسانیش دور هم جمع کرده/:.wubsmiley.:/

نظر

• تکنیکالیست
        عضو فعال
        • May 2012
        • 1101

با صف خرید پر قدرتی که امروز داشت فردا اگر عرضه حقوقی نباشه احتمالا باید با همکاری دوستان حجم مبنی را پر کنیم.

یه توصیه عرضه ها ممکنه شما را از روند سهم جدا کند. خیالتان راحت اسم شکربن را از لیست معاملاتتان پاک کنید و اصلا به روند سهم کار نداشته باشید. سهم اهداف بالایی دارد خدا نکرده جا نمانید
        ......

نظر

• Arash007
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 541

بچه ها بیایید به داشتن همچین سهمی افتخار کنیم در بازار متعادل محکم ایستاده از شما هم بخاطر صبرتان ممنون.

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

چه حالی داد...خدا خدا میکردم امروز تا حوالی 620 تا 625 بیاد پایین من بخرم
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• hamh
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 179

در اصل توسط hamh پست شده است View Post
              اگه فردا بتونه 620 را با قدرت و حجم مناسب رد کنه تا 780 میتونه بتازه و کسی هم به گردش نمیرسه شاید فردا فرصت اضافه کردن بده همین دوهفته پیش بود که داشت دور و بر 420 معامله میشد و چه آدمهای بدشناسی هم که خسته شده بودند از سهم پیاده شدند و فقط کسانی که اعتقاد راسخ به بنیادی سهم داشتند مزد صبر خودشون رو گرفتند.
              دوستان همانطور که پیش بینی شده بود سهم داره مقاومت 620 را با حجم و قدرت کافی میشکونه از فرصت خرید بدست آمده نهایت استفاده را ببرید
              [CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• afshar
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1039

سلام دوستان با معاملات امروز علاقه به خرید کربن و رو آوردن بازار به سمتش داره محرض میشه
                امیدوارم سود کم و به سودهای بیشتر ترجیح ندیم و با صبوری قیمتهای بالای 1000 رو نظاره گر باشیم ان شالله.
                اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• Smart Trader
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 142

در اصل توسط Smart Trader پست شده است View Post
                  با سلام و شب بخير خدمت همه دوستان شکربني

در ابتدا از همه دوستاني که با لطف خودشون و ارسال تشکر بنده را شرمنده کردند تشکر ميکنم
                  و سعي ميکنيم با ارسال نظرات و نکات معاملات روزانه سهم کوچکي در اين تاپيک داشته باشيم
                  مطمئناً حمایت شما عزیزان بزرگترین پشتوانه برای ادامه راه خواهد بود

و اما...

نکات معاملات امروز يکشنبه 14-7-1392

1-خوشبختانه امروز با تمام قدرت مقاومت های قبلی را شکست
                  خیلی از دوستان تکنیکالیست منتظر حرکت امروز سهم بودندکه سهم امروز دستور ورود تکنیکالی را هم صادر کرد
                  مطمئن باشید از امروز شکربن دوباره بیشتر مورد توجه بازار قرار میگیرد

2-صف خرید 1.38M و عدم عرضه آن نوید روزهای خوبی برای سهام داران شکربنی می باشد

3-Chinkou Span(خط فیروزه ای ) در فضای آزاد قرار گرفته و شکست سقف های قبلی سهم را آماده صعود خوبی خواهد کرد

4-چرخش KUMO انجام شده است

نکات معاملات امروز دوشنبه 15-7-1392

1-اولاً اين حجم امروز خيلي براي سهم خوب بود >>>6.78 m
                  خيلي از دوستان که مي خواستند شناسايي سود کنند از سهم خارج شدند...سهام دارن تازه نفس جايگزين شدند

2-قيمت پاياني مثبت بود خيلي هم عالي
                  قيمت پاياني 6,293 166 (2.71%)

يک نکته:
                  دوستاني که روي 615 مي فروختند 14 تومان زير قيمت ابتدايي فردا سهم رو فروختند>>>> ان شا... گزينه خيلي بهتري داشته باشند....ما که با اين طلاي سياه هستيم

3-روند قيمتي مي تونه براي pull back براي لمس قيمت 609 نيز برگردد و بعد از آن آماده براي پرواز
                  قيمت ميتونه نوساناتي رو در همين محدوده نيز داشته باشد

يک نکته:
                  نوسان گيري فعلاً روي سهم براي دوستاني که نمي خواهند يکدفعه از قطار جا بمونند >>>>ممنوع

4-با اين همه پتانسيل و اخبار مثبت روي اين سهم ...فروشندگان مطمئناً با قيمت بالاتري بايد دوباره در صف خريد منتظر بمونند

5-قدر اين سهم رو بدونيد و براي يک -دو روز نوسان از آن خارج نشيد
                  [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

نظر

• hamh
                    عضو عادی
                    • Jun 2013
                    • 179

دوستان همانطور که پیش بینی شده بود سهم داره مقاومت 620 را با حجم و قدرت کافی میشکونه از فرصت خرید بدست آمده نهایت استفاده را ببرید
                    معاملات خوبی رو امروز شاهد بودیم و حجم خوبی رو زد و به هرکی هر چقدر که می خواست دادند ، فقط تنها چیزی کمی باعث نگرانی شد قیمت پایانی سهم بود که زیر 620 بسته شد به شخصه انتظار داشتم بعد معاملات پرحجم با صف خرید بسته بشه و یا حداقل بالاتر از 620 بسته بشه ، فردا روز حساسی برای سهم که امیدوارم شاهد یک صعود شارپ دیگه از سهم باشیم.
                    آخرین ویرایش توسط hamh؛ 2013/10/07, 18:22.
                    [CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

معاملات خوبی رو امروز شاهد بودیم و حجم خوبی رو زد و به کس هر چقدر که می خواست دادند ، فقط تنها چیزی کمی باعث نگرانی شد قیمت پایانی سهم بود که زیر 620 بسته شد به شخصه انتظار داشتم بعد معاملات پرحجم با صف خرید بسته بشه و یا حداقل بالاتر از 620 بسته بشه ، فردا روز حساسی برای سهم که امیدوارم شاهد یک صعود شارپ دیگه از سهم باشیم.
                      منهم فکر نمی کردم سهم بخواد حتی فرصت نوسان در همین امروز بده و انتظار صف خرید سنگین در ساعات پایانی رو داشتم ولی هرچند الان نمودارو میبینم بازیگران می تونند فردا حتی سهمو در -4 صف فروش کنند و سپس صف کلا بلعیده خواهد شد و از پس فردا سهم استارتشو خواهد زد....اوکی پس منهم پول جور میکنم و تو منفی فردا اضافه میکنم!
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• hamh
                        عضو عادی
                        • Jun 2013
                        • 179

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                        منهم فکر نمی کردم سهم بخواد حتی فرصت نوسان در همین امروز بده و انتظار صف خرید سنگین در ساعات پایانی رو داشتم ولی هرچند الان نمودارو میبینم بازیگران می تونند فردا حتی سهمو در -4 صف فروش کنند و سپس صف کلا بلعیده خواهد شد و از پس فردا سهم استارتشو خواهد زد....اوکی پس منهم پول جور میکنم و تو منفی فردا اضافه میکنم!
                        دوست عزیزم، برای همین پولبک و نوسان چند روزه با سیو سود خوب، سهم را با یک دارویی دیگه (دکوثر) و در منفی 3- ،که هم حجم مبنای کمی داره و هم گزارش شش ماهه عالی داره عوض کردم تا خدا چی بخواد ولی این سهم هم پایینی براش متصور نیستم

نظر

• بارسا
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 184

معاملات خوبی رو امروز شاهد بودیم و حجم خوبی رو زد و به هرکی هر چقدر که می خواست دادند ، فقط تنها چیزی کمی باعث نگرانی شد قیمت پایانی سهم بود که زیر 620 بسته شد به شخصه انتظار داشتم بعد معاملات پرحجم با صف خرید بسته بشه و یا حداقل بالاتر از 620 بسته بشه ، فردا روز حساسی برای سهم که امیدوارم شاهد یک صعود شارپ دیگه از سهم باشیم.

دوست عزیز من لطفا دقت کنید قیمت پایانی سهم 6293 ریال بسته شد شما چه جوری زیر 6200 می بینی که ما نمی بینیم؟

شاد و بهروز باشی

نظر

• hamh
                            عضو عادی
                            • Jun 2013
                            • 179

در اصل توسط بارسا پست شده است View Post
                            دوست عزیز من لطفا دقت کنید قیمت پایانی سهم 6293 ریال بسته شد شما چه جوری زیر 6200 می بینی که ما نمی بینیم؟

شاد و بهروز باشی

منظورم از قیمت پایانی، آخرین قیمت معامله شده است(615) همانطور که گفتم انتظارم بر این بود که با صف خرید بسته بشه
                            شماهم موفق و پایانده باشید

نظر

• سیگنال
                              Banned
                              • Nov 2012
                              • 714

این طلای ناب سیاه بازار فروشی نیست. اسیر دست نوسانات نشوید سهم خریدار پر قدرتی دارد

نظر

• omidetoop
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 37

سود عملیاتی + سود تلفیقی (شکربن) = 347 تومان. حالا حساب کنید تارگت این سهم را؟!

سلام دوستان
                                این مطلب را 12 روز پیش توی همین تاپیک نوشتم ولی مثل اینکه بعضی ها خوب متوجه مطلب نشدند. اینبار مجددا مینویسم تا نظرتان را عنایت فرمایید. بنظر می رسد باید شکربن را یکبار دیگر بررسی مجدد فرمایید.
                                سه ماه پیش خبر از سود 200 تومنی شکربن کردم. و بعضی از دوستان در بعضی از سایتها از جمله بتاسهم این مطلب را نه تنها باور نکرد بلکه به مسخره هم گرفت. حالا ببینید سود تلفیقی شکربن به تنهایی 2543 ریال می باشد. 92 تومان هم سود ای پی اس سهم. حالا خودتان برآورد کنید قیمت این سهم باید چند باشد و تارگت سهم چه رقمی است.
                                از دوستان عزیز تقاضا دارم به بخشی از گزارش شکربن که در زیر آمده با دقت مطالعه کنند.
                                بند 6- ... همچنين شرکت پيش بيني سود (زيان) هر سهم تلفيقي گروه براي سال مالي 92 را در تاريخ 20/12/91 (حسابرسي شده) مبلغ 556ر1 ريال و در تاريخ 23/02/92 مبلغ 874ر1 ريال و طبق اطلاعات پيوست مبلغ 543ر2ريال اعلام نموده است.
                                بند 7. شرکت اعلام نموده است که مبناي تقسيم سود، سود محقق شده در صورتهاي مالي تلفيقي است که از تلفيق صورتهاي مالي شرکتهاي گروه شامل: دوده صنعتي پارس(سهامي عام)، صنايع لاستيکي سهند (سهامي عام)، شرکت سرمايه گذاري صنايع لاستيکي سهند(سهامي خاص) و شرکت سرمايه گذاري توسعه صنعت شيميايي(سهامي خاص) و شرکت اصلي (شرکت کربن ايران-سهامي عام) حاصل ميگردد. همچنين با توجه به تغييرات صورت گرفته در پيش بيني شرکتهاي گروه و شرکت اصلي مقدار سود تقسيمي در اطلاعيه هاي بعدي به استحضار سهامداران محترم مي رسد.

با مجموع سود عملیاتی و تلفیقی که الان 3470 ریال است قيمت سهم را حساب كنيد؟!!در حال حاضر پي بر اي زير 2 داره معامله ميشه

نظر

در حال کار...
                                X