کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نقل قول از این سهامدار......yasidevil در سایت همسایه...
آخرین اخبار موثق که از شرکت به دستم رسیده قرارداد در مرحله تنظیم قرار گرفته و با خریدار به توافق رسیدند تا ۲-۳ هفته ی آینده اخبار رسمی منتشر خواهد شد.
یکی از کارگزاری های بزرگ هم روی سهم فعال شده و احتمالا باید پیش از رسمی شدن اخبار طبق روال بازار منتظر پیشخور شدن بخشی از رشد باشیم .....
۳۰ درصد سبد بنده با توجه به اطلاعاتی که به دستم رسیده بود در دو هفته گذشته تبدیل به این سهم شد و حالا با آخرین اخباری که به بنده منتقل شد مابقی سبد هم ظرف فردا و پس فردا کربن اضافه خواهم کرد.
گفته های بنده ملاک خرید و فروش کسی قرار نگیره و درسته که مدت هاست قضیه فروش این زمین به درازا کشیده و خیلی ها رو خسته کرده که این از مطالعه چند صفحه اخیر تاپیک کاملا احساس میشه و همین طور حجم معاملات در یک ماه گذشته که کاملا بیان گر تخلیه سهم از فروشنده و نا امید شدن اکثر سهامداران هست اما روی صحت این خبرها میتونید حساب کنید و طبق معمول وقتی اتفاقات رسمی خواهد شد که دیگر همه نا امید شده و اون زمان بازیگران اصلی استارت حرکت را خواهند زد.
این پست را چندی بعد بالا خواهم آورد تا صحت اخبار برای دوستان مشخص شود.
شنیدم میخوان اوایل دی زمینو اگهی کنن.....راست دروغش معلوم نیست
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
حیدر جان فردا دیگه خیلی دیره ! این بازار کشش بیش از 12 تا 15% رو نداره !
اگه زمین راست باشه....ان وقت کشش بازار را تو 30 درصد بالاتر خواهیم دید..........
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
امروز رو مقاومت بود و شوهرش دادم رفت.....بیشتر میخام نقدینگیم را ببرم سمت حتاید
منم یه کوچولو سبک کردم...اونم جهت خرید پایین تر اگه راه داد....چون تنبله...وقتی یه مقدار نقدینگی برای اضافه کردن تو پاینتر براش گذاشته باشم کنار....کمتر رومخه.....ولی مثل روز برام روشنه نون خوبی میده....ضررم نمیزنه..مادر مرده
واقعا سهمه با برکتیست...تو افت بازار ضرری نزد......الانم ماشا ا......طرف 280 سهم را فروخت بره مثلا سهم جدید شکار کنه...احتمالا شکارش کردن......حلقه مفقود خیلی ها که ضرر میکنن....کمبود صبره.
نظر