با سود 75 توماني p/e چهار بديم ميشه 300 تومن تو مجمع هم 75 تومن تقسيم كنه ميشه 375 اين قيمت سهم 100 تومن هم كم كني ميشه قيمت حق تقدم اين نظر منه و ميتونه غلط باشه با تمام احترامي كه براي دوستان قائلم نظرم را نوشتم اميدوارم دوستان ناراحت نشند از دست من
لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )
Collapse
X
-
خواهش می کنم علیرضا جان شما در قلب ما جا داری:x هر کسی آزاد و مختاره در بیان دیدگاهش;;) بعدش هم اگه تا سال آینده همین قدر سود هم بده (از 275 فعلی برسه به حدود 400) ما را بس;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postبا توجه به همون 75 تومان شما هم قیمت حق تقدم در میاد 278 تومان الان که زیر پی به ای 4 قرار داره. چندتا شرکت با ثبات و با ریسک زیر متوسط میشه توی بازار پیدا کرد با پی به ای زیر 4;;)
سهم رو اصلا امسال 80 تومن بسازه سال بعد هم 70 تومن ...
این قیمت براش ارزنده است ...
رایان داره باعث میشه از معاملات روز مره فاصله بگیرم و سبد پر ریسک خودمو بهش تبدیل کنم ...
همه تحلیل ها عالی هستن
به نظر من ..بشخصه که دید بلند مدت رو سهم دارم نباید زیاد به نوسانات روزمره سهم توجهی بکنم ...
انداختمش یه گوشه ...و بی صبرانه منتظر رایان 330 تومنی هستم ;)ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postیاسر جان ...
سهم رو اصلا امسال 80 تومن بسازه سال بعد هم 70 تومن ...
این قیمت براش ارزنده است ...
رایان داره باعث میشه از معاملات روز مره فاصله بگیرم و سبد پر ریسک خودمو بهش تبدیل کنم ...
همه تحلیل ها عالی هستن
به نظر من ..بشخصه که دید بلند مدت رو سهم دارم نباید زیاد به نوسانات روزمره سهم توجهی بکنم ...
انداختمش یه گوشه ...و بی صبرانه منتظر رایان 330 تومنی هستم ;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط جواد1979 پست شده است View Postفعلا ولساپا و حقش دارن مقاومت می کنن که پایین نریزن ببینیم به امید خدا خریداران موفق خواهند بود یا فروشندگان در این قیمت نازل
اما فعلا دست نگه میداریم تا ببینیم کجا کف خودشو میسازه
برای آخرین پارت خرید حقش باید نهایت دقت رو داشت.
عمق تقاضا بیشتره اما ضعیفریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postخود سهم فروشنده زیادی تا آستانه بالا نداره... و همینطور حق تقدمش
اما فعلا دست نگه میداریم تا ببینیم کجا کف خودشو میسازه
برای آخرین پارت خرید حقش باید نهایت دقت رو داشت.
عمق تقاضا بیشتره اما ضعیفإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postتا حالا که همون 168 تومان کف بوده;) دقیقا، شناسایی نقطه برگشتش خیلی مهمه
نظر
-
در اصل توسط صبا پست شده است View Postیاد خودم میفتم من از 84 عاشق این سهم بودم انصافا خوبم توش سود کردم از 90 بی وفا شد منم بعد مجمع پارسالش فروختم دیگه ام نخریدمش الان که شماها در موردش صحبت میکنید هنوزم دوسش دارم ولی اشک میشینه تو چشمام حال و روز سهمو میبینم ایشال شمام تو رایان سودکنید
ایشالا ما هم بدون ضرر از این سهم خارج میشیم سود پیش کشش:d
خب امروز مشخص شد که حقش با خود سهم همگرا شده و حتی جلوتر هم میتونه حرکت کنه
سهم با 1.7% مثبت حق 4 %درصد مثبت خورد ...
فقط باید نقطه ورود مناسب برای حق رو تشخیص دادریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
رایان خودش مشکلی نداره بازیگردانان خوبی نداره س سایپا متاسفانه همراه صنعت ومعدن کمر سهمو شکوندن البته این موذی س سایپا شایدم هدفش بزخری حق و استفاده نشده اشه در اینده و این واسش مقدور نیس مگه سهمو نزاره به 1001 علت رشد کنه تا حقام بالا نیاد مث شاهکارش تو اعلام تعدیل منفی بدون دادن گزارش سهم ولی باورتون نمیشه روزی که سهمایی که تو 6 سال جم کرده بودم و5 تا مجمع باهاشون رفتم رو فروختم چه حالی داشتم من 1000 تا 1000 تا جم میکردم وهمه افزایش سرمایه هاشم میرفتم اولین خریدم تو 84 فک کنم 430 تومن بود یادش بخیر
نظر
-
در اصل توسط صبا پست شده است View Postرایان خودش مشکلی نداره بازیگردانان خوبی نداره س سایپا متاسفانه همراه صنعت ومعدن کمر سهمو شکوندن البته این موذی س سایپا شایدم هدفش بزخری حق و استفاده نشده اشه در اینده و این واسش مقدور نیس مگه سهمو نزاره به 1001 علت رشد کنه تا حقام بالا نیاد مث شاهکارش تو اعلام تعدیل منفی بدون دادن گزارش سهم ولی باورتون نمیشه روزی که سهمایی که تو 6 سال جم کرده بودم و5 تا مجمع باهاشون رفتم رو فروختم چه حالی داشتم من 1000 تا 1000 تا جم میکردم وهمه افزایش سرمایه هاشم میرفتم اولین خریدم تو 84 فک کنم 430 تومن بود یادش بخیرریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
نوشته یکی از دوستان در سایت همسایه
ولساپا
به نقل از امور سهامش سود 91 حسابرسی شده از 90 تومن به 83 تومن کاهش پیدا کرده
این هم نوشته من :
پی گیری از امور سهام با خودتانThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postتا حالا که همون 168 تومان کف بوده;) دقیقا، شناسایی نقطه برگشتش خیلی مهمه
دست نگه دارم یه بردارم ؟؟؟
به نظرت حق رو با خود سهم عوض کنم ؟؟؟
برا اینکار باید ضرر شناسایی کنمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر