در اصل توسط آریو پست شده است
View Post
لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postمن امروز شیرازامو دادم رفت فردا میشینم تپمپی 270...البته همچنان مترصد کمرجان 600 تومنی هم هستم :d
منم هستم در کنارت چند ریال اینورتر یا اونورتر ;)ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
کمرجان 600 تومن اگه بشه ما هم هستیم .
سهم بی حاشیه و خوبیه + اینکه بنیادیش عالیه.
البته زمانی هم خوب ازش نوسان میگرفتن و ..........///
نظر
-
لطفا مسیر تاپیک را منحرف نکنید!:d این تاپیک مختص به رایان سایپا می باشد!:d و در صورت ادامه یافتن بحث حول سهم های دیگر، به علت این که قدرت مسدود کردن آیدی های شما را ندارم:d احتمالا آیدی خودم مسدود خواهد شدb-)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
سود جديد سال 90 اعلام شد 115 تومان كه 9 ماهه 66 تومان ساخته معادل 58 درصد سود قبلي اعلامي بوده 135 تومان كه شركت علت تغيير را كاهش درامد هاي حاصل از ليزينگ به دليل تغيير زمان بندي فروش و افزايش هزينه تسعير ارز اعلام كرده استالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
یه سوال
گزارش 9 ماه ی رایان که اومد رو سایت.سود 91 که معادل 83 تومنه حدودا.به دلیل تغییر زمانبندی فروش فکر میکنم باید چیزی حدود 18 تومن به سود 83 تومنی سال 91 اضاف بشه و بشه حول و حوش 101 تومن...یا که من اشتباه می کنم؟!دوستان آگاه یه بررسی کنند
نظر
-
بابک جان 13 میلیارد رو بردی به سال 91 درسته؟ در این صورت حدود 10 تومان باید افزایش سود داشته باشه.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسلام یاسر جان؟
بر مبنای سرمایه 1200 میگی؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postبله بابک جان، این سود اعلامی هم بر مبنای 1200 پیش بینی شده، البته گمون کنم از محل تسعیر ارز وام های یورویی که گرفته اند افزایش هزینه هم داشته باشند و با این 13 میلیارد نهایتا همون سود 83-85 تومانی رو پوشش بده به راحتی. در صورت افزایش لیزینگ می تونه تعدیل مثبت داشته باشه
نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم :-/
نظر
نظر