لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود؛

به به خیلی خبر خوبیه... هر 1دستگاه لیزینگ کولیوس بیش از 4 عدد لیزینگ همگن (بر اساس پراید) محاسبه میشه. خیلی خبر خوبیه
    دکتر جان هر یک عدد کولیوس معادل لیزینگ 14.5 تا پراید طبق پیش بینی خود شرکت(به ازای هر پراید 5.5 میلیون تسهیلات)ومعادل 11.5 پراید با واقغیت های موجود(به ازای هر پراید 7 میلیون تسهیلات) هستش:.thumbsupsmileyanim

به نظرم به احتمال زیاد برای امسال رو مشکل پوشش بودجه نداشته باشه،برای سال بعد هم با توجه به تحرکات مثبت خود شرکت و با توجه به چشم انداز مثبتی که برای خودرویی ها ترسیم میشه! ولساپا دیدنی خواهد بود...

شرکت پیش بینی کرده که 40000 دستگاه(بر مبنای پراید امسال لیزینگ کنه)که طبق صورت مالی شش ماهه حدود 15 هزار دستگاه همگن بر اساس پراید(با تسهیلات 5.5 میلیون) لیزینگ کرده(البته تو گزارش حسابرسی شده ،حسابرس محترم فرمودن شرکت تو شش ماهه فقط 3330 دستگاه انواع خودرو لیزینگ کرده،که من فکر میکنم تعداد ناهمگن رو ذکر کرده!اما اگه من گاف داده باشم چه گاف تاریخی خواهد بود :)) )
    تمام سال من بی تو...

نظر

• sadeghmousavi
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 484

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      دکتر جان هر یک عدد کولیوس معادل لیزینگ 14.5 تا پراید طبق پیش بینی خود شرکت(به ازای هر پراید 5.5 میلیون تسهیلات)ومعادل 11.5 پراید با واقغیت های موجود(به ازای هر پراید 7 میلیون تسهیلات) هستش:.thumbsupsmileyanim

به نظرم به احتمال زیاد برای امسال رو مشکل پوشش بودجه نداشته باشه،برای سال بعد هم با توجه به تحرکات مثبت خود شرکت و با توجه به چشم انداز مثبتی که برای خودرویی ها ترسیم میشه! ولساپا دیدنی خواهد بود...

شرکت پیش بینی کرده که 40000 دستگاه(بر مبنای پراید امسال لیزینگ کنه)که طبق صورت مالی شش ماهه حدود 15 هزار دستگاه همگن بر اساس پراید(با تسهیلات 5.5 میلیون) لیزینگ کرده(البته تو گزارش حسابرسی شده ،حسابرس محترم فرمودن شرکت تو شش ماهه فقط 3330 دستگاه انواع خودرو لیزینگ کرده،که من فکر میکنم تعداد ناهمگن رو ذکر کرده!اما اگه من گاف داده باشم چه گاف تاریخی خواهد بود :)) )
      سلام جناب مرادی. البته نسبت میزان تقاضای رنو کولیوس نسبت به پراید رو هم در نظر داشته باشید.

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
        سلام جناب مرادی. البته نسبت میزان تقاضای رنو کولیوس نسبت به پراید رو هم در نظر داشته باشید.
        سلام صادق جان،من یه هیچ وجه نگفتم تعداد زیاد کولیوس لیزینگ کنه،فقط نسبتشون رو گفتم،به نظرت حداقل 200 تا میتونه لیزینگ کنه؟200 تا کلیوس معادل حدود 3000 تا پرایده...

ونکته ی اصلی اینه شش ماهه 15000 تا همگن،طبق پیش بینی خودم برای نه ماهه میتونه یه چیزی در حدود 23000 تا همگن (تسهیلات 5.5 منظورمه ها) داشته باشه...

پیش بینی شرکت برای امسال 40000 تا همگن (5.5 میلیونی) بوده،اگر روند رو همین طور ادامه دار فرض کنیم شرکت میتونه تو 12 ماهه به عددی در حدود30000 دستگاه برسه،که با حداقل 200 تا کلیوس میشه 33000 تا...

واونوقت باید بریم سراغ نکته ی اصلی،درامد به ازای هر لیزینگ مبنا،که سال نود چیزی حدود 200 هزارتومن بابت هر عملیات بوده و الان رو اگه بری بررسی کنی به اعداد عجیب و غریبی میرسی که اونوقت مثل من دچار شک و تردید میشی که این ولساپا واقعا سود سال بعدش چقدره!!!! ;)

راستش باید برم بیمارستان الان(برادرم مریضه،براش دعا کنید) اما تو فرصت مناسب سعی میکنم در موردش بیشتر توضیح خدمتتون عرض کنم...
        تمام سال من بی تو...

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

سلام دوستان .........بنیادی ولساپای با بنیاد قوی را اساتید تحلیل کردن متشکریم.....................از منظر تکنیکی سهم در تایم هفتگی خودش یک الگوی سرشونه کف تشکیل داده و باقدرت هر چه تمامتر شکسته و پولبک به سمت شکست را هم انجام داده..................در تایم روزانه بنظر میرسه سهم در حال ساخت یک مثلث افزایشی میباشد.نتیجه بنظر من خرید ونگهداری سهم با هدف 450-500 تومان گزینه کم ریسک میباشد.موفق وپرسود باشید
          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• sadeghmousavi
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 484

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
            سلام دوستان .........بنیادی ولساپای با بنیاد قوی را اساتید تحلیل کردن متشکریم.....................از منظر تکنیکی سهم در تایم هفتگی خودش یک الگوی سرشونه کف تشکیل داده و باقدرت هر چه تمامتر شکسته و پولبک به سمت شکست را هم انجام داده..................در تایم روزانه بنظر میرسه سهم در حال ساخت یک مثلث افزایشی میباشد.نتیجه بنظر من خرید ونگهداری سهم با هدف 450-500 تومان گزینه کم ریسک میباشد.موفق وپرسود باشید
            من در تایم فریم روزانه شبیه سر و شونه سقف میبینم ازش با هدف 210 تومن. البته امیدوارم اشتباه دیده باشم.
            در تایم فریم هفتگی هم در آر اس آی بر خلاف نمودار قیمت آخرین قله نتونسته قله قبلی رو فتح کنه که واگرایی منفی بوجود آمده و افت داشته...همچنین آر اس آی به زیر خط حمایتش رفته....
            اصلا قشنگ نیست چیزایی که من میبینم. اساتید تکنیکال لطفا کمک کنید...

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
              من در تایم فریم روزانه شبیه سر و شونه سقف میبینم ازش با هدف 210 تومن. البته امیدوارم اشتباه دیده باشم.
              در تایم فریم هفتگی هم در آر اس آی بر خلاف نمودار قیمت آخرین قله نتونسته قله قبلی رو فتح کنه که واگرایی منفی بوجود آمده و افت داشته...همچنین آر اس آی به زیر خط حمایتش رفته....
              اصلا قشنگ نیست چیزایی که من میبینم. اساتید تکنیکال لطفا کمک کنید...
              نه سر شونه دیده شده و نه واگرائی منفی

تنها سیگنال های مثبت دیده میشه

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post

درود بر بابک عزیز؛ >:D<

از هر گونه واگرایی منفی در این نماد استقبال می شود :.thumbsdownsmileyan

خصوصی رو چک کن برادر من! ;)
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• sadeghmousavi
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 484

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post

خوشحالم کردید با جواب محکم و قاطعتون .....
                  از لحاظ بنیادی خیالم از سهم راحته. نگران تکنیکال بودم که اینو دیدم:

از اونجا که هنوز در تکنیکال به مرحله دانش آموزی هم نرسیدم از باتجربه هایی مثل شما کمک خواستم....
                  ممنون
                  درود بر بابک عزیز؛
                  >:D<

از هر گونه واگرایی منفی در این نماد استقبال می شود :.thumbsdownsmileyan

خصوصی رو چک کن برادر من! ;)
                  سلام سیدعزیز....
                  از وقتی خکاوه رو رو دست شما دیدم و خرید کردم کلا این شکلی هستم:.thumbsupsmileyanim. فرصت تشکر نشد ازتون...
                  بسیار سپاس
                  آخرین ویرایش توسط sadeghmousavi؛ 2014/01/04, 20:11.

نظر

• eslami
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 789

از اين سهم غافل نشيد...........

تو كف قيمتي خودشه.........

هر منفي فرصت خريد.....

تارگت در گام اول 330 تومن.........

نظر

• یولداش
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 101

بیمه آسیا هم گویا عقلشو از دست داده مثل برادر دیوانه اش بیمه ایران

نظر

• eslami
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 789

در اصل توسط یولداش پست شده است View Post
                        بیمه آسیا هم گویا عقلشو از دست داده مثل برادر دیوانه اش بیمه ایران
                        بجاش امروز صندوق تدبیرگران و سرمایه گذاری اعتماد جم کمی اضاف کردن............

بالای 232 پایانیش بسته بشه..........استارت رشدش به تارگت اولیه 330 خورده..........

نظر

• Aiming
                          ستاره دار(18)
                          • Jul 2012
                          • 2641

درود

مقاومت اصلی و قدر سهم 240 تومان می باشد که فکر میکنم اونجا یه مقدار بازی در بیاره و با حجم بالا بشکندش که با شکستش دیگه دسترسی بهش سخت خواهد شد..

ولساپا سهم ارزنده و سوددهیست که البته با رونق خودرویی ها یادآور خاطرات شیرین گذشته خواهد شد..
                          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• hector
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1764

طبق بررسی که کردم دیدم حدود 35% شرکت حدودا تو همین بازه(210_235)معامله شده
                            و این یعنی این که سهم این جا حمایت مهمی داره؛و پایینی ندارد
                            سهمی هم که پایین نداره حتما تو این بازار میره بالا
                            حالا از آینده خوب سهم و افزایش سود آوریش در سال های بعد هم که بگذریم میبینیم سهم الان هم داره با p/e=5.5 معامله میشه و در این قیمت ها ارزنده است
                            حالا بیمه ایران هر کاری دوست داره بکنه،این سهم راه خودشو میره
                            اندکی صبر سحر نزدیک است ;)

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

210 تومن حمایت قوی سهمه

نظر

• rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

شرکت رایان سایپا سود هر سهم خود برای سال مالی 92 را با 9 درصد تعدیل منفی مبلغ 364 ریال اعلام کرد . همچنین شرکت در 9 ماهه نخست سال مالی مبلغ 311 ریال که معادل 85 درصد می شود را محقق کرده است . شرکت پيش بيني سود هر سهم تلفيقي سال مالي 92 را مطابق اطلاعات فعلي 404 ريال اعلام نموده است. هيئت مديره در نظر دارد تقسيم 10% سود خالص را به مجمع عمومي عادي سال 92 پيشنهاد دهد.

شرکت مبلغ 238059 ميليون ريال سود فروش سهام شرکت سايان کارت در پيش بيني سال مالي 92 شناسايي نموده است. همچنین شرکت مبلغ 83170 ميليون ريال زيان تسعير ارز بابت تسهيلات ارزي بانک کارآفرين شناسايي نموده است.
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

در حال کار...
                                X