کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حجم های سنگین در حق تقدم عرضه های آبشاری حقوقی
کسی میتونه ترجمه کنه؟؟
فرصت خریده یا فروش؟؟
فردا حق تقدم ولساپا 15تومان لمس میکنه؟؟
کف 110تومان نماد اصلی شکسته میشه؟؟
باید منتظر بود و دید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
تعجبی نیست اگر ولساپا آخر هفته بعدی به محدوده 140 برسه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
تعجبی نیست اگر ولساپا آخر هفته بعدی به محدوده 140 برسه
سلام , ارادت , چرایی رسیدن به 140 ریال را توضیح میدهید , خریدارکه محکم ایستاده , حقوقی هم فقط عرضه میکند الان به نظرتان شنبه 190 ریال را رو به بالا می شکند یا بطرف 140 ریال مدنظر شما دوست خوب حرکت خواهد کرد , اینکه حقوقی ها فروشنده هستند برایم سوال است قاعدتا باید حق را بالا ببرند , بفروشند تا حق ریزش کند در کف بعد حق که بسته شد در بازگشایی با قیمت کف حراج کنند برای خودشان که البته با همان پول حق های فروخته شده در کف حراج را جمع خواهند کرد , اینکه حقوقی ها فروشنده هستند برایم سوال است و اینکه خریدار حقیقی کیست که خریدار محکمی است
سلام , ارادت , چرایی رسیدن به 140 ریال را توضیح میدهید , خریدارکه محکم ایستاده , حقوقی هم فقط عرضه میکند الان به نظرتان شنبه 190 ریال را رو به بالا می شکند یا بطرف 140 ریال مدنظر شما دوست خوب حرکت خواهد کرد , اینکه حقوقی ها فروشنده هستند برایم سوال است قاعدتا باید حق را بالا ببرند , بفروشند تا حق ریزش کند در کف بعد حق که بسته شد در بازگشایی با قیمت کف حراج کنند برای خودشان که البته با همان پول حق های فروخته شده در کف حراج را جمع خواهند کرد , اینکه حقوقی ها فروشنده هستند برایم سوال است و اینکه خریدار حقیقی کیست که خریدار محکمی است
دوست عزیز
منظور من از 140 تومان برای نماد اصلی است و حق تقدم هم در محدود 30 تومان میتونه آرام بگیره
خریداری که امروز 20 میلیون در شروع بازار رنج کشید تا صف خرید قطعا از چیزی خبر داره که من و شما نداریم
این حقیقی خریدار طی چند روز گذشته حداقل 200میلیون حق تقدم جمع کرده
به نظر شما اگر کسی خبر رانتی نداشته باشه جرات میکنه با این حجم حق تقدم بخره؟؟؟
شنبه با شکسته شدن 122تومان الگوی سرو شونه معکوس ایجاد میشه با هدف 142 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
ریسک پذیری یعنی کسی که الان بتونه در نماد ولساپاح تصمیم درست بگیره
یا الان میخری 210 ریال و آخر هفته بعدی 420ریال میفروشی و یا فردا با ضرر 10خارج میشی
واقعا فرق بازار شناس. حرفه ای با آماتور این جاها مشخص میشه
خدا خواست و ما توانستیم
ریسک پذیری یعنی کسی که الان بتونه در نماد ولساپاح تصمیم درست بگیره
یا الان میخری 210 ریال و آخر هفته بعدی 420ریال میفروشی و یا فردا با ضرر 10خارج میشی
واقعا فرق بازار شناس. حرفه ای با آماتور این جاها مشخص میشه
تصمیم درست امروز فروش در 22تومان بود
چون فردا احتمالا منفی میخوره
خدا خواست و ما توانستیم
وقتی مطمینی که یه گروه امدن رو یه سهم و دارن بازیش میدن
از طرفی شرایط بنیادی سهم هم کاملا مطلوبه
یه ریسکی میکنی
نهایتش حق استفاده نشده خودت رو دوباره مخیری و ضرر نمیکنی
ولی با این بازی که اینها در آوردن بنظرم احتمال بردت زیادتره
بحث سر ریسک کردن نیست
سود کردن است
خوب اگه قرار باشه خودت حق تقدم خودت بخری تا ضرر نکنی که نشد سرمایه گذاری
بحث الان نهایت استفاده از منفی و مثبتهای سهم است
امروز حقوقی خریدش کاهش کرد
دفعه قبلی که این کارو کرد از 122تا110اصلاح کرد
اما این بار بعید میدونم بیشتر از 115اصلاح کنه
خدا خواست و ما توانستیم
دوستان پیشنهاد میکنم در کانال ما عضو بشید بازدهی فوق العاده ای که بیمه سرمد (50 درصد) در سه روز کاری انرژی 3 (110 درصد) 15 روز کاری بوتان و.. داشته نمونه کار ماست ما به هیچ عنوان انبوهی از سهم ها رو تحلیل نمیکنیم و به تعداد کمی از سهم ها که به هدف میرسند دلشخوش نیستیم بلکه تعداد سهم هایی که از اول کانال تحلیل شده کمتر از ده تاست KARMASINTRADE@
سجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
خدا خواست و ما توانستیم
فردا نماد اصلی ولساپا به سمت 112 حرکت میکنه
چقدر جالب میشه اگر حق تقدمش به سمت صف خرید حرکت کنه
خدا خواست و ما توانستیم
کفسازی خوبی در محدود 120انجام شده و الان دیگه 120از مقاومت به حمایت تبدیل شده
دیگه انتظار ندارم اعداد 112و115را ببیند
خدا خواست و ما توانستیم
نظر