لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    تقریبا قطعیه مصطفی! یه بلوک 30.5 خصوصی سازیه یه بلوک 20 درصدی هم فکر کنم هست (نمی دونم مال سهام عدالت باشه شاید) در هرصورت اگه این 50.5 درصد خرید بشه یه قسمتی از پولش هم باید از یه جایی تامین شه! مثلا فروش....... گرفتی که;)
    بله حدس میزدم محل تامینش کجا باشه ;)

پس فقط بلوک صدر نیست.
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• حسابدار
      عضو جدید
      • Nov 2010
      • 15

خوب خوب دوستان عزیز امروز شاهد وقایع خوشایندی توی سهم بودیم!>:d<
      حالا سوال پیش میاد که رایان برای کوتاه مدت یا بلند مدت مناسبه؟ یا اصلا مناسبه؟!:d

همون طور که می دونید سهم داره با پی به ای 4 معامله میشه و 28 اسفند هم افزایش سرمایه 100 درصدی از انباشته داره. در ضمن همه از اهمیت و مطلوبیت بالای افزایش سرمایه برای شرکت های لیزینگی و بانکی آگاه هستند؛ در واقع شرکت داره وام میگیره با بهره 0 درصد!;;)
      از طرف دیگه احتمالا شرکت برای سرمایه جدیدش 100 تومان سود اعلام خواهد کرد. با احتساب قیمت تئوریک (نسبت به قیمت امروز) سهم باید 280 تومان باز بشه یعنی پی به ای 2.8 =))
      اونم 2.8 برای سود عملیاتی و این که سود سال آتی هم بیشتر اعلام شده! اونم مجمع 4 ماه دیگه و تقسیم سود عالی و سریع!
      همه اینها احتمال یه بازگشایی بسیار عالی (برای کوتاه مدت) و یه سرمایه گذاری مطمئن (برای بلند مدت) رو قوی می کنه

ضمنا یه نگاه به بازده سهم در 5-6 سال گذشته هم بندازید می بینید که پس از هر افزایش سرمایه سهم دوباره به محدوده های قبلیش برگشته!
      به نظر من از کم ریسک ترین سهم های بازاره و می تونه تو سبد بلند مدت هر سهمادار جایی برای خودش دست و پا کنه>:d<
      جسارتا دوستان عرض ميكنم كه شركت ولساپا و وايران هردو در پايان موج چهارم و ابتداي موج پنجم هستند اتفاقا نمودارشون شبيه هم هست به نظرم براي يه بازه 4يا 5ماهه شايد خوب باشن ولي پس از رسيدن به تارگتهاي موج پنجم كه شايد تواين 4يا پنج ماهه بهش برسن اونوقت وارد موجهاي اصلاحي ميشن كه خوب هم افت قيمتي تجربه ميكنن هم زمان براي استراحت لازم دارند البته من خودم وايران دارم

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط حسابدار پست شده است View Post
        جسارتا دوستان عرض ميكنم كه شركت ولساپا و وايران هردو در پايان موج چهارم و ابتداي موج پنجم هستند اتفاقا نمودارشون شبيه هم هست به نظرم براي يه بازه 4يا 5ماهه شايد خوب باشن ولي پس از رسيدن به تارگتهاي موج پنجم كه شايد تواين 4يا پنج ماهه بهش برسن اونوقت وارد موجهاي اصلاحي ميشن كه خوب هم افت قيمتي تجربه ميكنن هم زمان براي استراحت لازم دارند البته من خودم وايران دارم
        اتفاقا از نظر سابقه زمانی هم رایان بعد مجمع معمولا افت می کنه که میشه همون 4-5 ماه آینده شما تقریبا. برای موج پنجم این دو چه تارگت هایی متصور هستید؟ با تشکر
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• حسابدار
          عضو جدید
          • Nov 2010
          • 15

والا اگه هدف رو تئوريك بخواهيم در نظر بگيريم وفرض كنيم قيمت روي فيبوي 1.618تماس پيداميكنه اونوقت هدف رايان ميشه 950تومان وهدف وايران 450تومان حالا در عمل چه اتفاقي ميفته خدا ميدونه اگر فرصت بشه امشب نمودارشو ميذارم

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

مجمع فوق العاده بانک کارآفرین و رایان سایپا برای اعمال افزایش سرمایه بانک کار آفرین و لیزینگ رایان سایپا برای اعمال افزایش سرمایه 100 و 60 میلیارد تومانی، 27 و 28 اسفند مجمع فوق العاده برگزار می کنند.

بانک کارآفرین که پیش از این مجوز افزایش سرمایه 100 میلیارد تومانی (از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران) را دریافت کرده، شنبه دو هفته دیگر مورخ 27 اسفند و در آخرین روزهای سال جاری، مجمع فوق العاده ایی در ساعت 9 صبح برگزار خواهد کرد.

در این مجمع که در سالن همایش موسسه عالی آموزش بانکداری تشکیل خواهد شد، علاوه بر افزایش سرمایه در مورد طبق اساسنامه با نمونه اساسنامه سازمان بورس تصمیم گیری می شود.

همچنین شرکت 60 میلیارد تومانی لیزینگ رایان سایپا که در صدد اعمال افزایش 100درصدی (معادل 60 میلیارد تومان) است، مجمع فوق العاده ای را در ساعت 9 روز یکشنبه مورخ 28 اسفند درسالن رمضان شرکت پارس خودرو واقع در کیلومتر 9 جاده مخصوص کرج برگزار می کند .
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
              ياسر جان اگه ميشه در مورد بهره 0 و سود 100 تومني بيشتر توضيح بديد..متوجه نميشم
              ;;)
              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

افزایش سرمایه شرکت های لیزینگ و بانک منظورم بود که ازطریق آورده یا مطالبات متعلق به سهام دارها شکل می گیره و می تونه نقدینگی مناسبی برای شرکت ایجاد کنه. از این جهت گفتم که از منابع تامین مالی قابل انتخاب برای موسسات مالی افزایش سرمایه مطلوبیت بیشتری نسبت به سایر روش ها داره.
                سود 100 تومانی پس از افزایش سرمایه هم بر اساس خبرهایی بود که از اطراف شنیده بودم و شاید هم صحت نداشته باشه (اما اصولا ساختار مالیشون بهتر میشه از طریق افزایش سرمایه و اصلا بعید نیست تعدیل خوبی بدند)
                در ضمن من خودم امیدنامه بیمه ملت رو خوندم و به نظرم به زودی عرضه خواهد شد. شرکت با افزیش سرمایه به 150 میلیارد تومان میرسه سرمایش که حدود 10 درصدش متعلق به رایانه و می تونه از این طریق هم شناسایی درامد کنه
                سامان جان یه دو خطی اینجا نوشته بودم در پاسخ سوالت که رفته بود صفحه دوم!;;)

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

مجوز افزایش سرمایه ولساپا صادر شد
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

دو ستان عزیز، اگه کسی سود بدون ریسک دوست داره! توی این 1-2 روزی که فرصت هست حتما رایان بخره. مسلما بازگشایی خوبی خواهد داشت بعد افزایش سرمایه. پی به ای سهم هم که مسخرست!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

اینو گذاشتم اینجا اگه کسی حال داشت بخونه ببینه روند سودآوری یعنی چی! سود پس از افزایش سرمایه برای سال 91 حدود 95 تومان و برای سال 92 حدود 115 تومان!!

نظر

• 2691
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 320

28/12 افزايش سرمايه داده خواهد شد يا در اختيار هيئت مديره قرار خواهد گرفت.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط 2691 پست شده است View Post
                          28/12 افزايش سرمايه داده خواهد شد يا در اختيار هيئت مديره قرار خواهد گرفت.
                          با توجه به این که مجوزش صادر شده احتمال قوی افزایش سرمایه در همان مجمع انجام خواهد شد. یادمه خودشون خیلی تاکید داشتند که حتما در سال 90 انجام بشه افزایش سرمایه

نظر

• 2691
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 320

كل افزايش سرمايه از محل آورده است يا از انباشته هم درصدي تعلق خواهد گرفت؟
                            قيمت پيشنهادي بعد از مجمع چند خواهد بود؟
                            دليل جلوگيري سهامدار عمده از رشد قيمت در اين چند روز چيست؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

1- کل افزایش سرمایه از محل اورده است گویا
                              2- قیمت پیشنهادی یک پی به ای 4 اگه تعلق بگیره حدود 360-380 خواهد بود.
                              3- این سوال کل بازاره! که چرا بهترین سهم بازار از لحاظ عملکرد این وضعیت رو داره!!!!

نظر

• 2691
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 320

واقعا موندم اين وساپا چي تو كلشه كه اين طوري تو اين چند روز سر خط خريد و داشت ميداد امروز كه تابلو داشت جو زامياد و خودشو منفي ميكرد تا سايپا رو منفي باز بشه گلي سهم مفت از دست خلق اله جمع كنند.
                                ولي آخرش چي
                                به اميد خدا 28 ام اسفند با خبراي خوبي كه از تو مجمع بيرون مياد جشن مي گيريم.;)

نظر

در حال کار...
                                X