لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • samanson
    عضو جدید
    • Mar 2013
    • 11

پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

به نظر منم لیزینگ بعد از تثبیت دلار و افزایش عرضه خودروها دیدن داره من مشکلم اینه با وجود آماتوری پولم توی این سه سال تقریبا 20 برابر شده البته بیشتر به لطف وبصادر و وتجارت 40 تومانی که اون موقع بیشتر اساتید با خریدش موافق نبودند و حسی و شانسی با خودم گفتم اینکه این سهمارو تو 40 ت نمیزارن رشد کنه به خاطر جمع کردن خودشونه تا سال 99 بتونن خوب بفروشن و الان بیشتر نقدم و تو صندوقای درآمد ثابت و تقریبا یک سوم پولم رو وملل تو 4تا کد با بیمش و فجر و مقداری هم ولساپا دارم حسم میگه ولساپا رو بخرم بندازم کنار ولی میترسم چون واقعا بعد از سود زیاد اولش ترس از دست دادنش رو داری لاکردار ترس هم مثل طمع به آدم ضربه میزنه من بانک دی 140 ت داشتم پارسال برج 4 دکتر ادیب یه پست زد که بازار حبابه و بخصوص بانک دی رو مثال زد که منم از ترسم تو 200 فروختم

نظر

• TARGET
      عضو فعال
      • Nov 2014
      • 2282

در اصل توسط samanson پست شده است View Post
      به نظر منم لیزینگ بعد از تثبیت دلار و افزایش عرضه خودروها دیدن داره من مشکلم اینه با وجود آماتوری پولم توی این سه سال تقریبا 20 برابر شده البته بیشتر به لطف وبصادر و وتجارت 40 تومانی که اون موقع بیشتر اساتید با خریدش موافق نبودند و حسی و شانسی با خودم گفتم اینکه این سهمارو تو 40 ت نمیزارن رشد کنه به خاطر جمع کردن خودشونه تا سال 99 بتونن خوب بفروشن و الان بیشتر نقدم و تو صندوقای درآمد ثابت و تقریبا یک سوم پولم رو وملل تو 4تا کد با بیمش و فجر و مقداری هم ولساپا دارم حسم میگه ولساپا رو بخرم بندازم کنار ولی میترسم چون واقعا بعد از سود زیاد اولش ترس از دست دادنش رو داری لاکردار ترس هم مثل طمع به آدم ضربه میزنه من بانک دی 140 ت داشتم پارسال برج 4 دکتر ادیب یه پست زد که بازار حبابه و بخصوص بانک دی رو مثال زد که منم از ترسم تو 200 فروختم
      رایان داره روزی ۱ تا ۲ درصد کل سهامش معامله میشه!!! حرکتهای عجیبی هم داره کامل وامیستند فروشنده های ناامید رو از سهم
      با اردنگی خارج میکنند! بعد آخر وقت رنج تا صف خرید!!!! رایان چند ساله افزایش سرمایه نداشته طوری معامله میشه کت انگار مثل خودرو ۳۲۰ میلیارد سهمی هست!
      در حالیکه کلا ۹ میلیارد سهمه که ۵۰ درصدش دست سایپاست! ۱۰ تا ۲۰ درصدش هم دست صندوقها و زیر مجموعه های سایپاست! شناورش شاید ۲ میلیارد سهم باشه!به نظرم سهم خشک شده هست بزودی بشدت حجم معاملات کاهشی خواهد بود

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

در غیاب حقوقی با غیرت چند تا حقیقی پر قدرت/.:biggrinsmiley.:/ قصد کنترل روند سهم رو دارند تا حرف اول و آخر رو تو سهم و روندش رو خودشون بزنند
        و امروز بر خلاف روند بازار و خودرویی ها پر قدرت عرضه کردند اما بازار خیلی خرید خیلی! فکرش را نمیکردند احتمالا رکب خوردند!؟ حالا فردا حقوقی بیاید و رکب را کامل کند ! امروز ۲ درصد شرکت معامله شد!
        سال بعد سال لیزینگ هست، خودرویی ها هر روز رکوردهای جدیدی از تولید میزنند
        بازیگران نامردش برای به کنترل گرفتن روند ولساپا خیلی وقت ندارد!
        سهم با اخبار فوق العاده یی همراه هست ظاهرا ۲/۲۰۰ میلیارد تومن از سایپا طلب دارد
        افزایش سرمایه از آورده و انباشته و مازاد تجدید دارایی دارد، قیمتش اصلاح شدیدی کرده، سودش سال آینده بالای ۱۰۰ تومان است

نظر

• TARGET
          عضو فعال
          • Nov 2014
          • 2282

شر نخاله ها کم شد از سر سهم

نظر

• TARGET
            عضو فعال
            • Nov 2014
            • 2282

صحبتهای مینی بر تهاتر طلب ۲۲۰۰ میلیارد تومانی رایان سایپا با کرفتن پروژه شاهین در رایان سایپا شنیده میشود!!!
            بازای هر سهم ۴۴۰ تومانی ۲۴۴ تومان رایان سایپا از سایپا طلب دارد

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
              عضو فعال
              • Mar 2020
              • 1075

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
              صحبتهای مینی بر تهاتر طلب ۲۲۰۰ میلیارد تومانی رایان سایپا با کرفتن پروژه شاهین در رایان سایپا شنیده میشود!!!
              بازای هر سهم ۴۴۰ تومانی ۲۴۴ تومان رایان سایپا از سایپا طلب دارد
              سلام
              لطفا تصویری از مستند این طلب در صورت های مالی قرار بدیت
              https://t.me/afkarboursei

نظر

• TARGET
                عضو فعال
                • Nov 2014
                • 2282

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
                سلام
                لطفا تصویری از مستند این طلب در صورت های مالی قرار بدیت
                بالا ها هم گفتم شنیده نیشود!
                یه فایل صوتی تو گروه تلگرامی سهامدارای ولساپاست منصوب به حسابرس سایپا! که تاییدش میکنه

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                  عضو فعال
                  • Mar 2020
                  • 1075

من تصویر مستندی ندارم
                  بالا ها هم گفتم شنیده نیشود!
                  یه فایل صوتی تو گروه تلگرامی سهامدارای ولساپاست منصوب به حسابرس سایپا! که تاییدش میکنه
                  ولی من الان براتون پیدا کردم
                  لازم نیست به گروهها سر بزنید در گزارشات تفسیری نوشته!!
                  2200میلیارد از گروه سایپا طلب داره که 1930میلیاردش برا خود شرکت سایپا است
                  در ضمن 1000میلیارد این رقم هم مربوط به سال 94هست که هنوز وصول نشده...

ادرس کانال تلگرامی ام:
                  https://t.me/afkarboursei

نظر

• TARGET
                    عضو فعال
                    • Nov 2014
                    • 2282

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
                    ولی من الان براتون پیدا کردم
                    لازم نیست به گروهها سر بزنید در گزارشات تفسیری نوشته!!
                    2200میلیارد از گروه سایپا طلب داره که 1930میلیاردش برا خود شرکت سایپا است
                    در ضمن 1000میلیارد این رقم هم مربوط به سال 94هست که هنوز وصول نشده...

[ATTACH=CONFIG]6038[/ATTACH]
                    ممنون
                    بنظرم بزودی باید سایپا شفاف سازی برای این مورد روانه کند و تهاتر درست حسابی با رایان داشته باشد!
                    زامیاد رو بدهند رایان حله/:.grlim:./

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

فرصت محض خرید

نظر

• TARGET
                        عضو فعال
                        • Nov 2014
                        • 2282

در غیاب حقوقی با غیرت چند تا حقیقی پر قدرت/.:biggrinsmiley.:/ قصد کنترل روند سهم رو دارند تا حرف اول و آخر رو تو سهم و روندش رو خودشون بزنند
                        و امروز بر خلاف روند بازار و خودرویی ها پر قدرت عرضه کردند اما بازار خیلی خرید خیلی! فکرش را نمیکردند احتمالا رکب خوردند!؟ حالا فردا حقوقی بیاید و رکب را کامل کند ! امروز ۲ درصد شرکت معامله شد!
                        سال بعد سال لیزینگ هست، خودرویی ها هر روز رکوردهای جدیدی از تولید میزنند
                        بازیگران نامردش برای به کنترل گرفتن روند ولساپا خیلی وقت ندارد!
                        سهم با اخبار فوق العاده یی همراه هست ظاهرا ۲/۲۰۰ میلیارد تومن از سایپا طلب دارد
                        افزایش سرمایه از آورده و انباشته و مازاد تجدید دارایی دارد، قیمتش اصلاح شدیدی کرده، سودش سال آینده بالای ۱۰۰ تومان است
                        پریروز گفتم چند تا حقیقی لاشی قصد اخلال در روند سهم رو داشتند که خوشبختانه حقوقی دستش رو خوند و ترتیب سهامشونو داد

نظر

• TARGET
                          عضو فعال
                          • Nov 2014
                          • 2282

توقف نماد ولغدر به ظن دستکاری قیمتی!!!
                          ناظر دیوانه چجور جلوی چشمات ولساپا رو نمی بینی! مگر باید رشد کنه مظنون بشی؟ ببین تو ولساپا هر غلطی میخوان میکنند!!!
                          حتما باید تجمع بشه!؟ کدها رو چک کن

نظر

• TARGET
                            عضو فعال
                            • Nov 2014
                            • 2282

شرکت ليزينگ خودرو غدير - نماد: ولغدر
                            موضوع: توقف نماد معاملاتی ناشر به استناد ماده 19 مکرر/ 12 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات
                            به استناد ماده 19 مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع مي‌رساند با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی ناشر حداکثر تا تاریخ 1399/09/24 ) متوقف می گردد.

عامو این درسته! ولساپا غلطه!!! تمام لیزینگ ها بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ و ولغدر هم که ۲۶۰۰ ولی ولساپا ۴۴۰!!!!
                            پارسال پیارسال همشون هم قیمت بودند تو ۲۰۰ تا ۳۰۰ ولی رایان الان تنها اسیر چهار تا سفته باز مانده در گل!
                            و البته پدر معتاد! که خرجیش رو از دخترش میگیره!! معلومه نمی گذارند سهم رشد کنه! حقوقی های کثیف سایپا!
                            دستکاری قیمتی اینجاست روزی ۱ تا ۲ درصد شرکت معامله میشه! تنها شرکتی که از پارسال کمترین رشد را در کل
                            بورس داشته!!
                            اگر ناظر یه نگاهی به حداکثر و حداقل قیمت بندازه میفهمه من چی میگم!
                            بیشترین افت و بیشترین درجا زدن مال رایان هست! دو ساله هیچ گونه شفاف سازی
                            نداشته از قرار دادهاش!!!!

نظر

• TARGET
                              عضو فعال
                              • Nov 2014
                              • 2282

با ۱۰۰ هزار تا رفت تا صف خرید!!!! دستکاری قیمتی شدید در ولساپا!!! ناظر کجایی دقیقا کجایی!!!
                              سهم رو خشکوندند با کد به کد های رو به پایین پی در پی! سهم فروشنده واقعی نداره!!! اسیر بازی یه مشت حقیقی
                              پست نشوید هیچ لیزینگی زیر ۱۲۰۰ نیست! رایان تنها سهم کل بازاره که نسبت به پارسال هنوز ۱۰۰ درصد رشد نکرده! پارسال سهم آذر بوده ۲۴۰ تومان

نظر

• TARGET
                                عضو فعال
                                • Nov 2014
                                • 2282

کاملا حقیقی ها با حقوقی و بازار گردان هماهنگ دارند میبرند بسمت منفی!!!!
                                باید دید روز یکشنبه بازارگردان سهم چه کدهایی را با رنج زدن روی ۵۰۵ خریداری کرده!!!!

نظر

در حال کار...
                                X