لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )
Collapse
X
-
-
-
پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )
به نظر میرسه راه سهم ازسایپا جدا شده ...
قبلا وابستگی بسیاری با سایپا داشت ...
مثبت دیروز احتمالا برای بستن کف 350 بود ....
نظر
-
به این سهم خیلی خوشبین هستم
این سهم ضریب بتای حدود ۰.۵ داره ، ra ضریب نسبی با شاخص کل برابر 0.001 است
روی ریورس زمانی سالیانه ۱۴۰۰ قرار داره
میتونه با خبرهایی از شاخص کل جدا بشه
کمی ازش خریدم و قصد دارم بخشی از سبد را بهش اختصاص بدم، همیشه بازدهی تو سهم هایی است که کسی فکرش را نمیکنه که رشد کنند(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
سالهای قبل ولساپا متکی به خساپا بود که چند تا ماشین نو برای لیزینگ کردن بدهد ولی الان تمام خودرو ها اعم ازنو وکار کرده ،سبک وسنگین،ایرانی وخارجی لیز میکند .واز همه مهمتراز طریق تمام نمایشگاه های خودرو شما میتوانید 50 %قیمت روز ماشین را از طریق ولساپا وام بگیریدو با نرخ بهره کمتر از بانکها ودرد سر وکاغذ بازی وضامن کمتر
همچنن تازگی لوازم خانگی هم لیز میکنه با توجه به اینکه لوازم خانگی وخودروچند برابر شده اند و وسع مالی مردم کم شده اقبال مردم به لیزینک بیشتر خواهد شد
به نظر من هم پتانسیل رشد قیمتی خوبی خواهد داشت وآینده خوبی خواهد داشت
نظر
-
در اصل توسط m-ha پست شده است View Postسلام/:.grlim:./
افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف
تحصیل ملک شرکت خدمات فنی رنا با هدف تسویه حساب بخشی از بدهی شرکت سایپا به شرکت لیزینگ رایان سایپا
438 میلیارد تومان@};-آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
نظر
-
بنظر داره تبدیل به یک لیزینگ غیر خودرویی میشه کم کم. از حدود ۳۲۰۰ تسهیلات اعطایی در شهریور بیش از ۲۲۰۰ مورد غیر خودرویی؟ بوده ضمن اینکه اخیرا وارد بازار املاک هم شده. یکی از کم بازده ترین سهام سالهای اخیر که فکر میکنم در حال تحول هست.آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
نظر
-
این سهم با حد ضرر 230 تومان قابل بررسی است.هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم
نظر
-
نظر
-
-
ان شاالله افزایش سرمایه یه حرکتی به سهم بده
هفته بعد مجمع برگزار خواهد شداللهم عجل لولیک الفرج.
نظر
نظر