سهم از فردا صف خريده
لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )
Collapse
X
-
-
اگر فروشنده نداشته باشه صف می شه،امروز داره روی مووینگ اوریج 100 روزه سوار می شه.[FONT=Tahoma]
[/FONT]
نظر
-
-
به نظر می آد روند ولساپا قدرتمندتر از اونی هست که من فکر می کردم.
برای دوستانی که می خواهند یک الگو در روند صعودی ولساپا داشته باشند، پیشنهاد من وسینا در طی یک ماه گذشته است که از 1800 شروع کرد و به حدود 2600 رسیده و الان در اصلاح خودش احتمالا تا 2400 برسه،برای ولساپا به نظر من روند قدرت بیشتری دارد.
اگر تا انتهای آذر به 2800 رسید تعجب نکنید.
مقاومت های اصلی 2150 و بعد 2650 هست،البته احتمال گسترده شده موج سوم هم هست(که این پیش بینی را فیلد می کند)،یعنی موج اول تا 2150 و موج سوم تا 2650 هست در نهایت موج پنجم که برای دی ماه رخ می ده که باز احتمال می دهم با توجه به گزارش 9 ماهه اتفاقی خوبی خواهد افتاد که در دی ماه بررسی می کنیم.
فعلا برای آذر این روند را اینگونه پیش بینی می کنم.
البته با جلو رفتن در روند دقت پیش بینی بیشتر خواهد شد.[FONT=Tahoma]
[/FONT]
نظر
-
در اصل توسط محمد حاجیلو پست شده است View Postبه نظر می آد روند ولساپا قدرتمندتر از اونی هست که من فکر می کردم.
برای دوستانی که می خواهند یک الگو در روند صعودی ولساپا داشته باشند، پیشنهاد من وسینا در طی یک ماه گذشته است که از 1800 شروع کرد و به حدود 2600 رسیده و الان در اصلاح خودش احتمالا تا 2400 برسه،برای ولساپا به نظر من روند قدرت بیشتری دارد.
اگر تا انتهای آذر به 2800 رسید تعجب نکنید.
مقاومت های اصلی 2150 و بعد 2650 هست،البته احتمال گسترده شده موج سوم هم هست(که این پیش بینی را فیلد می کند)،یعنی موج اول تا 2150 و موج سوم تا 2650 هست در نهایت موج پنجم که برای دی ماه رخ می ده که باز احتمال می دهم با توجه به گزارش 9 ماهه اتفاقی خوبی خواهد افتاد که در دی ماه بررسی می کنیم.
فعلا برای آذر این روند را اینگونه پیش بینی می کنم.
البته با جلو رفتن در روند دقت پیش بینی بیشتر خواهد شد.
سهمی که تا هفته پیش در 1800 روزی بیشتر از 2 میلیون خریدار نداشت، الان روزانه بالای 25 میلیون سهم خریدار دارد و برخی به خیالی خودشان دارند سود شناسایی می کنند ولی نمی دانند در شرکت چه اتفاقی افتاده که قبل از گزارش 9 ماهه اینطور سنگین تقاضا دارد.
از دو هفته پیش که این سهم معرفی شد تا به الان رشد 26% را تجربه کرده، ولی این ابتدای راه است، سود اصلی هنوز در راه است.[FONT=Tahoma]
[/FONT]
نظر
-
حجم معاملات فوق العاده.... این سطح رد کنه تا 280 مشکلی ندارد:Dدر اصل توسط محمد حاجیلو پست شده است View Postحجم این روزهای ولساپا خبر از اتفاقهای بسیار خوبی برای سهم داره، به امید خدا تا انتهای آذر 3000 را فتح خواهد کرد.
سهمی که تا هفته پیش در 1800 روزی بیشتر از 2 میلیون خریدار نداشت، الان روزانه بالای 25 میلیون سهم خریدار دارد و برخی به خیالی خودشان دارند سود شناسایی می کنند ولی نمی دانند در شرکت چه اتفاقی افتاده که قبل از گزارش 9 ماهه اینطور سنگین تقاضا دارد.
از دو هفته پیش که این سهم معرفی شد تا به الان رشد 26% را تجربه کرده، ولی این ابتدای راه است، سود اصلی هنوز در راه است.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postولساپا با گروه بانک و ليزينک
و با گروه سايپا به حرکت در مياد.
.................................................. .
وقتي سايپا صف خريد بشه ولساپا صف خريد ميشه
وقتي گروه بانک و ليزينگ صف خريد ميشه ولساپا هم صف خريد ميشه.
............................................
بايد با ولساپا سهامداري کرد.
نظر
-
ولساپا هر روز داره رکورد حجم معاملاتیش دوسال اخیرش رو افزایش می ده!
چه خبره تو این نماد؟[FONT=Tahoma]
[/FONT]
نظر
-
حجم بالا برای شروع روند صعودی لازم است ..جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
نظر