لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35710

    #721
    پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

    شركت لیزینگ رایان سایپا (سهامي‌عام)
    نماد : ولساپا كد : 04-91-65

    موضوع: خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به 29/12/93

    بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت لیزینگ رایان سایپا (سهامی‌عام) در تاریخ 20/04/94 تشکیل گردیده و صورت‌های مالی سال مالی منتهی به 29/12/93 شرکت مورد تصویب قرار گرفت.

    سایر تصمیمات متخذه در مجمع عمومی عادی:

    1) مبلغ 150 ریال سود به ازای هر سهم تقسیم گردید.
    2) سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس و بازرس قانونی اصلی و علی‌البدل انتخاب گردید.
    3) مبلغ 000ر2 میلیون ریال به عنوان پاداش هیئت مدیره تعیین گردید.
    4) روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت انتخاب گردید.
    5) حق حضور اعضای غیر موظف هیئت‌مدیره به ازای حداقل دو جلسه در ماه، مبلغ 000ر100ر8 ریال تعیین گردید.

    نظر

    • negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35710

      #722
      پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

      اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 3 ماهه منتهی به 1394/03/31 (حسابرسی نشده)

      3 ماهه 94 نسبت به 93 :

      1- درآمد حاصل از لیزینگ : 222 درصد افزایش
      2- سود ناخالص : 1636 درصد افزایش

      3- سود عملیاتی : 1762 درصد افزایش
      4- سود خالص : 1131 درصد افزایش

      5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 12 ماهه : 185 ریال

      نظر

      • negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35710

        #723
        پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

        پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 3 ماهه (حسابرسی نشده)

        به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت ليزينگ رايان سايپا طی نامه شماره مورخ 1394/04/31 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 2,400,000 میلیون ریال مبلغ 469 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

        پوشش 39 درصدی سود در 3 ماهه

        نظر

        • negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35710

          #724
          پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

          نظر

          • سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

            #725
            پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

            انقدر که همه بازار را به گزارش های خراب ربط میدن ، پس چرا رایان با این گزارش به یک روز نکشید !!!!
            بر فرض که شفاف سازی هم درست باشه ، کل سود پیش بینی امسال ساخته میشه و در گروه هم pe بهتر هم وضعیت بهتری داره
            منفی این بازار دلیل دیگه ای داره

            نظر

            • فراتحلیل
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 815

              #726
              پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

              ناگفته های گزارش 3 ماهه رایان سایپا (ولساپا)

              1.افزایش 112 درصدی موجودی نقد شرکت

              2. پرداخت بخشی از بدهی های جاری و کاهش 8 درصدی حسابها و اسناد پرداختنی تجاری

              3.رشد 516 درصدی سودآوری ولساپا در مقایسه با 3 ماهه اول 93

              4.رشد 222 درصدی درآمد حاصل از عملیات لیزینگ در 3ماهه اول 94

              5.رشد خیره کننده 1635 درصدی سود ناخالص در 3 ماهه 94 در مقایسه با مدت مشابه سال قبل

              6.رشد خیره کننده 1758 درصدی سود عملیاتی در مقایسه با عملکرد 3ماهه سال 93

              نظر

              • mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

                #727
                پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

                ساي بابا

                عضو سايت
                تاريخ عضويتJun 2005
                پست ها2,653
                تشکر937
                تشکرها: 12,799 بار در 2,329 پست




                با سلام خدمت سهامدارن شرکت لیزینگ رایان سایپا
                من هم گفتگوی ویژه را بصورت کامل گوش دادم و میخوام اون چیزی که فهمیدم را خدمت سهامداران این شرکت توضیح بدم.
                اونطوری که در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم گفته شد،حدود 9000 میلیارد تومان کالای ساخته شده و انبار شده(خودرو،لوازم خانگی و سایر) وجود داره که دولت برنامه داره با تحریک تقاضا،این رکود و عدم تقاضا برای این 9 هزاز میلیارد تومان کالا که بخش عمده ای از اون مربوط به خودرو هست را به سمت فروش این محصولات انباشته شده،هدایت کنه.
                برنامه بانک مرکزی اونطوری که الان توی گزارش ویژه شبکه خبری گفته شده این هست که اندوخته قانونی بانکها(البته نه همه بانکها،بلکه اونهائی که بانک مرکزی بعداً اعلام خواهد کرد) نزد بانک مرکزی را بر اساس انظباط مالی که در اون بانکها وجود داشته از حدود بالای 13 درصد به حدود 10 درصد کاهش بدهند.
                از محل آزاد شدن این منابع که توی گفتگوی ویژه گفته شده که بین 5 هزار میلیارد تومان تا 8 هزار ملیارد تومان هست(البته گفتند که بعداً رقم دقیق اون را اعلام میکنیم که چقدر منابع آزاد میشه و الان نمیشه عدد دقیق را گفت) میره به سمت همین کالاهای انباشته شده و در واقع باید این منابع آزاد شده،برای کالاهای انبار شده،مورد استفاده قرار بگیره.اگر این اتقاف بیوفته و این منابع آزاد شده بره به سمت خرید کالاهایی که انبار شده،قطعاً تورم زا نخواهد بود و در این مورد هم در گفتگوی وِیژه به اون اشاره شد که اگر این منابع به سمتی که دولت در نظر گرفته(یعنی خرید همین کالاهایی که انباشته شده) هدایت بشه،تورمی را بوجود نخواهد آورد.
                حالا در مورد نحوه استفاده از این منابع آزاد شده هم در گفتگوی ویژه توضیحاتی داده شد که 2 مورد اون بیشتر مورد بحث قرار گرفت.
                یکی اینکه برای خرید کالاهای خانگی ایرانی قرار شده که کارت خرید 10 میلیون تومانی صادر بشه(البته نرخ اون را هم در بسته ای که امروز باز شده گفته شده).
                دومی که مربوط به تاپیک لیزینگ رایان سایپا هست و به نظر من میتونه یک نقطه عطف برای سهامداران این شرکت باشه و در گفتگوی ویژه خبری به اون اشاره شده این بود که شرکت خودروساز میاد و با خریداران خودرو(مصرف کنندگان) قرارد داد خرید خودرو به میزان 80% مبلغ خودرو و البته به شرطی که این عدد بیشتر از 25 میلیون تومان نشه میبنده(البته توی بسته ای که امروز باز شد، زمان 7 ساله اون و همچنین میزان سودی که به اون تعلق میگره هم گفته شده که دیگه اینجا به اون اشاره نمیکنم).
                منتها بحث اصلی که به نظر من بسیار مهم هست اینه که بزرگترین مشکل خودروسازها و بخصوص شرکتهای لیزینگی که برای خودروسازها کار میکنند،بحث تأمین منابع هست.
                دوستان سهامداران لیزینگ رایان سایپا میدونند که توی مجمع سالیانه گفته شده بود که برای اینکه شرکت بتونه امسال 120 هزار دستگاه خودرو لیزینگ کنه،نیاز به تأمین منابع مالی به میزان حدود 1300 میلیارد تومان داره.
                توی مجمع هم اگر دوستان بودن و یادشون باشه، گفته شد که برای تأمین مالی باید شرکت هم افزایش سرمایه انجام بده و هم اینکه با صدور اوراق مرابحه و همچنین صدور گواهی سپرده مدت دار و سایر ابزارهای ممکن این منابع مورد نیاز خودش را تأمین کنه.
                منتها دوستان دوقت داشته باشند که شرکتهای لیزینگی اگر بخواهند تأمین مالی خودشون را از محل گرفتن وام از بانک با نرخهای بالای 26% یا انتشار اوراقی که بالاتر از نرخ سود بانکی باشه،تأمین کنند،باعث میشه که نرخ بازگشت اصل و فرع اقساطی که از مشتریان گرفته میشه بالا بره و این خودش میتونه از میزان تقاضای خرید اقساطی برای خودرو بکاهه و تعداد اون را کم کنه.
                ولی اگر بهره وام یا تأمین مالی که انجام میشه کم باشه،قطعاً تقاضا برای خرید خورو هم افزایش پیدا میکنه زیرا توان خرید خودرو توسط مشتریان بصورت اقساطی بستگی بسیار شدیدی به میزان اقساط و بهره ای که از مشتری گرفته میشه داره.
                خوب الان با اینکاری که دولت میخواهد انجام بده،کلی از مشکلات لیزینگی ها و خودروسازها حل میشه و اونها براحتی میتونند با این بسته ای که امروز باز شد،بیان و از بانکها تأمین مالی با بهره های مناسب انجام بدهند.
                اونطوری که در گفتگوی وِیژه خبری توضیح داده شد خریدار(یعنی کسی که میخواهد خودروی قسطی خرید کنه) میاد و از شرکت سازنده خودرو،اقدام به خرید اقساطی خودرو میکنه و با هم یک قرارداد و سند امضاء میکنند.
                خودروساز این سند و قرار داد را میره و به بانک میده و در قبال این سندی که به بانک میده از بانک با بهره ای که در بسته حمایتی اعلام شده(16%) از بانک وام دریافت میکنه و در واقع از محل همان اندوخته قانونی که در ابتدای صحبت گفتم و آزاد شده بوده(بین 5 هزار تا 8 هزار میلیارد تومان) برای خودش تأمین مالی میکنه.
                دوستان دقت داشته باشند که فروش اقساطی خودرو به مشتری تنها از طریق شرکتهای لیزینگی وابسته به خودروسازها انجام میشه و خود خودروساز وقتی یک شرکت لیزینگ داره،قطعاً از طریق اون شرکت اقدام به فروش خودرو بصورت اقساطی میکنه.
                پس در واقع برای شرکت لیزینگ رایان سایپا یک موقعیت بسیار ایده الی بوجود اومده که به راحتی بتونه تأمین مالی خودش را از محل منابع آزاد شده بانک(همان اندوخته قاتونی که قرار هست از 14% به 10% در بعضی از بانکها کاهش پیدا کنه)کسب کنه.
                دوستان دقت کنند اینکه من اصلاً با بهره این وامی که قرار هست به خودروسازها داده بشه(البته در قالب شرکتهای لیزینگی منظورم هست) کار ندارم بخاطر این هست که شرکتهای لیزینگی، منابع خودشون را چه با سود بالا از بانک یا اوراقی که منتشر میکنند کسب کنند یا چه با بهره های پایین این منابع را کسب کنند براشون فرقی نمیکنه و اونها تنها به اندازه ای که کارمزد براشون تعیین شده،باید از این منابع سود کسب کنند.
                یعنی لیزینگ رایان سایپا چه منابع مورد نیاز خودش را با بهره 28% از جائی کسب کنه و چه این منابع را با بهره 16% کسب کنه،نهایتاً اونطوری که توی مجمع سالیانه گفته شد،حدود 2% کارمزد به اون اضافه میکنه.
                ولی دوستان دقت داشته باشند که درست هست که نرخ کارمزد ثابت هست،ولی برای خریداری(مشتری) اینکه جنسی که خریداری مکنه را با چه نرخ و بهره ای برگردونه و مدت اون هم چقدر باشه،بسیار مهم هست.
                پس در واقع برای شرکتهای لیزینگی این تأمین منابع که قرار هست از بانکها و با نرخ حدود 16% انجام بشه،باعث میشه که تقاضا برای خرید خودرو بیسیار بیشتر از زمانی باشه که شرکتهای لیزینگی مجبور بودند از مشتری ها نرخهای حدود 28% یا بیشتر بگیرند و این موضوع باعث افزایش تقاضا برای خرید اقساطی خودرو خواهد شد و خوب طبیعی هم هست که با افزایش تعداد درخواستها خرید،شرکتهای لیزینگی هم سود بیشتر کسب میکنند.
                البته بازهم تکرار میکنم که نرخ کارمزد لیزینگ رایان سایپا بطور متوسط حدود 2% هست(توی مجمع سالیانه آقای کاغذگران گفتند) و افزایش یا کاهش نرخ بهره روی سود این شرکت اثری نداره ولی بخاطر اینکه تعداد درخواست مشتری با کاهش نرخ بهره افزایش پیدا میکنه،سود این شرکت هم باید افزایش پیدا کنه.
                ضمن اینکه همانطور که گفتم تأمین مالی شرکت هم که یک معظل برای شرکت بوده قسمتی از اون از محل همین منابع بانکی که قرار هست در اختیار لیزینگی ها قرار بگیره تأمین میشه و دیگه احتیاجی هم به افزایش سرمایه شرکت(که قرار بود امسال انجام بشه ولی امور سهام میگه انجام نمیشه) یا انتشار اوراق نیست و هزینه شرکت را کاهش میده.
                یاعلی خدانگهدار


                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

                نظر

                • نیکا
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Nov 2011
                  • 2117

                  #728
                  پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

                  سلام یک مهم : این پول سند دریافتی از دولت معادل 14% دراختیار لیزینگ قرار میگیره تا زمان برگشت اقساط . این یعنی یک افزایش سرمایه بی دردسر وتقویت نقدینگی

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35710

                    #729
                    پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

                    اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 6 ماهه منتهی به 1394/06/31 (حسابرسی نشده)

                    6 ماهه 94 نسبت به 93 :

                    1- درآمد حاصل از لیزینگ : 158 درصد افزایش
                    2- سود ناخالص : 313 درصد افزایش

                    3- سود عملیاتی : 888 درصد افزایش
                    4- سود خالص : 335 درصد افزایش

                    5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 6 ماهه : 278 ریال

                    نظر

                    • negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35710

                      #730
                      پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

                      پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)

                      به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت ليزينگ رايان سايپا طی نامه شماره مورخ 1394/07/30 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 2,400,000 میلیون ریال مبلغ 470 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

                      پوشش 59 درصدی سود در 6 ماهه

                      نظر

                      • اقای خاص
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 133

                        #731
                        پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )



                        به آن گروه از افراد بپيونديد كه به آنچه مي گويند عمل مي كنند. اين افراد، الگوهاي بزرگي هستند كه ساير افراد جهان را به شگفتي وامي دارند. آنتونی رابینز

                        نظر

                        • reza13642125
                          عضو عادی
                          • Jan 2014
                          • 233

                          #732
                          پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

                          در اصل توسط اقای خاص پست شده است View Post
                          سلام شما فکر کنم از داده های تعدیل شده با احتساب افزایش سرمایه از آورده استفاده کردید چرا؟

                          نظر

                          • ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

                            #733
                            پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

                            ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۴/۸/۱۹


                            رئیس هیات مدیره کانون شرکت‌های لیزینگ:

                            لیزینگ‌ ها در نیمه دوم بهتر می شوند/گردش مالی ۲۰ هزار میلیارد تومانی

                            رئیس هیات مدیره کانون شرکت‌های لیزینگ با اعلام وضعیت نامناسب در نیمه اول سال و گردش مالی سالانه ۲۰ هزار میلیارد تومانی ۳۳ شرکت پیش بینی کرد در نیمسال دوم شرایط این گروه بهتر شود.
                            به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، حمید ابدالی با بیان اینکه بانک مرکزی در گذشته به لیزینک‌ها سخت‌گیری‌های زیادی داشت به نسیم گفت: در حال حاضر برخورد بانک مرکزی با شرکت‌های لیزینگ به مراتب بهتر شده و به آنها کمک می‌کند.
                            وی درباره تاثیر رکود اقتصادی بر فعالیت شرکت‌های لیزینگ گفت: در حال حاضر لیزینگ‌ها از وضعیت خوبی برخوردار نیستند. این رکود سنگین اقتصادی سبب کاهش خرید خودرو شده و در نهایت بر روی فعالیت لیزینگ‌ها تاثیر مستقیم داشته است. به طوریکه در نیمسال اول، ریزش درآمدی شرکت‌های لیزینگ به دلیل رکود چشمگیر بود.
                            این مقام مسئول وی پیش بینی کرد در نیمسال دوم و به دلیل ابلاغ بسته خروج از رکود، فعالیت لیزینگ‌ها بهتر شود.
                            ابدالی با بیان اینکه 33 شرکت‌ دارای مجوز لیزینگ به دلیل عدم تمکن مالی توانایی ورود به صنعت هواپیمایی ندارند، ادامه داد: کل گردش مالی این صنعت لیزینگ حدود 20 هزار میلیارد تومان برآورد می شود و با وجود علاقه‌مندی شرکت‌های لیزینگ، قدرت مالی محدود مانع از حضور در صنعت هواپیمایی شده است.
                            وی گفت: عمده شرکت‌های لیزینگ در زمینه خودروهای سنگین فعالیت می‌کنند اما شرکت های لیزینگ وابسته به ایران خودرو و سایپا بیشتر در زمینه خودروهای سبک و سواری فعالیت دارد.


                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                            نظر

                            • sharifi
                              عضو عادی
                              • Oct 2015
                              • 136

                              #734
                              پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

                              سلام

                              ارزش معاملات سهم خوب هست فشار فروش رو بگیرند برمیگرده

                              نظر

                              • ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

                                #735
                                پاسخ : لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

                                مدیرعامل بانک تجارت در غرفه ایسنا اعلام کرد



                                برنامه جدید بانک مرکزی برای لیزینگ‌ها







                                چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰




                                مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به این‌که لیزینگ‌ها و نحوه کار آنها در شرایط فعلی مطابق با سیاست‌های بانک مرکزی نیست، از طراحی برنامه جدیدی برای لیزینگ‌ها از سوی بانک مرکزی در آینده نزدیک خبر داد.
                                به گزارش خبرنگار ایسنا، ابراهیم مقدم با حضور در غرفه ایسنا در پاسخ به این‌که بانک تجارت چه برنامه‌ای برای ساماندهی لیزینگ‌های خود دارد گفت: لیزینگ‌ها در این مرحله نیازمند منابع هستند و از سوی دیگر لیزینگی که به بانک وابسته باشد نمی‌تواند از بانک تسهیلات بگیرد بنابراین بانک مرکزی برنامه جدیدی برای ساماندهی لیزینگ‌ها دارد.
                                وی در این باره اظهار کرد: در شرایط فعلی لیزینگ‌هایی که تسهیلات خودرو می‌دهند باید بین 24 تا 25 درصد سود به خودروسازان بدهند و از آن طرف مجبورند حدود 28 درصد بهره از خریدار بگیرند که این امر مقدور نبوده و سیاست‌های بانک مرکزی را خنثی می‌کند.
                                مدیر عامل بانک تجارت با اشاره به این‌که ایجاد تحرک در بخش حمل‌ونقل، تولید و کارخانجات به لیزینگ‌ها نیز رونق می‌دهد، گفت: بانک مرکزی برای لیزینگ‌ها نیز با توجه به سیاست‌های فعلی برنامه‌ای دارد.
                                مقدم اظهار کرد: در حال حاضر بانک مرکزی و دولت با همکاری یکدیگر بسته تحرک تقاضا را اجرا می‌کنند تا بخشی از کالاها که به دلیل رکود خریدار نداشته متقاضی پیدا کند که دراین بانک‌ها نیز نقش عمده‌ای دارند.
                                وی با اشاره به این‌که بانک‌ها چک و سفته تولید‌کنندگان را تنظیم می‌کنند و کارت اعتباری نیز برای تحریک تقاضا منتشر می‌شود، گفت: بانک‌ها با تنزیل چک و سفته پول را به تولید‌کنندگان می‌دهند و از آن طرف از خریداران با اقساط طولانی پول را دریافت می‌کنند که امیدوارم این سیاست‌ها به خروج از رکود کمک کند تا با لغو تحریم‌ها از سال آینده حرکت بهتری در اقتصاد انجام شود.
                                مدیرعامل بانک تجارت همچنین درباره‌ این‌که کاهش ذخیره قانونی بانک‌ها می‌تواند منجر به تورم شود، اظهار کرد: طبق قانون بانک‌ها باید حداقل 10 درصد سپرده قانونی داشته باشند که بانک مرکزی آن را برای کنترل حجم نقدینگی سه تا 3.5 درصد افزایش داد.
                                مقدم در این باره عنوان کرد: هر بانکی که خرید و تنزیل را انجام می‌دهد آن را به بانک مرکزی اعلام خواهد کرد و سپس بانک مرکزی این بخش از سپرده قانونی را آزاد می‌کند که آنهم مستقیم به بخش تولید خواهد رفت، بنابراین این امر تورم‌زا نخواهد بود.
                                وی همچنین درباره نحوه‌ تنزیل تسهیلات خودروسازان از سوی بانک‌ها ادامه داد: بانک‌ها از 16 درصد بهره تسهیلات 14 درصد آن را از محل سپرده از بانک مرکزی می‌گیرند و دو درصد آن نیز به عنوان کارمزد به بانک به حساب می‌آید.
                                مدیر عامل بانک تجارت افزود: بانک‌ها از این ابزار برای گرفتن مطالبات خود از تولید‌کنندگان استفاده نمی‌کنند، چرا که پس از اجرای بسته سیاستی تحرک در بخش تولید ایجاد می‌شود و آنها نیز طلب و بدهی‌های خود را پرداخت خواهند کرد.


                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                                نظر

                                در حال کار...
                                X