در اصل توسط علامه پست شده است
View Post
بررسي روند نـفت - طـلا - روی - مــس
Collapse
X
-
-
بورس آمریکا با افت شاخص کار خود را آغاز کرد.
تا این لحظه
Dow 11,077.05 -367.56 -3.21%
Nasdaq 2,430.66 -101.75 -4.02%
S&P 500 1,158.74 -40.64 -3.39%
--------------
در اروپا تا این لحظه
FTSE 100 5,155.46 -91.53 -1.74%
DAX 6,065.85 -170.31 -2.73%
CAC 40 3,194.17 -84.39 -2.57%
------------
امروز صبح در بورس های اسیایی
Nikkei 225 9,097.56 -202.32 -2.18%
Hang Seng 20,490.57 -455.57 -2.17%
Straits Times 2,884.00 -110.78 -3.70%درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
بابک جان اون ریزشی که خبرشو دادی اتفاق میفته؟؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نفت برنت 103 دلار و این یعنی ریزش 6 دلاری امروز نفت
اصلا اوضاع مناسب نیست....
دوستان در خریداشون دقت کننوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
New highs have been set in the Gold market above $1750/oz and it seems that the only thing the entire market agrees on is that it should be buying Gold. I get worried when the whole market agrees, it means that a turn is imminent.
طلا بدون نردبان داره بالا میره اما این نقل اغلام میکنه هنگامیکه بازار خیالش جمع از صعود انگار که برگشت در حال وقوع هست طلا 1756 ناقابل[FONT="Arial"][/FONT]جماعتی که نظر را حرام میگویند نظر حرام بکردند و خون خلق حَلال
سعدی
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postفلزات غیرآهنی تو بازارهای جهانی همگی مثبت شدن.(مس هم تا دقایقی دیگه مثبت میشه)
احتمالا قیمت نفت هم میره بالا و طلا کمی افت بکنهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postمصطفی جان ، این حرکتای شارپ مخصوص موج 3 هست. روی 1760 مقاومت سنگین داره به نظرم ماکس رشدش همونجاست
من هنوز رو 1400 هستم.......تا پایان سال شمسی ;)
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postخب من چارتشو نگاه نکردم .ولی حرف شما سنده^:)^
اما طلا توی این مدت مقاومتای سنگینی رو شکسته
کاهش رتبه اعتباری آمریکا شوخی بردار نیست.دلارو به زمین میزنه.حالا ببین کی گفتم<):)
ولی خداییش طلای 1400 تو کتم نمیره به هیچ وجه....حاضرم سیبیل نداشتمو سرش شرط بذارم:p
کجایی مسلم به داد این طلا برس........
امروز تا 1771 هم رفت
مقاومت بعدی؟;;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postبنا بر چه دلیلی باید نفت برگرده؟ یا طلا افت کنه؟
قیمت فلزات غیرآهنی هر وقت میره بالا،طلا اتوماتیک رشدش متوقف میشه و یا افت میکنه.این فلزات هم مواقعی رشد میکنن که اوضاع اقتصاد جهانی مثبت باشه.
راجب نفت هم همینطور.به جز کاهش درجه اعتباری آمریکا توسط یه موسسه اعتباری ،اتفاق دیگه ای تو اقتصاد جهانی نیافتاده که قیمتها اینطور پایین بیان.تقاضا برا نفت بالا هست و همینطور هم احتمال کاهش تولید اوپک در صورت ادامه افت قیمت نفت باعث رشد قیمتها میشه.
تو حوزه یورو هم گویا توافقاتی برا حل مشکلات بدست اومده.و...
نظر
-
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postمصطفی جان
قیمت فلزات غیرآهنی هر وقت میره بالا،طلا اتوماتیک رشدش متوقف میشه و یا افت میکنه.این فلزات هم مواقعی رشد میکنن که اوضاع اقتصاد جهانی مثبت باشه.
راجب نفت هم همینطور.به جز کاهش درجه اعتباری آمریکا توسط یه موسسه اعتباری ،اتفاق دیگه ای تو اقتصاد جهانی نیافتاده که قیمتها اینطور پایین بیان.تقاضا برا نفت بالا هست و همینطور هم احتمال کاهش تولید اوپک در صورت ادامه افت قیمت نفت باعث رشد قیمتها میشه.
تو حوزه یورو هم گویا توافقاتی برا حل مشکلات بدست اومده.و...
در ضمن بیشترین متقاضی نفت توی جهان،آمریکاست که اگر وضعیت اقتصادی و بدهی هاش به همین منوال باشه کاهش تقاضای نفت حتمیه
در حوزه یورو حرف شما کاملا صحیحه،توافق بر سر خریداری اوراق قرضه ایتالیا و اسپانیا صورت گرفته
اما همه چشم ها امشب به انتظار سخنرانی برنانکه،رییس فدرال رزرو هست .وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postکجایی مسلم به داد این طلا برس........
امروز تا 1771 هم رفت
مقاومت بعدی؟;;)
حداکثر صعودش 1900 :-& باید بیشتر بررسی کنم
اما اگه نوسان گیر نیستی همینجا سل باز کن برا 1400 :)
واگرایی منفی در تایم ماهانه شوخی بردار نیست...........
نظر
-
من سر 1800 خودم زیاد تعصب به خرج نمیدم....
فعلا باید بست تا ببینیم امشب این رییس فدرال رزرو چی میگه...
اما 1400 دیگه بی انصافیه:dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر