بررسي روند نـفت - طـلا - روی - مــس

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

    #976
    نفت تخفیفی اعراب در بازار

    پس از شکست طرح اعراب برای افزایش تولید نفت و کاهش بهای جهانی طلای سیاه، اخیرا برخی از کشورهای عربی به منظور کاهش درآمدهای نفتی ایران بهویژه در بازارهای آسیایی، فروش نفت با تخفیفهای ویژه را در دستور کار قرار دادهاند.






    با ادامه سیر صعودی بهای نفت خام در بازارهای جهانی، طرح 4 کشور عربی لیبی، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و کویت برای افزایش ضربتی تولید نفت به منظور جایگزین کردن نفت ایران با شکست همراه شده است.

    به گزارش مهر، برای نخستین بار در تابستان سالجاری میلادی قیمت طلای سیاه با ثبت یک رکورد جدید قیمتی به مرز 114 دلار در هر بشکه رسیده است و پیش بینی میشود با ادامه کاهش تولید نفت برخی از کشورهای عضو اوپک همچون عربستان، ادامه تنشهای ژئوپولیتیکی در خاورمیانه و بحران نفت در منطقه دریای شمال، نفت خام در روزهای آینده قیمتهای بالاتری را به خود ببیند.



    با این وجود در هفتههای اخیر برخی از کشورهای عربی عضو اوپک همچون کویت، امارات و عربستان، برنامه جدیدی را برای همراهی با غرب و کاهش درآمدهای نفتی ایران هدف گذاری کرده اند.



    با افزایش شدت تحریمهای نفتی علیه ایران به ویژه در اتحادیه اروپا، بازارهای نفتی ایران به سمت کشورهای شرق و جنوبشرق آسیا همچون هند، چین، سریلانکا، ژاپن، سنگاپور و مالزی تغییر یافته است و هم اکنون بخش عمده صادرات طلای سیاه ایرانی به این کشورها در حال انجام است.



    کشورهای عربی هم به منظور کاهش صادرات نفت و درآمدهای نفتی ایران در بازارهای آسیایی، قصد دارند با ارائه تخفیفهایی در قیمت فروش نفت، زمینه کاهش بهای طلای سیاه در شرق آسیا را فراهم کنند.



    بهعبارت دیگر با اوج گیری قیمت نفت خام در 3 بازار مدیترانه، سنگاپور و شمالغرب اروپا، اعراب برای کاهش قیمت طلای سیاه در شرق آسیا به عنوان بزرگترین بازار فعلی نفت ایران، نفت خود را برای عرضه در ماه سپتامبر 2012 میلادی با تخفیفهای ویژهای به خریداران بین المللی میفروشند.



    شرکت آرامکوی سعودی اخیرا در اقدامی قیمت هر بشکه نفت سبک خود در بازار آسیا 80 سنت و قیمت نفت سنگین خود را 39 سنت کاهش داده است و با تخفیف ویژه در اختیار مشتریان قرار می دهد.



    از سوی دیگر منابع کویتی اعلام کردند: این کشور عربی هم پس از آرامکوی عربستان سعودی، قیمت نفت خام صادراتی خود در بازار آسیا را 50 سنت در هر بشکه کاهش داده است.



    پس از شکست طرح اعراب برای افزایش تولید نفت و کاهش بهای جهانی طلای سیاه، باید دید شرکت ملی نفت ایران چه استراتژی جدیدی بهمنظور مقابله با این برنامه جدید نفتی اعراب به ویژه در بازارهای آسیایی را در دستور کار قرار میدهد.
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

    نظر

    • meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20671

      #977
      اوه اوه نفت برنت 114 دلار رو رد کرده الان ................114 دلار و 20 سنت شد .............
      نفت سبک امریکا هم 94.42...........

      بنزین هم که اخبار میگفت در اروپا تا 2 یورو چیزی نمونده ..........
      ///

      نظر

      • مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

        #978
        قیمت نفت تو بازار امروز رشد خیره کننده ای داشته
        نفت برنت با رشد دو دلارو 46 سنت به مرز 116 دلارو 50 سنت رسید
        نفت سبک امریکا هم با رشد یک دلارو 38 سنت به مرز 94 دلار و 80 سنت رسید
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #979
          قیمت جهانی نفت کاهش یافت


          اکونیوز:قیمت نفت برنت دریای شمال روز گذشته به بالاترین حد خود در سه ماه اخیر رسیده بود .
          به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir) به نقل از پایگاه اینترنتی رویترز ، نگرانیها نسبت به احتمال درگیری نظامی بر سر برنامه هسته ای ایران موجب افزایش قیمت نفت از ابتدای امسال شده است و قیمت نفت برنت دریای شمال را در ماه مارس به بیش از 128 دلار افزایش داد .
          بر این اساس ، امروز افزایش ذخایر انرژی آمریکا در هفته گذشته نیز تاثیر زیادی بر کاهش قیمت نفت داشته است . قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه سپتامبر با 41 سنت کاهش به کمتر از 113.62 دلار رسیده است . قیمت هر بشکه نفت سبک آمریکا در بازار نیویورک نیز با 34 سنت کاهش به کمتر از 93.09 دلار رسیده است .
          به اعتقاد کارشناسان انرژی میانگین قیمت نفت برنت دریای شمال در کوتاه مدت بین 110 تا 115 دلار خواهد بود مگر اینکه تقاضای جهانی نفت به شدت افزایش یابد یا عرضه انرژی با افت چشمگیری روبرو شود .
          قیمت نفت برنت دریای شمال امسال رکورد بالای 128 دلاری و قیمت پایین 88.49 دلاری را تجربه کرده است . اختلاف 40 دلاری قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال در نتیجه نگرانیهای بین المللی نسبت به وضعیت خاورمیانه و نگرانی نسبت به چشم انداز رشد اقتصادی جهان بوده است .
          وزیر دفاع آمریکا تاکید کرد هنوز زمان برای اعمال فشارهای سیاسی و تحریمهای بین المللی برای حل مساله هسته ای ایران باقی است و من فکر نمی کنم اسراییل هنوز درباره حمله به ایران تصمیم گرفته باشد .
          ایران تاکید کرده است در برابر هرگونه اقدام نظامی پاسخی پشیمان کننده خواهد داد.
          بر این اساس میزان ذخایر نفت خام آمریکا نیز طی هفته گذشته با رشد 2.8 میلیون بشکه ای روبرو شده است .
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

            #980
            نفت استعداد تشکیل واگرایی منفی داره. البته هنوز تایید نشده اما مکدی بیشتر تمایل به نزول داره
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

            نظر

            • مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

              #981
              صادرات نفت ونزوئلا به چین ۶۰ درصد افزایش یافت
              ونزوئلا قصد دارد میزان صادرات نفت خود به چین را به بیش از یک میلیون بشکه در روز برساند . این رقم معادل صادرات کنونی نفت ونزوئلا به آمریکا است . رامیرز افزود افزایش تولید نفت ونزوئلا در میدان نفتی اورینوکو موجب شده تا ظرفیت صادرات نفت این کشور به بازارهای بین المللی افزایش یابد .


              فارس: وزیر نفت و انرژی ونزوئلا اعلام کرد میزان صادرات نفت این کشور به بازار چین از ابتدای 2012 تاکنون بیش از 60 درصد رشد داشته و به 640 هزار بشکه در روز رسیده است.

              به گزارش پایگاه اینترنتی فرانس پرس، رافائل رامیرز تاکید کرد، میزان صادرات نفت این کشور به بازار چین از ابتدای امسال تا کنون بیش از 60 درصد رشد داشته است.

              بر اساس این گزارش ، افزایش صادرات نفت ونزوئلا به چین بخشی از تلاش این کشور برای کاهش وابستگی به بازار نفت آمریکا به شمار می رود . بر این اساس ، رامیرز تصریح کرد میزان صادرات نفت خام ونزوئلا به چین از ابتدای امسال تا کنون به بیش از 640 هزار بشکه در روز رسیده است . هفته گذشته هوگو چاوز رییس جمهور ونزوئلا از سرمایه گذاری 4 میلیارد دلاری بانک توسعه چین در پروژه های زیر ساختی ونزوئلا خبر داده بود . مهمترین بخش این سرمایه گذاری در پروژه های انرژی، ساخت مسکن و پروژه های صنعتی هزینه خواهد شد .

              ونزوئلا قصد دارد میزان صادرات نفت خود به چین را به بیش از یک میلیون بشکه در روز برساند . این رقم معادل صادرات کنونی نفت ونزوئلا به آمریکا است . رامیرز افزود افزایش تولید نفت ونزوئلا در میدان نفتی اورینوکو موجب شده تا ظرفیت صادرات نفت این کشور به بازارهای بین المللی افزایش یابد .

              بر اساس آمارهای رسمی وزارت نفت ونزوئلا میزان تولید نفت این کشور به حدود 3 میلیون بشکه در روز می رسد . این رقم از سوی اوپک 2.3 میلیون بشکه در روز اعلام شده است . اوپک در گزارش سال 2011 میلادی خود اعلام کرد میزان ذخایر نفت خام ونزوئلا به بیش از 296.5 میلیارد بشکه رسیده و این کشور با پیشی گرفتن بر عربستان بزرگترین ذخایر نفت جهان را در اختیار دارد .
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #982
                رویترز گزارش داد

                استفاده آمریکا از ذخایر استراتژیک خود برای مقابله با اثرات تحریم ایران

                خبرگزاری فارس: رویترز اعلام کرد دولت آمریکا برای کنترل قیمت نفت که در اثر تحریم ایران به شدت افزایش یافته است طرح آزاد کردن ذخایر استراتژیک خود را در دست بررسی قرار داد.



                به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، یک منبع آگاه دولت آمریکا گفت، کاخ سفید طرح قبلی خود برای تزریق نفت به بازار به منظور بی اثر کردن تاثیر تحریم های ایران بر قیمت نفت را مجددا احیا می کند.
                این منبع آگاه افزود، مقامات آمریکایی وضعیت بازار را در هفته های آینده رصد خواهند کرد تا ببینند که آیا قیمت بنزین همچون سال های گذشته پس از تعطیلی روز کارگر در 3 سپتامبر پایین خواهد آمد یا خیر.
                وی اضافه کرد، هنوز خیلی زود است که بگوییم در صورت تزریق احتمالی نفت از محل ذخایر استراتژیک آمریکا و سایر ذخایر بین المللی به بازار، قیمت تا چه حد پایین خواهد آمد.
                قیمت نفت در هفته های اخیر مجددا سیری صعودی به خود گرفته، به نحوی که بهای نفت برنت از 90 دلار در ماه جولای به 120 دلار در هر بشکه نزدیک شده است. آمریکا و 8 کشور دیگر تزریق احتمالی نفت از محل ذخایر استراتژیک خود به بازار را در فصل بهار مورد بررسی قرار دادند، اما این طرح با کاهش قیمت نفت به دست فراموشی سپرده شد.
                اکنون با افزایش مجدد بهای نفت، مقامات آمریکایی در حال جمع آوری اطلاعات از بازار در مورد نیازهای احتمالی، معاملات صورت گرفته، میزان تولید کشورهای تولید کننده و آمار صادرات نفت ایران هستند.
                منبع مذکور اضافه کرد: «افزایش قیمت نفت هم بر اقتصاد و هم بر روند تحریم ها علیه ایران تاثیری منفی دارد.» وی خاطر نشان کرد که آمریکا نمی خواهد افزایش قیمت نفت در شرایطی که تحریم ها ایران را در تنگنا قرار داده، به درآمدهای نفتی این کشور اضافه کند.
                آمریکا هنوز در مورد این اقدام با شرکای بین المللی خود گفتوگو نکرده است. این منبع آگاه ادامه داد، کشورهای انگلیس، فرانسه، آلمان و سایر کشورهای عضو آژانس بین المللی انرژی چند ماه قبل، زمانی که شرایط مشابه وضعیت فعلی بود، این پیشنهاد را پذیرفته بودند.
                این کشورها نگران تاثیر افزایش قیمت نفت بر اقتصاد جهانی و سپس موضوع ایران بودند، که این نگرانی ها در شرایط فعلی نیز پابرجا هستند.
                از نظر داخلی، تزریق نفت به بازار می تواند انتقادات جمهوری خواهان را در آمریکا به دنبال داشته باشد که معتقدند این اقدام، حرکتی سیاسی برای تضمین پیروزی باراک اوباما در انتخابات 6 نوامبر است.
                سخنگوی کاخ سفید از اظهار نظر در این خصوص خودداری کرد
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #983
                  تغییرات پر شتاب در منحنی بهای نفت

                  بازار نفت دستخوش تغییرات لحظهای است. بهای نفت در آمریکا با اعلام آزادسازی بخشی از ذخایر استراتژیک این کشور کاهش یافته اما حمله سایبری به تاسیسات یک شرکت سعودی و ادامه تنش در سوریه، بهای جهانی نفت را بالا برده است.
                  شاخص بهای نفت در بازارهای آسیایی در روز جمعه (۱۷ اوت/ ۲۷ مرداد) پایین آمد. قیمت هر بشکه نفت سبک تگزاس در بازار نیویورک برای تحویل در ماه سپتامبر با ۴۹ سنت کاهش به کمتر از ۹۵ دلار و ۱۱ سنت رسید. بهای هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه اکتبر نیز کاهشی معادل یک دلار و ۱۲ سنت داشت و به ۱۱۴ دلار و ۱۵ سنت تنزل کرد.
                  تغییر بهای نفت در بازار نیویورک متاثر از اعلام دولت آمریکا مبنی بر آزاد سازی بخشی از ذخایر سوختی استراتژیک این کشور است. باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، با این تصمیم به دنبال راهکاری برای کاهش قیمت جهانی نفت در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است.
                  اما با وجود این تلاش، میانگین بهای نفت در سطح جهانی سیری صعودی نشان میدهد و به بشکهای ۱۱۶ دلار رسیده است. حمله سایبری به تاسیسات کامپیوتری شرکت سعودی "آرامکو" و تشدید تنشهای سیاسی در خاورمیانه، از عوامل مهم در روند صعودی بهای نفت شمرده میشوند.
                  مسئولان "آرامکو" میگویند که حمله سایبری به کامپیوترهای این شرکت در تولید نفت عربستان سعودی تاثیری نگذاشته است. اما موسسه مالی بینالمللی "بارکلیز" در تفسیری پیرامون شرایط ژئوپلتیکی خاورمیانه، احتمال خرابکاری عمدی در حوزههای نفتی را بعید ندانسته است.
                  در تحلیل "بارکلیز" آمده که حمله سایبری به تاسیسات نفتی عربستان سعودی به موازات تشدید تنش بین شورشیان و دولت سوریه و اصرار ایران بر ادامه طرحهای اتمیاش، میتواند منحنی افزایش بهای نفت را پرشتابتر از همیشه سازد.
                  ادامه روند صعودی بهای بنزین در آلمان
                  رانندگان آلمانی باید خود را آماده گرانتر شدن بهای بنزین کنند. مدیر اروپایی کنسرن "بریتیش پترولیوم" میگوید که این موضوع به قیمت نفت مربوط است. او دستورالعملهای دولتی مربوط به توزیع سوخت در آلمان را نیز در این گرانی موثر میداند.

                  بریتیش پترولیوم با داشتن ۲ هزار و ۵۰۰ پمپ بنزین زنجیرهای "آرال"، بازار عمده سوخت آلمان را در دست دارد. میشائیل اشمیدت، رئیس جدید این کنسرن در محدوده اروپا، در مصاحبهای اعلام کرده که طرحهای نظارتی دولت در توزیع سوخت، امکان کاهش بهای بنزین و گازوئیل را فراهم نمیکند.
                  بنزین در آلمان با شروع فصل سفر و تعطیلات مدارس گرانتر از پیش شد. اشمیدت تاکید میکند که علت این گرانی تنها بالا رفتن بهای نفت خام است. هر لیتر بنزین سوپر در آلمان در روز جمعه (۱۷ اوت/ ۲۷ مرداد) به مبلغ یک یورو و ۷۴ سنت ارائه شد. این نرخ در اول ماه اوت یک یورو و ۶۳ سنت و در اول ماه ژوئیه یک یورو و ۵۶ سنت بود.
                  طبق تصمیم دولت آلمان در ماه مه سال جاری، کلیه جایگاههای سوخت این کشور، به استثنای پمپ بنزینهای خصوصی، موظف به ارائه اطلاعات دقیقی در باره زمان و دلیل کاهش یا افزایش بهای سوخت شدند.
                  این تصمیم از سوی مدیران حوزه سوخت با انتقاد روبرو شد و "بوروکراسی بیمعنا" نام گرفت. منتقدان میگویند که این روش موجب میشود که عرضهکنندگان، آزادی عمل و استقلال خود را از دست بدهند و رقابت صورتی اداری به خود گیرد. نزدیک به ۱۴ هزار و ۷۰۰ جایگاه سوخت در آلمان وجود دارد که عمدتا زنجیرهای و متعلق به کنسرنهای بزرگ هستند
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20671

                    #984
                    شانا _ گروه بین الملل: امیدواری به سیاست های تشویقی اقتصادی در آمریکا و نگرانی درباره شدت گرفتن تنش ها در خاورمیانه سبب شد بهای نفت باز هم مرزشکنی کند.

                    به گزارش خبرگزاری رویترز از نیویورک، پس از حمایت آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان از اقدامات احتمالی بانک مرکزی اروپا برای مبارزه با بحران اقتصادی در حوزه یورو، شاخص بورس های مختلف جهانی بالا رفت و ارزش دلار کاهش یافت و در نتیجه، بهای نفت خام به بالاترین حد خود در سه ماه گذشته رسید.بهای هر بشکه نفت خام برنت برای تحویل در ماه سپتامبر با 65 سنت افزایش، به 116 دلار و 90 سنت برای هر بشکه رسید که از ماه مه سال جاری میلادی تا کنون، بالاترین سطح قیمت این شاخص نفت خام به شمار می آید.بهای نفت خام دبلیو تی آی آمریکا برای تحویل در سپتامبر نیز یک دلار و 27 سنت افزایش یافت و در سطح 95 دلار و 60 سنت تثبیت شد تا اختلاف قیمت این شاخص با شاخص برنت، به 21 دلار و 30 سنت برسد.افزایش تنش های ژئوپولتیک در خاورمیانه و همچنین اختلال در عرضه نفت خام در دریای شمال سبب شده است در چند ماه گذشته، روند کاهشی بهای نفت خام متوقف شود و به بهای این کالا به روزهای اوج خود بازگردد.از سوی دیگر، گزارش های مختلف نشان می دهد آمار بیکاری در آمریکا در هفته گذشته افزایش داشته، خانه سازی در این کشور کاهش یافته و شاخص فعالیت تجاری در ایالت فیلادلفیا آمریکا برای چهارمین ماه پیاپی دچار رکود شده است.این اخبار ناامید کننده اقتصادی در مرحله اول سبب شد بهای نفت خام آمریکا کاهش یابد اما به تدریج با شدت گرفتن این امیدواری که بانک مرکزی آمریکا دور تازه سیاست های تشویقی اقتصادی را آغاز می کند، روند افزایشی بهای نفت از سر گرفته شد.
                    ///

                    نظر

                    • مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

                      #985
                      چین بزرگ ترین وارد کننده طلای جهان می شود

                      ساعت ۱۹:۳۳ - ۲۷/۵/۱۳۹۱کد خبر: ۲۹۵۲۵
                      شورای جهانی طلا در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد چین امسال با پیشی گرفتن بر هند به بزرگترین وارد کننده طلای جهان تبدیل خواهد شد.

                      به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک افزایش تقاضا در بازار چین دومین اقتصاد بزرگ جهان تاثیر زیادی بر رشد چشمگیر واردات طلای این کشور در سال 2012 خواهد داشت . بر اساس این گزارش ، شورای جهانی طلا اعلام کرد در شش ماه نخست 2012 میلادی تقاضای طلا در چین به بیش از 417 تن رسیده است و این رقم در هند در همین مدت به کمتر از 383.2 تن رسیده است . بر این اساس ، با ادامه این روند تا پایان سال 2012 میلادی چین به بزرگترین وارد کننده طلای جهان تبدیل خواهد شد . این گزارش افزود ، میزان واردات طلای چین در سه ماه نخست امسال نیز به بیش از 136 تن رسیده است . این رقم در سه ماه نخست 2012 میلادی برای هند به بیش از 209 تن رسیده است . میزان مصرف طلا در چین طی سال 2011 میلادی به بیش از 761 تن رسیده است . در سه ماه دوم امسال نیز میزان سرمایه گذاری برای خرید جواهر آلات در چین با 7 درصد کاهش به 144.9 تن رسیده است . این رقم در مدت مشابه سال قبل به 156.6 تن رسیده بود . چین بزرگترین تولید کننده طلای جهان به شمار می رود و هر سال بیش از 350 تن طلا تولید می کند .میزان تقاضای طلا در هند در سه ماه دوم 2012 میلادی به کمتر از 131 تن رسیده است. این رقم در مدت مشابه سال قبل به بیش از 301 تن رسیده بود . تقاضای جواهر آلات در هند نیز در این مدت با 30 درصد کاهش به کمتر از 124.8 تن رسیده است. سرمایه گذاری برای خرید سکه طلا و شمش نیز با 51 درصد کاهش به کم تر از 56.5 تن رسیده است . در حالی که قیمت جهانی طلا در سه ماه دوم امسال 4.3 درصد کاهش داشته ولی افت شدید ارزش روپیه در برابر دلار موجب افزایش قیمت طلا در هند شده است . به اعتقاد کارشناسان اقتصادی افزایش نرخ تورم، رشد نرخ بهره بانکی و کاهش رشد اقتصادی هند نیز تاثیر زیادی در کاهش تقاضای طلا در هند داشته است . ارزش روپیه در برابر دلار در ماه های اخیر بیش از 20 درصد کاهش داشته است . میزان مصرف طلا در هند در سال 2011 میلادی با 7 درصد کاهش به کمتر از 933.4 تن رسیده است. واردات طلای هند سال گذشته به بیش از 969 تن رسیده بود .


                      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                      نظر

                      • مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

                        #986
                        در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                        نفت استعداد تشکیل واگرایی منفی داره. البته هنوز تایید نشده اما مکدی بیشتر تمایل به نزول داره
                        اگه این کانال شکسته بشه میشه گفت واگرایی ها هم تایید شده(واگرایی مخفی هم داریم)
                        مهمترین مقاومت ترند لاین سفید ، مهمترین حمایت کف کانال


                        نظر

                        • کیان
                          کاربر فعال
                          • May 2012
                          • 634

                          #987
                          بر اساس برآوردها، بانک های مرکزی، موسسات بین المللی، و دولت ها در مجموع ۳۰۷۰۰ تن طلا معادل ۱۶٫۵ درصد از ذخایر طلای دنیا را به خود اختصاص می دهند.

                          همچنین تخمین زده می شود که وزن تمام طلایی که از ابتدای تاریخ تا سال ۲۰۰۹ میلادی استخراج شده به ۱۶۵۰۰۰ تن برسد؛ یعنی تقریبا ۵٫۳ میلیارد اونس ( هر اونس معادل ۳۱٫۱۰۳۴۸ گرم). این میزان طلا، حجمی معادل ۸۵۰۰ متر مکعب را اشغال می کند. به این ترتیب تمام طلای دنیا را می توان در مکعبی که هر ضلع آن ۲۰٫۴ متر است جای داد.

                          از نظر بازار مصرف، نیمی از طلای جدید تولید شده در جهان صرف تولید جواهرات می شود. بعد از جواهرات، سرمایه گذاری به روی طلا است که ۴۰ درصد تولید را به سمت خود می کشد. ۱۰ درصد باقی مانده نیز در صنعت به مصرف می رسد.

                          در ادامه، بزرگ ترین ذخایر طلای دنیا بر اساس گزارش اخیر CNBC و بر پایه ارقام شورای جهانی طلا معرفی شده اند.

                          بزرگ ترین ذخایر طلا در جهان:

                          ۱۵- پرتغال: ۴۲۱ تن طلا که نزدیک به ۹۰ درصد از ذخایر خارجی این کشور را تشکیل می دهد و پرتغال را به پانزدهمین دارنده بزرگ طلای جهان بدل می سازد.

                          ۱۴- تایوان: ۴۶۵٫۶ تن طلا معادل ۵٫۹ درصد از ذخایر خارجی که توسط بانک مرکزی جمهوری چین (تایوان) مدیریت می شود.

                          ۱۳- بانک مرکزی اروپا: ۵۵۳٫۴ تن معادل ۳۵ درصد ارزش ذخایر بانک.

                          ۱۲- هندوستان: ۶۱۴٫۷۵ تن که ۲۰۰ تن آن تنها در سال ۲۰۰۹ از صندوق بین المللی پول خریداری شد.

                          ۱۱- هلند: ۶۷۵٫۲ تن که معادل ۶۱٫۹ درصد از ذخایر بانک مرکزی برآورد می شود.

                          ۱۰- ژاپن: ۸۴۳٫۵ تن که تنها ۳٫۵ درصد ذخایر خارجی بانک مرکزی این کشور را تشکیل می دهد.

                          ۰۹- روسیه: ۹۶۰٫۱ تن برابر ۹٫۲ درصد از ذخایر خارجی بانک مرکزی فدراسیون روسیه. ذخایر روسیه تنها در سال ۲۰۰۹ و پس از بهره برداری از معادن جدید به میزان ۲۱ درصد (معادل ۱۴۰ تن) افزایش یافت. خرید روسیه در سال ۲۰۱۱ نیز ادامه یافته که ۴٫۹ تن آن توسط IMF در ماه جولای گزارش شد.

                          ۰۸- سوییس: ۱۱۴۶٫۵ تن که ۱۵٫۸ درصد از ذخایر بانک ملی سوییس را تشکیل می دهد. میزان ذخایر طلای سوییس در سال گذشته کاهش یافته است.

                          ۰۷- چین: ۱۱۶۱٫۹ تن معادل تنها ۱٫۸ درصد از ذخایر خارجی چین. به این ترتیب، ارزش سرانه ذخایر طلا در پر جمعیت ترین کشور جهان تنها کمی بیش از ۴۰ دلار است.

                          ۰۶- صندوق SPDR : معادل ۱۲۱۳٫۹ تن طلا. SPDR نام صندوق سرمایه گذاری طلای شرکت State Street Global Market است که بخشی از ذخایر طلای آن در بانک HSBC لندن نگهداری می شود. ارزش صندوق بر اساس قیمت اونس تغییر می کند و واحد های این صندوق یکی از نقد ترین انواع ETF در بازار طلا را تشکیل می دهند.

                          ۰۵- فرانسه: ۲۶۸۴٫۶ تن طلا که نزدیک به ۷۲ درصد ذخایر خارجی بانک ملی فرانسه را تشکیل می دهد.

                          ۰۴- ایتالیا: ۲۷۰۲٫۶ تن طلا معادل ۷۳٫۴ درصد از ذخایر خارجی ایتالیا.

                          ۰۳- صندوق بین المللی پول: ۳۱۰۱ تن طلا. این صندوق عملیات مالی و اقتصادی ۱۸۵ کشور را زیر نظر دارد و در موارد ضروری به کشورهای عضو کمک می کند. از این رو ذخایر صندوق طی ۲۵ سال گذشته دائما در حال تغییر بوده است. برای مثال، این نهاد در سال ۱۹۹۹ بخشی از ذخایر طلای خود را برای کمک به کشورهای فقیر که از بازپرداخت بدهی های خود ناتوان بودند به فروش رساند.

                          ۰۲- آلمان: ۳۷۴۳٫۷ تن طلا که توسط بانک مرکزی آلمان موسوم به Bundesbank نگهداری می شود. بر اساس برآورد شورای جهانی طلا، ذخایر طلای آلمان در مجموع ۷۳٫۷ درصد از ذخایر خارجی را تشکیل می دهد.

                          ۰۱- امریکا: ۸۹۶۵٫۶ تن طلا که بخش اعظم آن در معروف ترین مخزن شمش جهان یعنی Fort Knox در کنتاکی نگهداری می شود.
                          منبع مفید
                          علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

                          نظر

                          • مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

                            #988
                            تو تایم 1 ساعته واگرایی تایید شد.
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

                            نظر

                            • مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

                              #989

                              مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در پاسخ به فارس:
                              تعمیرات اساسی چاههای نفت ایران به اتمام رسید


                              خبرگزاری فارس: مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران که چندی قبل از کاهش ۳۰ درصدی تولید نفت ایران به دلیل اورهال چاهها خبر داده بود، از اتمام عملیات اورهال چاه های نفتی خبرداد و گفت: امیدواریم سالیان متمادی بدون وقفه بتوانیم بیش از مقدار کنونی نفت تولید کنیم.

                              احمد قلعه بانی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگارفارس که پرسید آیا اورهال چاه های نفتی به پایان رسید، گفت: اورهال چاه های نفتی که عمدتا در مناطق نفت خیز جنوب بود به اتمام رسید.

                              مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: این اورهال در 50 سال اخیر بی نظیر بود که امیدواریم بتواند تولید نفت را برای سالیان متمادی بدون وقفه ادامه دهد.

                              وی خاطرنشان کرد: پس از این اورهال امیدواریم بتوانیم بیش از آنچه که در گذشته نفت تولید می کردیم به تولیدات خود اضافه کنیم.

                              به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران چندی پیش در برخی از خبرها از کاهش 30 درصدی تولید نفت ایران به دلیل اورهال چاه های نفتی در مناطق جنوبی و مرکزی کشور خبرداده بود.
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                              نظر

                              • مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

                                #990
                                منابع کره ای:
                                کره جنوبی مهر ماه واردات نفت ایران را از سر میگیرد


                                خبرگزاری فارس: یک شرکت پالایشگاهی کره جنوبی اعلام کرد نخستین محموله نفت ایران اوایل مهر با نفتکش ایرانی برای این شرکت ارسال خواهد شد.

                                به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از پایگاه اینترنتی چوسان ایلبوی کره جنوبی، این کشور در ماه آینده میلادی واردات نفت از ایران را از سر خواهد گرفت.

                                پالایشگاه سی کی اینوویشن با تایید این خبر اعلام کرد نخستین محموله نفت ایران اواخر سپتامبر(اوایل مهر ماه) توسط نفتکشی که تحت پرچم ایران قرار دارد در اختیار این شرکت قرار خواهد گرفت.

                                بر اساس این گزارش شرکت هیوندای اویل بنک نیز در مراحل پایانی مذاکرات خود با ایران قرار دارد و واردات نفت این شرکت از ایران نیز در ماه آینده میلادی از سر گرفته خواهد شد.

                                واردات نفت کره جنوبی از ایران که توسط این دو شرکت انجام می شد در ماه جولای و در پی اجرای تحریم نفتی غرب علیه ایران متوقف شد. مقامات کره ای مشکل بیمه محموله های نفتی را تنها مانع صادرات نفت ایران به این کشور اعلام کرده اند که بر اساس مذاکرات انجام گرفته مقرر شده است ایران محموله های نفتی خود را با بیمه خود و توسط کشتی های ایرانی به کره جنوبی انتقال دهد.

                                آمریکا همه واردکنندگان نفت ایران را برای دوره ای شش ماهه از تحریم ها معاف کرده است و چنانچه شرایط بازار نفت اجازه دهد در اواخر سال جاری میلادی فشار دوباره ای را به کشورها وارد خواهد آورد تا از سطح واردات نفت خود از ایران بکاهند. یک مقام پالایشگاهی کره جنوبی در این باره گفت: «ما تنها می توانیم امیدوار باشیم که این دوره معافیت تمدید شود».

                                از زمان اجرای تحریم نفتی غرب علیه ایران طی کمتر از دو ماه گذشته قیمت جهانی نفت بیش از 27 دلار در هر بشکه افزایش یافته است.
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X