بررسي روند نـفت - طـلا - روی - مــس

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

    #1096

    طرح جدید فروش نفت به خارجیها/ عرضه 4 میلیون بشکه نفت در خلیج فارس

    حسن خسروجردی امروز شنبه 25 شهریورماه از امضای 2 قرارداد جدید صادرات نفت توسط کنسرسیومی متشکل از بخش خصوصی با خریداران خارجی خبر داد و اعلام کرد: ارزش حجمی این دو قرارداد فروش نفت ایران حدود چهار میلیون بشکه برآورد می شود. با توافق انجام شده و تعریف ساز و کاری جدید، این 2 محموله نفت خام در منطقه خلیج فارس تحویل خریداران خارجی می شود.

    رئیس اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی از انعقاد 2 قرارداد جدید توسط بخش خصوصی به منظور فروش 4 میلیون بشکه نفت خبر داد و اعلام کرد: این دو محموله نفتی در منطقه خلیج فارس تحویل خریداران خارجی میشود.

    به گزارش مهر، حسن خسروجردی امروز شنبه 25 شهریورماه از امضای 2 قرارداد جدید صادرات نفت توسط کنسرسیومی متشکل از بخش خصوصی با خریداران خارجی خبر داد و اعلام کرد: ارزش حجمی این دو قرارداد فروش نفت ایران حدود چهار میلیون بشکه برآورد می شود.

    رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت، گاز و پتروشیمی با اعلام اینکه قرار این 4 میلیون بشکه نفت خام در قالب 2 محموله 2 میلیون بشکه ای تحویل خریداران خارجی شود، تصریح کرد: در حال حاضر مقصد فروش و انتقال این دو محموله نفت نهایی شده است.

    این مقام مسئول در پاسخ به سئوال مهر که برای انتقال نفت صادراتی از کشتیهای نفتکش داخلی و خارجی استفاده خواهد شد؟ توضیح داد: با توافق انجام شده و تعریف ساز و کاری جدید، این 2 محموله نفت خام در منطقه خلیج فارس تحویل خریداران خارجی می شود.

    وی همچنین با انتقاد از سیاستهای بانک مرکزی ایران، تاکید کرد: بر خلاف توافقهای قبلی و موافقت شرکت ملی نفت و سایر دستگاههای مرتبط، اما بانک مرکزی تاکنون ساز و کار مالی فروش نفت توسط بخش خصوصی را تصویب و ابلاغ نکرده است.

    خسروجردی با یادآوری اینکه برخی از تحریمهای نفتی غرب قابل دور زدن است، تاکید کرد: بخش خصوصی با وجود مقابله با تحریم غرب، نمی تواند در صورت عدم تصویب این ساز و کار مالی توسط بانک مرکزی ایران اقدامی جدی برای صادرات نفت انجام دهد.

    آژانس بین المللی انرژی روز گذشته با انتشار گزارشی، اعلام کرده است: صادرات نفت ایران در دومین ماه اجرای تحریمها بیش از 100 هزار بشکه در روز افزایش یافته است.

    آژانس بین المللی انرژی در گزارش ماهانه خود از بازار نفت اعلام کرد که واردات نفت از ایران در ماه آگوست به 1.1 میلیون بشکه در روز افزایش یافته است. این درحالی است که واردات نفت از ایران در ماه جولای به کمتر از یک میلیون بشکه در روز رسیده بود.

    در همین حال رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی هفته گذشته در گفتگو با مهر از صدور نخستین محموله نفت ایران توسط بخش خصوصی خبر داده و گفته بود: با انجام بازاریابی و مذاکرات متعدد تاکنون چند قرارداد جدید توسط بخش خصوصی برای صادرات نفت امضا شده است.
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

    نظر

    • مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

      #1097
      اونس 1800 دلاری، هدف قیمتی نمودارهای تحلیل گران
      صعود سکه در بازار داخلی در حالی بود که اونس جهانی پس از افزایش قیمت طی هفته گذشته، دیروز تا حدودی اصلاح قیمت داشت و به رقم 1731 دلار در هر اونس بازگشت. اما بازار ارز که مدتی است ساز خود را می زند، دیروز نیز در ادامه روند صعودی خود با رشد 105 تومانی به 2550 تومان رسید.

      بازار طلای تهران همچون دو روز ابتدایی هفته جاری، روز دوشنبه نیز در مدار صعودی در حال حرکت بود و با شتاب به سوی ثبت قیمت های جدید پیش رفت. بطوریکه قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با افزایش 13 هزار تومانی قیمت 958 هزار تومان را ثبت کرد.

      به گزارش بورس نیوز، صعود سکه در بازار داخلی در حالی بود که اونس جهانی پس از افزایش قیمت طی هفته گذشته، دیروز تا حدودی اصلاح قیمت داشت و به رقم 1731 دلار در هر اونس بازگشت. اما بازار ارز که مدتی است ساز خود را می زند، دیروز نیز در ادامه روند صعودی خود با رشد 105 تومانی به 2550 تومان رسید.

      شایان ذکر آنکه روند افزایش قیمت دلار در بازار داخلی به جایی رسیده که صرافی ها قیمت دلار را از تابلو خود حذف کردند و خبرهایی از کمبود دلار در بازار به گوش می رسید. برخی دیگر نیز از نابه سامانی ها استفاده کرده و آتش بازار را شعله ورتر کردند. بدین ترتیب تمامی اتفاقات در بازار ارز در حالی پیش می رود که خبری از کنترل بازار از سوی بانک مرکزی به چشم نمی خورد تحلیل گران پیش بینی کرده اند اگر دلار سطح مقاومتی2500 تومان را رد کند تا سه هزار تومان نیز پیش می رود.

      داستان شگفتی سازی های قیمت دلار در ایران به جای رسیده که خبرگزاری رویترز در خبری به افزایش قیمت دلار در ایران پرداخت و اشاره کرد: "بانک مرکزی ایران چند هفته ای است در عرضه دلار به بازار جهت خرید کالاهای اساسی با مشکل مواجه شده تا جایی که ارزش برابری ارز رایج این کشور به دلار به پایین ترین میزان خود رسیده است. روز دوشنبه هر دلار در ایران به قیمت 2550 تومان خرید و فروش شد که این قیمت نشان دهنده کاهش نسبت ارزش ریال به دلار است."

      بازار آتی سکه طلا نیز در ادامه روند مثبت بازار صعودی پیگیری شد و تمامی سررسیدها با افزایش قیمت بسته شدند. پیش بینی تحلیل گران از قیمت سکه طلا در آذر ماه به یک میلیون و دوازده هزار تومان رسید.

      شایان ذکر است در بازارهای جهانی طلای خالص روز گذشته با کاهش 0.3 درصدی به 1731 دلار در هر اونس رسید. این در حالی است که طی هفته گذشته اونس جهانی طلا صعود 2.7 در صدی را تجربه کرده بود. هفته گذشته طلا بهترین عملکرد هفتگی خود از آغاز سال جاری تاکنون را ثبت کرده بود.

      در پایان گفتنی است تحلیل گران در بررسی نمودارهای هفتگی خود احتمال رسیدن طلا به 1800 دلار در هر اونس را دور از انتظار ندانستند. قیمت طلا در بازار های جهانی طی 4 سال گذشته دو برابر شده و این امر در پی اجرای برنامه تسهیل مقداری از سوی بانک های مرکزی حادث شده است. این میان هفته گذشته با انتشار آمار نه چندان مثبت بازار امریکا امید ها به دور جدید محرک های اقتصادی از سوی فدرال رزرو بار دیگر زنده شد. در عین حال بانک مرکزی امریکا نیز چهارشنبه و پنج شنبه هفته جاری تکلیف دور جدید دور سوم تسهیل مقداری را مشخص خواهند کرد که اکثر تحلیل گران به اجرای این برنامه و در پی آن به صعود بیش از پیش قیمت اونس جهانی طلا امیدوار هستند.
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #1098
        وزیر نفت:

        قیمت واقعی نفت بیش از 150 دلار است

        وزیر نفت قیمت واقعی هر بشکه نفت خام را بیش از 150 دلار اعلام کرد.رستم قاسمی با تاکید بر اینکه قیمت نفت هنوز بسیار کم است، قیمت واقعی هر بشکه نفت خام را بیش از 150 دلار اعلام کرد.
        وی با اظهار اینکه امکان افزایش قیمت نفت بیش از قیمت کنونی نیز وجود دارد، گفت:در زمستان همواره قیمت نفت افزایش مییابد، پس امسال هم طبیعی است که افزایش قیمت نفت را در زمستان داشته باشیم.
        وزیر نفت یکی دیگر از دلایل افزایش قیمت نفت را کاهش 17 درصدی تولید نفت دریای شمال به دلایل فنی عنوان کرد.
        درپی اعلام سیاستهای محرک اقتصادی از سوی فدرال رزرو آمریکا و احتمال افزایش تقاضا برای مصرف سوخت و نگرانیها در مورد گسترش نا آرامیها در خاورمیانه و شمال آفریقا و همچنین تحریمهای نفتی ایران بهای نفت در بازارهای جهانی به بالاترین سطح در طی چهار ماه گذشته رسید.
        این شرایط موجب شد امیدها به افزایش تقاضای جهانی نفت خام بیشتر شود و در نتیجه آن بهای نفتخام برنت به بشکهای حدود 118 دلار و قیمت هر بشکه نفت خام صادراتی ایران به 113 دلار افزایش یابد.
        همچنین یکی دیگر از دلایل افزایش قیمت نفت خام سقوط شدید ارزش دلار است به طوری که ارزش دلار طی هفته گذشته شش سنت کاهش داشته است.

        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #1099
          تولید طلای ایران از مرز 4 تن گذشت

          معاون اکتشاف سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی اعلام کرد: حجم تولید طلای ایران از مرز چهار تن گذشت.بهروز برنا اظهار کرد: در حال حاضر اکتشافات طلا در بیشتر استانهای کشور از جمله آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، کرمان، خراسان رضوی و جنوبی، اصفهان، یزد، مرکزی، قم و همدان در دست اجراست.
          وی با بیان اینکه حجم ذخایر قطعی و احتمالی طلای کشور 320 تن است، خاطرنشان کرد: به دنبال اقدامات صورت گرفته در افزایش اکتشاف، تولید طلای کشور از مرز چهار تن گذشته است.
          برنا ادامه داد: البته در این زمینه نیازمند کار بیشتر هستیم؛ بهگونهای که در حال حاضر ترکیه با حدود 800 تن ذخایر قطعی و احتمالی طلا سالانه 35 تن طلا تولید میکند.
          معاون اکتشاف سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی تصریح کرد: یکی از دلایل رشد تولید طلای ترکیه در مقایسه با ایران، بیشتر بودن سرمایهگذاری این کشور در حوزه اکتشاف است؛ بهگونهای که سالانه حدود 450 هزار متر حفاری اکتشافی در ترکیه و حدود 150 هزار متر در ایران صورت میگیرد.

          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #1100
            چرا همه از صعود ميگويند؟

            افزايش قيمت طلاي جهان ناگزير است



            گروه بورس جهاني - سردار خالدی: قيمت طلا در بازارهاي جهاني طي دو ماه اخير از 26 ژوئيه سال جاري تاكنون افزايش 10 درصدی را تجربه كرده است. دلايل متعددي در تحركات مثبت طلا طي دو ماه اخير عنوان شده، اما مهمترين عاملي كه روي افزايش سطح تقاضا موثر بوده سياستهاي پولي اجرايي بانكهاي مركزي جهان در قبال وضعيت اقتصادي است كه كارشناسان بر اين باورند ممكن است تاكيد بر اجراي اين سياستها تا پايان سال جاري قيمت طلا را به مرز 2000 دلار به ازاي هر اونس نزديك كند.



            اگر چه پيشبينيها از صعود قيمت طلا در آينده به عنوان دارايي مطمئن و جايگزين و پوششدهنده ريسك ساير داراييها مورد اتفاق اجماع تحليلگران است، اما رشد و برنامههاي رو به بهبود اقتصادي ميتواند در كندشدن قيمت طلا تاثيرگذار باشد. با تمام اين تفاسير نكته اصلي اينجا است كه برنامه بانكهاي مركزي جهان و تصميمات مهم اقتصادي منطقه يورو، ايالات متحده و حتي چين نشان از اين دارد كه افزايش سطح نقدينگيها به منظور كمك به رشد اقتصادي كشورها، بالاجبار افزايش نرخ تورم و به تبع آن افزايش استفاده از طلا به عنوان دارايي بازدانده از نرخ تورم را به دنبال دارد.

            کارشناسان با اشاره به اجرای طرح محرکه اقتصادی توسط كميته بانک مرکزی ايالات متحده بر اين باورند سياست در نظر گرفته شده به عنوان کاتالیزور عمل ميكند به همين دليل شاهد هستيم كه اونس طلا در بازار فیزیکی لندن بالاترین سطح طي هفت ماه اخیر را به ثبت رسانده است. بانک مرکزی آمریکا در تازهترین نشست خود تصمیم گرفته هر ماه 40 میلیارد دلار اوراق قرضه و بدهی را خریداری کند. تصميمگيرندگان گفته اند: اجرای این برنامه از سوی فدرال رزرو تا زمانی ادامه خواهد یافت که نرخ بیکاری این کشور به کمتر از 7 درصد برسد. به همين دليل كارشناسان از تداوم تحركات مثبت طلا در سال جاري خبر ميدهند. طلا اگر چه از رکورد تاریخی 1932 دلار به ازاي هر اونس در اواخر سال 2011 فاصله زیادی دارد، اما انتظار برای افزایش بیشتر قیمت آن در بازارهای جهانی روز به روز پررنگتر میشود. از سال 2008 تا 2011 در پی دو دوره تزریق پول به اقتصاد آمریکا و خرید 3/2 تریلیون دلار اوراق قرضه، جریان نقدینگی در بازارهای مالی موازی منجر به تقویت تقاضا برای طلا و سایر کالاهای استراتژیک شده است. در واقع آثار افزایش نقدینگی از سال 2008 تا پایان سال 2011 در بخشهای اقتصادی ايالات متحده، مستقیما با افزایش قیمت طلا در ارتباط بوده است. بالارفتن قیمت نفت و افزایش نرخ رشد اقتصادی در جهان تا پیش از جدی شدن بحران بدهیها باعث بالارفتن قیمت طلا بود.


            علاوه بر ايالات متحده، در حوزه یورو نیز خبرها از تشدید بحران اقتصادی این منطقه حکایت دارد؛ البته تاكيد بر خريد اوراق قرضه كشورهاي جنوبي منطقه يورو توسط بانك مركزي اتحاديه اروپا از فاكتورهايي است كه اميدواري سرمايهگذاران براي تزريق نقدينگي در بازارها و به تبع تحركات مثبت در بازارهاي مالي را به دنبال داشته؛ اين در شرايطي است كه با افزايش ارزش يورو در برابر دلار، قيمت طلا نيز افزايش محسوسي داشته است. اما گزارشهاي منتشر شده از منطقه يورو نشان از اين دارد كه بدهيها در اروپا مسالهاي نيست كه در زمان كوتاهي حل شود يا به پايان برسد؛ بلكه در شرايط كنوني بايد منتظر تصميمات بعدي اروپا بود.


            اقتصاد چين نيز همانند دو اقتصاد ديگر در شرايطي با كاهش سرعت رشد اقتصادي رو به رو شده كه چينيها از سياستهاي تحريك پولي به منظور كمك به رشد اقتصادي در نيمه دوم سال جاري خبر دادهاند و كارشناسان معتقدند: با توجه به كاستيها در صادرات و كاهش نرخ رشد در بخش سفارشها، اين گونه برنامههاي اقتصادي ميتواند عاملي براي استفاده بيشتر از ذخاير طلا به عنوان بازدارنده از تورم و تداوم نگرانيها در اين كشور باشد. اما اين تنها عوامل تاثيرگذار نيست كه تحركات مثبت طلا را ادامه دار كرده، افزایش میزان تقاضای خرید فیزیکی طلا در چین و هند باعث افزايش بهای طلا شده است، به طوري كه تازهترین آمار انتشار یافته موسسه «سی اف تی سی» نشانگر این است که موقعیت غیرتجاری طلا از ماه فوریه تاکنون به بالاترین سطح ممكن رسیده است. گزارش اين موسسه خاطرنشان ميكند تقاضای فیزیکی طلا در چین رشد قابل توجهی را نشان میدهد. حجم معاملات فیزیکی در شانگهای از روز جمعه هفته گذشته تاکنون با رشد 30 درصدی به بالاترین سطح از اواسط ماه آگوست رسیده و واردات طلای این کشور نیز با رشد 50 درصدی به 74/85 تن افزایش یافته است. البته سرمایه گذاران برای بهره برداری از رشد قیمت طلا از روز چهارشنبه اقدام به عرضه ذخایر طلا به بازار کرده اند كه این مساله باعث نوسانات قیمتي در شرايط كنوني نيز شده است.
            اما تنها تحليلهاي فاندامنتال نيست كه شرايط افزايشي قيمت طلا را مهيا كرده، بلكه تحليلهاي تکنيکال نيز نشانگر ادامه روند صعودي بهاي طلا و رسيدن آن به نقاط هدف 1791 و 1803 دلار به ازاي هر اونس است. براساس گفته يكي از كارشناسان تحليل تكنيكال، سطح حمايتي اين فلز 1741-1423 و سطح مقاومتي آن 1791 تا 1803 دلار به ازاي هر اونس خواهد بود. نزدیک شدن طلا به سطح 1803 دلار میتواند رکورد بهای این فلز را در 1922 دلار به ثبت برساند.


            بانک مریل لینچ آمریکا نيز در تازه ترین گزارش پیش بینی کرده قیمت جهانی هر اونس طلا تا پایان سال 2014 به بیش از 2400 دلار خواهد رسید. به گزارش رويترز، اين بانک اعلام کرده اجرای سیاستهای انبساط پولی از سوی بانکهای مرکزی آمریکا و اروپا تاثیر زیادی بر ادامه روند صعودی قیمت طلا در ماههای آینده خواهد داشت. مریل لینچ اعلام كرده قیمت جهانی طلا تا پایان سه ماه دوم سال 2013، به بیش از 2 هزار دلار در هر اونس خواهد رسيد.

            در پايان بايد به اين نتيجه رسيد كه بررسی شرایط حاکم بر اقتصاد جهانی و بيان پارامترهاي موجود در بازارهاحکایت از آن دارد که «بالاتر رفتن قیمت طلا در جهان در کنار افزایش قیمت نفت ناگزیر است.»
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

              #1101
              در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
              نوسانات قیمت طلا این هفته چگونه خواهد بود؟

              پیش بینی کیتکو از قیمت طلا در هفته جاری

              اکثر کارشناسان کیتکو، نظر به افزایش دارند

              به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از کیتکو بعد از اعلام بانک مرکزی آمریکا برای خرید اوراق قرضه و اجرای دور سوم سیاست تسهیل کمی در روز پنج شنبه، تقریبا همه شرکت کنندگان در آمارگیری هفتگی کیتکو انتظار افزایش قیمت طلا را در هفته آینده دارند.
              در پی اعلام بانک فدرال رزرو مبنی بر اجرای دور سوم سیاست تسهیل کمی در روز پنج شنبه، اکثر شرکت کنندگان در آمارگیری هفتگی کیتکو انتظار افزایش قیمت این فلز را طی هفته آتی دارند.
              29 نفر در این آمارگیری شرکت کرده اند. این افراد شامل معامله گران شمش طلا، بانک های سرمایه گذاری، معامله گران بازارهای آتی، مدیران پولی و تحلیل گران فنی هستند. از این میان 24 نفر رای به افزایش قیمت ها در هفته آینده دادند، در حالیکه 1 نفر انتظار کاهش قیمت را دارد و 4 نفر اعتقاد به ثبات قیمت ها یا نوسان اندک قیمت ها دارند. با این حساب 82.8 درصد از افراد انتظار افزایش قیمت را دارند در حالی که 3.4 درصد از افراد کاهش قیمت را پیش بینی می کنند و 13.8 درصد از افراد انتظار ثبات قیمت ها یا نوسان اندک در بازار را دارند.




              طرفدران افزایش قیمت طلا اعتقاد دارند که بعد از اینکه فدرال رزرو اعلام کرد که قصد خرید ماهیانه 40 میلیارد دلار اوراق قرضه با پشتوانه وام رهنی را در هر ماه دارد، قیمت این فلز زرد افزایش خواهد یافت. باب تبوت، یک تحلیل گر بازار، اظهار می کند که " من اعتقاد به افزایش قیمت طلا در هفته آینده دارم. بی شک تفاوت قیمت خرید و فروش طلا، نشان از تورم در آینده بعد از اجرای دور سوم سیاست تسهیل کمی (qe3) را دارد. بنابراین در هفته آینده قیمت طلا افزایش می یابد." سایرین معتقد هستند که جهش ناگهانی قیمت طلا در این هفته منجر به افزایش بیشتر قیمت طلا در هفته آینده خواهد شد و احتمال دارد که به زودی قیمت طلا به 1800 دلار در هر اونس برسد.
              اما شان لاسک، تحلیلگر بازار و طرفدار کاهش قیمت طلا، استدلال می کند که افزایش تنش های ژئوپلیتیکی باعث خواهد شد که قیمت طلا در آینده ای نزدیک به سطوح حمایتی نزدیک شود و کسانی که قصد فروش طلا در قیمت های بالاتر را داشتند، از این کار منصرف شوند.
              طرفداران ثبات قیمت طلا یا نوسان اندک آن در هفته آینده، انتظار دارند که سودی بیش از 120 دلار به علاوه افت قیمتی از اواخر آگوست را دریافت نمایند
              تا الان که عکس تحلیلهای کارشناسان شده و قیمت اونس منفی شده است.

              نظر

              • مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

                #1102
                دبیر کل اوپک :
                بازار جهانی نفت از نظر عرضه کاملا اشباع است


                خبرگزاری فارس: دبیرکل سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک تاکید کرد در شرایط کنونی هیچ کمبود عرضهای در بازارهای جهانی نفت وجود ندارد .

                به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اینترنتی مارکت واچ ، عبدالله البدری تصریح کرد: بازار جهانی انرژی از نظر عرضه کاملا اشباع است و هیچ کمبودی از نظر عرضه در بازار وجود ندارد .

                وی افزود: علت اصلی نوسانات شدید قیمت نفت در سال 2012 میلادی، سفته بازی و دلالی است. قیمت جهانی نفت روز چهارشنبه به شدت کاهش یافت. قیمت نفت سبک آمریکا روز چهارشنبه با 2.73 دلار کاهش به کمتر از 92.56 دلار رسید.

                وی افزود: اوپک هیچ محدوده قیمتی خاصی برای نفت ندارد ولی برقراری ثبات قیمتی به نفع کشورهای تولید کننده و مصرف کننده انرژی خواهد بود.

                البدری گفت: قیمت نفت باید در سطحی باشد که رشد و رونق اقتصادی جهان را به خطر نیندازد و از سوی دیگر درآمد کافی را برای کشورهای تولید کننده انرژی تامین کند تا این کشورها بتوانند در آینده تقاضای جهانی نفت را برطرف کنند.

                وی در ادامه تاکید کرد: بر اساس پیش بینی های اوپک نفت طی سالهای آینده نقش مهمی در تامین انرژی مورد نیاز جهان خواهد داشت و این نقش بیشتر در بخش حمل و نقل چشمگیر خواهد بود.
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #1103
                  قیمت نفت به پایین ترین حد خود در شش هفته اخیر رسید







                  به گزارش سایت طلا به نقل از پایگاه اینترنتی بلومبرگ ، میزان ذخایر نفتی آمریکا طی هفته گذشته با بیشترین رشد از ماه مارس روبرو شده است .

                  براساس این گزارش، کاهش تولیدات صنعتی چین و افت صادرات ژاپن نیز تاثیر زیادی بر کاهش قیمت جهانی نفت داشته است . این گزارش افزود قیمت نفت امروز برای چهارمین روز متوالی کاهش یافت و با افت 1.4 درصدی روبرو شده است .

                  بر این اساس، میزان ذخایر نفتی آمریکا در هفته گذشته بیش از 8.5 میلیون بشکه افزایش داشته و شاخص تولیدات صنعتی چین نیز برای یازدهمین ماه متوالی به کمتر از 50 واحد رسیده است .

                  این گزارش می افزاید، قیمت هر بشکه نفت سبک آمریکا در بازار نیویورک برای تحویل در ماه اکتبر با 1.32 دلار کاهش به کمتر از 90.66 دلار رسیده است . در بازار لندن نیز هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه نوامبر با 94 سنت کاهش به کمتر از 107.25 دلار رسیده است .

                  به گزارش سایت طلا به نقل از این پایگاه خبری، قیمت نفت برنت دیور نیز با 3.4 درصد کاهش به کمتر از 108.19 دلار رسیده بود . دبیر کل اوپک نیز در تازه ترین اظهارات خود تاکید کرد بازار جهانی انرژی از نظر عرضه هیچ مشکلی ندارد و بازار نفت از نظر تولید و عرضه انرژی کاملا اشباع است . /م


                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

                    #1104
                    4دلیل پایان دوران افسانه ای تولید نفت عربستان/ تحریم به تهِ خط رسید

                    خبرگزاری فارس: تلاش عربستان برای توسعه سریع میادین دریایی، بازگشت به تولید نفت از میادین قدیمی، رشد مصرف داخلی و کمبود سوخت، 4 دلیل و شاهد بر این مدعای کارشناسان است که زمان تولید افسانهای نفت عربستان به پایان رسیده است.

                    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، منابع خبری از تلاش جدیتر عربستان برای تولید نفت از میادین دریایی این کشور خبر میدهند. در نگاه نخست توجه به توسعه بیشتر میادین دریایی چندان به چشم نمیآید. عربستان به جز میادین عظیم خشکی خود، در دریا نیز میادینی دارد که اتفاقا بخشی از این میادین نیز با ایران مشترک هستند. در اغلب این میادین نیز عربستان برداشت بسیار بیشتری نسبت به کشورمان دارد.

                    میادین مشترک ایران و عربستان در طرف ایرانی فروزان، اسفندیار، فرزاد a و فرزاد b نامیده میشوند و عربستان درباره سهم خود از میدان آرش نیز که بین ایران و کویت مشترک است ادعاهایی دارد. تنها برای نمونه عربستان از میدان فروزان بیش از 400 هزار بشکه در روز یعنی رقمی 10 برابر برداشت 45 هزار بشکهای ایران نفت برداشت میکند.

                    اما عربستان چرا نسبت به توسعه میادین فراساحل خود توجه بیشتری نشان میدهد؟ آن هم در شرایطی که تنها یک میدان فوق عظیم « غوار» تولید هیولاوار روزانه 5 میلیون بشکهای را به مالکان عرب-آمریکایی شرکت نفت عربستان ( آرامکو ) هدیه داده است. علاوه بر این تولید نفت در خشکی بسیار ارزانتر از بخش دریا بوده و با ریسک کمتری مواجه است.

                    شاید در رصد دیگر اخبار منطقه بتوان پاسخی برای این پرسش جستوجو کرد. دو هفته پیش بود که روزنامه عربستانی الوئام طی گزارشی اعلام کرد استان القصیم عربستان با بحران سوخت مواجه شده است و حتی برخی پمپ بنزین ها در این استان تعطیل شده است. دامنه این بحران حتی تا ریاض پایتخت عربستان نیز کشید شد و صفهای طویلی در جایگاههای عرضه سوخت تشکیل شد. صاحبان پمپ بنزین ها شرکت نفتی آرامکو را عامل بروز این بحران می دانند و می گویند این شرکت از تحویل فرآورده های نفتی به آن ها خودداری می کند.

                    کمبود سوخت در بزرگترین تولیدکننده و مالک بزرگترین ذخایر نفت جهان یعنی عربستان بیشتر به یک شوخی میماند تا واقعیت، اما عصبانیت مردم معطل مانده در صفهای طولانی در جادههای منتهی به پمپهای بنزین استان الوئام جدیتر از آن است که بتوان از آن به راحتی گذشت. دلایل متفاوتی درباره علت این کمبود گزارش شد. منابعی از مشکلات پالایشی سخن گفتند و بعضی درباره اثرات حمله سایبری به آرامکو گمانه زنی کردند اما بعضی منابع نیز معتقد بودند دلیل کمبود سوخت، کاهش نفت تحویلی به پالایشگاههای عربستان در آن مقطع بوده است. این منابع میگفتند عربستان به دلیل ناتوانی در عمل به تعهد تولید بیشتر نفت به منظور پوشش کمبود نفت ایران در بازار جهانی نفت، از مصرف داخلی خود کاسته تا بتواند تعهدات خارجی خود را عملیاتی کرده و جلوی افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی را بگیرد.

                    عربستان قول داده بود جلوی افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی را بوسیله بالا بردن تولید نفت خود بگیرد اما در عمل میادینی که تصور میشد به راحتی میتوانند 12 میلیون بشکه در روز نفت تولید کنند حتی نتوانستند تولید نفت عربستان را بالای 10 میلیون بشکه در روز تثبیت کنند.

                    تعهد عربستان در جایگزینی نفت ایران در یک بحران واقعی سنجش خوبی برای بازار انرژی بود تا دریابد آیا در شرایط بحرانی که به خصوص در خاورمیانه به دلایل مختلفی در حال اوجگیری است، عربستان خواهد توانست از نگرانیها درباره تامین انرژی بکاهد یا نه؟ ناتوانی عربستان حتی به همراه شرکایی چون امارات و کویت در جایگزین کردن کامل نفت ایران در بازارهای جهانی نشان داد گمانهزنیها درباره غلط بودن ادعاهای تولیدکنندگان حاشیه خلیجفارس چه در زمینه میزان ذخایر قابل برداشت و چه در زمینه ظرفیت تولید نفت چندان هم بیراه نبوده است.

                    در واقع به همین دلیل است که عربستان به توسعه و تولید از میادین دریایی خود سرعت بخشیده است تا کاهش تولید نفت ناشی از افت تولید میادین اصلی خود را جبران کند. در عین حال تلاش عربستان برای جبران افت تولید میادین نفتی ناشی از فشار شدید برای تولید بیشتر از این میادین در کنار عمر بالای اغلب این میادین به توسعه میادین دریایی محدود و محصور نشده است. به جز تلاش عربستان برای یافتن منابع گاز و یا وارد کردن چنین منابعی به منظور تزریق در میادین پیر نفتی این کشور، شرکت دولتی نفت عربستان تلاش میکند میادین خشکی قدیمی نفت سنگین خود را نیز احیا کند و حتی به سراغ قدیمیترین میادین نفتی خود رفته است. آرامکو در بهمن ماه گذشته اعلام کرد در نظر دارد تولید دوباره نفت خام از میدان دمام، قدیمی ترین میدان نفتی عربستان را برای نخستین بار و پس از گذشت 30 سال از سر بگیرد.

                    اما این همه ماجرا نیست. مصرف بالای انرژی در عربستان بزرگترین تولید کننده نفت جهان را با چالشی دیگر مواجه کرده است چنانکه موسسه مالی سیتی گروپ با اشاره به رشد بالای مصرف نفت خام در عربستان پیش بینی کرده است بزرگترین صادرکننده نفت جهان تا 18 سال دیگر یعنی سال 2030 میلادی به وارد کننده نفت تبدیل خواهد شد.

                    امروز آرامکو برای برداشت نفت از «غوار» روزانه بیش از دو میلیون بشکه آب به این میدان تزریق میکند. چنین حجمی از تزریق آب معمولا در دورههای پایانی برداشت از میادین نفتی انجام میشود.

                    اگرچه مسئولان نفتی عربستان هنوز هم با ارسال پالسهایی به بازار جهانی نفت تلاش میکنند وانمود کنند متحد قابل اتکایی برای مصرفکنندگان به خصوص در غرب محسوب میشوند،اما واقعیت آن است که عربستان از عمل به تعهدات خود درباره ایجاد تعادل در بازار نفت به نفع مصرفکنندگان ناتوان شده است.

                    ناتوانی عربستان در کنترل قیمت نفت با افزایش تولید، تلاش این کشور برای توسعه سریع میادین دریایی و بازگشت به تولید نفت از میادین قدیمی نفت در کنار مصرف روزافزون داخلی شواهدی بر این مدعای کارشناسان است که زمان تولید افسانهای نفت عربستان به پایان رسیده و غربیها در برنامهریزیهای خود در آینده و در پیش گرفتن سیاستهای غیرعاقلانهای چون تحریم نفت ایران نمیتوانند همچون گذشته روی این متحد سر سپرده حساب باز کنند.
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                    نظر

                    • مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

                      #1105
                      صادرات بیش از 1.5 میلیون بشکه نفت اران به چین
                      بلومبرگ اعلام کرد صادرات نفت ایران به چین در ماه اوت به 1.58 میلیون تن رسیده است.


                      چین اعلام کرد این کشور در ماه اوت، مرداد، یک میلیون و 580 هزار تن نفت از ایران وارد کرده است.

                      به گزارش فارس بلومبرگ به نقل از گمرک واردات نفت چین از ایران طی این ماه با کاهش 18 درصدی نسبت به ماه قبل از آن مواجه شده است. چین در ماه جولای یک ملیون و 930 هزار تن نفت از ایران وارد کرده بود.

                      در حالی واردات نفت چین از ایران ادامه یافته است که اتحادیه اروپا با هدف اعمال فشار به ایران ارائه خدمات بیمه توسط شرکت های اروپایی به محموله های نفتی ایران را ممنوع کرده است. 90 درصد تجارت جهانی نفت با بیمه شرکت های اروپایی انجام می گیرد.

                      ایران برای مقابله با این تحریم به مشتریان نفتی خود اعلام کرده حاضر است نفت تولیدی خود را با بیمه و نفتکش های ایرانی صادر کند.

                      امروز منابع نفتی کره جنوبی نیز خبر دادند صادرات نفت ایران به این کشور از سرگرفته شده و یک محموله 2 میلیون بشکه ای نفت ایران به مقصد این کشور ارسال شده است. صادرات نفت ایران به کره جنوبی با بیمه و نفتکش های ایرانی انجام می گیرد.

                      ژاپن و هند نیز که دو مشتری عمده نفت ایران هستند برای دور زدن تحریم بیمه ای اتحادیه اروپا طرح ارائه خدمات بیمه دولتی به محموله های نفتی ایران را به اجرا گذاشته اند.
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                      نظر

                      • مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

                        #1106
                        وزير نفت: توليـد نفـت كاهـش نمييابـد

                        وزير نفت با تاكيد بر اين كه توليد نفت خام ايران امسال كاهش نمييابد، از اعلام آمار جديد ذخاير هيدروكربوري كشور خبر داد.

                        رستم قاسمي در گفتوگو با ايسنا، در پاسخ به اين سوال كه توليد نفت كشور امسال در مقايسه با سال گذشته چه مقدار افزايش خواهد يافت، گفت: حجم توليد نفت خام كشور درسال جاري همان توليد سال گذشته است.

                        وزير نفت همچنين از اعلام حجم جديد ذخاير نفت و گاز كشور خبر داد و گفت:با توجه به اكتشاف ميدانهاي جديد نفت و گاز در سال گذشته، در حال جمعبندي اين ارقام هستيم.

                        اين عضو هيات دولت اظهار كرد كه بعد از ارائه آمار جديد ذخاير نفتي ايران به سازمان كشورهاي توليدكنندگان نفت (اوپك)، حجم جديد ذخاير ايران به زودي اعلام ميشود.

                        قاسمي با اشاره به اين كه هم اكنون نفت خام درجاي ايران بيش از 600 هزار ميليارد بشكه است، گفت: حجم ذخاير قابل برداشت نفت ايران 154 ميليارد بشكه است كه با روشهاي جديد برداشت ميتوان اين رقم را افزايش داد.

                        به گزارش ايسنا، كشف چندين ميدان نفتي در ايران امكان نزديك شدن به رتبه سوم دارندگان ذخاير نفتي جهان و حتي ارتقاي رتبه ايران را در جدول دارندگان ذخاير نفتي افزايش داده است.

                        ايران در حال حاضر در مقام چهارم دارندگان ذخاير نفتي جهان قرار دارد و كشور ونزوئلا با داشتن 296.5 ميليارد بشكه ذخاير قابل برداشت در رتبه اول ايستاده است. البته گفته ميشود حجم عظيمي از اين ذخاير، نفت خام فوق سنگين با مقادير بالاي گوگرد است.

                        عربستان سعودي و كانادا هم به ترتيب با داشتن 266.5 و 175 ميليارد بشكه نفت قابل برداشت در مقام دوم و سوم قرار دارند. البته كانادا معتقد است كه ذخاير اين كشور دو تريليون بشکه (يعني هشت بار بيشتر از عربستان سعودي) است.

                        بعد از ايران كه در مقام چهارم قرار گرفته است، به ترتيب كشورهاي عراق، کويت، امارات متحده عربي، روسيه، ليبي، نيجريه، قزاقستان، قطر، چين، ايالات متحده، آنگولا، الجزاير و برزيل قرار دارند.

                        بر اساس آمار، ذخاير نفتي آسياي جنوب غربي 56 درصد، آمريكاي شمالي 16درصد، آفريقا 9 درصد، آمريكاي مركزي و جنوبي هشت درصد، آسياي شرقي هفت درصد، آسيا و اقيانوسيه سه درصد و اروپا يك درصد است.

                        همچنين از ذخاير نفتي كشف شده در جهان 30درصد آن سبك، 30درصد متوسط، 15 درصد سنگين و 25 درصد آن نيز فوق سنگين است.
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #1107
                          چشم انداز قیمت سنگ آهن و کک در سال 2013

                          معدن 24 : چشم انداز سال 2013 قیمت سنگ آهن و ذغال کک در استرالیا با کاهش پیش بینی می شود.

















                          دولت استرالیا در آخرین پیش بینی های خود منتشره در فصل نامه BREE در بررسی اجمالی برای سال 2013 اعلام کرده،متوسط قیمت قرارداد FOB استرالیا سنگ آهن قرار است با 20 درصد کاهش به 101 دلار آمریکا برای هرتن 126 دلار در هر تن در سال جاری برسد.
                          زغال سنگ Coking که جزء کلیدی را در فولادسازی بر عهده دارد، انتظار می رود به طور متوسط در حدود 211 دلار برای هر تن در سال جاری ، به 183 دلار در هر تن در 2013 کاهش یابد .
                          BREE همچنین در سال 2013 پیش بینی کرده است که قیمت مس با (4٪)، زغال سنگ حرارتی با (11٪)، طلا با (4٪)، نیکل با(13٪) و روی با(4٪) با کاهش همراه است و تنها برنده در میان فلزات سرب است .
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • کریم مهدوی
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 813

                            #1108
                            صعود ارزش يورو و قوت گرفتن احتمال درخواست اسپانيا براي دريافت كمك مالي خارجي، موجب صعود بهاي جهاني طلا به بالاترين سطح در شش ماه گذشته شد.
                            تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

                            نظر

                            • کریم مهدوی
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 813

                              #1109
                              افت طلا برخلاف پیش بینی کارشناسان



                              قیمت هر اونس طلا با آغاز معاملات بازارهای مالی جهان نزدیک به 14 دلار کاهش یافت.

                              در حالی که داد و ستدهای هفته کاری گذشته بازارهای جهانی با ثبت قیمت 1773 دلار برای هر اونس طلا به پایان رسیده بود، از شب گذشته و با شروع معاملات هفته کاری جدید بهای اونس طلا سیر نزولی به خود گرفته و تاکنون دو بار به پایین تر از 1760 دلار رسیده، در لحظه مخابره خبر هم بر روی 1759 دلار متوقف بود.




                              در بازارهای مالی جهان نیز یورو در برابر دلار آمریکا 0.34 درصد تضعیف شد ولی دلار در برابر ارزهای آسیایی همچون ین ژاپن، روپیه هند و یوان چین تضیف شد.

                              تضعیف یورو د شرایطی است که بانک مرکزی اروپا در حال بررسی در خصوص کاهش بیشتر نرخ بهره بانکی است. ولی بلومبرگ به نقل از کارشناسان مدعی شد که در شرایط کنونی نیازی به کاهش بیشتر نرخ بهره بانکی نخواهد بود.

                              بر اساس این گزارش، بانک مرکزی اروپا از زمان ریاست ماریو دراگی تاکنون دو بار نرخ بهره بانکی را کاهش داده است . بانک مرکزی اروپا در تازه ترین نشست خود که ششم سپتامبر برگزار شد نرخ بهره بانکی را بدون تغییر حفظ کرده است .

                              با وجود کاهش حدود 14 دلاری قیمت طلا، کارشناسان همچنان به افزایش قیمت آن امیدوارند. به طوری که به گزارش سایت کیتکو(سایت تخصصی طلا)، در نظر سنجی این هفته سایت کیتکو از میان 34 کارشناس این سایت 21 کارشناس در این نظرسنجی شرکت کرده اند، 15 نفر به افزایش، 4 نفر به کاهش و 2 نفر دیگر به عدم تغییر بهای طلا در هفته جاری رای داده اند.

                              این کارشناسان شامل معامله گران شمش طلا ،سرمایه گذاران بانکها، بازرگانان بورس فیوچرز ، مدیران پولی و تحلیلگران چارت تکنیکال هستند.

                              اکثرکارشناسان کیتکو معتقدند، با توجه به نمودار تکنیکال و رشد خرید توسط سرمایه گذاران پس از اجرای طرح جدید محرکه اقتصادی در آمریکا وکشورهای دیگر این فلز زرد در هفته جاری روند صعودی خود را حفظ خواهد کرد.




                              هر چند که قیمت طلا به سطح 1760 دلار بازگشته ولی این نرخ همچنان بالاترین نرخ در 6 ماه گذشته به شمار می رود.
                              منبع:شاخص انلاین
                              تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

                              نظر

                              • ماهور
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1239

                                #1110
                                قيمت نفت به سطح 110 دلار سقوط كرد

                                بهاي نفت در بازارهاي جهاني امروز(دوشنبه) به دليل افزايش ارزش دلار و نگراني ها درباره رشد اقتصاد جهاني كاهش يافت.

                                به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هر بشكه نفت سبك آمريكا با يك دلار و شش سنت كاهش 91 دلار و 83 سنت در هر بشكه معامله شد و بهاي نفت برنت درياي شمال با يك دلار و دو سنت كاهش به 110 دلار و 40 سنت در هر بشكه رسيد.
                                چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                                گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

                                نظر

                                در حال کار...
                                X