بررسي روند نـفت - طـلا - روی - مــس

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ماهور
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1239

    #1126
    سقوط 13 دلاری طلا/پیش بینی افت سطح قیمتی بازار

    قیمت طلا در پایان معاملات هفته کاری گذشته به 1754 دلار و 30 سنت رسید.

    در جریان داد و ستدهای روز گذشته بازارهای جهانی بهای هر اونس طلا نزدیک به 13 دلار کاهش یافت. این در شرایطی بود که معاملات دیروز از حدود قیمتی 1768 دلاری آغاز شده بود.

    8 روز پیش نرخ 1790 دلاری برای هر اونس طلا به ثبت رسیده بود. براین اساس تنها در فاصله یک هفته کاری قیمت جهانی طلا حدود 36 دلار کاهش یافته است.

    بر این اساس قیمت طلا در پایان داد و ستدهای هفته کاری گذشته به پایین ترین حد در 16 روز گذشته رسیده است.





    در همین حال، بانک انگلیسی HSBC اعلام کرده که تمایل سرمایه گذاران به معامله طلا در محدوده 1790 تا 1800 دلار کاهش یافته است.

    براساس گزارش کارشناسان این بانک، سطح مقاومت بهای طلا برای مدت کوتاهی کاهش خواهد یافت. بر این اساس، به دنبال اجرای دور سوم طرح محرکه اقتصادی توسط بانک مرکزی آمریکا قیمت جهانی طلا با رشد چشم گیری مواجه شد اما در حال حاضر با کاهش ارزش یورو پیش بینی می شود این فلز زرد سطح 1750 دلار را دوباره تجربه کند.
    چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
    گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #1127
      کاهش قیمتهای جهانی
      روی به 1867دلار رسید
      طلا:1734دلار
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • کریم مهدوی
        عضو فعال
        • May 2012
        • 813

        #1128
        طلا دوباره جان گرفت/ثبت کف قیمتی 36 روزگذشته


        قیمت هر اونس طلا با آغاز معاملات امروز بازارهای جهانی با حدود 4 دلار افزایش قیمت از مرز 1752 دلار و 20 سنت گذشت.

        شاخص آنلاین:

        این در شرایطی است که روز دوشنبه قیمت جهانی طلا به پایین تر از 1730 دلار در هر اونس رسید که پایین ترین قیمت ثبت شده طی حدود 36 روز گذشته بود.






        بر این اساس، پیش بینی هایی مطرح شد که به دلیل بلاتکلیفی بانک های مرکزی جهان در اعمال سیاست های انبساطی پولی بهای هر وانس طلا به پایین تر از 1700 دلار خواهد رسید.

        در حال حاضر با توجه به افزایش رشد اقتصادی در آمریکا بهای طلا با کاهش مواجه شده است ولی کارشناسان اقتصادی اعلام کرده اند افزایش بهای طلا به کاتالیزور جدیدی نیاز دارد و این کاتالیزور بزودی در قالب تشدید بحران منطقه یورو و احیای پناهگاه امن یعنی خرید طلا ظاهر خواهد شد.

        البته جو ضعیف بازار تا حدود ظهر دیروز ادامه داشت و قیمت هر اونس طلا همچنان در محدوده 1740 دلار نوسان داشت.

        اما سپس سیر صعودی آغاز شد که تا لحظه مخابره خبر ادامه داشت.




        کارشناسان بانک آلمانی دویچه براین باورند بحران مالی آمریکا، بدهی منطقه یورو و کاهش رشد اقتصادی چین بانک های مرکزی این کشورها را وادار خواهد کرد تا برای حل این مشکلات اقدام کنند که این امر منجر به افزایش بهای طلا در آینده خواهد شد.

        کارشناسان این بانک پیش بینی کرده اند میانگین قیمت جهانی طلا در سه ماهه چهارم سال جاری به 1850 دلارو در سه ماهه اول سال آینده به 2000 دلار افزایش خواهد یافت.
        تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

        نظر

        • Ali zahedi
          كاربر فعال
          • Sep 2012
          • 676

          #1129
          دومین مناظره باراک اوباما و میت رامنی برگزار شد



          چاپ
          ارسال به دوستان


          --------------------------------------------------------------------------------



























          بیشتر بخوانید

          کلینتون مسوولیت امنیت دیپلمات ها را متوجه خود دانست
          اولین مناظره باراک اوباما و میت رامنی برگزار شد
          اختلاف بایدن و رایان بر سر خاورمیانه و اقتصاد
          آمريکائيان چگونه رای می دهند؟







          اندازه متن

          ۱۳۹۱/۷/۲۶


          باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا و رقیب جمهوری خواه او، میت رامنی روز سه شنبه در نیویورک، دومین مناظره از سه مناظره انتخاباتی خود را برگزار کردند.

          باراک اوباما به نسبت مناظره اول، روز سه شنبه تهاجمی تر و با انرژی بیشتری ظاهر شد. بسیاری از نظر سنجی ها پس از مناظره اول به سود میت رامنی بود.

          مناظره در دانشگاه هوفسترا، نزدیک شهر نیویورک برگزار شد.

          هر دو نامزد انتخابات در این مناظره که به صورت زنده در سراسر آمریکا پخش می شد، به پرسش هایی که مخاطبان حاضر از دو کاندیدا می پرسیدند پاسخ می دادند.

          باراک اوباما و میت رامنی چند نوبت بر سر مسائل مختلف با هم بحث کردند.

          یک نفر از مخاطبان درباره حمله سپتامبر سال جاری به کنسولگری آمریکا در بنغازی که به کشته شدن سفیر آمریکا و سه آمریکایی دیگر در لیبی منجر شد، سوال کرد.

          باراک اوباما مسوولیت کامل این حمله را به عنوان رییس جمهور متوجه خود دانست، اما او همچنین از میت رامنی به خاطر واکنشش به آن حمله انتقاد کرد. باراک اوباما گفت در حالی که ما هنوز سعی داشتیم با خطری که دیپلمات هایمان با آن روبرو بودند برخورد کنیم، میت رامنی یک بیانیه صادر کرد تا امتیاز سیاسی بگیرد.

          آقای اوباما گفت امنیت ملی را نباید به یک موضوع سیاسی تبدیل کرد. میت رامنی گفت قصور دولت در مسئله بنغازی، نمادی است از سیاست در کل ناموفق دولت در خاورمیانه. او گفت این باراک اوباما بود که پس از حمله به کنسولگری در بنغازی، دست به بازی سیاسی زد.

          هر دو نامزد انتخابات در طول مناظره بر سر اینکه چه کسی در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سختگیری بیشتری نسبت به چین نشان خواهد داد، رقابت کردند.

          میت رامنی و باراک اوباما سعی داشتند که نشان دهند کدام یک برای مقابله با سیاست های بازرگانی چین، که به گفته آنها باعث از بین رفتن مشاغل در آمریکا شده است، برنامه بهتری دارد.

          میت رامنی که در طول کمپین انتخاباتی اش دولت باراک اوباما را به ضعف در برابر چین متهم کرده است، بار دیگر در مناظره روز سه شنبه این اتهام را تکرار کرد.

          او وعده داد در صورت پیروزی در انتخابات، به چین برچسب کشوری که ارز را دستکاری می کند خواهد زد. این اقدام اجازه می دهد برای کالاهای چینی تعرفه بالاتری تعیین شود.

          رامنی گفت باراک اوباما، این فرصت را داشته است که به چین چنین عنوانی بدهد، اما آقای اوباما از این اقدام خودداری کرد. میت رامنی گفت در روز اول ریاست جمهوری خود، چنین عنوانی را به چین خواهد داد، اقدامی که به او به عنوان رییس جمهوری اجازه خواهد داد در صورت لزوم برای کالاهای چینی که به طور غیر عادلانه برتری تجاری دارند، تعرفه هایی تعیین کند.

          اما باراک اوباما در پاسخ به این اظهارات گفت میت رامنی، «آخرین فردی» است که می خواهد علیه چین سختگیری کند. رییس جمهوری آمریکا، میت رامنی را متهم کرد در شرکت هایی سرمایه گذاری کرده است که فرصت های شغلی را به چین منتقل کرده اند.

          رامنی که به نظر می رسید برای پاسخ دادن به این اتهام از قبل آماده بوده است، با اشاره به «به صندوق بازنشستگی» باراک اوباما، گفت او نیز در شرکت های چینی سرمایه گذاری کرده است.

          رامنی: «آقای رییس جمهور، آیا به صندوق بازنشستگی ات نگاه کردی؟»

          اوباما: «می دانی، من به صندوق بازنشستگی ام نگاه نمی کنم. مزایایش به بزرگی آنچه تو داری نیست.»

          رامنی: «اجازه بدهید یک پندی بدهم. به صندوق بازنشستگی خود نگاه کنید. شما نیز در شرکت های چینی سرمایه گذاری کرده اید. شما نیز خارج از آمریکا سرمایه گذاری کرده اید.»

          رامنی در طول ۹۰ دقیقه مناظره داغ، چندین بار به موضوع چین برگشت. او وعده داد در صورت پیروزی در انتخابات، نه تنها علیه چین سختگیری خواهد کرد بلکه برای شرکت های آمریکایی که با سرمایه گذاری در خارج، بیرون از ایالات متحده کار ایجاد کرده اند، آمریکا را جذاب تر خواهد کرد تا این شرکت ها به آمریکا بازگردند.

          باراک اوباما از سیاست تجاری خود در خصوص چین دفاع کرد و گفت آمریکا برنده پرونده های زیادی علیه چین در سازمان تجارت جهانی بوده است.

          کاخ سفید از کارنامه خود در مورد برخورد با اقدامات تجاری چین دفاع کرده است. کاخ سفید در عین حال نسبت به ایجاد یک جنگ تجاری با چین هشدار داده و گفته است بیان کمتر شعار های تحریک کننده، در تشویق چین به پیشرفت در مسائل تجاری، نظیر بررسی اتهام پایین نگه داشتن مصنوعی ارزش پول چین، موثر بوده است.

          این موضوعات به طور خاص در ایالت هایی نظیر اوهایو که بطور قطع مشخص نیست به کدام حزب تمایل دارند، مهم است. در اوهایو بسیاری از شهروندان نگران از دست دادن مشاغل تولیدی به دلیل ایجاد شغل توسط شرکت های آمریکایی در خارج هستند. آنان همچنین نگران شغل خود به دلیل اقدامات شرکت های رقیب خارجی هستند.

          هر دو کمپین انتخاباتی جمهوری خواهان و دموکرات ها، در تبلیغات انتخاباتی وعده داده اند نسبت به چین، سختگیری اقتصادی نشان خواهند داد.

          به نظر می رسد چین، همچنان موضوع محوری در انتخابات ریاست جمهوری سال جاری باقی بماند. قرار است در آخرین مناظره بین دو کاندیدا که ۲۲ اکتبر برگزار می شود، ۱۵ دقیقه کامل به موضوع «برخاستن چین و جهان فردا» اختصاص یابد. سیاست خارجی موضوع مناظره سوم است که در فلوریدا برگزار می شود

          دو نامزد انتخابات روز سه شنبه همچنین در مورد مسائلی نظیر مهاجرت، زنان، کنترل حمل اسلحه و آموزش اختلاف نظر داشتند.

          بیشتر آمریکاییان پس از مناظره اول عقیده داشتند میت رامنی پیروز آن مناظره بود. هر چند آخرین نظر سنجی ها هر دو نامزد را تقریبا نزدیک هم نشان می دهد.

          نظر

          • مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

            #1130
            عراق تا 2035 تامین کننده حدود نیمی از نفت جهان میشود

            خبرگزاری فارس: عراق تا سال 2020 قادر به تولید روزانه 15 میلیون بشکه نفت خواهد بود. صادرات عراق به سه برابر بیش از 6 میلیون بشکه در روز تا سال 2035 میرسد یعنی این کشور را به دومین تأمین کننده نفت جهان تبدیل میکند.

            به گزارش فارس، «استیو لو واین» عضو «بنیاد آمریکای نوین» در نشریه «آتلانتیک» مینویسد: «کشور آشوبزده عراق قادر خواهد بود تا محصولات نفتی خود را سریعتر از مجموع کشورهای عضو اوپک تولید کند.»

            * ظاهراً عراق تا سال 2035 حدود نیمی از نفت جهان را تأمین خواهد کرد

            در کنار گزارشهایی که درباره رشد حیرتآور فرآوردههای نفتی آمریکای شمالی منتشر میشود، گزارش جدیدی نیز حاکی از این امر است که گویا در دو دهه آینده عراق قادر خواهد بود تا45% از فرآوردههای نفتی جهانی را تولید و به یک عربستان سعودی جدید تبدیل شود.

            گزارش جدیدی از آژانس بینالمللی انرژی نیز این فرضیه را به این شکل تفسیر میکند که عراق تا سال 2020 قادر به تولید روزانه 15 میلیون بشکه نفت خواهد بود. بر طبق قراردادهای جاری به طور ضمنی به این رقم اشاره شده است. طبق این محاسبات صادرات عراق به سه برابر بیش از 6 میلیون بشکه در روز تا سال 2035 خواهد رسید. این به معنای این است که تولید نفت عراق از روزانه 2/2 میلیون بشکه کنونی با سبقت از روسیه، این کشور را به دومین تأمین کننده نفت جهان تبدیل خواهد کرد.

            در عین حال آژانس بینالمللی انرژی بر این امر اذعان میکند که عراق با پیشی گرفتن از قطر به ششمین صادر کننده گاز طبیعی جهان تبدیل خواهد شد. با این حساب، در آمد تولیدات نفتی عراق تا سال 2035 به 300 بیلیون دلار در سال یعنی معادل سرانه تولید ناخالص ملی کنونی عربستان سعودی خواهد رسید.

            گزارشاتی دیگری نیز بخش مرکزی شمال آمریکا را در زمره موج جهانی تولید کنندگان نفت قرار داده است. گزارش آژانس بینالمللی انرژی در عین حال حاکی از این امر است که در نهایت حجم فرآوردههای نفتی عراق است که با تأمین تولیدات مازاد بر میزان ظرفیت فعلی عربستان سعودی، به پایداری بازارهای جهانی کمک خواهد کرد.

            *پاداشی برای مردم عراق

            آژانس بینالمللی انرژی برآورد کرده است که: «هماهنگی شدیدی بین نیازهای بازار جهانی برای رشد تولیدات عراق و نیازهای این کشور به درآمد حاصله جهت ساخت یک بنیاد اقتصادی شکوفا و مدرن وجود دارد و تبدیل این کشور به یک منبع نیروی انرژی جهانی امر سادهای نخواهد بود.» همچنین وعده داده است: «این پاداشی برای مردم عراق خواهد بود.»

            *بهرهبرداری سایت نفتی باید به بیش از 25 بیلیون دلار در سال 2035 برسد

            مسائل بسیاری باید در کشورهای پرهرج و مرج و خشونتبار سیاره ما درست پیش بروند تا شهروندهای این کشورها بتوانند بطور متوسط از روزانه هشت ساعت برق بهرهمند شوند. برای نمونه همین آژانس برآورد میکند که روزانه 8 میلیون بشکه آب باید از خلیج فارس به سایتهای نفتی جنوب عراق انتقال بیابد. بهرهبرداری سایت نفتی باید از حدود 9 بیلیون دلار سال گذشته به سه برابر افزایش و به بیش از 25 بیلیون دلار در سال 2035 برسد.

            *قیمت نفت شاید به 140 دلار هم برسد

            در عین حال آژانس بینالمللی انرژی بر این امر نیز اذعان دارد که ا گر این سناریو خوب پیش نرود و توسعه سایت کندتر باشد، بازار انرژی جهانی بطور جدی با قیمتهای پیش بینی نشده نفت تا بشکهای 140 دلار یا 150 دلار یعنی خیلی بیش از آنچه انتظارمی رود در تنگنا قرار خواهد گرفت.

            * عراق از 5 تریلیون دلار، فقط قادر به کسب 2 تریلیون دلار بوده است

            آژانس در حالی این برآوردها را مطرح میکند که عراق تنها امکان تولید 4 میلیون بشکه در روز تا سال 2020 یعنی یک سوم بیشتر از اکنون و 3/5 میلیون بشکه در روز تا سال 2035 را دارد. اما عراق در عوض 5 تریلیون دلار ، تنها قادر به کسب 2 تریلیون دلار بوده است.

            *پیشرفتها در بخش انرژی عراق برای سلامت اقتصاد جهان حیاتی است

            فاتح بایرون، نویسنده این گزارش و رییس بخش اقتصادی آژانس بینالمللی انرژی اظهار داشت: «پیشرفتها در بخش انرژی عراق برای آینده این کشور و سلامت اقتصاد جهان حیاتی است. اما موفقیت در این امر تضمین شده نیست و شکست در دستیابی به افزایش تا میزان دلخواه در فرآوردههای نفتی عراق بازار نفت جهان را در مسیر های آشوب زدهای قرار خواهد داد.»

            انتهای پیام/

            ©2012 Fars News Agency. All Rights Reserved
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #1131
              چشم انداز قیمت طلا از نگاه تحلیلگران بانک کانادایی

              تحلیلگران بانک کانادایی براین باورند قیمت جهانی طلا در ماههای آینده سیر صعودی را در پیش خواهد گرفت.







              به گزارش سایت طلا به نقل از شارپس پیکسلی،"بری کوپر" و "الک کوتاسکی"،که از تحلیلگران بانک کانادایی می باشند، معتقدند اجرای دور سوم طرح محرکه اقتصادی معروف به QE3 توسط بانک مرکزی آمریکا موجب کاهش روند صعودی قیمت طلا در ماه سپتامبر شد.

              براساس این گزارش،به عقیده این تحلیلگران اجرای دور اول و دوم طرح محرکه اقتصادی بانک مرکزی آمریکا (QE2وQE1) موجب افزایش ماهانه قیمت طلا برای مثال از 20 دلار به 30 دلار شد.

              براین اساس، تحليلگران بانک کانادايي پيش بيني کرده اند ميانگين بهاي طلا در سال 2013ميلادي 2000 دلار و قيمت نقره در اين مدت 35 دلار و در سال 2014 ميلادي ميانگين بهاي طلا2200 دلار و نقره در همين مدت 38 دلار خواهد بود.

              این گزارش می افزاید، ماههای نوامبر و دسامبر که در آستانه کریسمس قرار دارند و تقاضا برای خرید طلا و جواهرات در این مدت افزایش می یابد بهترین زمان برای عملکرد قیمت طلا خواهد بود.

              همچنین عوامل دیگری نظیر نگرانی سرمایه گذاران نسبت به کمکهای مالی به اسپانیا و یونان و کاهش تقاضای خرید طلا در اواخر سال جاری موجب رشد بهای طلا خواهد شد.

              تحلیلگران این بانک با نگاهی به چهار ماه آینده اظهار داشتند:سرمایه گذاران طی ماههای نوامبر تا فوریه از خرید طلا 56 درصد و از خرید نقره 66 درصد سود خواهند برد./الف


              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #1132
                قیمتهای جهانی در ادامه روند کاهش خود امروز هم به طور قابل توجهی افت کردند
                روی 2.2درصد افت کرده و به 1830دلار رسیده
                مس هم با کاهش بیش از 2درصدی به زیر 8هزار دلار اومده
                نفت برنت هم با نزدیک 2دلار کاهش به 110دلار نزدیک شده
                نفت امریکا به مرز 90دلار رسیده
                طلا نیز با افت 22دلاری به 1722دلار رسیده
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #1133
                  کاهش بهاي طلا در بازار معاملات لندن
                  بهاي هر اونس طلا در معاملات صبح جمعه در لندن ده دلار و بيست و پنج سنت کاهش يافت و به هزار و هفتصد و سي و دو دلار و هفتاد و پنج سنت رسيد.

                  به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري رويترز از لندن ، بهاي هر اونس طلا در لندن از هزار و هفتصد و چهل و سه دلار در پايان معاملات پنجشنبه به هزار و هفتصد و سي و دو دلار و هفتاد و پنج سنت در معاملات صبح جمعه رسيد.

                  بهاي هر اونس طلا در معاملات روز گذشته نيويورک نيز به هزار و هفتصد و چهل و يک دلار و نه سنت رسيده بود.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #1134
                    چشم انداز قيمت طلا از نگاه تحليلگران بانک کانادايي


                    خبرگزاري آريا-تحليلگران بانک کانادايي براين باورند قيمت جهاني طلا در ماههاي آينده سير صعودي را در پيش خواهد گرفت.


                    به گزارش آريا،"بري کوپر" و "الک کوتاسکي"،که از تحليلگران بانک کانادايي مي باشند، معتقدند اجراي دور سوم طرح محرکه اقتصادي معروف به qe3 توسط بانک مرکزي آمريکا موجب کاهش روند صعودي قيمت طلا در ماه سپتامبر شد.

                    براساس اين گزارش،به عقيده اين تحليلگران اجراي دور اول و دوم طرح محرکه اقتصادي بانک مرکزي آمريکا (qe2وqe1) موجب افزايش ماهانه قيمت طلا براي مثال از 20 دلار به 30 دلار شد.

                    براين اساس، تحليلگران بانک کانادايي پيش بيني کرده اند ميانگين بهاي طلا در سال 2013ميلادي 2000 دلار و قيمت نقره در اين مدت 35 دلار و در سال 2014 ميلادي ميانگين بهاي طلا2200 دلار و نقره در همين مدت 38 دلار خواهد بود.

                    اين گزارش مي افزايد، ماههاي نوامبر و دسامبر که در آستانه کريسمس قرار دارند و تقاضا براي خريد طلا و جواهرات در اين مدت افزايش مي يابد بهترين زمان براي عملکرد قيمت طلا خواهد بود.

                    همچنين عوامل ديگري نظير نگراني سرمايه گذاران نسبت به کمکهاي مالي به اسپانيا و يونان و کاهش تقاضاي خريد طلا در اواخر سال جاري موجب رشد بهاي طلا خواهد شد.

                    تحليلگران اين بانک با نگاهي به چهار ماه آينده اظهار داشتند:سرمايه گذاران طي ماههاي نوامبر تا فوريه از خريد طلا 56 درصد و از خريد نقره 66 درصد سود خواهند برد.

                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #1135
                      قیمت جهانی نفت کاهش یافت

                      به دنبال افزایش نگرانی ها نسبت به تشدید بحران اقتصادی جهان قیمت جهانی نفت امروز سه شنبه کاهش یافت و به کمتر از ۱۰۹ دلار در هر بشکه رسید.

                      به گزارش پارس ، فارس به نقل از پایگاه اینترنتی بلومبرگ، شاخص سهام در بازارهای جهانی برای سومین روز متوالی با کاهش روبرو شده است .


                      بانک مرکزی ژاپن قصد دارد با هدف حمایت از رشد و رونق اقتصادی سیاستهای انبساطی پولی بیشتری را اجرا کند . بر اساس این گزارش هر دلار آمریکا در برابر ۸۰.۰۱ ین ژاپن داد و ستد شد که این پایین ترین ارزش ین در برابر دلار از ششم جولای به شمار می رود .


                      بر این اساس قیمت هر بشکه نفت سبک آمریکا در بازار نیویورک نیز امروز با ۲.۵ دلار کاهش به ۸۶.۲۳ دلار رسیده است . شاخص ام اس سی آی آسیا پاسیفیک نیز با افت ۰.۴ درصدی روبرو شده است .



                      انتشار گزارش دولت ژاپن مبنی بر ادامه روند نزولی قیمتها در این کشور نگرانیها نسبت به وضعیت اقتصادی ژاپن را تشدید کرده است . این گزارش افزود ارزش یورو در برابر دلار آمریکا نیز امروز تغییر چندانی نداشت و هر یورو در برابر ۱.۳۰۵۹ دلار داد و ستد شده است . ارزش یورو روز گذشته در برابر دلار بیش از ۰.۳ درصد افزایش یافت .


                      قیمت نفت برنت نیز ۲.۱۳ دلار کاهش یافت و به ۱۰۸.۶۱ دلار در هر بشکه رسید.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20671

                        #1136
                        شاخص امریکا 240 واحد منفیه ...انس 17 دلار افت کرده و نفت هم 2 دلار .........!!!!!!
                        ///

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #1137
                          افت قیمتهای داخلی و جهانی
                          مسیر حرکت طلاي جهاني امشب مشخص میشود

                          گروه بازار پول- بهای طلا در بازارهای جهانی 17 دلار کاهش یافت.
                          طلا البته همچنان چشم انتظار برخی خبرهای امروز در آمریکا هم است. این کاهش، به تداوم کاهش قیمتها در بازار داخلی به ویژه قیمت سکه و طلا دامن زد. روز گذشته قیمت سکه البته نسبت به نرخ غروب دوشنبه تغییری نداشت، اما نسبت به هفته قبل تقریبا 100هزار تومان افت ثبت کرده است.



                          در این راستا در بازار داخلی نیز برخی همچنان هشدارهای بانک مرکزی را برای ورود دوباره به بازار سکه جدی گرفته اند. در روزهای اخیر مدیر اداره بررسیهای و سیاستهای اقتصادی بانک مرکزی با بیان اینکه این بانک در حال ایفای تعهدات خود در بخش سکههای پیشفروش است، گفته بود: بانک مرکزی مشغول رصد دقیق بازار و پیگیری تحولات موجود در بازار سکه است.
                          به گفته پیمان قربانی هر زمان که لزوم ورود به بازار سکه از سوی بانک مرکزی احساس شود، این بانک با آمادگی کامل و بهرهگیری از تمام توان، طرحهای مورد نظر خویش را به اجرا میگذارد. این اخبار نیز در تعیین قیمتهای بازار تاثیرگذار بوده است. در لابهلای سخنان مطرح شده از سوی دلالان و فعالان بازار، این خبر تاثیر جدی داشته و حتمی تلقی شده است. با این حال هنوز خبر موثقی دال بر امکان ورود دوباره بانک مرکزی به این عرصه با وجود نگرانی های جدی در خصوص امکان خروج طلا از کشور به طور رسمی منتشر نشده است با این حال جدی گرفته شدن این هشدارها خود نشان از شکننده بودن بازار سکه است.
                          قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری روز گذشته با 17 دلار کاهش تا 1710 دلار کاهش داشت.
                          در بازارهای جهانی تداوم نگرانیها از وضعیت اروپا و اعلام افت نرخ رشد اقتصادی در اسپانیا بار دیگر تقويت دلار آمریکا را در پی داشته است. قیمت طلا در مقابل با کاهش مواجه شده است. گفته شده جلسه فدرال رزرو در مورد بیانیه رسمی به جریان افتادن دور سوم تسهیل مقداری روز گذشته انجام شده و مفاد این بیانیه امروز منتشر خواهد شد. بازارهای مالی و کالایی جهان تا زمان آشکار شدن خبرهایی در این زمینه منتظر خواهند ماند.
                          در ماههای اخیر بانک مرکزی آمریکا به این برنامه رای مثبت داد که قیمت جهانی طلا به دنبال آن تا 1780 دلار افزایش یافت. از آن زمان تاکنون برخی ناملایمات در اروپا و خبرهایی از افت نرخ رشد اقتصادی در چین موجب کاهش قیمت طلا شده است. البته برخی کارشناسان نسبت به تاثیر قدرتمند محرکهای جدید ابراز تردید کرده بودند. همچنین بیشتر تحلیلگران کاهش قیمت را برای طلا در هفته جاری پیشبینی کرده بودند. اعلام موضع قویتر از سوی فدرال رزرو آمریکا امکان بالابردن قیمت طلا را به همراه داشته و دارد. با این حال دلیل آنکه در آستانه ابلاغ بیانیه دور سوم محرکهای اقتصادی در آمریکا، چرا قیمت طلا افت داشته را باید در مشکلات اروپا و برخی گمانهزنیها در مورد سیاستهای اقتصادی نامزدهای ریاستجمهوری آمریکا هم جستوجو کرد.
                          چشم بازار طلا به تصمیم بانک مرکزی آمریکا
                          همچنین یک سایت داخلی به نقل از رویتر گزارش داده که کاهش تقاضای خرید طلا توسط سرمایهگذاران در آستانه نشست بانک مرکزی آمریکا و افزایش شاخصهای سهام در این کشور موجب شد اونس جهانی طلا کاهش یابد.
                          به گزارش سایت طلا به نقل رویتر، کمیته بازار آزاد بانک مرکزی آمریکا قرار است روز چهارشنبه بیانیه خود را در خصوص اعمال سیاستهای انبساطی جدید برای رشد اقتصاد این کشور منتشر کند.
                          این گزارش میافزاید: «برایان لابن» مدیر مرکز خرید و فروش فلزات گرانبها در سنگاپور اظهار کرد: با توجه به انتظار سرمایهگذاران به نتایج انتخابات ریاستجمهوری آمریکا اونس جهانی طلا در این مدت در محدوده کنونی مبادله خواهد شد. انتخابات ریاستجمهوری آمریکا 15آبان برگزار خواهد شد.
                          جلسه کمیته بازار آزاد بانک مرکزی آمریکا روز سهشنبه برگزار شده و نتایج این نشست نیز امروز چهارشنبه ساعت 9 و 45 دقيقه شب منتشر خواهد شد.
                          قیمت دلار در مرکز مبادلات ثابت ماند
                          قیمت انواع ارز در مرکز مبادلات ارزی برای روز گذشته اعلام شد که براساس آن قیمت دلار بدون تغییر نسبت به روز قبل از آن 2545 تومان ارزشگذاری شد. قیمت درهم نیز در این مرکز نسبت به روز گذشته تغییری نداشته، اما قیمت برخی ارزها کاهش یافته است. قیمت دلار مبادلاتی امروز 2545 تومان است و یورو 3322 تومان قیمتگذاری شد. همچنین درهم 693 تومان و لیر ترکیه 1418 تومان درج قیمت شد، یوآن 407 تومان، روبل 818 ریال و روپیه 475 ریال برای فروش عرضه شده است.
                          تعیین نرخ ارز در بودجه ۹۲ با توجه به نرخ مرکز مبادلات
                          در همین حال، سخنگوی مرکز مبادلات ارزی در گفتوگو با «خانه ملت» با تاکید بر اینکه زمانی که نرخ ارز در بازار تثبیت شود، میتواند مبنای خوبی برای قیمت گذاری نرخ ارز در بودجههای سنواتی باشد، افزود: این نرخ استخراجی و بر اساس یکسری دادهها که از زمان شروع فعالیت مرکز بوده به دست آمده و سیاست گذار میتواند به روند این نرخ نگاه کند و بر اساس میانگین آن نسبت به تعیین نرخ هر دلار در بودجه سنواتی سیاستگذاری کند.
                          این مقام مسوول در خصوص بهترین نوع تعیین نرخ ارز در بودجه ۹۲ گفت: هدف ما حرکت در چارچوب قوانین کشور است و در تمام دنیا سهم عمده مبادلات از بازار بین بانکی است.
                          تشویق صادرکنندگان برای عرضه ارز به بازار
                          کریمی در تشریح مشکلات مرکز مبادلات ارزی گفت: با توجه به دستاوردهایی که در مرکز مبادلات ارزی کشور شاهد آن بودیم، مشکلاتی هم در حین اجرای کار پديد آمده که در دو بخش مشکلات جانب عرضه و بخش مربوط به تقاضا قابل تفکیک است.
                          سخنگوی مرکز مبادلات ارزی کشور در خصوص مسائل مربوط به عرضه تاکید کرد: از جانب عرضه، عرضهکنندگان در این مرکز، شرکت نفت و صندوق توسعه ملی و صادرکنندگان غیرنفتی هستند.
                          کریمی با اشاره به موارد مورد نیاز برای بازنگری در مقررات گفت: بدیهی است با ورود صادرکنندگان غیرنفتی در مرکز مبادلات غیرنفتی کشور جانب عرضه بازار تقویت شده و تقاضای بیشتری برای گروههای کالایی 3 تا ۸ پوشش داده میشود.
                          پیشنهاد تغییر نوع ارز به متقاضیان
                          سخنگوی مرکز مبادلات ارزی همچنین توضیحاتی در مورد برنامههای این مرکز در صورت راهاندازی فاز دوم ارائه کرد و گفت: «با راهاندازی فاز دوم مرکز مبادلات ارزی، تمامی عملیات از ثبت سفارش تا امور مربوط به ثبت آماری، کد تخصیص ارز، خرید ارز از بانک مرکزی و انتقال ارز به صورت الکترونیک و در قالب پورتال ارزی انجام میشود.»
                          کریمی با اشاره به افزایش حجم تقاضاها در مرکز مبادلات با افزوده شدن گروههای کالایی اظهار کرد: بخشی از تقاضاها مربوط به ثبتسفارشهای انباشت شده قبل از راهاندازی مرکز مبادلات است که با گذشت زمان این مشکلات برطرف خواهد شد.
                          سخنگوی مرکز مبادلات ارزی ادامه داد: به صورت طبیعی برای برخی ارزها تقاضای بیشتری در مقایسه با ارزهای دیگر وجود دارد؛ در این خصوص هماهنگیهای لازم با بانکها و واردکنندگان برای تامین ارز از مرکز مبادلات انجام میشود که یکی از این اقدامات، پیشنهاد تغییر نوع ارز به مشتریان است.
                          وی با اشاره به افزایش گروههای کالایی گفت: از شروع به کار مرکز مبادلات ارزی گروههای 3 تا 5 پوشش داده شد اما به دلیل غربالگری که در گروه 2 کالایی انجام شد، بخشی از کالاهای این گروه مانند تجهیزات پزشکی از طریق مرکز مبادلات ارزی پوشش داده شد و جزو اولویتهای تامین ارز این مرکز قرار گرفت.
                          کریمی افزود: پس از تعامل بانک مرکزی با وزارت صنعت، معدن و تجارت و غربالگری در گروههای کالایی، گروه 6 و 7 به فهرست پذیرش مرکز مبادلات ارزی افزوده شدند و گروههای 3 تا 8 که جزو بخشهای تولیدی محسوب میشوند، هدف بانک مرکزی برای تامین ارز قرار گرفت.
                          وی با اشاره به بررسیهای صورت گرفته در مورد ارزهای مختلف و پرتفوی ارزی، افزود: برخی ارزهای مورد نیاز جهت واردات کالا در مرکز مبادلات با مازاد عرضه و برخی ارزها با مازاد تقاضا روبهرو است.
                          سخنگوی مرکز مبادلات ارزی در پاسخ به این سوال که ظرفیت کاری مرکز مبادلات برای پوشش تقاضای گروههای کالایی 3 تا 8 صورت خواهد گرفت گفت: در مرحله نخست با وجود تاکید بر مراجعه متقاضیان به شعب ارزی بانکها، به دلیل نیاز کارمندان بانکها به آموزش و تقاضاهای فزاینده، مرکز از پذیرش متقاضیان به مرکز مبادلات ممانعت نکرد اما در فاز دوم مقرر شد بانکهایی که در مرکز مبادلات ارزی حضور دارند متقاضیان را به شعب ارزی هدایت کنند.
                          وی افزود: در فاز دوم تمامی عملیات از ثبت سفارش تا امور مربوط به ثبت آماری، کد تخصیص ارز، خرید ارز از بانک مرکزی و انتقال ارز به صورت الکترونیکی و در قالب پورتال ارزی انجام شود که در چارچوب یک سیستم متمرکز صورت خواهد گرفت.
                          شرایط پرداخت 300 دلار ارز مسافرتی
                          در خبری دیگر سخنگوی مرکز مبادلات ارزی با بیان اینکه تمامی مسافران تنها برای یک بار در سال میتوانند از 300 دلار ارز مسافرتی بهرهمند شوند، گفت: اولویتبندی برای اختصاص ارز به مسافران کشوری خاص در کار نیست.
                          صمد کریمی در گفتوگو با مهر افزود: مقررات و شرایط پرداخت ارز به مسافران خارج از کشور همان شرایط قبلی است که مربوط به بخش سوم مجموعه مقررات ارزی بانکمرکزی است و در حیطه خدمات قرار میگیرد. سخنگوی مرکز مبادلات ارزی افزود: رویه واحدی که برای پرداخت ارز به متقاضیان سفر به خارج از کشور اتخاذ شده، این است که برای همه مسافران، 300 دلار پرداخت میشود و البته بانک ملت به عنوان بانک عامل معرفی شده است و مشتریان باید با ارائه مدارک و اسناد مثبته به شعب ارزی بانک ملت، مراجعه کنند. وی تصریح کرد: اولویتبندی برای اختصاص ارز به کشوری خاص در نظر گرفته نشده است، اما بر اساس مقررات، هر فرد در سال تنها یکبار میتواند از این امتیاز بهرهمند شود. کریمی گفت: محدودیتی در کار نیست و همه مسافران خارج از کشور میتوانند 300 دلار ارز مسافرتی را از شعب بانکی دریافت کنند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #1138
                            عدم تمایل برنانکه برای ادامه فعالیت در فدرال رزرو آمریکا


                            بن برنانکه رییس فدرال رزرو آمریکا به دوستان نزدیک خود گفته است تمایلی برای ادامه فعالیت در بانک مرکزی آمریکا برای سومین دور متوالی نخواهد داشت .








                            به گزارش سایت طلا به نقل از رویترز، برنانکه به دوستان خود گفته است حتی در صورت پیروزی باراک اوباما در انتخابات ششم نوامبر دیگر تمایلی برای ادامه فعالیت در فدرال رزرو آمریکا نخواهد داشت .

                            بر این اساس ، میت رومنی نامزد جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری پیش از این تاکید کرده بود در صورت پیروزی در انتخابات دیگر از برنانکه در راس فدرال رزرو استفاده نخواهد کرد . دوره ریاست برنانکه در فدرال رزرو آمریکا ژانویه 2014 میلادی به پایان خواهد رسید .

                            اجرای سیاستهای انبساطی پولی بیشتر از سوی فدرال رزرو آمریکا با انتقادات وسیعی در داخل این کشور روبرو شده است . منتقدین فدرال رزرو بر این باورند که اجرای سیاستهای انبساطی موجب تشدید فشارهای تورمی و نرخ تورم آمریکا در بلند مدت خواهد شد .

                            به گزارش سایت طلا به نقل از این پایگاه خبری، تیموتی گیتنر وزیر دارایی آمریکا نیز پیش از این گفته بود که پایان امسال از این سمت کناره گیری خواهد کرد . برخی کارشناسان اقتصادی بر این باورند که در صورت پیروزی اوباما در انتخابات آتی آمریکا ، لاورنس سامرس به عنوان رییس جدید فدرال رزرو آمریکا جایگزین برنانکه خواهد شد .


                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #1139
                              بهاي جهاني طلا افزايش يافت

                              خبرگزاري آريا- به دنبال انتشار بيانيه بانک مرکزي آمريکا مبني بر ادامه اجراي دور سوم طرح محرکه اقتصادي قيمت جهاني طلا امروز پنج شنبه با رشد 8 دلار و 20سنتي به 1710 دلار و 20 سنت رسيده است.


                              به گزارش آريا،قيمت جهاني طلا اوايل ماه اکتبر در پي اجراي دور سوم طرح محرکه اقتصادي آمريکا با رسيدن به بالاترين حد خود در11 ماه گذشته سطح 1795 دلار و 69 سنت را تجربه کرد. اما اخيرا در پي رشد اقتصاد آمريکا و کاهش ارزش دلار بهاي جهاني طلا با کاهش مواجه شده است.


                              بر اساس اين گزارش، اونس جهاني طلا امروز پنج شنبه با رشد 8 دلار و 27 سنت به 1710 دلار و20 سنت مبادله شده است اين در حالي است که بهاي اين فلز زرد روز گذشته به 1698دلار نيز کاهش يافت.


                              اين گزارش مي افزايد،"لينت تان"تحليلگر اقتصادي سنگاپور اظهار داشت:در حال حاضر سطح حمايتي اصلي طلا 1700دلار مي باشد که در واقع اين کاهش به علت رشد اقتصاد در آمريکا و کاهش ارزش دلاردر اين کشور مي باشد.


                              گفتني است ، مقامات بانک مرکزي آمريکا در پايان نشست دو روزه خود اعلام کردند اين بانک به اجراي دور سوم طرح محرکه اقتصادي ادامه خواهد و نرخ بهره بانکي را تا پايان سال 2015 نزديک به صفر حفظ خواهد کرد.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #1140
                                بهاي جهاني فلزات گرانبها و نفت


                                خبرگزاري آريا- هر اونس طلا امروز جمعه در بازار بين المللي مبادلات فلزات گرانبها در نيويورک هزار و هفتصد و هفت دلار و هفت سنت به فروش رسيد.

                                به گزارش آريا ، هر اونس نقره امروز در اين بازار سي و يک دلار و نود و يک سنت و هر اونس پلاتين هزار و پانصد و شصت و نه دلار و پنج سنت فروخته شد.

                                در بازار جهاني نفت ، امروز هر بشکه نفت برنت درياي شمال در بازار لندن صد و هفت دلار و هفتاد و شش سنت و هر بشکه نفت وست تگزاس اينترمدييت در بازار نيويورک هشتاد و پنج دلار و چهل و هفت سنت معامله شد.

                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X