امروز حرکتهای زیادی روی وگردش و خصوصا روی حقش جهت حمایت وصعود انجام شد. ظاهرا اینبارمی خواهند در مورد این حق سنت شکنی کنند و بر خلاف رویه عادی که در روزهای انتهایی مهلت استقاده از حق دچار ریزش میشد، قیمت را افزایش دهند!
بانك گردشگري ( وگردش )
Collapse
X
-
کد خبر: 13941 پنجشنبه، 1 دی 1390 - 14:45
بانک گردشگری آینده روشنی دارد
بیما- مدیر عامل بانک گردشگری از شعب این بانک در تهران ، مشهد مقدس ، رامسر و سلمانشهر بازدید کرد .
به گزارش بیما ، ناصر سالار مدیرعامل بانک گردشگری در این بازدید ها که برخی اعضای هیأت مدیره ، معاونین و مدیران ارشد بانک گردشگری نیز حضور داشتند ، اظهار داشت : بانک گردشگری با مقبولیت بسیار بالای عمومی که نزد مردم پیدا کرده است ، مانند قطاری پر شتاب به سمت پیشرفت به جلو می رود .
وی از همکاران خود در بانک گردشگری خواست تا در مسیر خدمت رسانی به اقتصاد ملی کشور و نقش آفرینی در توسعه گردشگری ایران کوشا بوده و تلاش لازم را برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مشتریان محترم داشته باشند .
ناصر سالار اظهار داشت : تلاش های مثبت صورت گرفته در مسیر تأسیس و آغاز فعالیت بانک گردشگری ، به خوبی نمایشگر یک اراده قوی در سایه لطف الهی برای ساختن یک بنیان قدرتمند اقتصادی است و ما باید این اراده را همچنان مستحکم به پیش ببریم .
سالار آینده بانک گردشگری را بسیار روشن ارزیابی کرد و گفت : در اساسنامه این بانک خصوصی ظرفیت های بسیار ارزشمندی خصوصا در عرصه ی پر طرفدار گردشگری دیده شده است ، که باید برای به فعلیت رساندن آنها تلاش بیشتری انجام دهیم .
مدیر عامل بانک گردشگری در این بازدیدها از نزدیک با مدیران و کارکنان شعب مختلف بانک گردشگری به گفتگو و تبادل نظر پرداخت و تأکید کرد : مدیریت ارشد بانک گردشگری از هرگونه نظر ، پیشنهاد و انتقاد سازنده ای که به ارتقای این بانک کمک کند استقبال کرده و آنها را با کمال دقت بررسی می کند .
نظر
-
طی دو سه روز گذشته تو مسیر با دو تا شعبه جدید گردشگری برخورد کردم که به احتمال زیاد ظرف چند روزه اینده افتتاح بشن یکی تو خیابان توحید ودیگری بالاتر از چهارراه گلوبندک بازار بود اگه تعداد شعب در سطح تهران که در حد افتتاح هستند زیاد باشه مسلما پس از افتتاح این شعب گردشگری در اینده نزدیک از تعدیل وسودهی بالایی برخوردار خواهد شد البته من اماری از همه این شعب ندارم ولی احساس میکنم گردشگری برای اینده وگسترش شبکه بانکیش برنامه هایی داره تا ببینیم ...
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postاین تاپیک اومد بالا خوشحال شدم حتما خبری از بازشدن سهم اومده!! :(
گفتند کارهایی که اونها باید انجام میدادن رو کردن و منتظر تصمیم سازمان بورس هستند و و متاسفانه هیچ پاسخی هم بابت تعدیل مثبت یا منفی یا غیر از اون ندادن :|توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
-
در اصل توسط Saleh.R پست شده است View Postکیوان جان من چهارشنبه یه تماسی داشتم باهاشون و خیلی سربسته حرف زدند و تنها چیزی که گفتند این بود که منتظر تصمیم سازمان بورس هستند برای بازگشایی
گفتند کارهایی که اونها باید انجام میدادن رو کردن و منتظر تصمیم سازمان بورس هستند و و متاسفانه هیچ پاسخی هم بابت تعدیل مثبت یا منفی یا غیر از اون ندادن :|ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postممنون. آخه من سرمایه سنگینی رو این سهم خوابوندم که اگر تو این بازار فعلی دستم بود خیلی کارها باهاش میکردم. اگر تعدیلی در کار نباشه همین خواب سهم کلی ضرر برام حساب میشه :-sتوي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
-
بانک گردشگری در بخش مدیران برتر شد
بیما- هفتمین سمپوزیوم بینالمللی روابط عمومی با حضور نمایندگانی از 5 کشور اروپایی در مرکز همایشهای برج میلاد برگزار شد.
به گزارش بیما، در هفتمین سمپوزیوم بینالمللی روابط عمومی که از 17 تا 19 دی با حضور نمایندگانی از 5 کشور اروپایی در مرکز همایشهای برج میل برگزار شد، در بخش مدیران ،جایزه ویژه مسئولیت های ویژه شرکت ها به مهدی جهانگیری ، بنیان گذار اولین بانک تخصصی گردشگری کشور و عضو هیات مدیره بانک گردشگری رسید . همچنین در این سمپوزیوم زهرا حق شعار رئیس روابط عمومی بانک گردشگری به عنوان مدیر برتر روابط عمومی معرفی شد . شایان ذکر است با حمایت مهندس مهدی جهانگیری بنیان گذار بانک گردشگری و ایده ی زهرا حق شعار ، بانک گردشگری در دوره ی کوتاه فعالیت خود در عرصه ی مسئولیت های اجتماعی ، فرهنگی و هنری فعال بوده و با حمایت از پوئم سمفونی های ماندگار خرمشهر و حلبچه در عرصه ی های بین المللی نیز کاندید جایزه شده است .
رئیس روابط عمومی بانک گردشگری پیش از این فعالیت هایی را در بخش های حمایت از هنرهای تجسمی ، سینما ، موسیقی ، کودکان ، ساخت فیلم مستند ، چاپ کتاب نیز داشته است . همچنین در این سمپوزیوم رضا بابازاده ، کارشناس روابط عمومی بانک گردشگری نیز به عنوان کارشناس برتر روابط عمومی معرفی شد .
نظر
-
معاون رئیس جمهور خبر داد :آغاز ارائه تسهیلات "لیزینگ سفر" توسط بانک گردشگری
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری درباره یکی از برنامههای اعلام شده خود در خصوص طرح لیزینگ سفر گفت : بانک گردشگری تسهیلات لیزینگ سفر را ارائه خواهد کرد که شامل تمام خدمات سفر از جمله اقامت ، رستورانها و .... میشود
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا،'سید حسن موسوی' شامگاه یکشنبه نهم بهمن ماه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت : همانطور که پیش از این قول آن را داده بودیم از امروز اعطای تسهیلات سفر (لیزینگ) از طریق بانک گردشگری آغاز شده است .
معاون رییس جمهوری اظهارداشت : بانک گردشگری پذیرفت برای متقاضیان سفر در داخل کشور تسهیلاتی پرداخت کند که بازپرداخت آن یکساله است.
موسوی ادامه داد: باتوجه به ظرفیت های گردشگری موجود در کشور امکان مالی برای همه مردم جهت سفر وجود ندارد از این رو این تسهیلات برای توسعه و رونق گردشگری اختصاص می یابد.
" سید حسن موسوی " درباره میزان تسهیلاتی که تحت عنوان لیزینگ سفر ارائه خواهد شد ، تصریح کرد: رقم این تسهیلات را بانک گردشگری اعلام میکند اما رقم آن کل سفر خانوادهها را پوشش میدهد.
روابط عمومی بانک گردشگری نیز در اطلاعیه ای اعلام کرد : بانک گردشگری به منظور توسعه و تسهیل سفر برای اقشار مختلف جامعه اقدام به اعطای تسهیلات سفر و صدور کارت گردشگری نموده است.
استفاده از این تسهیلات به افرادی که به عضویت باشگاه گردشگری ایرانیان وابسته به بانک گردشگری در آمده و واجد شرایط دریافت آن باشند اعطاء می گردد که این عضویت نیز به صورت رایگان خواهد بود .
بر اساس این گزارش اعتبار تخصیص یافته به این طرح از سوی بانک گردشگری 3 هزار میلیارد ریال در قالب تسهیلات 10، 20، 30 و 40 میلیون ریالی با بازپرداخت یکساله می باشد .
متقاضیان دریافت تسهیلات یادشده می توانند به پایگاه اینترنتی بانک گردشگری به آدرس : www.tourismbank.ir و یا وب سایت باشگاه گردشگری ایرانیان به نشانی :www.irantourismclub.com مراجعه نموده و با ورود به بخش « تسهیلات سفر » در این طرح ثبت نام نمایند .
نظر
-
امروز از بانک گردشگری با من تماس گرفتند! ذوق مرگ شدم که حتما میخوان بگن سهم باز میشه !
دعوت کردند برم نمایشگاه بین المللی گردشگری از غرفه بانک هم دیدن کنم!!
گفتم چه خبر؟؟!؟!! کلید این قفل لامصب نماد سهم چی شد پس؟!
تلویحا گفتند مشکلاتی وجود داشت و دارد که علی رغم انکه می گویند فنی! به مسائل سیاسی گره خورده است!و هنوز...آن گره باز نشده است!
... و سر این گره در انتخابات مجلس نهفته است!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
نظر
-
اعلامیه پذیره نویسی عمومی شرکت بانک گردشگري (وگردش )
موضوع: تمدید اعلامیه پذیره نویسی عمومی
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده 1389/12/22 و صورتجلسه هیئت مدیره مورخ 1389/12/23 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 2,000,000 میلیون ریال بهمبلغ 4,000,000 میلیون ریال ، تعداد 481,343,799 سهم با توجه به حق تقدم استفاده شده توسط سهامداران فعلی، و با عنایت به انقضای مهلت استفاده از حق تقدم مذکور برای تحقق افزایش سرمایه بدین وسیله تعداد 1,518,656,201 سهم 1000 ریالی برای پذیره نویسی عمومی عرضه میگردد.
مهلت پذیره نویسی عمومی از تاریخ 1390/11/16 لغایت تاریخ 1390/12/15 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده ست.
شماره حساب بانک شعبه
1-10000-950-110 گردشگري مرکزي
1-40001000-8100 پاسارگاد مرکزي
نظر
نظر