بانك گردشگري ( وگردش )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5095

ببینم, این حقها احتمالا غیر قابل فروش هستند؟ کسی میدونه؟!
    من که امروز تو آنلاینم نداشتمش!

راستی.... اصل مطلبو یادم رفت بگم! :D
    نماد خود سهم حدود 2 هفته دیگه باز میشه! >:D<<:-p
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
      ببینم, این حقها احتمالا غیر قابل فروش هستند؟ کسی میدونه؟!
      من که امروز تو آنلاینم نداشتمش!

راستی.... اصل مطلبو یادم رفت بگم! :D
      نماد خود سهم حدود 2 هفته دیگه باز میشه! >:D<<:-p
      خوش خبر باشی!
      البته من وگردش ندارم
      ولی سمگا دارم که کاملا مرتبطه باهاش!
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Saleh.R
        کاربر فعال
        • Aug 2025
        • 265

خوش خبر باشی کیوان جان >:d<
        بعد از سه ماه باز شدن سهم ، چطوری باز شدنش تازه خودش مسأله ای هست

اگه خبری از حق ها گرفتید خبر بدید

مرسی
        توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5095

در اصل توسط saleh.r پست شده است View Post
          خوش خبر باشی کیوان جان >:d<
          بعد از سه ماه باز شدن سهم ، چطوری باز شدنش تازه خودش مسأله ای هست

اگه خبری از حق ها گرفتید خبر بدید

مرسی
          ظاهرا میخواهند یک تعدیل مثبت خوبی رو اعلام کنه روح ما را هم شاد کنند!! :d
          در مورد حق من هنوز نفهمیدم چیکار دارند میکنند؟!! پذیره نویسی 100 تومن یعنی چی؟! از کجا دارن پذیره نویسی میکنند؟! خودشون دارن با قییمت 100 تومن به صورت پذیره نویسی می فروشند؟! تو تالار که نیست اگر هم اینجا باشه که باید با قیمت خودش معامله بشه! من که قبل از بسته شدن نماد تمام حقهامو فروخته بودم. اینو پیگیری نکردم.

نظر

• SHAMSIAN
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 103

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
            ظاهرا میخواهند یک تعدیل مثبت خوبی رو اعلام کنه روح ما را هم شاد کنند!! :d
            در مورد حق من هنوز نفهمیدم چیکار دارند میکنند؟!! پذیره نویسی 100 تومن یعنی چی؟! از کجا دارن پذیره نویسی میکنند؟! خودشون دارن با قییمت 100 تومن به صورت پذیره نویسی می فروشند؟! تو تالار که نیست اگر هم اینجا باشه که باید با قیمت خودش معامله بشه! من که قبل از بسته شدن نماد تمام حقهامو فروخته بودم. اینو پیگیری نکردم.
            keyvan جان منم قبل از بسته شدن یه مقدار حق خریدم بدلیل گرفتاری تفاوت 1000 ریالی رو هم نریختم و نماد حق تقدم بسته شد حالا با این وضعیت نمیدونم چه جور میشه به هر حال اول باید نماد سهم باز بشه قیمتش مشخص شه بعد تکلیف حق تقدم ها روشن بشه اینجوری که نمیشه دیمی حق ها رو بفروشن خدایش منم که نفهمیدم میخوان چیکار کنن خداکنه ضررکار نشیم !!!! اخه برای نماد بسته چه اطلاعیه ای !!!!

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5095

در اصل توسط SHAMSIAN پست شده است View Post
              keyvan جان منم قبل از بسته شدن یه مقدار حق خریدم بدلیل گرفتاری تفاوت 1000 ریالی رو هم نریختم و نماد حق تقدم بسته شد حالا با این وضعیت نمیدونم چه جور میشه به هر حال اول باید نماد سهم باز بشه قیمتش مشخص شه بعد تکلیف حق تقدم ها روشن بشه اینجوری که نمیشه دیمی حق ها رو بفروشن خدایش منم که نفهمیدم میخوان چیکار کنن خداکنه ضررکار نشیم !!!! اخه برای نماد بسته چه اطلاعیه ای !!!!
              فردا 18 ام هست و 2 روز از تاریخ شروع پذیره نویسی میگذره! آخه اینطور که من دارم برداشت میکنم معنی این اطلاعیه این هست که با توجه به حجم بالای حقهای استفاده نشده و اینکه حتما باید 2 میلیارد دیگه را سریعا ثبت کنند ، ظاهرا دارند صرفا به ارزش اسمی 100 تومان می فروشند!! یعنی صفر برای سهامداری که استفاده نکرده ؟!؟!؟!؟ به نظر اینجور میاد!! :-/

نظر

• Saleh.R
                کاربر فعال
                • Aug 2025
                • 265

در اصل توسط SHAMSIAN پست شده است View Post
                keyvan جان منم قبل از بسته شدن یه مقدار حق خریدم بدلیل گرفتاری تفاوت 1000 ریالی رو هم نریختم و نماد حق تقدم بسته شد ...
                یعنی توی این وضعیت چه اتفاقی میفته برای پول شما؟
                توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...

نظر

• SHAMSIAN
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 103

دوستان از و گردش چه خبر ؟

نظر

• SHAMSIAN
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 103

ارائه خدمات پوست و زیبایی توسط بانک گردشگری
                    یکشنبه, 23 بهمن 1390 ساعت 09:07
                    بانک گردشگری ایران در پنجمین نمایشگاه گردشگری و هتلداری خدمات پوست، مو و زیبایی ارائه داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بازدید کنندگان از پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی گردشگری و هتلداری از غرفه ای در میان ارائه دهندگان خدمات مسافرتی دیدن کردند که به مراجعه کنندگان خدمات پوست و زیبایی خود را معرفی می کرد.

کلیه خدمات پوست، مو و زیبایی با تسهیلات ویژه بانک گردشگری عنوان بروشورها و تبلیغات ارائه شده توسط این غرفه در نمایشگاه است.

مسئولان این غرفه عنوان می کنند در صورت درخواست متقاضیان برای انجام هر گونه عمل جراحی و لیزر با نامه ای که از پزشکان ما دریافت می کنند می توانند وام های یک تا سه میلیون تومانی از بانک گردشگری گرفته و به درمان خود بپردازند. آنها ادامه می دهند که نخستین شرکت خدمات پزشکی و زیبایی هستند که با یک بانک همکاری می کنند.

ارتباط بین بانکی که وظیفه ارائه خدمات گردشگری را دارد با یک گروه پزشکان جراح زیبایی سئوالی است که برای مراجعه کنندگان در نمایشگاه گردشگری و هتلداری هم مطرح بود.

نظر

• SHAMSIAN
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 103

امروز با امور سهام تماس گرفتم در مورد اطلاعیه پذیره نویسی سوال کردم گفتند اطلاعیه اجرا نشده گفتم پس تکلیف چیست فرمودند فعلا منتظر بازگشائی نماد وگردش باشید پس از ان نماد حق های استفاده نشده باز خواهد شد که خودشان خواهند فروخت و وجه انرا به حساب سهامداران واریز خواهند نمود .

نظر

• SHAMSIAN
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 103

حضورفعال بانک گردشگری در پنجمین نمایشگاه بینالمللی خدمات و تجهیزات گردشگری و هتلداری
                        بانک گردشگری در پنجمین نمایشگاه بینالمللی خدمات و تجهیزات گردشگری و هتلداری که با عنوان دور دنیا در 4 روز از 18 تا 21 بهمنماه با حضور کلیه دست اندرکاران صنعت گردشگری و صنایع وابسته به آن برگزار شد، نخستین حضور رسمی خود را در کنار سایر اعضای خانواده بزرگ گردشگری کشور را با استقبال كم نظیر تجربه کرد.

به گزارش روابط عمومي بانك گردشگري ، در این نمایشگاه ،اين بانک با راه اندازی شعبهای کامل و آنلاین و ارائه تمامي خدمات بانکی از جمله : افتتاح حساب ،پرداختهای الکترونیکی از طریق شتاب، ساتنا و... مخاطبان حقیقی و حقوقی نمایشگاه را جذب کرد. 4 دستگاه خودپرداز بانک گردشگری نیز با زیرساختی قابل توجه به مشتریان برای دریافت وجه نقد در اين نمايشگاه خدمترسانی کرد که این امر مورد توجه مخاطبان نمایشگاه قرار گرفت.

اعلام رسمی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری درباره اعطای تسهیلات سفر یک تا چهار میلیون تومانی از سوی بانک گردشگری به ایرانیها تحت عنوان " لیزینگ سفر" نیز مراجعات به بانک گردشگری را بیشتر کرده بود.

طیبه اخگری- رییس شعبه مرکزی بانک گردشگری نیز درخصوص ارائه خدمات بانکی به متقاضیان در پنجمین نمایشگاه بینالمللی خدمات و تجهیزات گردشگری و هتلداری گفت: این نخستین بار است که بانک گردشگری در کنار دیگر اعضای خانواده بزرگ گردشگری به طور رسمی حضور مییابد و به همه متقاضیان انواع خدمات بانکی را ارائه میدهد.

وی حضور بانک گردشگری در این نمایشگاه را فرصتی بزرگ برای آشنایی فعالان و دستاندرکاران صنعت گردشگری با خدمات اين بانک که توجه ویژه ای را به این صنعت دارد، دانست و اضافه کرد: حضور شعبه ای از بانک در این نمایشگاه در کنار سایر فعالان گردشگری فرصتی بزرگ برای اعتمادسازی میان اعضای این صنعت را فراهم آورد که قطعا نتایج این اعتماد جمعی به نفع اقتصاد ملی و بهرهگیری از ظرفیتهای کمتر شناخته شده صنعت گردشگری در کشور است.

نظر

• SHAMSIAN
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 103

اقا چرا از این وگردش خبری نمیشه امور سهامم چیزی نمیگه یواش یواش دارم نگران میشم دی باز شد حقشم معامله شد هنوز ازاین وگردش خبری نیست !!!

نظر

• SHAMSIAN
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 103

بیش از سه ماهه که وگردش بسته هیچ کس هم خبری ندار ه حتی امور سهام انگار اصلا وگردش وجود نداشته شاید هم به خواب زمستانی رفته باشه !!!

نظر

• SHAMSIAN
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 103

آگهي دعوت به مجمع عمومي عادي ساليانه ،شرکت بانك گردشگري ( سهامی عام )
                              جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بانك گردشگري ( سهامی عام ) ثبت شده به شماره 392373 - تهران رأس ساعت 9 صبح روز 5شنبه مورخ 17/01/1391 در محل سالن درياي نور هتل پارسيان استقلال به نشانی : تهران، بزرگراه شهيد چمران، نرسيده به چهارراه پارك وي تشکیل می شود.

بدین وسیله از کلیه سهامداران محترم، وکلا یا نمایندگان قانونی ایشان دعوت می شود تا برای اخذ تصمیم در مورد دستورجلسه مجمع با در دست داشتن اسناد نمایندگی و کارت شناسایی معتبر جهت دریافت برگ ورود به جلسه در اوقات اداری روزهای 15(سه شنبه) و 16(چهار شنبه) فروردين ماه سال 91 به محل قانونی شرکت به نشانی : تهران ، خيابان شهيد فياضي (فرشته)، پلاك 51، امور سهام و مجامع مراجعه فرمایند. برگ ورود به جلسه با همین شرایط در محل برگزاری مجمع نیز از ساعت 8 تا 9 صبح روز 5 شنبه مورخ 17/01/1391 به سهامداران محترم ارائه می شود

دستور جلسه :

۱. استماع گزارش هيأت مديره و بازرس قانوني شركت درخصوص عملكرد دوره مالي منتهي به 30/09/1390.

۲. بررسي و تصويب ترازنامه و حساب سود و زيان سال مالي فوق.

۳. انتخاب اعضاي هيأت مديره و تعيين صاحبان امضاي مجاز.

۴. انتخاب حسابرس و بازرس قانونی.

۵. تعیین روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی.

٦. تعيين حق حضور اعضاي غيرموظف هيأت مديره

۷. ساير مواردی که در صلاحیت مجمع عمومی عادی سالانه شرکت می باشد.

هیات مدیره

نظر

• SHAMSIAN
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 103

وگردش بانک گردشگري صورتهاي مالي حسابرسي شده براي دوره مالي 11 ماه و 24 روزه منتهي به تاريخ 30 آذر1390 (به پيوست) 1391/01/07 16:56:20 1391/01/16 09:52:05 کدال

نظر

در حال کار...
                                X