در اصل توسط باربد پست شده است
View Post
بازرگاني و توليدي مرجان كار ( كمرجان )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postدوستان یه اماری بگیریم ببینیم چند تا کمرجان اینجا داریم :d
کد خودم 60 هزار کد سبدام رو بهتره نگم مضرب صحیحی از همین عدده ....
دوستان دیگر هم بگن چند تا دارن ببینیم شناور سهم چقدر مونده :d
جناب امپراتور آمار همه رو در آوردین حالا بگید خودتون چند تا دارید تا ما کمی سر حال بیایم :dفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postجناب امپراتور آمار همه رو در آوردین حالا بگید خودتون چند تا دارید تا ما کمی سر حال بیایم :d
اما یک نکته این سهم از 500 تا 740 به دوستان سود داده
البته از 420 در حرکت گروهی بود
امیدوارم دوستان فرصت خروج را پیدا کنند
اما موضوع مهم اینه در صورت خروج دیگه وارد نشید
و اگر وارد شدید سهامداری کنید
همانطوری که امپراطور هم گفت تو این سهم دیگه چیزی برای دوستان قابل پیش بینی صد در صد نخواهد بود
کسی نمیدونه کی دوباره صف خرید میشه و کی صف فروش
مهم اینه الانی که دارم اعلام میکنم تا تارگت احتمالی 900 حدوده 20 درصد فاصله داریم و از 500 هم فاصله زیادی گرفتیم
اینو گفتم که دوستان حق انتخاب خوبی داشته باشند
فعلا که 100000 تا صف خرید داره مقاومت 730 را هم فعلا میشه گفت.....
نظر
-
با توجه به حجم بالای معاملات کمرجان سهم خوب دست به دست شد و کسانی که قصد خروج داشتند فروختند و افرادی هم که الان خریدند ....
کسانی که سهم رو میفروشند چون همه در سود هستند ولی کسانی که میخرند اونم با این حجم حتما اهداف بالایی رو مد نظر دارن
مطابق معمول تاکید میکنم این سهم برای بلند مدت از بهترین هاست و در کوتاه مدت هم که عالی بودهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postارش جان مطمین باش نمیگه ;)
همانطوری که امپراطور هم گفت تو این سهم دیگه چیزی برای دوستان قابل پیش بینی صد در صد نخواهد بود
مهم اینه الانی که دارم اعلام میکنم تا تارگت احتمالی 900 حدوده 20 درصد فاصله داریم و از 500 هم فاصله زیادی گرفتیم
با سلام اين صفو بعد از معاملات چيدند يا در حين معاملات بوده؟
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postارش جان مطمین باش نمیگه ;)
بنده همچنان با سهم هستم و خواهم ماند
روز قبل هم گفتم دیگه در قبال قیمت سهم بنده و باربد عزیز مسئول نیستیم خدارو شکر سهم رو سفیدمون کرد و بازده ای رویای رو نصیب دوستان کرد
منتظر حوادث زیادی در این سهم باشید
هیچ توصیه به خرید و یا فروش ندارم ولی اگر قدرت بازی خوانی داشته باشه کسی بحثش جداست
حجم امروز در این قیمت نمایشی بود و 40 درصد معاملات کد به کد بود برای افزایش حجم و سوار شدن سهامدار جدید . این رو گفتم تا دوستان بدونن به چه اندازه شناور خشک شده است
بازهم فردا روز دیگریست
و به قول باربد معلوم نیست کی صف خرید بشه کی صف فروش
پرسود باشیدبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postسلام خدمت دوستان عزیز کمرجانی که فکر کنم همشون امروز پیاده شدند
بنده همچنان با سهم هستم و خواهم ماند
روز قبل هم گفتم دیگه در قبال قیمت سهم بنده و باربد عزیز مسئول نیستیم خدارو شکر سهم رو سفیدمون کرد و بازده ای رویای رو نصیب دوستان کرد
منتظر حوادث زیادی در این سهم باشید
هیچ توصیه به خرید و یا فروش ندارم ولی اگر قدرت بازی خوانی داشته باشه کسی بحثش جداست
حجم امروز در این قیمت نمایشی بود و 40 درصد معاملات کد به کد بود برای افزایش حجم و سوار شدن سهامدار جدید . این رو گفتم تا دوستان بدونن به چه اندازه شناور خشک شده است
بازهم فردا روز دیگریست
و به قول باربد معلوم نیست کی صف خرید بشه کی صف فروش
پرسود باشید
خیلی بازیش جالبه این سهم>:d<إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
امپراطور جان. من که هنوز پیاده نشدم ;)
من البته کمی دیر وارد سهم شدم ولی بازهم راضیم. قبل از ورود و در محدوده نوسان 670 تا 700 سهم به تحلیلی را مطالعه کرده بودم که نشان میداد اگر مقاومت سهم روی 670 شکسته شود ریزش بیشتری خواهد داشت و در غیر اینصورت محدوده 700 الی 730 مناسب جهت خرید با هدف 840 . من روی 670 نظاره گر بودم که از نقطه بازگشت صعودی داشت تا کنون.
پس تا هدف 840 با سهم هستم.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postمنم هنوز دارم//یه زمانی یه دختره رو دوست داشتم به نام مرجان! از خودش خیری به ما نرسید ولی سهمش یه حالی به ما داد
بقیه دوستان هم اعتراف کنن :pبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
نظر
-
در اصل توسط kamian پست شده است View Post[/color]
با سلام اين صفو بعد از معاملات چيدند يا در حين معاملات بوده؟
نظر
-
در اصل توسط kamian پست شده است View Postخب اینطور که tse نشون میده صف بعد از معاملات چیده شده که چندان اعتباری نداره. اگه فردا قیمت رشد نکنه و rsi روزانه منفی بشه یه مدتی درجازدن داریم .منتظر اخبار امپراتور گرامی و معاملات فردا میمانیم
نظر
-
در اصل توسط kamian پست شده است View Postخب اینطور که tse نشون میده صف بعد از معاملات چیده شده که چندان اعتباری نداره. اگه فردا قیمت رشد نکنه و rsi روزانه منفی بشه یه مدتی درجازدن داریم .منتظر اخبار امپراتور گرامی و معاملات فردا میمانیم
دوستانی که کم حوصله هستند خارج بشن اما دیگه معلوم نیست بتونن وارد بشن در قیمت دلخواه یا خیر
من نمیگم رشد میکنه یا نه .............. تصمیم با خودتون :)به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
نظر
نظر