بازرگاني و توليدي مرجان كار ( كمرجان )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
با سلام
تا تکلیف امواج قبل از شروع موج شماری شما روشن نشود ، میتوان به صحت موج شماری اطمینان کرد که الان در موج 5 است؟
نقطه شروع چنگال بنظر میاد باید زیر موج یک شما در قیمت3877 ریال باشد تا دامنه نفوذ را خوب مشخص کند، مانند نمودار زیر:
نظر
-
ممنون احمد جان
در مورد موج هاي قبلي تا اونجا كه من ديتا دارم يك موج كاركشن وجود داره كه بهد از اون هم ترندي كه بالا قرار دادم..
در مورد اينكه الان موج از 4 تموم شده يا نه بايد كمي صبر كرد.تا اينكه ديد سهم به سمت830 يعني b موج 4 ميرود و در صورت شكست 830 پوزيشن گرفت...
در صورتي كه قيمت داخل موج 2 بزرگ بشه يعني 630 اين موج شماري فيلد ميشه..(كه احتمالش كمه)
در مورد چنگال بنده از ابتداي موج صعودي گرفتم كه آنچان تفاوتي با مال شما نداره ولي اگه بر حسب چنگال شما بگيريم سهم بايد تا 710 اصلاح كنه.. ولي نكنته ايي كه براي من جاي سوال داره اينكه موج 3 بزرگه من به بالاي چنگال برخورد كرد ولب براب شما بالاي خط ميانيه!! دليلش چيه؟!هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
خوب الان كه ديگه كلا اومد بيرون چنگال فكر كنم ديتاي شما لگاريتمي باشه..
بنده از رسا استفاده ميكنم..آمي بروكر هم به همين صورتي كه كشيدم هستش..آخرین ویرایش توسط amirreza6790؛ 2012/04/08, 09:21.هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Postدرسته اون مثلث رو من تو نمودارم با مثلث آبي نشون دادم..
خوب الان كه ديگه كلا اومد بيرون چنگال فكر كنم ديتاي شما لگاريتمي باشه..
بنده از رسا استفاده ميكنم..آمي بروكر هم به همين صورتي كه كشيدم هستش..
نتیجه گیری اینکه بهترین نقطه برای رسم چنگال همون قبلی روی قیمت 3877ریال است.
نظر
-
-
به لطف پروردگار و تلاش روز افزون مدیران و کارکنان پروژه عظیم طرح توسعه تولید تیغه دیواری مرجان کار به طور کامل به بهره برداری رسیده است.
طرح احداث کارخانه خرپای فلزی تیرچه مرجان کار نیر پیشرفت فیزیکی 100 درصدی داشته و ماشین آلات آن از ایتالیا وارد گردیده که دراواخر ماه فروردین توسط مهندسین ایتالیایی به صورت آزمایشی راه اندازی می گردد.
http://www.marjankar.com/اخبار-مرجان-کار
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبه لطف پروردگار و تلاش روز افزون مدیران و کارکنان پروژه عظیم طرح توسعه تولید تیغه دیواری مرجان کار به طور کامل به بهره برداری رسیده است.
طرح احداث کارخانه خرپای فلزی تیرچه مرجان کار نیر پیشرفت فیزیکی 100 درصدی داشته و ماشین آلات آن از ایتالیا وارد گردیده که دراواخر ماه فروردین توسط مهندسین ایتالیایی به صورت آزمایشی راه اندازی می گردد.
http://www.marjankar.com/اخبار-مرجان-کار
از فردا کمرجان هم سبز سبز خواهد بود.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postخوب اين خبر هم کمرجان را حرکت خواهد داد.
از فردا کمرجان هم سبز سبز خواهد بود.
نظر
نظر