کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حامد جان من و مهران هم به نوبه خود خریدیم در حد توان;)
یاشاسین
سید جان من امروز دوبار رنج مثبت کشیدم یک بار حجم 100 تایی و یک بارهم حجم 30 تایی این سهم واقعا تو این قیمتها مفته نمیدونم عرضه کننده رو چه حسابی داشت به این شکل سهمو عرضه میکرد دو حالت داشت یا واقعا نادان بود و یا اینکه قصد بزخری رو داشت که البته نزاشتیم به این هدفش برسه
نا گفته نمونه که جناب باگات هم کمک خیلی زیادی کرد و چند بار رنج مثبت کشید
سهم بسیار بسیار ارزندست و بارها تحلیل های مختلف ازش زدم تو تاپیک ها و قطعا سهم قوی راه خودش رو پیدا خواهد کرد حامد جان
صبر می کنیم و تو قیمت های بالای 500 می فروشیم به صف خرید;)
فروشنده هم همیشه هست... آدم کم ریسک این جور وقتها همیشه فروشندست با 13 درصد سود!
میره یه سهم دیگه پیدا می کنه و نوسانش رو میگیره!
چه فایده حامد جان... مثل کپشیر یه عده گنجشک روزی پیدا میشند که روی همون 360 بفروشند سهم رو... باز باید از اون هم حمایت کنیم که منفی باز نشه لااقل...
با سلام و درود
جناب سید جان همان طور که پیشبینی دقیقی فرموده بودید گنجشگ روزی ها فروشنده بودند .البته چند منظور دیگه هم میتونه داشته باشه و یا احتمال ؟
1-پایین باز کردند که بتوانند کم کم خرید کنند چون از قافله عقب افتاده بودند؟
2-از طرف گنجشگ روزی ها بوده و راضی به سود همان 12 تا 13 درصدی هستند ؟
3-احتمال خیلی خیلی ضعیف از طرف عمده کمتر بازگشایی و حمایت شد تا نور چشمیها وارد شوند همانطور که گفتم احتمال ضعیف ؟
4-با توجه به همگروهی های خود و نسبت p e که دارد سریعا به بالای 500 خواهد رسید و فقط کسانی ضرر میکنند که خود را زرنگ فرض نمودند.
تا مجمع به قیمت های حدود 700 تا 1000 را خواهد دید که بستگی به گزارشات آینده دارد.ولی حداقل 700 را خواهد دید.
درود بر مسعود عزیز؛
سناریو 2 و4 هر دو درسته و وضعیتی که برای پشم شیشه پش آمد با شدت بیشتر در کفرا تکرار خواهد شد. سهم به سود 150 تومانی چقدر می ارزه؟ برای یه نوسانگیر همون 10 درصد می ارزه اما برای کسی که بلند مدتی کار می کنه فقط 100 درصد سود راضیش می کنه
سید جان انصافا من هر جور حساب میکنم مفتر از این سهم تو بازار پیدا نمیکنم
پی بر ای سهم قبل از بسته شدن 4.2 بود اگه همون پی بر ای رو بهش بدیم با سود جدیدش حوالی 502 تومان قیمتش میشه این محدوده ها فقط و فقط فرصت خریده
حدرود بر حامد عزیز؛
سود امسالش رو 150 تومان حساب کن واقع بینانه، خوش بینانه بیشتر هم خواهد شد. حالا به همون پی به ای 4.2 هم برسه میشه همون جایی که اردر فروش گذاشتی تقریبا;)
100 درصد فرصت خریده و بس.....
به احتمال زیاد تا اخر وقت دوباره صف خرید بشه
خبر دارم که کیا دارن میخرن ...
خب ابینم از این
قیافه اونایی که به اون شدت داشتن اول وقت میفروختن دیدن داره
نمیدونم رو چه حسابی داشتن به اون صورت عرضه میکردند سهمی با این پی بر ای و با این سود در چنین محدوده هایی رو از کجا میخواهید پیدا کنید
در گزارش 6 ماهه افزایش نرخ رو به خاطر اینکه تازه گرفته بود به صورت کامل در محصولات نگنجانده بود به همین خاطر اصلا احتمال داره در گزارش 9 ماهه با کمی تغییر 150 تومان رو محقق کنه
این سهم تو این قیمتها فروختنی نیست کمی صیر کنید با بازدهی 100 درصد خارج میشوید
نظر