فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد24
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2532

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
    اره سید جان این سهم هیچ نگرانی نداره
    معمولا سهمهایی که بنیادی مناسبی دارن مثل همین کفرا در بازار منفی زیاد افت نمیکنن و در باز مثبت بالافاصله صف خرید میشن پس اگه بازار فردا کمی برگرده که احتمالش هم هست که بصورت نسبی مثبت بشه این سهم با این سود و پی بر ای فوالعاده و البته (بازهم قابل تعدیل)
    جز اولین سهمهایی میشه که صف خرید میشه .

مث اینکه پیش بینیمون درست از اب در اومد :d
    همه میانگینشونو میارن پایین ما میبریم بالا یه 30 هزارتا دیگه اضافه کردم امروز
    یل یاتار ، طوفان یاتار
    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• حامد24
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2532

امیدوارم دوستان از فرصت این چند روز استفاده کرده باشند ، در مرحله اول با این سهم تا 450 خواهیم رفت
      ضمنا اون طور که کاگزارم میگفت صف خریدش هیدنه یعنی اینکه حجم صف خریدش بیش اون چیزی هست که تو سیستم میبینیم .
      یل یاتار ، طوفان یاتار
      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

دیروز با یک حقوقی وابسته به خوا..... جلسه داشتم و سهم رو معرفی کردم براشون و بسیار استقبال کردند و البته تعجب از قیمت فعلیش!!

اگر هر یک از دوستان حقوقی مایلند که وضعیت سهم رو تشریح کنم برای یک سود خوب و مطمئن پی ام بدهند تا ترتیب جلسه معرفی رو بدهم
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          دیروز با یک حقوقی وابسته به خوا..... جلسه داشتم و سهم رو معرفی کردم براشون و بسیار استقبال کردند و البته تعجب از قیمت فعلیش!!

اگر هر یک از دوستان حقوقی مایلند که وضعیت سهم رو تشریح کنم برای یک سود خوب و مطمئن پی ام بدهند تا ترتیب جلسه معرفی رو بدهم
          ;;)
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مسعود 100
            عضو عادی
            • Aug 2012
            • 117

با سلام و درود خدمت دوستان محترم

جناب آقا مصطفی و آقا سید و آقا حامد عزیز

سوالی دارم و آن بابت کپشیر و مقایسه آن با کفرا است

مقایسه پی ای دو سهم و پیش بینی های هر دو و پوشش هایی که داده با قیمت هایی که دارند قابل مقایسه نیست

البته قصدم بر ارزنده نبودن کپشیر نیست ولی با روند مثبتی که هر روز دارد به نظرم در روزهای آینده از کفرا نیز پیشی گیرد .

با این روند در هفته آینده هم قیمت خواهند شد؟

بازم میگم قصد تخریب و چشم زدن سهم را ندارم ولی جای سوال است؟

نظر

• مسعود 100
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 117

[quote=مسعود 100;242821]با سلام و درود خدمت دوستان محترم

جناب آقا مصطفی و آقا سید و آقا حامد عزیز

سوالی دارم و آن بابت کپشیر و مقایسه آن با کفرا است

مقایسه پی ای دو سهم و پیش بینی های هر دو و پوشش هایی که داده با قیمت هایی که دارند قابل مقایسه نیست

البته قصدم بر ارزنده نبودن کپشیر نیست ولی با روند مثبتی که هر روز دارد به نظرم در روزهای آینده از کفرا نیز پیشی گیرد .

با این روند در هفته آینده هم قیمت خواهند شد؟

با سلام ودرود مجدد

هیچگونه اظهار نظری دوستان ندارند

سایر دوستان محترم یاری نمایند ممنون و سپاسگزار خواهم بود

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

درود بر شما؛

من نزدیک 300 تومان کامل خارج شدم از کپشیر و تا الان 25 درصد سبدم کفرا شده و هر روز اضافه می کنم (تا زمانی که میانگینم به 400 برسه) و پتانسیل رشد کفرا خیلی بیشتر از الان کپشیره. هرچند نمیشه با هم مقایسه کرد کامل چون کپشیر فاکتورهای ویژه داره که باعث میشه 1 واحد پی به ای بیشتر بگیره. بنابراین هدف بنیادی کپشیر با سود 70 تومانی و پی به ای 5 حدود 350 خواهد بود
                هدف کفرا با سود 150 تومانی و پی به ای 4 حدود 600 خواهد بود و دیر یا زود به این قیمت ها خواهد رسید.

نظر

• مسعود 100
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 117

با سلام و درود

با تشکر فراوان از راهنمایی که فرمودید.

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  درود بر شما؛

من نزدیک 300 تومان کامل خارج شدم از کپشیر و تا الان 25 درصد سبدم کفرا شده و هر روز اضافه می کنم (تا زمانی که میانگینم به 400 برسه) و پتانسیل رشد کفرا خیلی بیشتر از الان کپشیره. هرچند نمیشه با هم مقایسه کرد کامل چون کپشیر فاکتورهای ویژه داره که باعث میشه 1 واحد پی به ای بیشتر بگیره. بنابراین هدف بنیادی کپشیر با سود 70 تومانی و پی به ای 5 حدود 350 خواهد بود
                  هدف کفرا با سود 150 تومانی و پی به ای 4 حدود 600 خواهد بود و دیر یا زود به این قیمت ها خواهد رسید.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

اصولا با آدم حرف میزنه کفرا همیشه...;)

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

سیدجون پله اول 480
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                        سیدجون پله اول 480
                        >:d< به همه دوستان نزدیک و دور و صمیمی و غیر صمیمی و آشنا و ناآشنا از وقتی 350 تومان بود و خودم خریدم گفتم فقط بخرید و هنوز هم خداشاهده نفروختم که هیچی اضافه هم کردم و میانگین رو از 350 رسوندم به 390 فعلا و تا 400 هم پیش خواهم رفت. برای سهمی که تازه الان قیمتش داره میرسه به پی به ای 3....

نظر

• Aiming
                          ستاره دار(18)
                          • Jul 2012
                          • 2641

من تو صورتهای مالی شرکت ها یه قسمت میبینم با این عنوان "سود (زیان) قبل از اقلام غیر مترقبه اثرات انباشته تغییر در اصول و روشهای حسابداری" که سر در نمیارم چیه ..... اگه یکی از دوستان لطف کنه اینو برای من توضیح بده ممنون میشم..

ببخشید این سوال رو اینجا مطرح کردم چون اینجا دوستای بنیادی مثل آقا مصطفی و آقا یاسر تشریف دارن البته این سوالو تو تاپیک سوالات بنیادی مطرح کرده بودم ولی ...
                          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• محسن مختاری
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 663

شمارش صعود چهار سال اخیر کفرا رو بدین شکل میدونم:

در نمایی کوتاه مدت الان در اواخر 3 از (5) (که انتظار دارم تا 480 ادامه پیدا کنه ) قرار داریم و بعد از اون انتظار یه اصلاح 2-3 ماهه رو دارم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                              من تو صورتهای مالی شرکت ها یه قسمت میبینم با این عنوان "سود (زیان) قبل از اقلام غیر مترقبه اثرات انباشته تغییر در اصول و روشهای حسابداری" که سر در نمیارم چیه ..... اگه یکی از دوستان لطف کنه اینو برای من توضیح بده ممنون میشم..

ببخشید این سوال رو اینجا مطرح کردم چون اینجا دوستای بنیادی مثل آقا مصطفی و آقا یاسر تشریف دارن البته این سوالو تو تاپیک سوالات بنیادی مطرح کرده بودم ولی ...
                              درود؛
                              ببخشید دیر جواب میدم دوست عزیز. ببینید در وش های مختلف حسابداری معمولا تغییراتی در محاسبه سود خاص رخ میده که بیشتر مواقع خیلی جدی نیست اما بعضا ممکنه قابل توجه هم باشه. مثلا نوع منتقل کردن هزینه ها و درامدها به دوره بعد یا محاسبه در دوره فعلی و نوع محاسبه استهلاک و....

نظر

• Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

ممنون یاسر جان....
                                خواهش میکنم...

پس با این حساب دونستن اون یا بهتر بگم در نظر گرفتن اون تو مطالعه صورت های مالی اولویت بالایی نداره...
                                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

در حال کار...
                                X