بستگی به حقوقی سهم داره ولی اگه یه p/e چهار و نیم به سود تحلیلیش بدیم میشه 3600 تومان.
فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط مجتبی پست شده است View Postسلام
مصفی جان تحلیلش کردم بالای 1500000 میلیون ریال فروش خواهد داشت و بالای 800 سود خواهد ساخت.
دوست عزیز من در سایت مجاور عضو هستم و پارسال سهام ناب کفرا را خرید کردم
میشه تحلیل خودتون را ارائه کنید
پیش بینی شخصی بنده با احتساب قیمتهای کنونی و همین ظرفیت تولید حدود 600 هست اما راه اندازی کوره جدید در راهه و افزایش قیمتها اگر به وضعیت پارسال نگاه کنید تاثیرش تا اخرین لحظه معلوم نیست
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط intervention پست شده است View Postدوست عزیز من در سایت مجاور عضو هستم و پارسال سهام ناب کفرا را خرید کردم
میشه تحلیل خودتون را ارائه کنید
پیش بینی شخصی بنده با احتساب قیمتهای کنونی و همین ظرفیت تولید حدود 600 هست اما راه اندازی کوره جدید در راهه و افزایش قیمتها اگر به وضعیت پارسال نگاه کنید تاثیرش تا اخرین لحظه معلوم نیست
با تشکر
کفرا عمده فروشش آجر هستش و مقدار کمی هم مواد ویژه می فروشه. علت رشد بسیار بالای این سهم توی آجر هست که از تنی 16 میلیون ریال در پایان پارسال به تنی 33 میلیون ریال در سه ماهه ابتدای امسال رسیده یعنی رشدی 109 درصدی در نرخ فروش. در مواد ویژه تقریبا رشدی در نرخ فروش نداشته. در بهای تمام شده هم شرکت خوب کار کرده و درصد سود ناخالص از فروش رشد داشته است. توی تحلیل بنده فروش کفرا چیزی در حدود 1600000 میلیون ریال هست که با کسر سایر اقلام در صورت سود و زیان به EPS نزدیک به 850 تومان دست خواهد یافت. راه اندازی کوره جدید هم می تونه پتانسیل مضاعفی بر این تحلیل باشه به شرطی که تناژ تولیدی اون واحد جدید رو پیدا کرد در نرخ فروش ضرب کرد و به فروش تحلیلی اضافه کرد و با کسر اقلام سود و زیان به EPS جدید رسید. می تونین از امور سهام شرکت در مورد زمان بندی شروع واحد و ظرفیت تناژی اون اطلاع کسب کرد.تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
https://t.me/BourseTahlil63
نظر
-
اقا مجتبی عزیز از پاسختون متشکرم
اما جای یک سوال دیگه باقی می مونه با توجه به گزارش سه ماهه که سود را حدود 100 تومان اعلام کرده 1600000 میلیون ریال را چطور محاسبه کردید
و یک مورد دیگر اینکه مبلغ حاصل از زمین که بحث فروشش بود و طبق اطلاعاتی که بدست اوردم فروش هم رفته را نیز بایستی به eps شرکت افزود
کفرا واقعا طلاست
نظر
-
جواب سوال اول:1600000 از تناژ فروش ضربدر نرخ فروش به دست امده.
جواب سوال دوم:توی این صورت مالی حرفی از زمین نزده شده زنگ بزن مبلغ زمین فروش رفته رو بپرس تقسیم بر تعداد سهم کن با EPS تحلیل شده جمع کن.تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
نظر
-
اقا مجتبی این کار را انجام دادم البته گفتم امور سهام شاید درست جواب ندهد بنابر این ازقیمت زمینهای اطراف و مشورت با یک دوست خبره متوجه قیمت شدم و بر تعداد سهام که تقسیم کردم عدد 50 تومان بدست امد
نظر
-
مجتبی جان با اینکه تولید سه ماهه از فروش بیشتر بوده اما اگر تولید سه ماهه را ضرب در 4 کنیم و مقدار را در 33 میلیون رای ضرب کنیم به عدد 1220000 می رسیم که فاصله تا 1600000 زیاده میشه فورمول محاسبت را واضح تر بنویسی
با تشکر فراوان
نظر
-
در اصل توسط intervention پست شده است View Postمجتبی جان با اینکه تولید سه ماهه از فروش بیشتر بوده اما اگر تولید سه ماهه را ضرب در 4 کنیم و مقدار را در 33 میلیون رای ضرب کنیم به عدد 1220000 می رسیم که فاصله تا 1600000 زیاده میشه فورمول محاسبت را واضح تر بنویسی
با تشکر فراوانتحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
نظر
-
اینم افتضاحی دیگر از سمت ناشران بورس در کدال.
گزارش کفرا برای سال 1380 یعنی 12 سال پیش آمد روی کدال.معلوم نیست از این کارها دنبال چی میگردن.......
نظر
-
در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Postاینم افتضاحی دیگر از سمت ناشران بورس در کدال.
گزارش کفرا برای سال 1380 یعنی 12 سال پیش آمد روی کدال.معلوم نیست از این کارها دنبال چی میگردن.
نظر
-
واقعا سهمی به مطمئنی کفرا در این بازار کم پیدا میشه. مشخص است با عرضه اندک قصد کف سازی قیمت 3000 تومان اودند و مجددا در حال جمع کردن سهم هستند. واقعا زیبا کار میکنند......
نظر
-
نظر