فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

درود بر اروم عزیز+++++..کد های حقیقی های تامین بنظر میرسه فعال شدن....صبا تامینی که در 366 تومان 900 هزار سهم فروخت...امروز 1 دونه هم فروشنده نبود..با اینکه 380 میتوانست بفروشه...و..صدر تامین هم فقط 137 هزار سهم فروخته....در 22 مرداد..هم در شلعاب صدر 200 هزار سهم در 359 ..فروخت...5 روز بعد...سهم 450 شد...
    _+++++++++سهم مواد اولیه از میزان فروش 53 درصده...که افزایش نرخ 10 تا 80 درصدی محصولات...باعث میشه حاشیه سود بسیار شدیدا بالا بره
    48 درصد از سود ناخالص را محصول اجر قلیایی ..تامین میکند...که در 6 ماهه با نرخ 3620 فروخته شده...و با همین نرخ.. به همراه سایر محصولات..توانسته.53 درصد سود عملیاتی را بسازد...در مهر ماه قیمت این محصول با رشدی 18 درصدی نسبت به میانگین 6 ماهه...به 4270..و..در ابان با رشدی80 درصدی نسبت به میانگین 6 ماهه به 6360 برسه... این سهم همان کربن 300 تومانیست..که بازار تحولش را باور نداشت....

بزرگترین طرح توسعه شرکت ..سایت جمبزه است..که در اسفند 96 بهره برداری میرسه که از سال 92 استارت طرح زده شده..و..15...16...هزار تن ظرفیت محصول با ارزش افزوده بالا ایجاد خواهد کرد...
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

اگر بازار عاقل باشه...میفهمه که با فروش 3620 تومانی اجر قلیایی در 6 ماهه..و..سهم 48 درصدی این محصول در سود ناخالص..شرکت فقط با فروش 44 درصد از مقدار پیش بینی شده در 6 ماهه..به همراه اجر و مواد الومینی توانسته 53 درصد سود عملیاتی را پر کنه...طبق اولین پیش بینی حاشیه سود قلیایی..41/5 درصد بوده...ولی با توجه به فروش 44 درصدی قلیایی ..40/5 درصدی اجر الومینی.و..32 درصدی مواد الومینی که 88 درصد سود شرکت از این 3 محصول است و ساخت 53 درصدی سود ناخالص عملیاتی در 6 ماهه...نتیجه میگیریم..که خاشیه سود قلیایی در 6 ماهه و با نرخ 3620....به جای 41/5 درصد پیش بینی قطعا فراتر از 50 درصد بوده..حالا میگیم 50 درصد .یعنی از 3620 ...1810..تومانش سود بود...با نرخ 6300 ابان..در بدترین حالت..اگر نقطه سر به سر را هم 30 درصد بالاتر از 6 ماهه حساب کنیم...یعنی 1810 تماو شده 6 ماهه را به 2360 برسانیم....حاشیه سود میرسه به 4000 تومان در هر تن به جای 1810 تومان در هر تن در 6 ماهه..که حاکی از رشد 121درصدی سود این محصول نسبت به 6 ماهه است...تازه 30 درصد ما بهای تمام شده قلیایی را بالاتر از 6 ماهه فرض کردیم
      وقتی سر به سر قلیایی را از 1810 به 2360 میرسانیم..یغنی 30 درصد رشد میدیم...با توجه به سهم 50 درصدی مواد اولیه نسبت به فروش...و ثابت ماندن سربار و دست مزد...در واقع داریم...قیمت مواد اولیه مصرفی در ابان را 60 درصد بالاتر از 6 ماهه در نظر میگیریم
      آخرین ویرایش توسط mey؛ 2017/12/02, 21:04.
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

جالبه...کارگزاری ابان رفته سهمو تحلیل کرده...امده در تحلیلش قیمت محصولات را متوسط 8 ماهه گرفته..قیمت اجر الومینی را 2530..اجر قلیایی را 4090...کربن منیزیتی را3690....مواد الومینی را 2520..مواد قلیایی را 1320 در نظر گرفته...با درنظر گرفتن افزایش نرخ ارز بر مواد اولیه رسیده به سود 62 تومانی................
        اجر قلیایی6360 ابان ماه قیمت خرده...برای 4 ماه دیگه هم 4090 در نظر گرفته..کربن منیزیتی 4500 ابان را ..هم 3690 در نظر گرفته..اجر الومینی 2700 ابان را 2530...مواد الومینی 2650 را هم 2520..مواد قلیایی 1490 را هم 1320....دیده...مادر بزرگ ناصر دین شاه هم اینجوری میتونه تحلیل کنه..... کی میگه فرا مغز ها داریم...
        کف سود امسال زیر 80 نیست

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

احتمال میدادم امروز منفی شروع بشه و فروشنده هایی هرچند اندک ببینیم ولی از اونطرف اینو هم باید در نظر گرفت ممکنه هر لحظه رنج های قوی خرید برای این سهم بیاد.
          شکست مقاومت 397 تومن میتونه توجه بازار رو به این سهم جلب کنه.
          در هر صورت بگمان من کف سهم حوالی 340 تومن میتونه باشه.
          اونایی که در این سهم سهامداری بالای یک ساله انجام بدهند من فکر میکنم پاداش خوبی در انتظارشون باشه.
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2017/12/03, 09:13.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا123
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1605

کف سود تحلیلی سهم امسال 70 تا 80 تومان هست حداقل ...سال اینده هم 120 تومان سود سهم خواهد بود...حالا کوتاه مدت ممکنه نوسان داشته باشه اما روند بلند مدت سهم صعودیه...البته کوتاه مدت هم با توجه به تعدیل 9 ماهه فکر نکنم افتی داشته باشه..اصلا رشدی نکرده که بخاد افت داشته باشه...

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

دارن سهم را با پی بر ایی زیر 4/5 میفروشند...از منفی خوردنش بیشتر از مثبت خردنش استقبال میکنم...

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

احتمالا از فردا صف خرید بشه
                انشالله

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3238

من مقداری به کفرا افزودم.
                  Honesty is the best policy

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

...روند سود سازی شرکت هر گزارش بهتر از دوره قبل بوده....
                    در 3 ماهه اول..با فروش20/6 میلیاردی ..6/336 سود عملیاتی ناخالص ساخته. سهمی 17 تومان..حاشیه سود 30/8 درصدی......
                    در 3 ماهه دوم....با فروش21/890 میلیاردی...7/392 میلیارد سود ساخته..سهمی 20 تومان....حاشیه سود33/8 درصدی
                    در صورتیکه 3 قلم تشکیل دهنده 90 درصد سود شرکت...یعنی اجر الومینی ..قلیایی..مواد الومینی..تقریبا با قیمت مشابهی فروخته شده
                    در 2 ماهه سوم...شرکت 17/4 میلیارد محصول فروخته...با نرخ هایی 10 تا 80 درصد بالاتر....قیمت مواد اولیه هم بنظر نمیرسه تغیر محسوسی کرده باشه....با این تفاسیر در این 2 ماه...حداقل 21 تا 24 تومان ناخالص ساخته و اگر 3 ماهه سوم..هم 8 میلیارد فروش داشته باشه...به احتمال بسیار زیاد ...بین 33 تا 38 تومان...سود ناخالص خواهد ساخت...که حدودا حداقل 24..25 تومان سود خالصش میشه...
                    بنظرم....در 9 ماهه..شرکت 52 تا 55 تومان سود خواهد ساخت
                    هر جور حساب کنید کف سود 75 تومانه....بدون لحاظ طرح توسعه که در اسفند 96 بهره برداری میشه...و طبق مصاحبه های مختلف اثر بسیار محسوسی بر شرکت داره.....با پی بر ایی 6...کف ..ته دیگ....سهم 450 خواهد بود....
                    مثل روز روشنه..فروشندگان کفرا ...سخت پشیمان میشند...

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

جمبزه....حداقل 10 درصد تاثیر بر حاشیه سود شرکت داره...سهمی 25 تومان...دیلی تحلیل هم اشاره کرده...

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3238

جناب mey عزیز فرمایش شما و سایر دوستان راجع به سود کفرا کاملا درسته ولی من تصور می کنم سهامدار حقوقی فعلا اراده ای برای رشد شارپ سهم نداره. شاید دو سه بار بین 330 تا 370 نوسان کنه ولی آنچه مسلمه اینه که سهم خوب در نهایت راه خودش را پیدا می کنه.فعلا بهترین استراتژی صبر هستش.
                        Honesty is the best policy

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                          جناب mey عزیز فرمایش شما و سایر دوستان راجع به سود کفرا کاملا درسته ولی من تصور می کنم سهامدار حقوقی فعلا اراده ای برای رشد شارپ سهم نداره. شاید دو سه بار بین 330 تا 370 نوسان کنه ولی آنچه مسلمه اینه که سهم خوب در نهایت راه خودش را پیدا می کنه.فعلا بهترین استراتژی صبر هستش.
                          دادا...بنده از فروش 900 تایی صبا تامین..در 366... و نفروختن حتی 1 دانه در 380....و..همچنین فروش فقط 137000 سهم انهم در 380 توسط صدر تامین همچین برداشتی ندارم..اگر قرار بر بستن سهم بود...در 3800 شاخ و شانه میکشید برای خریدار...نه فقط 137000 سهم بفروشه...بیشتر بنظر میادفرصت خرید برای کدهای حقیقی رفقا را فراهم کرده باشه...البته بازار است و هزار اما اگر...بنظرم در روز های اتی بشدت حجم معاملات کم شه..با توجه به این نکته که سهم در بازار تحلیل خورده..و..از حاشیه خارج شده..بازی دادن سهم اسان نیست....گویا در اذر ماه هم تا کنون..فروش فوق العاده ایی داشته...ارادتمند

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

http://www.dailytahlil.com/content?cid=66516...دیلی تحلیل به سود 68/3 ریالی رسیده..ولی نرخ قلیایی را برای 6 ماهه دوم..4490 دیده..کربن منیزیتی را 4250 دیده..
                            50 درصد سود ناخالص توسط اجر های قلیایی حاصل میشه..که برای 6 ماهه دوم .4490 دیده شده...با 6360.ابان ..تفاوت42 درصدی داره.. و طبق اولین پیش بینی شرکت حاشیه سود این محصول 41/5 درصده.....در 6 ماهه با حاشیه سود 50 درصدی فروخته شده...اگر بقیه سال قلیایی را 6300 بفروشه..حداقل 15 تومان..بالاتر از دیلی تحلیل محقق میکنه

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                              دادا...بنده از فروش 900 تایی صبا تامین..در 366... و نفروختن حتی 1 دانه در 380....و..همچنین فروش فقط 137000 سهم انهم در 380 توسط صدر تامین همچین برداشتی ندارم..اگر قرار بر بستن سهم بود...در 3800 شاخ و شانه میکشید برای خریدار...نه فقط 137000 سهم بفروشه...بیشتر بنظر میادفرصت خرید برای کدهای حقیقی رفقا را فراهم کرده باشه...البته بازار است و هزار اما اگر...بنظرم در روز های اتی بشدت حجم معاملات کم شه..با توجه به این نکته که سهم در بازار تحلیل خورده..و..از حاشیه خارج شده..بازی دادن سهم اسان نیست....گویا در اذر ماه هم تا کنون..فروش فوق العاده ایی داشته...ارادتمند
                              ...نظرم درست بود

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10185

فردا پس فردا یه مقاومت هم روی 397 تومن داریم با شکست اون گاماس گاماس میریم سر وقت مقاومت 478 تومن.
                                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

در حال کار...
                                X