فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

پاسخ : فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
    فروش ابان نسبت به مهرماه رشد بالغ بر 200 درصد داشته...با اون افزایش نرخ های چشمگیر اجرهای قلیایی و کربن منیزیتی...اگر بتونه حجم فروش ماهیانه خودش رو بالا نگه داره بنظرم همامسال و هم سال اینده کولاک میکنه..این شرکت سال 92..93 حاشیه سود ناخالص 45..46 درصدی داشته...پس با افزایش نرخ دلار و قیمت های جهانی فلزات بنظر من حاشیه سود ناخالص 50 درصدی در دسترس هست و چیزی عجیبی نیست...با یک فروش 120 تا 140 میلیاردی سال اینده...و با این حاشیه سود ناخالص 50 درصدی...کف سود تحلیلی سهم برای سال 97 ..110 تومن میشه...با توجه به این نکته چرا سهامدار داره زیر 400 تومن سهم میفروشه الله اعلم...اگر بخاطر فروش حقوقی هستش..اغلب سهمهایی که رشد فزاینده ای در کوتاه مدت داشته حقوقیشون ابتدای رشد فروشنده بوده.
    به این فروش 120 تا 140 میلیاردی و حاشیه سود ناخالص 50 درصدی برای سال اینده رسیدیم...اذر ماه هم فروش خوبی داشت.
    امسال هم با همین روند حداقل 70 میسازه

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

از کانال تلگرامی بتا سهم

#کفرا سهم بدی نیست سهمی که بودجه فروش را 952 میلیارد ریال در نظر گرفته است و در 6 ماهه 424 میلیارد ریال فروش زده است در ابان ماه با دو اتفاق مهم مواجه بوده اول فروش خوب 130 میلیارد ریالی و دوم افزایش نرخ بسیار خوب محصولات در آذر ماه هم 107 میلیارد ریال فروش داشته که رشد خوب اجر ها بازهم مشهود است که خبرخوبی برای سهم است سهم در 9 ماهه 711 میلیارد ریال فروش زده است که 75% بودجه فروش را محقق کرده است.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا123
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1605

بازاری که ریسک سیستماتیک داره از تحلیل خارجه
        اما از ترس مرگ هم نباید خودکشی کرد....-5 حداقل نفروش بی انصاف

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10189

خاک بر سر بازاری که کفرا با این پتانسیل تعدیل مثبت سود،بخواد منفی 4-5 درصد بخوره.
          فروشنده های بیسواد مگه این سهم صعودی هم داشته که همراه سهام صعود کرده، باید در منفی حراج بزنید؟!
          .
          .
          این مسئولین نادان بورس هم وقت برای تغییر مقررات پیدا کردن .تو این شرایط آشفته سیاسی، نادانی اینا رو کجای دلمون بذاریم؟
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10189

آتیش به مال تون نزنید،مگه دیوونه شدید؟!
            از صف فروش بیاید بیرون.
            اون سهامی باید صف فروش بشند که پشتتون هیچ پشتوانه بنیادی نداره نه این جور سهم ها.
            با سرمایه تون بازی نکنید.

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              آتیش به مال تون نزنید،مگه دیوونه شدید؟!
              از صف فروش بیاید بیرون.
              اون سهامی باید صف فروش بشند که پشتتون هیچ پشتوانه بنیادی نداره نه این جور سهم ها.
              با سرمایه تون بازی نکنید.
              دیگه ترسیدند....کسی هم که بترسه هر کاری میکنه....احتمالا اواسط بازار کمی بازار منطقی بشه..خریدار بشینه تو کف ها برای خرید

نظر

• علیرضا123
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1605

بازار یکم جمع شد....بنظر من سهامدارها عجله میکنند در فروش...حتی اگر کسی ریسک را تشخیص میده و میخاد نقد کنه اخر چرا در صف فروش...همین کفرا 360 و 365 امروز هم اوردر میگذاشتند ازشون میخریدند

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

اساسی...اضافه شد...بازار در کوتاه مدت اشتباهات بزرگی مرتکب میشه...ولی در میان مدت..کاملا درست عمل میکند...
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3238

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                    اساسی...اضافه شد...بازار در کوتاه مدت اشتباهات بزرگی مرتکب میشه...ولی در میان مدت..کاملا درست عمل میکند...
                    من هم حدود 15 درصد به تعداد قبلی افزودم.اگه فردا هم منفی بشه 10 درصد دیگه اضافه می کنم.
                    Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10189

اونایی که با نظر من در محدوده 350 تا 385 تومن کفرا خریده اند الان کفرا روی 3696 ریال صف خرید 300 هزار تایی داره،با توجه به جو ملتهب کشور ،احتمال هر اتفاقی برای بازار سهام وجود داره و ممکنه رفتار سهامداران خارج از تحلیل منطقی،رفتار هیجانی باشه و هرگونه اتفاق غیرقابل پیش بینی بیفته بنابراین هر کسی با نظر من خریده و نگران آینده سیاسی کشور هست ،میتونه در این قیمت ها بفروشه و یر به یر یا با اندک زیانی از سهم خارج بشه.
                      اینو برای کسانی گفتم که ممکنه پست های منو بالا بیارن و بگند ما با پیشنهاد شما خریدیم.
                      من خودم فعلا قصد فروش ندارم و سهامدارم.ضمن اینکه در این اوضاع سیاسی دیگه قصدی برای تحلیل در مورد سهام ندارم.وسلام

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

این سهم در روند هستش...فروشش اشتباهه...به سود کم هم نباید قانع بود...سهمی که یک تعدیل برای 9 ماهه داره که تا دو هفته دیگه رو میکنه..و یک تعدیل تپل برای سال اینده...که سود سال اینده اش واقعا چشمگیره...بنده که معتقدم 130 عملیاتی میسازه...در صفحات قبل هم از این سود حرف زدیم...بنظر من با فروش 120 تا 140 میلیارد سالیه..و حاشیه سود 50 درصد ...قطعا این سود عملیاتی محقق میشه

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          اونایی که با نظر من در محدوده 350 تا 385 تومن کفرا خریده اند الان کفرا روی 3696 ریال صف خرید 300 هزار تایی داره،با توجه به جو ملتهب کشور ،احتمال هر اتفاقی برای بازار سهام وجود داره و ممکنه رفتار سهامداران خارج از تحلیل منطقی،رفتار هیجانی باشه و هرگونه اتفاق غیرقابل پیش بینی بیفته بنابراین هر کسی با نظر من خریده و نگران آینده سیاسی کشور هست ،میتونه در این قیمت ها بفروشه و یر به یر یا با اندک زیانی از سهم خارج بشه.
                          ا
                          ینو برای کسانی گفتم که ممکنه پست های منو بالا بیارن و بگند ما با پیشنهاد شما خریدیم.
                          من خودم فعلا قصد فروش ندارم و سهامدارم.ضمن اینکه در این اوضاع سیاسی دیگه قصدی برای تحلیل در مورد سهام ندارم.وسلام

یه چیز رو من بگم انگار سوتفاهم شده،این پست رو من بخاطر رفع مسئولیت زدم نه چیز دیگه.
                          گفتم هر کسی نگران بورس و آینده سیاسی کشور هست میتونه بفروشه.این سیگنال فروش یا خرید نیست فقط رفع مسئولیت بخاطر چند پست تحلیلی من در مورد کفرا هست.
                          وگرنه من خودم بهتره از همه میدونم کفرا در این قیمت ها چه در گرانبهایی هست.

همچنان به تمامی اون اهدافی که در مورد کفرا گفتم ایمان دارم ولی در این شرایط سیاسی کشور ،نظری روی سهام نمیدم.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10189

هر روز 1.1 میل یا 1.3 میل معامله میشد اما امروز در کمتر از یک ساعت 700 هزار تا معامله شده.هر روز که میگذره خریدار هم قیمت خرید رو بالاتر میاره هم عجول تر میخره.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10189

کتوکا (همگروه کفرا) طی شفاف سازی اعلام کرده سودش رو 81 درصد تعدیل مثبت خواهد داد ،یعنی سودش رو از 188 ریال به 341 ریال خواهد رسوند.
                              ببینیم کفرا چقدر تعدیل مثبت خواهد داد؟

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

خرید تکمیل شد....
                                به امید نوسانات و اینکه شاید میشد پایینتر خرید و یا باید صبر می کردم نخریدم...بخاطر تعدیل احتمالی خریدم...
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X