فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

پاسخ : فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

واقعا حقوقی موذی داره،تا میبینه سهم یکی دو درصد مثبت شد ،یه حجم 50 هزار تایی به اردر خریدارها ،عرضه میکنه ولی عیبی نداره،اینم میگذره.
    زمان بنفع سهامدار هست تا فروشنده.هر چقدر زمان به جلو میره به زمان ارائه گزراشات نه ماهه و دوازده ماهه نزدیک میشیم و تعدیل ها رو باید رو کنند ضمن اینکه در اواخر امسال یا اوایل سال بعد یه خط جدید تولید رو میخواد راه اندازی کنه که تاثیری قابل توجهی روی سود داره.
    ای کاش امروز قیمت پایانی بیاد بالای 390 تومن.
    حداقل هدف 700 تومنه.ببینیم کی میرسه اونجا؟ امروز 18 دی ماه 96
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

حجم سهم شده..شبیه زمانی که 320..330...بود...این سهم...فاندش عوض شده.....هر چقدر هم بازی در بیارند...راه خودش را خواهد رفت......
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• امام قلی خان
        عضو فعال
        • Aug 2015
        • 1542

اگر برخی چشم دریدگان و حسودان و مغرضان نیایند در سهم امروز میخواهم چون می خان تایید نموده است بخرم.
        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
        از هم ندوشیم.
        با هم بنوشیم.

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
          اگر برخی چشم دریدگان و حسودان و مغرضان نیایند در سهم امروز میخواهم چون می خان تایید نموده است بخرم.
          دادا من خودم..از 323..تا 354..خرید داشتم..نخری ..فردا بیاد پایین...تنبان ..ما..را در بیاری...ارادتمند...هدف..سهامداری 1 ساله دارم...کوتاه مدتی نخریدم...
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10189

در اصل توسط mey پست شده است View Post
            دادا من خودم..از 323..تا 354..خرید داشتم..نخری ..فردا بیاد پایین...تنبان ..ما..را در بیاری...ارادتمند...هدف..سهامداری 1 ساله دارم...کوتاه مدتی نخریدم...
            :)):)):))
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امام قلی خان
              عضو فعال
              • Aug 2015
              • 1542

در اصل توسط mey پست شده است View Post
              می خان من تا حالا تنبان کسی را در نیاورده ام.اما زیرش را بگیر پایین نیاید.ارومبورس خان هم هی به من پیرمرد بخندد. اشکال ندارد. میترسم یک روزی برسد به سن من. آنوقت عقلش یک هشتم الان من کار بنماید و جوانان دوره اش بنمایند و بخندند.
              با تشکر
              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
              از هم ندوشیم.
              با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

الان این سهم باید صف خرید 5-6 میلیون حجمی در این قیمت ها داشت نه اینکه در منفی یکی دو درصد فروشنده با عجله بفروشه.واقعا نمیدونم چی به این فروشنده ها بگم.

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3238

رنج مثبت در کفرا
                  Honesty is the best policy

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

داریم میرسیم به موعد گزارش 9 ماهه...امروز اخر وقت هم فروشنده پشیمان شد...حال فروشنده 380 تومنی کفرای امروز میشه حال و هوای فروشنده 1300 تومنی فراوری....سهم فاند دار را که نباید اینطوری رنج منفی زد و فروخت...انشالله فردا میره برای شکست مقاومت 400

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

بوی تعدیلش زودتر از خودش امد......15 روز پیش ..برای دیدن این قیمت ها..13/5 میل حجم خرد...امروز...با اینکه پایانی اختلاف زیادی با مچ تابلو داشت..و..بازار هم...جو...سنگین فروش داشت...با 2/5 میل ...راه 15 روز پیش را که با 13/5 میل حجم.نیاز بود بره..رفت..یعنی با حجمی...یک ششم...15 روز قبل...

نظر

• ahmad m
                        ستاره دار(2)
                        • Aug 2012
                        • 969

یه نکته منفی در مورد سهم همیشه در پیک های قیمتی حجم بالای معاملات رو داشته و بعد از اون دچار افت شده. فعلا در تایم روزانه بالای خط روند یک ساله خودش هست تا زمانی که بالای خط روند هست مشکلی نیست ولی شکست خط روند یک ساله سهم رو غیر قابل پیش بینی میکنه یا به نوعی بلند مدتی.

[IMG][/IMG]

بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

امروز مهمترین نکته مثبت،عبور قیمت از بالاترین قیمت در یک سال اخیر می باشد.
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/01/10, 09:57.

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

دست پاچگی دیروز خریداران نکته های زیادی داشت،

واقعا باید به تحلیل گران بدون رانت احسنت گفت
                            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

امروز یکی از دوستان میگفت خرید کفرا مناسب نیست !!!

گفتم چرا ؟ گفت فلانی تو کانالش نوشته p/e کفرا بالاست ! و دو برابر p/e گروهش شده !!!

گفتم خوب اینی که میگه کفرا نخرید ! خودش چه سهمی رو پیشنهاد میده برا خرید !؟

گفت این چند وقته بیشتر رو خاذین نظر مثبت داره برا خرید !

گفتم پس بهش بگو یه نگاهی به p/e خاذین و گروهش هم بندازه !!!

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                امروز یکی از دوستان میگفت خرید کفرا مناسب نیست !!!

گفتم چرا ؟ گفت فلانی تو کانالش نوشته p/e کفرا بالاست ! و دو برابر p/e گروهش شده !!!

گفتم خوب اینی که میگه کفرا نخرید ! خودش چه سهمی رو پیشنهاد میده برا خرید !؟

گفت این چند وقته بیشتر رو خاذین نظر مثبت داره برا خرید !

گفتم پس بهش بگو یه نگاهی به p/e خاذین و گروهش هم بندازه !!!
                                ...اصلا با همچین ابلهانی نگرد...بانو میناوی...هر کی را دیدی گفت کفرا بده..بگو بفروش...به جان خودم..میخره.....کلا بازاره اینجوریه...سهمی را تحلیل بزنی فردا ..ملت فروشنده اند...تحلیلی نخوره...تاپیکش بالا نیاد..میگن خبریه...میخرن...یه سریال از رفتار فعلی اکثریت تریدرها بسازند..به جان عزیزت...10 برابر بیشتر از مارمولک..میفروشه...خانم های خانه دار...در خرید سبزی ..با حساب کتاب تر از بیشتر تریدر ها فعلی عمل میکنند

نظر

در حال کار...
                                X