فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

پاسخ : فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

بازار ایران همیشه روی سهام بنیادی سودآور بوده

کاملا با این جمله موافق هستم

سهم بنیادی فقط یک اسم نیست : مثلا فولاد یا مپنا و ...

همه سهم های بازار یک داده هایی دارند که اگر آن داده های بنیادی بتواند روند سود سازی شرکت را در مسیر رشد قرار بدهد و بتواند با سود بانکی رقابت بکند در لیست سهام بنیادی قرار میگرد

وقتی داده ها تغییر بکنند قطعا اون سهم دیگر در لیست ما قرار نخواهد گرفت و به صورت موقت خارج خواهد شد

البته بنده هیچ وقت منکر نوسانگیری و حرکات جسورانه در بورس نیستم و هر فردی بر اساس سطح ریسک و ماهیت سرمایه ای که داره میتونه در فضاهای سوداگرانه هم فعالیت بکنه!!
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      بازار ایران همیشه روی سهام بنیادی سودآور بوده

کاملا با این جمله موافق هستم

سهم بنیادی فقط یک اسم نیست : مثلا فولاد یا مپنا و ...

همه سهم های بازار یک داده هایی دارند که اگر آن داده های بنیادی بتواند روند سود سازی شرکت را در مسیر رشد قرار بدهد و بتواند با سود بانکی رقابت بکند در لیست سهام بنیادی قرار میگرد

وقتی داده ها تغییر بکنند قطعا اون سهم دیگر در لیست ما قرار نخواهد گرفت و به صورت موقت خارج خواهد شد

البته بنده هیچ وقت منکر نوسانگیری و حرکات جسورانه در بورس نیستم و هر فردی بر اساس سطح ریسک و ماهیت سرمایه ای که داره میتونه در فضاهای سوداگرانه هم فعالیت بکنه!!
      یک شخصی مثل کاظم نادرعلی...همیشه تو بورس موفق بوده و خواهد بود...دلیلش دقیقا همین صحبت شماست..من به شخصه معتقدم اتفاقا سود کردن در بورس زیاد تبحر نمیخاد..بلکه تداوم سود اوری و دوام اوردن در بازار مهمه...البته من هم منکر نوسانگیری و استفاده از فرصت های بازار نیستم.

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10179

26 مین روز اصلاح.
        بنظر من حداقل اصلاح زمانی 29 روز کاری میتونه باشه.پس از سه روز حداقل اصلاح زمانی تموم میشه حداکثر هم میتونه 45 روز کاری باشه ولی بگمان من بعد از پایان 29 مین روز کاری هر لحظه ممکنه سهم به روند صعودی برگرده.ضمن اینکه اگر در مقطع بعد از 29 مین روز کاری زیر 411 تومن ، یه روز معاملاتی رو تا 405 تومن بصورت کم حجم داشته باشه برای روند برگشتی سهم خیلی خوب خواهد شد.
        دیروز روز هیجانی از نوع فروش بود ولی امروز از هیجان خبری نیست.مشکل کفرا فقط و فقط اصلاح زمانی هست نه اصلاح قیمتی،همین.
        خلاصه مطلب اینه که صبور باشید روزهای سبز هم از راه خواهد رسید.حتی امروز به رغم منفی هیجانی دیروز ،میتونه مثبت هم معامله بشه.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/03/04, 09:53.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          26 مین روز اصلاح.
          بنظر من حداقل اصلاح زمانی 29 روز کاری میتونه باشه.پس از سه روز حداقل اصلاح زمانی تموم میشه حداکثر هم میتونه 45 روز کاری باشه ولی بگمان من بعد از پایان 29 مین روز کاری هر لحظه ممکنه سهم به روند صعودی برگرده.ضمن اینکه اگر در مقطع بعد از 29 مین روز کاری زیر 411 تومن ، یه روز معاملاتی رو تا 405 تومن بصورت کم حجم داشته باشه برای روند برگشتی سهم خیلی خوب خواهد شد.
          دیروز روز هیجانی از نوع فروش بود ولی امروز از هیجان خبری نیست.مشکل کفرا فقط و فقط اصلاح زمانی هست نه اصلاح قیمتی،همین.
          خلاصه مطلب اینه که صبور باشید روزهای سبز هم از راه خواهد رسید.حتی امروز به رغم منفی هیجانی دیروز ،میتونه مثبت هم معامله بشه.

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
            با سلام و عرض ادب و احترام

به نظر این حقیر دیگه بازار بازارهای قدیم نیست . الان باید با روند و جو بازار همراه شد . خرید یه سهم بنیادی به دید میان مدت و با کل سرمایه و یا بالای 50 درصد سبد به نظر بنده اشتباه محضه . کفرا بسیار عالیه و شاید سود خوبی هم نصیب دوستان کنه ولی در همین حین که شما سهامداری می کنید فرضا بنده 300 هزار تا خرینگ خریدم رو 1298 و روی 1496 دادم رفت و باز 260 هزار تا ختوقا خریدم رو 222 تا 226 و همین دیروز رو 2334 دادم رفت و امروز هم 600 هزار تا خزامیا خریدم . کل بازار شده نوسانگیر . اکثرا تعدیلها میسوزه . شما زاگرس رو ببین چه تعدیلی داد؟ تعدیلش نسوخت؟ یا این همه سهم دیگه که تعدیل مثبت دادند و تعدیلهاشون سوخت .

البته من همیشه سعی میکنم سیو سود کنم . شاید خروج هام یه مقدار اشتباه هم باشه و یا زود بفروشم ، ولی هیچوقت طمع نمی کنم

به نظر این حقیر همیشه 50 درصد سبدتون رو بگذارید برای نوسانگیری و بر اساس جو و خبرهای بازار . حیفه که بخواهید بالای 50 درصد از کل پول رو درگیر سهم بنیادی کنید .

بنده هم کفرا می خرم ولی نه الان و به موقعش

این نظر شخصی بنده هست و شاید نظر دوستان به غیر از این باشه

نظر هر فردی برای خودش محترم هست

سلامت و تندرست و در پناه خق باشید
            سلام..
            قربان شما خرینگ را 130 خریدید..و..150 دادید رفت..میشه 12 درصد سود...یا مثلا ختوقا..با 5 درصد سود...بنظرت این یعنی تبحر در بازی خوانی..
            کسانی که در سال 96..بر اساس فاند...سهم..خریدند..عموما...بین 70 تا 150 درصد ..سود کردند.. بی استرس..
            همین..کفرا..از 320..330..که دوستان توصیه به خرید.کردند....تا پیک 470..50 درصد داد...وهمین..کفرا 410..420..تومانی..بدون استرس....60 تا 100 درصد..گین خواهد داد...
            حداقل 12 سال در بازارم...زیاد از این بازیا دیدم....... سهمی را که بازی...میدن...قطعا...بی دلیل نیست.....این اراذلی که سهم را بازی ..میدن..نه تعدادی دارند..نه قدرت خاصی...که اگر قد این حرفا بودن...در 3 هفته..تلاش شبانه روزی..و..با وضع خراب بازار...سهم...2 درصد ..منفی ...نمیشد...
            نوسانگیر سراغ داری.که با سبک ..معاملاتیش..از فباهنر..30..درصد..بیشتر گرفته باشه...ولی کسایی ..که با تحلیل فباهنر خریدن...عموما با 100 درصد به بالا خارج شدند..کمشون..من بودم..که با 96 درصد خارج شدم.......بنده..در این 12 سال ندیدم..یا حداقل..بسیار کم..دیدم..که در بازه..1و 2 ساله..طرف از نوسانگیری...گین..خوبی بگیره...ولی تا دلت بخواد...دوستانی را دیدم....که با تحلیل و بر اساس فاند...در 2 سال..به سود هایی 250..تا 400 درصدی رسیدند.........طبق تمام..نظرسنجی ها..80...درصد..اهالی بازار یا در ضرر یا سودی ..مشابه سود بانکی هستند...انهم در سالی..که سهم هایی ..که فاندشون..به وضوح..تغیر کرده بود...بین 50..تا 150..و..بیشتر رشد کردند.....این 1 دلیل داره..انهم...این عده کثیر..عموما در حال پله بازی بودن...
            کفرا با سود 75..80..تومانی 96....تقسیم..50..تا 70..تومانی...افزایش سرمایه 35 تا 50 درصدی ..از انباشته..و..کف سود 100..110..تومانی...97...در این قیمت ها و پاینتر...موهبتیست...
            ..
            فقط کافیه طرف هر سال پرتفوی را باسهم های مناسب ..بست...اگر سالی 50 درصد سو کنه...که قطعا بالاتر .سود خواهد کرد...در 2 سال..به بازدهی 130 درصدی..میرسه...
            ..همین..کفرای 420 تومانی..در 14 ماه..اینده..حداقل..130..تا 150 تومان سود..نقدی ..میده...50 درصد افزایش سرمایه از انباشته...و...بازدهی کفرا در 14 ماه بالا 100 درصد خواهد بود...
            بنده سراغ ندارم..کسی را که از سال 94.تا امروز.با نوسانگیری...توانسته باشه... به سود400 درصدی رسیده ..باشه....ولی زیاد دیدم..دوستانی..با خرید سهم های بنیادی..و...بروز بودن در تحلیل سهم های سبد...به سودی 400 و بالاتر رسیده اند...
            بازار در کوتاه مدت..می تواند با فاند...و.اینده رو به رشد سهمی..بی اعتنا باشه...ولی در میان..مدت..خیر..همان بازاری..که فباهنر را 240 صف فروش کرد...700 خریدار سهم بود..
            شما زاگرس را ..مثال زدی...بازاری که 2 ماه تمام زاگرس را بیشتر از 2100..نمی خرید..الان...در 3200...330..کفش را بسته..یا شسپا را 900..میفروخت..الان 1600..خریداره سهمه...
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• amostafa
              عضو عادی
              • Aug 2015
              • 235

کاربر mey عزیز مطالبی که ارائه می کنید مفید است ای کاش یک تایپک اختصاصی برای خودتان باز کنید.

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                سلام..
                قربان شما خرینگ را 130 خریدید..و..150 دادید رفت..میشه 12 درصد سود...یا مثلا ختوقا..با 5 درصد سود...بنظرت این یعنی تبحر در بازی خوانی..
                کسانی که در سال 96..بر اساس فاند...سهم..خریدند..عموما...بین 70 تا 150 درصد ..سود کردند.. بی استرس..
                همین..کفرا..از 320..330..که دوستان توصیه به خرید.کردند....تا پیک 470..50 درصد داد...وهمین..کفرا 410..420..تومانی..بدون استرس....60 تا 100 درصد..گین خواهد داد...
                حداقل 12 سال در بازارم...زیاد از این بازیا دیدم....... سهمی را که بازی...میدن...قطعا...بی دلیل نیست.....این اراذلی که سهم را بازی ..میدن..نه تعدادی دارند..نه قدرت خاصی...که اگر قد این حرفا بودن...در 3 هفته..تلاش شبانه روزی..و..با وضع خراب بازار...سهم...2 درصد ..منفی ...نمیشد...
                نوسانگیر سراغ داری.که با سبک ..معاملاتیش..از فباهنر..30..درصد..بیشتر گرفته باشه...ولی کسایی ..که با تحلیل فباهنر خریدن...عموما با 100 درصد به بالا خارج شدند..کمشون..من بودم..که با 96 درصد خارج شدم.......بنده..در این 12 سال ندیدم..یا حداقل..بسیار کم..دیدم..که در بازه..1و 2 ساله..طرف از نوسانگیری...گین..خوبی بگیره...ولی تا دلت بخواد...دوستانی را دیدم....که با تحلیل و بر اساس فاند...در 2 سال..به سود هایی 250..تا 400 درصدی رسیدند.........طبق تمام..نظرسنجی ها..80...درصد..اهالی بازار یا در ضرر یا سودی ..مشابه سود بانکی هستند...انهم در سالی..که سهم هایی ..که فاندشون..به وضوح..تغیر کرده بود...بین 50..تا 150..و..بیشتر رشد کردند.....این 1 دلیل داره..انهم...این عده کثیر..عموما در حال پله بازی بودن...
                کفرا با سود 75..80..تومانی 96....تقسیم..50..تا 70..تومانی...افزایش سرمایه 35 تا 50 درصدی ..از انباشته..و..کف سود 100..110..تومانی...97...در این قیمت ها و پاینتر...موهبتیست...
                ..
                فقط کافیه طرف هر سال پرتفوی را باسهم های مناسب ..بست...اگر سالی 50 درصد سو کنه...که قطعا بالاتر .سود خواهد کرد...در 2 سال..به بازدهی 130 درصدی..میرسه...
                ..همین..کفرای 420 تومانی..در 14 ماه..اینده..حداقل..130..تا 150 تومان سود..نقدی ..میده...50 درصد افزایش سرمایه از انباشته...و...بازدهی کفرا در 14 ماه بالا 100 درصد خواهد بود...
                بنده سراغ ندارم..کسی را که از سال 94.تا امروز.با نوسانگیری...توانسته باشه... به سود400 درصدی رسیده ..باشه....ولی زیاد دیدم..دوستانی..با خرید سهم های بنیادی..و...بروز بودن در تحلیل سهم های سبد...به سودی 400 و بالاتر رسیده اند...
                بازار در کوتاه مدت..می تواند با فاند...و.اینده رو به رشد سهمی..بی اعتنا باشه...ولی در میان..مدت..خیر..همان بازاری..که فباهنر را 240 صف فروش کرد...700 خریدار سهم بود..
                شما زاگرس را ..مثال زدی...بازاری که 2 ماه تمام زاگرس را بیشتر از 2100..نمی خرید..الان...در 3200...330..کفش را بسته..یا شسپا را 900..میفروخت..الان 1600..خریداره سهمه...

البته روی خزامیا هم ده درصد سود کردم

بنده از ششم اسفند تا همین امروز 30 درصد توی سه سهم خرینگ و ختوقا و حزامیا نوسان گرفتم ، به نظرم 30 درصد توی 7 روز عدد خوبیه خداییش

هر فردی روشی داره و نظر و روشش برای خودش محترم هست

بله من ادعا دارم در بازی خوانی تبحر دارم که اینطوری توی 7 روز 30 درصد نوسان می گیرم

در ضمن بنده هیچ استرسی هم ندارم و اگر شما 12 ساله توی بورس هستید بنده بیش از 12 سال هست توی بورس هستم !!!

منظور شما از این حرفها چیست؟؟؟

بنده عرض می کنم دوستان همیشه از جو بازار استفاده کنند

متاسفانه شما اصرار به خریدن یک سهم به دید میان مدت یا بلند مدت داری

ما هم کفرا می حریم ولی به موقعش

همیشه اواخر اسفند ماه به دلیل تسویه حساب با کارگزاری ها و نیاز به پول برای شب عید فشار فروش بالاست ، یه سهامدار حرفه ای می بایست همیشه از جو بازار بهره ببره

اگر شما در فرمایشاتتان دارید بنده را در تبحر در بازی خوانی مسخره می نمایید باید عرض کنم 100 درصد در اشتباه هستید

شما با کفرا بودید ، بنده 30 درصد سود گرفتم و کفرا هم می خرم ، الان کفرا چند وقته در جا میزنه

بنده خیلی وقت پیش عرض کردم رو 415 می خرم این سهم رو

امروز 410 و 411 تومان هم دادند ، بنده هیچ عجله ای برای خرید این سهم ندارم

میشه بپرسم شما الان از چی شاکی هستید؟ از سود 30 درصدی بنده توی 7 روز کاری؟ یا از فشار فروش کفرا که بسیار هم منطقی هست !!!

شما در تاریخ نهم اسفند ماه پست بنده را دیده اید و امروز بعد از 4 روز کاری دارید جواب می دهید؟

چرا چون سهمتان صف خرید نشده است؟

ترید کردن هر سهامداری به خودش ربط داره ، ضمنا" هر فردی آزاده که نظر خودش رو بگه

توصیه اکید می کنم از عدم رشد سهمتان حرص نخورید و وقتی کسی تونسته توی 7 روز 30 درصد نوسان بگیره بعد از 4 روز پست او را جواب ندهید !!!

الان منظور شما از این برخورد و رفتارها چیست ؟
                آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2018/03/04, 19:29.
                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

البته روی خزامیا هم ده درصد سود کردم

بنده از ششم اسفند تا همین امروز 30 درصد توی سه سهم خرینگ و ختوقا و حزامیا نوسان گرفتم ، به نظرم 30 درصد توی 7 روز عدد خوبیه خداییش

هر فردی روشی داره و نظر و روشش برای خودش محترم هست

بله من ادعا دارم در بازی خوانی تبحر دارم که اینطوری توی 7 روز 30 درصد نوسان می گیرم

در ضمن بنده هیچ استرسی هم ندارم و اگر شما 12 ساله توی بورس هستید بنده بیش از 12 سال هست توی بورس هستم !!!

منظور شما از این حرفها چیست؟؟؟

بنده عرض می کنم دوستان همیشه از جو بازار استفاده کنند

متاسفانه شما اصرار به خریدن یک سهم به دید میان مدت یا بلند مدت داری

ما هم کفرا می حریم ولی به موقعش

همیشه اواخر اسفند ماه به دلیل تسویه حساب با کارگزاری ها و نیاز به پول برای شب عید فشار فروش بالاست ، یه سهامدار حرفه ای می بایست همیشه از جو بازار بهره ببره

اگر شما در فرمایشاتتان دارید بنده را در تبحر در بازی خوانی مسخره می نمایید باید عرض کنم 100 درصد در اشتباه هستید

شما با کفرا بودید ، بنده 30 درصد سود گرفتم و کفرا هم می خرم ، الان کفرا چند وقته در جا میزنه

بنده خیلی وقت پیش عرض کردم رو 415 می خرم این سهم رو

امروز 410 و 411 تومان هم دادند ، بنده هیچ عجله ای برای خرید این سهم ندارم

میشه بپرسم شما الان از چی شاکی هستید؟ از سود 30 درصدی بنده توی 7 روز کاری؟ یا از فشار فروش که بسیار هم منطقی هست !!!
                  ارادتمند...دادا..مبارک باشه..عیدتان هم پیشا پیش مبارک...بنده از چیزی شاکی ..نیستم...فرمودید..اشتباهه بیش از 50 درصد پرتفوی سهم...بنیادی باشه.....بنده هم.عرض کردم...در اکثر اوقات..سهامداری با سهم های بنیادی و متحول شده...سود بسیار خوبی ..خواهد داد....حالا اگر گوشه ایی از پست بنده موجب کدورت..یا خدای ناکرده بی احترامی شد..عذر می خوام...@};-@};-@};-
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

بشخصه امروز 412 تا 412.5..اضافه کردم...با توجه به فاند سهم...و شرایط متحول شده شرکت...ریسک به ریواردش را بسیار ..مناسب دیدم..
                    بازار بی رحمه..اقایونی طبق نظر..چند کانال.کفرا را فروختند..رفتند ..کتوکا 380...390...تومانی خریدند..کتوکا امروز با بیش از 20 درصد کاهش قیمتی 316 شد...به همین راحتی طرف 20 درصد ضرر داد..
                    در بازار خرسی ..حفظ سرمایه..و جلوگیری از سوخت سود های بدست امده... هنر یه تریدر است....چون بازار سرجاشه...فرصت ها همواره...تکرار..میشوند...چیزی..که جبرانش مشکله..ضرر های 20..30 درصدیست..

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10179

بشخصه امروز 412 تا 412.5..اضافه کردم...با توجه به فاند سهم...و شرایط متحول شده شرکت...ریسک به ریواردش را بسیار ..مناسب دیدم..
                      بازار بی رحمه..اقایونی طبق نظر..چند کانال.کفرا را فروختند..رفتند ..کتوکا 380...390...تومانی خریدند..کتوکا امروز با بیش از 20 درصد کاهش قیمتی 316 شد...به همین راحتی طرف 20 درصد ضرر داد..
                      در بازار خرسی ..حفظ سرمایه..و جلوگیری از سوخت سود های بدست امده... هنر یه تریدر است....چون بازار سرجاشه...فرصت ها همواره...تکرار..میشوند...چیزی..که جبرانش مشکله..ضرر های 20..30 درصدیست..
                      بنظر من خرید خوبیه،گرچه من اعتقاد دارم حداقل سه روز هم ممکنه اصلاح زمانی داشته باشه ولی ممکنه امروز در 410 تومن و یا فردا در 405 تومن کف رو زده یا بزنه و بالای این قیمت ها اصلاح زمانی تموم بشه.الزومی نیست که اصلاح زمانی حتما در قیمت های پایین و کف همراه باشه ،الان وضعیت سهم طوریه که هر لحظه ممکنه ورق برگرده و یا اینکه حتی فردا این احتمال وجود داره که سهم مثبت قویی هم بخوره ولی حجم باید حتما در روزی که (حالا چه فردا چه روزهای دیگه) مثبت میخوره و برمیگرده هرچقدر بالای یک میلیون باشه برای روند سهم بهتره.
                      .
                      .
                      .
                      یادمه یه بازنشسته ای بود هر روز میومد و در تالار می نشست.همه در تکاپوی نوسانگیری و نمیدوانم چی بخرم و چی بفروشم بودند ولی ایشون چند سال بود فقط شخارک داشت.نه چیزی میخرید نه چیزی میفروخت.
                      خودش میگفت این سهم اونقدر سود داده و افزایش سرمایه داده که برام مفت تموم شده و تعداد سهام چندین برابر شده حالا اینا به کنار، از قیمت خریدش هم چندین برابر رشد داشته الان جزییات دقیقش در ذهنم نیست ولی من هرجور حساب کردم دیدم عمرا نوسانگیرهای کوتاه مدتی به گرد پاش برسن.
                      بازار ایران سود میدهد برای کسیکه دید میان مدت و بلند مدت روی سهام با بنیادی داشته باشه ،شاید در مقطعی نوسانگیرهای کوتاه مدت سود تپلی از بازار بگیرن ولی این سود به همان راحتی که بدست امده بهمان راحتی هم در معاملات بعدی نوسانگیری کوتاه مدت از دست خواهد رفت این واقعیت بازار در نوسانگیری کوتاه مدت هست.پس صبور باشید و سهامدار در سهام با بنیادی.
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/03/04, 23:41.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10179

نفروش عزیز من،نفروش.
                        410 تومن برای فروش خوب نیست،حالا خود دانید.
                        مزیت های بنیادی و تکنیکالی سهم گفته شده.اینم حداقل برای مدتی آخرین پست من در مورد کفرا بود.

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

...فروش شرکت در اسفند...13/5..تا 15/5..میلیارد ..است...تقریبا..موثق

نظر

• gholamk
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 520

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            بنظر من خرید خوبیه،گرچه من اعتقاد دارم حداقل سه روز هم ممکنه اصلاح زمانی داشته باشه ولی ممکنه امروز در 410 تومن و یا فردا در 405 تومن کف رو زده یا بزنه و بالای این قیمت ها اصلاح زمانی تموم بشه.الزومی نیست که اصلاح زمانی حتما در قیمت های پایین و کف همراه باشه ،الان وضعیت سهم طوریه که هر لحظه ممکنه ورق برگرده و یا اینکه حتی فردا این احتمال وجود داره که سهم مثبت قویی هم بخوره ولی حجم باید حتما در روزی که (حالا چه فردا چه روزهای دیگه) مثبت میخوره و برمیگرده هرچقدر بالای یک میلیون باشه برای روند سهم بهتره.
                            .
                            .
                            .
                            یادمه یه بازنشسته ای بود هر روز میومد و در تالار می نشست.همه در تکاپوی نوسانگیری و نمیدوانم چی بخرم و چی بفروشم بودند ولی ایشون چند سال بود فقط شخارک داشت.نه چیزی میخرید نه چیزی میفروخت.
                            خودش میگفت این سهم اونقدر سود داده و افزایش سرمایه داده که برام مفت تموم شده و تعداد سهام چندین برابر شده حالا اینا به کنار، از قیمت خریدش هم چندین برابر رشد داشته الان جزییات دقیقش در ذهنم نیست ولی من هرجور حساب کردم دیدم عمرا نوسانگیرهای کوتاه مدتی به گرد پاش برسن.
                            بازار ایران سود میدهد برای کسیکه دید میان مدت و بلند مدت روی سهام با بنیادی داشته باشه ،شاید در مقطعی نوسانگیرهای کوتاه مدت سود تپلی از بازار بگیرن ولی این سود به همان راحتی که بدست امده بهمان راحتی هم در معاملات بعدی نوسانگیری کوتاه مدت از دست خواهد رفت این واقعیت بازار در نوسانگیری کوتاه مدت هست.پس صبور باشید و سهامدار در سهام با بنیادی.
                            جنابorumbourse
                            عزیز یعنی شما با نوسان گیری موافق نیستی؟ آخه من دارم در مورد نوسان گیری مطلب جمع میکنم و چند مدتی بود که روشم رو روی نوسان گیری متمرکز کرده بودم و فک میکنم که الان هم روشم درست هست اما چون هنوز یه جاهایش کار داره و جزئی هستند نشده که به طور کامل اجراش کنم اما همین روشی هم که حالا برای خودم دست و پا کردم فک میکنم خوب باشه و جواب بده.اما چون شما تجربه خیلی بیشتری از من دارید خواستم از شما هم مشورت بگیرم. به نظرتون آیا من روشم رو تغییر بدم و دنبال بنیاد سهم باشم یا روشم رو ادامه بدم؟؟؟؟ من نوسان کم اما تعداد معاملات زیاد مد نظرم هست و فک میکنم که جواب بده.
                            ممنون میشم اگه وقت بذارید و جواب بدید.

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

...فروش شرکت در اسفند...13/5..تا 15/5..میلیارد ..است...تقریبا..موثق
                              با این فروش میتونه به سود حدود 72 تا 75 تومان سود برسه برای امسال

و روند فروش شش ماهه دوم برای سال بعد کف سود 100 تومان خواهد بود

افزایش تولید و رونق در صنایع فولاد، سیمان و آلومینیوم شرایط رو برای سهم در سال اینده قوی تر میکند

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

سود سهم..78...تا 88 تومان..خواهد شد...
                                با شرکت صحبت کردم..در مورد...دستکاری قیمتی..خودشون هم...کاملا قبول داشتند....گفتند..در 2..3 روز ..اینده..کاری خواهند ..کرد..که...البته...کارشون بخوره توسرشون...
                                می خواستند..ابتدا سود را 73 تومان ..اعلام..کنند...ولی از انجا..که تعدیل قطعی بالاتر از 20 درصد بوده....و..سازمان..بابت..تعدیل بعد از سود 73 تومانی ..گیر ..می داده....تعدیل را گذاشتند...بعد از تحقق فروش ..اسفند...
                                بدون شک اراذلی ..که بازی در میرن..کاملا از اطلاعات داخلی ..مطلعند..

نظر

در حال کار...
                                X