فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10190

پاسخ : فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

الان رنج منفی زدن و تا 450 تومن هم آوردند.هر کی بود به عمد این رنج منفی رو زد و بیشتر برای کنترل قیمت بود تا فروش.
    ولی همچنان اعتقاد دارم زیر 450 یا 445 تومن نمیاد.اگر بیاد یعنی من در تکنیکال کوتاه مدت کفرا دچار اشتباه شده ام و دیگه در مورد کوتاه مدتش نظر نمیدم.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

جناب orumbourse من یه سوالی داشتم که البته ربطی به کفرا نداره

اگر پاسخ بدید ممنون میشم !

میخواستم بدونم از نظر شما مهمترین عامل در شکست یک خط روند نزولی چی هست !؟

بطوریکه تقریبا اطمینان نسبی حاصل بشه از شکست روند !

نظر

• توسکا
        عضو فعال
        • Feb 2018
        • 508

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        الان رنج منفی زدن و تا 450 تومن هم آوردند.هر کی بود به عمد این رنج منفی رو زد و بیشتر برای کنترل قیمت بود تا فروش.
        ولی همچنان اعتقاد دارم زیر 450 یا 445 تومن نمیاد.اگر بیاد یعنی من در تکنیکال کوتاه مدت کفرا دچار اشتباه شده ام و دیگه در مورد کوتاه مدتش نظر نمیدم.
        سلام

در مورد کفرا چیزی که مهمه زمان استارت زدن برای صعوده.
        به گمانم این سهم یک صعود شارپ در پیش داره به شرط اینکه به لحاظ تکنیکالی شرایط نقیض کننده این موضوع در نمودار رخ ندهد.(سطوح کلیدی حفظ شود و به لحاظ ویو فرمیشن، فرم نامطلوبی مشاهده نشود)
        مهمترین موضوع انجام تحلیل تکنیکال زمانی، برای کشف زمان وقوع موج صعودی پیش رو هست.

همین!
        مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
        کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
        https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• Carl Icahn
          عضو جدید
          • Dec 2015
          • 4

کفرا پله اول داریم خرید می کنیم و با برنامه پله های بعدی هم خرید خواهد شد.

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

با سلام و عرض ادب و احترام

سود سال 1397 بالای 110 تومان هست اینو مطمئن باشید

امروز یکی از مدیران خود شرکت اعلام کرد که سهم داره با پی بر ای 4 معامله میشه !! خب این یعنی سود حداقلی 112 تومان برای سال 97

یه پی بر ای 6 هم که حداقل پی بر ای این گروه هست به 110 تومنی که تازه حداقل هست و تا 130 جای رشد داره بزنیم میشه 660 تومان

660 تومان به 450 تومان میشه حدود 50 درصد سود !!!

شما توی کجا میخوای یکساله سرمایه گذاری کنی که حداقل حداقل 50 درصد سود بده ؟؟!!!

من خودم نزدیک 700 هزار سهم دارم و حدود 300 هزار سهم دیگه هم میخوام توی همین محدوده 450 اصافه کنم

به همه عزیزان هم توصیه میکنم که این سهم را به دید نوسانگیری نخرید و یه مقداری از این سهم گوشه سبد همتون باشه

سلامت و تندرست و در پناه حق باشید

کفرا طلای عیار بالای سال 97 بورس ایران خواهد بود
            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3238

جناب بابک عزیز واقعا که امروز گل کاشتید جا داره در این تاپیک هم بابت پیگیری واسه شکربن تشکر کنم.
              اما راجع به کفرا من هرجور حساب می کنم سود کمتر از 120 تومن نیست با پی به ای حداقل 5.5 تا 6 به اعداد 660 تا 720 خواهیم رسید.
              Honesty is the best policy

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

60 فروشنده، 27 خریدار !

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10190

نگران نوسانات ده بیست تومنی نباشید و سهامداری کنید.
                  به حرف عده ای که میگند تا 380 تومن میاد پایین اهمیت ندید، بگمان من زیر 450 یا 445 تومن نمیاد.جوجه رو اخر پاییز میشمارند منتظر میشیم ببینیم حرف کی درست در میاد.
                  قیمت بازگشایی هم در همون محدوده ما باز شد ممکنه کمی اینجا بالا پایین شه ولی نگران نباشید و سهامداری کنید.

درست از 445 تومن برگشت،حالا اونایی که منتظر 380 تومن بودند میتونند بیان بالای 500 تومن در قیمت صف خرید بخرند.بارها گفتم محدوده 450تا460 تومن برای خرید مناسبه،حتی اگه دید میان مدت هم نداشته بودید تا حالا یه ده درصدی میشد نوسان بگیرید که البته من توصیه به نگهداری به دید میان مدت دارم.

فروشندگان سخت در اشتباهند،این قیمت ها برای خرید خوبه نه برای فروش.
                  الان 460 تومن معامله میشه، اینجا هم برای خرید خوبه ولی اگه چنانچه زیر 460 تومن بیاد حوالی 455 تا 460 تومن بگمان من برای خرید عالی میتونه باشه.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10190

عرضه هایی بر روی صف خرید دیده میشه ولی بنظر من هرچقدر عرضه بشه مشکلی نیست حتی اگر صف خرید نمونه.
                    اونایی دیروز و امروز رنج مثبت زدن الکی نخریدن، اینا برای بیست سی درصد بگمان من وارد سهم نشده اند حداقلش بالای 650 تومن مدنظرشونه.تصور من اینه ،حالا ببینیم چقدر درست در میاد.

ساعت معاملات تموم شده،منم میگه این چرا معامله نمیشه.خخخخخخ
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/06/11, 11:46.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10190

فردا با توجه به رویت قیمت 504 تومن و پر شدن گپ سود مجمع ،ممکنه فروشنده هایی در سهم دیده بشه،ولی انتظار اصلاح زیاد ندارم.
                      شاید یه منفی اندک به سهم وارد کنه،البته وضعیت طوریه که ممکنه خریدارها امان ندهند و همچنان بالا بره ولی پیش بینی من برای فردا ظهور فروشنده ها و جدال با خریداران خواهد بود.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10190

خیلی عالی معامله میشه اصلا انتظار نداشتم این چنین رفتار حرفه ای از سوی سهامداران کفرا در برخورد با یه مقاومت صورت بگیره.واقعا آفرین به این سهامداران فهیم.
                        انتظار داشتم امروز فروشنده بیاد ولی ایول به این سهامداران.حالا که در برخورد با مقاومت ،این چنین رفتار حرفه ای از سوی سهامداران انجام میگیره پس میریم بالای 530 تومن.
                        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/06/12, 08:15.

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

امروز هم فکر میکنم با کمی حجم خوردن به صف خرید میره...مهمترین محرک بنیادی سهم ...گزارش فروش خرداد ماه...و گزارش سه ماهه شرکت هست...من فکر نمیکنم زیر 25 تومن بسازه

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

ماشالا حقوقی !

جالبه که چند ماه پیش صبا تامین اصرار به فروش داشت ! و کارشناسشون هم میگفت در کفرا خبری نیست !!!

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10190

دقیقا یکی بمن بگه این فروشنده های خرد کفرا در این بازار دنبال چی هستند؟!
                              بابا یه چند روز تحمل کنید دیگه،چرا هر روز از این شاخه به اون شاخه میپرید؟
                              ولله،تا سهم یه 5 درصد مثبت میخوره،میفروشند میرن سهم دیگه.فکر کنم اینا قبل از این برای خودشون کار کنند،در استخدام کارگزاری باشند!!!

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

نگران این فروشنده های خرده پا در یکی دو درصد مثبت نباشید،جنس این فروشنده ها از همونهایی هست که قبل از مجمع در 430 تومن برای فروش از هم سبقت میگرفتند ،همچنان با سهم هستیم ،زیرا به باور ما هنوز کله گنده ها از سهم خروج نکرده اند.
                                .
                                .
                                .
                                به اطلاع ميرساند نماد معاملاتي شركت فراورده‌ هاي‌ نسوزايران‌(كفرا1)با توجه به تغييرات بيش از 20 درصدي قيمت سهام، به منظور اطلاع رساني مناسب شركت به بازار در خصوص علل آن، متوقف گرديد. نماد مذكور روز معاملاتي بعد به صورت حراج ناپيوسته و با محدوديت دامنه نوسان قيمت بازگشايي خواهد شد.مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
                                مقرارت مسخره و من درآوردی بورس ایران که مایه آبروریزی در میان بورس های دنیاست.یعنی چی بیست درصد میره بالا ،بیاید شفاف سازی بکنید،که چرا بالا میرید؟! مگه قیمت خودرو و مسکن و سکه و هزار کوفت دیگه در بازار 50 درصد میره بالا میان سفاف سازی میدن؟!
                                جمع کنید این بساط مسخره رو.بجای اون به شفاف سازی صورت های مالی بپردازید .قیمت تابلو رو عرضه و تقاضا تعیین میکنه نباید کسی یا سازمانی در روند اون دخالت کنه.
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/06/17, 08:27.

نظر

در حال کار...
                                X